Silkographic Wallpapers i le potu malolo

Anonim

Filifili pepa faʻapipiʻi o le a fiafia i mata mo se taimi umi, ma faigata. Ioe, mafai ona e tumau i luga o le pito muamua etomima, e sili atu le talafeagai mo fale manaia o le aiga, lea e le lava ai le mea tatou te maua mai ai: teuina potu.

O le isi mea o le taimi tatou te filifilia ai puipui o loʻo avea ma potu sili ona taua: potu malolo poʻo le potumoe. I totonu o lo matou talitonuga, o nei potu e tatau ona atagia ai o tatou manatuga, ma afai o le fuafuaga o le potu malolo e faia ma le latou te filifilia i manatu o tagata ese, ona tatou filifilia lea o le potumoe faʻapitoa lava mea tatou te manaʻo tele i ai.

Silkographic Wallpapers i le potu malolo

Luxury Clut ma Wallpaper Walpaper

O le asō matou te fia taʻu atu e uiga i le mea ofoofogia o loʻo faia mai le vinyl, faia i luga o le silika tekinolosi, lea e mafai ai ona e fausiaina ni maoaʻe moni mai lenei mea.

Faamatalaga Lautele

O le vinyl itulau faatasi ma le aafiaga o le silikc sclating mafai ona filifilia ma le saogalemu mo le potu malolo, latou te matua fiu, ma o latou foliga vaaia e le mafaamatalaina. E le mafai foʻi ona talitonu o ni mea leaga e faia mai le vinyl, lea ua pasi se auala umi o le galueaina o masini i luga o galuega.

O le mea na tupu i le au puipui o Silkograppic e tele lava ina tele, ua matua sauni e uu le mamafa o le Upega Tafaʻilagi, ae o loʻo faia i le 0.53m.

O le Phlizelin e taua tele pe a lautele le upega tafailagi o se lautele tulaga o le 1.06 mita, ma o le mea lea na manaʻomia i luga o le puipui.

O le faʻagasologa o le gaosiga o le gaʻo o le suauʻu e pei ona taua i lalo. Vinyl e faʻaaoga i le faʻavae atoa ma le faʻaopopoina o filo faʻapitoa, lea e mafai ona avea o ni mea masani ma faʻalenatura.

Mataupu i luga o le autu: o le sili atu e faapufa ai le palasitika tulimanu i le pepa puipui?

Silkographic Wallpapers i le potu malolo

O le leo o Floral i le Wallpaper i totonu o le potu

O i latou o loʻo faia se sili atu o le sili o le sili ona lelei i luga o le pepa puipui o le tapoleni. Ona fai ai lea o le taua o le itu i le vevela vevela, ma afai tatou te talanoa atu i se gagana faigofie - le ata o le mamanu ma lona tino o le vevela. O le iʻuga, ua tape i luga o le tapoleni ma le malosi o le emomi, o loʻo toe faia le feʻau o le lanu fatufatuga.

E mafai ona lakapikiina le siliva, ae i lenei tulaga o le aafiaga o le siliki ua leiloa, faʻapena foi i le silika, lea e maua ai mea eseʻese.

Ina ua uma ona sipipii i totonu o le potu malolo, o le ituaiga viʻiga lea e foliga matagofie lea, faʻavae ma mea teuteu e foliga matagofie, ma faʻaopopoina ai o outou malo faʻapitoa.

Tulaga lelei

Silkographic Wallpapers o maualuga sili-lelei, talu ai ona faia e tusa ai ma le alualu i luma tekinolosi o le vevela sikuea. Latou te o ma le tutusa o le sili ona taua le aoga o le api i ona po nei.

O le Silkovography e iai meatotino nei:

  • O le vinyl o le vevela o le nofoaga e maua ai pepa puipui, fai le teteʻe, o le mea e sili ona lelei, o le mea e sili ona lelei o loʻo i ai le aafiaga lelei i le tausiga o le olaga;
  • O le susuga le vanu o le pepa laulau sili ona tele latou mafai ona fufulu e le aunoa, ae o mea leaga e faʻaaoga;
  • O loʻo iai ni tulaga lelei o le Wallpappers o le puipuiga mai i le Ultraviolet, e leʻi pisa i le taimi o le taimi;
  • O le tele o lanu, ituaiga eseese o lautele lautele o le tapoleni.

Silkographic Wallpapers i le potu malolo

Le masani ai, ae matua manaia le lanu o puipui

O le ava O lenei ituaiga e mafai ona vaʻaia i soʻo se potu, o loʻo vaʻaia e le lumanaʻi o le siʻosiʻomaga. O le potu malolo o le saʻo atoatoa, ae o isi potu e foliga aulelei ma latou, e oʻo lava i le umukuka, latou te maua le mea latou te maua.

Peitaʻi, afai e te filifilia se sili sili ona filogia, pei o se umukuka poʻo le alatele, e fautuaina le uʻu scasess, o le a faigofie atu ai le fufulu. I totonu o fesoasoani a le pepa puipui e masani ona avea o le falepuipui e masani lava ona aveʻesea, ae e matua faigata ona aveʻesea mai iina.

Ioe, o le tau o puipui siliki, e taua tele, ma o le a se isi a ia faʻauʻuina ni mea lilo, ma aumai ai ma moa ma le matagofie, e mafai ona tau.

Mataupu i luga o le autu: mamanu ma faapipiiina o se tamaʻitaʻi o le taʻele i le fola i lalo o le Tile

O loʻo i ai i le ata o lenei ituaiga o se tamai mafiafia o le pepa puipui o le palau. Mo latou, e manaʻomia le tapenaina maʻeʻe maʻea le laufanua o le puipui ina ia leai ni ni mea ua leaga ai ona tuʻua ai, a le mafai ona latou faʻailoa mai i latou lava pe a latou faʻaalia.

Silkographic Wallpapers i le potu malolo

O le tulaga masani potu o le potu malolo

Afai e te alu i le tau ma le le lelei o mea, o le lisi o le a foliga faapenei.

Pros ma faaletonu

O le lisi o taimi le lelei o auki o le sili lea, o le a matou amata i ai.

  1. E pei ona matou fai atu muamua, puipui puipui ei ai le mafiafia o le pavai, ma tulaga lelei ma sili ona lamolemole e manaʻomia.
  2. Talu ai o lenei o se tasi lea o ituaiga eseese o vinyl itulau, e aoga le manatuaina latou te le ofi atu ia i latou lava.
  3. Ua faʻaaogaina i le gaosiga o le pepa puipui o lenei ituaiga o le faʻailoga o le lanu e mafai ai ona tufatufa atu i vailaʻau leaga. A o mea faaonapo nei e tauivi ma lenei lelavava, ma o loʻo aliali mai le au puipui, ma o loʻo foliga mai, e leai se vailaʻau afaina.

Silkographic Wallpapers i le potu malolo

Tele Vinyl Wallpaper i luga o le Shop Showcase

Lenei, masalo o mea uma a le silikocographic ituaiga pepa puipui, ae o le lelei o le lisi sili atu:

  • O foliga manaia, o se filifiliga tele o ata ma lanu, mimic silikilk ie, e i ai se uluaʻi pupula, sina lanu siliva;
  • Siosiomaga saogalemu, mama;
  • Pe a faʻagaioia, e leai se mea e iloga, aua le manogi, tusa lava pe lolomiina le lisi, e leai ni fasimoli poʻo le pepa;
  • Movistre Rustant, mafai ona lagolagoina uma le mago ma susu faamama;
  • laei-o le teteʻe ma tumau, o le iʻuga - tumau, o le pepa puipui e le tumau ai maosiosia mo ni tamaʻi faʻafitauli;
  • Aua le susulu i le la;
  • mafai ona faaaogaina i so o se potu;
  • Ua le faia e le punou faigata e pei o le auto ma tagata masani.

E pei ona e vaʻaia, o le lisi o tuʻufua e matua lautele lava, filifili lenei pepa puipui i le potu malolo, mautinoa o le saʻo fofo.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa latalata i ou lava lima: Faʻafefea ona fai ma faʻapipiʻi?

Tagata gaosi

Afai ua uma ona e filifili ma manaʻo e faʻapopoleina se siʻusiko sili ona lelei i totonu o le hallerk, o lea ua tatou sauni e fautuaina ni tagata gaosi o loʻo faʻamatalaina e le sili ona lelei ma lelei.

Elysium.

Muamua lava, ou te manaʻo e faʻamanatuina le matou fale gaosi oloa, o loʻo i ai i le Novosbiverk Region, le fale gaosi elysi. O le talaʻaga o le fale gaosi ua leva, ae moni i ni nai miti a luasefulu tausaga le kamupani na faia ai se lapoʻa tele i le fua tele.

Silkographic Wallpapers i le potu malolo

Lua ituaiga o Rusia Wallpapers mai le tasi aoina

Pepa Uma Elysium Silk-Screen Printings e iloga e le maualuga o le vaega, o le latou lautele e faʻafouina ma faʻateleina. O le Spightographic Obectopepers Elysium e iai se ata faʻapitoa, e foliga mai e mafua mai i le mea moni o laina Europa o tagata gaosi Europa na faaonaponei ai a matou tagata poto.

Rasch, Erismann.

Lauiloa Siamani gaosi oloa ua leva ona faʻaaogaina le faʻasaʻoloto o le silika. E aoga le talanoa e uiga i le le fiafia i Siamani uiga, ioe, o lo o i ai iinei.

Silkographic Wallpapers i le potu malolo

Fugalaau autu mai le Siamani gaosi oloa

Silkographic Wallpapers mai Mark Ermamann tatau ona talitonuina i la matou tagata faatau. E ui i le tau lelei atoatoa, o le apitaga o lenei ituaiga o loʻo tumau pea, aua latou te vaʻaia foʻi le ofoofogia, ma ua tatou latalata i mataupu. O le mea moni o le lanu ma ata i le Erismann aoina o loʻo faia i totonu o le matou atunuʻu, talu ai o se tasi o le fale gaosi nofoaga o loʻo iai i le Voskresensk.

Filifili oe lava e talafeagai mo le potu malolo potu puipui, vili le Silk screen, mafai ona i ai i se faleoloa tele. Ma e tatau ona tuʻusaʻo ai ma fiafia i ai ma fiafia i le matagofie o le ata o le tapoleni, tutusa ma le sili onana ma maua ai se tulaga ese pupula.

Faitau atili