GILZA GML

Anonim

Ia ausia le saʻolotoga eletise, e tatau ona e mautinoa le fesoʻotaʻiga aloaʻia o uaea uma. E masani lava, o le auala lea o le siʻo lea o loʻo faʻaoga e foia ai faʻamoemoega, peitaʻi e le o se faʻamoemoeina i taimi uma. Uma uaea e fesoʻotaʻi i se auala faʻapena e tatau ai i le le fiafia ma le tausamiga. Ia aloese mai ni faʻafitauli faʻapena, faʻaaoga le 'apamemea lima lima.

GILZA GML

Copper Lugus lima lima

I lenei tusitusiga, matou iloiloina uma foliga o pa pepa o le a o se mezzani. O nei uiga e talafeagai lelei mo le fesoʻotaʻi uaea.

O le a le gml

Copper lima o loʻo taʻua o le GM. GML o se pusa apamemea lima, o le a le o loʻo faʻagasolo se metotia mezzani. A maeʻa le gaosiga, o se faʻailoga faʻailoga faʻapitoa-bism e faʻatatau i ai. E manaʻomia faapitoa lea mo oloa e faia i apamemea, pei ona tele na latou le amanaiaina.

GILZA GML

Ua folasia mai le GML i se lautele lautele

Faifaʻatasiga faʻapitoa faʻatumuina faʻatuatuaina puipuiga puipuiga puipuia mai le faʻaleaga faʻavae. Peitaʻi, e manaʻomia le manatuaina o le faʻasaina lea aua le faʻaaogaina tutusa oloa ma ala amimoni. E mafua mai i le mea moni pe a faʻamalosia, o le comput cuting mafai ona faʻaputu ma le gml lima lima o le a ulufale i totonu o se vailaʻau ma le alumini.

Ituaiga autu o lima

E mafai ona maua e le 'aiga o le' afa
  1. Ha. O lenei mea e taʻu mai ai o le gaosiga o le lima na tupu mai le alumini. O lenei ituaiga e naʻo le faʻaaogaina e fesoʻotaʻi ai le alumini uaea.
  2. Gam. O le tuʻufaʻatasiga lea o le ituaiga e lauiloa. Oloa e mafai ona faʻaaogaina mo le pu o le pamu o Alumini ma apamemea uaea.
  3. Gs Faʻafesoʻotaʻi le lima o loʻo fai ma sui o mea e fai ai le polyvyl chloride o le a faʻaaogaina. O le mea e tupu e tupu ai e tupu ai ma le faʻapitoa foliga tuʻusaʻo i le taʻotoga.

Ia mautinoa se fesoʻotaʻiga i mea e faʻatonutonu ma le fuaina o mea faigaluega poʻo masini eletise, e mafai ona e faʻaaogaina ubes mo le fesoʻotaʻi mana uaea. O le uaea lima o le a matua teteʻe lava i le faʻasea ma o le a mafai ona puipuia le uaea mai le tele o masini masini.

Tusitusiga i luga o le autu: o le mafiafia o le komiti sinia: Faʻafefea ona e filifilia se fale mautotogi, o le faʻavaʻa e sili ona sili, o le lautele

A eseese o le uaea lima

Faʻalagolago i le faʻapipiʻi metotia, o le lima e mafai ona vaevaeina i vaega nei:

  • mo le tafeaga;
  • Mo le faasalaga;
  • Mo fesoʻotaʻiga bolts.

O ituaiga eseese tuʻutuʻuga e mafai ona maua a latou lava vala e te manaʻomia e faʻamasani ai muamua.

Filifili Vaega

O fua ma vaega e mafai ona eseese. O le vaega maualalo i aso nei o le 1.5 sikuea mita. mm. Copper e tatagi lima lima i se vaega e tatau ona usitaia atoa ma le uaea. O le mamanu o le lima e mafai foi ona eseese. Faalagolago i le mamanu, o isi ituaiga nei e masani ona iloga iai:

  1. Tau. O le ata o lenei lima o le sili lea ona faigofie ma tuuina atu le masani o le paipa.
  2. GML ma le vaeluaina i le ogatotonu. O lenei ituaiga e mafai ona faʻaaogaina mo le auai faʻatasi.

    GILZA GML

    Gals kolosi vaega

E mafai ona fesoʻotaʻi uaea i le faʻaaogaina o nei mea faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina ai ma vaega. O le faʻavae o le faʻamaʻaʻaina o le uia e faigofie tele. Ina ia faia lenei mea, ua lava na o le faʻaaogaina o le au lolomi ma faʻamau mo le faʻamalosia o le lima. Ia mautinoa le faʻatuatuaina, faʻapipiʻi le lima o le lima e sili atu i le tele o nofoaga. Ina ua maeʻa ona faia nei vaega, e mafai ai ona faʻaoʻo atu ma se paʻu loloto.

Vaega o le solitulafono

Ina ia faia le faʻamalosi i le fesoasoani a lima, e tatau ona e mulimuli i laʻasaga nei:
  1. Muamua lava, filifili poʻo le a le ituaiga o lima o loʻo e fuafua e faʻaaoga. Uaea mea e tatau ona fetaui lelei ma mea o le lima o le lima. E le mafai e le Copper Conners mo Cable o loʻo faia o le Aluminim e le fautuaina, e pei ona tupu vailaʻau.
  2. O totonu o le lima e tatau ona togafitia i Quartz-Vaseline pastes.
  3. O le taimi lenei e sauni ai le alatoto o le uaea naea. I le taimi lea, e manaʻomia le aveʻesea o le uai mai uaea.
  4. Ina ua uma ona aveese le tufuga, o timuga e tatau ona faamamaina. I le faaiuga o lenei tulaga, o le uaea luga e tatau ona faʻatauina se uʻamea susulu.
  5. Tuu i luga o le uaea uaea uila lima. A faʻatino lenei galuega, e manaʻomia le mautinoa o le umi o le au totogi na faʻaaogaina e le tasi le isi i le ogatotonu o le lima.
  6. Faia se mea faʻapitoa meafaigaluega. O le gaioiga e tatau ona faia seʻia oʻo mai matrisis atoa lava.
  7. I le tulaga o le fesoʻotaʻiga. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le lipine poʻo le vevela o le paʻu. E sasaa le faagaau e faʻaaoga se fau fale.

Mataupu i luga o le autu: vaega o faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

O vaega taua ia e manaʻomia ona faia mo le faʻalapotopotogaina o le maualuga-lelei faʻasalaga. E mafai ona faʻaaogaina tekonolosi e faʻafesoʻotaʻi uaea ma se vaega tele koluse poʻo ni uaea i se laina maualuga maualuga.

Mea sese masani i le fetaomi atu

E tele taimi o loʻo i ai i le auvaʻa e leai ni meafaigaluega faʻapitoa mo le faʻasalaina. Ile auga lea, e mafai ona e faʻaaogaina pliers. Peitaʻi, e le o faʻatagaina le faia o lenei mea, ona o loʻo iai ni faʻailoga taua i luga o aʻoaʻoga.

GILZA GML

Pliers mo le puipuia o lima

I le leai o se apamemea e fesoʻotaʻi lima lima, e mafai ona faʻaaoga se paipa masani. O le avanoa fua i le va o le pa o le 'apamemea o le' apamemea e mafai ona faʻatumuina i le fesoasoani a pu o isi. Afai na e faʻatau se GML ma le le talafeagai o le komiti o loʻo vaʻavaʻaia ona o nisi tagata faʻatau o se vaega o le tagata o loʻo faʻatautaia.

Ana filifilia lea o le lapoʻa tele o GML i taimi pe a e fesoʻotaʻi le tele o manuʻa-voltage ua le mafai ona gagau ma mimilo i le lima. E faʻafesoʻotaʻi le uaea e faʻaaoga ai le lima, e te le manaʻomia le faʻaaogaina o se urosa o le uʻamea poʻo le uning masini.

Matou te fautuaina le faitau: VS-e-e -ekletricerevo.ru/elektromontazh/instrucey -elerrry-eriekretrizh).

Faitau atili