Vitio: Patter "Pows" ma le lalagaina ma se polokalame ma faamatalaga

Anonim

I le aso o le mataupu, mafaufau i se polokalame manaia a le anufe. O loʻo faʻapipiʻi le vitio, o le mamanu o "pule" o ni auivi o loʻo faʻatupuina e sili atu nai lo ni mea lelei. O se mapusaga tele o le a faigofie ona fai, naifi i le fesoasoani i le mafiafia o le vulu. Filo mama ua fasia, ma ua aliali mai i se tulaga tulaga ese. O le lalaga e masani ona faʻaaogaina mo pulou, malala, cardigan, pipili ma sikafu.

Faavae o le lalagaina

Na faavaeina le mataʻituina o ni tino ma ua faigofie lava, e manaʻomia le mulimuli i le faʻaaloaloga faʻamatalaga, ma galuega o le a fiafia ia te oe ile taunuʻuga. O le numera o matato e tatau ona tele 10 + 4.

Mo se faʻataʻitaʻiga, ave le 24 Vaai ma faʻaopopoina isi 2 pito, ma faʻaauau le faʻataʻamilo e tusa ai ma le polokalame lenei.

Vitio: Mamanu

E tusa ai ma le ata, o le muamua 5 mata o le tu i le tulaga e le faʻapipiʻiina, ae na ona e aveesea i le isi matasele. O filo e galue ai i le laʻei, ae le i aveese mata, o lea matou te le tuua.

Vitio: Mamanu

9 Rows ua faʻamauina e pei ona faʻaalia i le polokalame. O le mea lena tatou te faia.

Vitio: Mamanu

O le 10th Rean na konā le saʻo o le itu - ma le saʻo le Spin, matou te aoina 5 filo ma faʻaliliu i le itu tauagavale.

Vitio: Mamanu

Ona latou siaki lea o filo uma faʻatasi ma le motu. matasele.

Vitio: Mamanu

O le mea moni, o le mea moni, o le "fasioti tagata" e agaalofa.

Vitio: Mamanu

Vitio: Mamanu

Matou te taumafai e nonoa sind

O lenei sili ona faigofie o le kolose o le a fesoasoani ia te oe e iloa ai le faʻataʻitaʻiga i le sili atu auiliiliga ina ia i le iʻuga, maua ai se ofu mafanafana.

O mea nei o le a manaʻomia mo galuega:

  • Vulu - 200 g.
  • Talosaga numera 4.5.
  • Faamau.

Oloa tele - 30 * 70. E oo lava i tagata fou o le a mafai ona taulimaina.

Matou te tolopoina o eria 5 i luga o nila. O le muamua 2 laina o loo sipi.

Vitio: Mamanu

I le taimi nei i le faʻavae o pepe.

1st laina: 1 sitaili., 5 foliga, matou te aumaia le filo aʻo leʻi maeʻa, pei o le faʻataʻitaʻiga i luga, ma aveese. Ona foliga mai lea o le 5 le 5 aveese, aumai le filo. O lea e iai la matou laina atoa, le pito o matasele.

O le 2nd laina i le tulaga le aoga. I le lumanai, e tusa lava ma laina ani solofanua.

Mataupu i luga o le autu: o le suʻega o le suʻega oloa mo tagata amata: Master vasega ma vitio

Vitio: Mamanu

E tusa ai ma lea polokalame o se polokalame, e iai 10 laina, 5 avega.

11th laina: Matou te faia se mamanu, 1 le pito., 5 foliga, ona o lea o se mea teuteu: 2 tagata e avea ma filo ma le lona tolu matata o tagata o tagata. faaiuga o le laina.

Vitio: Mamanu

Sosoo ai, Bnit i le pepe i le amataga i le amataga, o le itu 13 o le pito o le pito, 5 fagafao., Matou te aumaia filo, 5 tagata., Ma isi laina atoa. Ma o le a tu ai le mamanu pei o se tamai laupapa.

Faʻaititia le sikafu o le umi e te manaʻomia, fuafua i le mea e te manaʻo ai. Sosoo ai, o loo tatou faʻamaonia le 3 cm ma nai mea laiti, o le a matou faia foʻi ni mea mo faʻamau, i foliga o le matasele.

Vitio: Mamanu

1 Chrome, 2 tagata., 2 Will, 13 foliga, 2 latalata, o lea, o lea ua uma ona mulimuli i taimi ma le faamutaina o le 1st foliga ma pito i ai.

I le lumanaʻi, i isi laina e sosoo ai, o le mea na tapunia ai le teto ai, o loʻo matou tuʻufaʻatasia 2 mataina ma le mafai ona faʻapipiʻi 1.5 cm.

Vitio: Mamanu

Lafo mai faamau talafeagai, ma o matou siamaina o lo tatou malosi.

O lea ua e iloa pe faʻafefea ona iai le faʻatulagaina o "aufana", ma e mafai ona e faʻatupuina le tutoʻatasi muamua ma le masani ai.

Vitio i luga o le autu

Amata matai e masani ona le mafai ona le malamalama i ni metotia ma gaioiga. O le mea lea, o lona faigofie, o se filifiliga o vitio ma se sitepu ma le sitepu e faia se faaiuga o sea teuteuga. O le a fesoasoani ia te oe i le saoasaoa o le afi atu le gaioiga ma faia lelei.

Faitau atili