Filifili se Autodee

Anonim

I luga o auala o Europa ma Amerika, e masani lava taavale ma fale taʻavale poʻo fale atoa. O lea ua matou seasea, ae sili atu ma sili atu le mafaufau o le tagata e uiga i le mea e manaia le i ai o se fale ae le o ni uili. E manaʻomia se tasi mo le malaga e ala i lo latou atunuʻu, e manaʻo se tasi i le uili i Europa. I luga o foliga ma ituaiga, e uiga i mea ma le aiga o meatotino ma talanoa i luga.

Pros ma faaletonu

Pei o le phonamenne taʻitasi poʻo mea, i le fale e le o ni uili e le aoga ma agavaʻa. Ina ia le fiafia lava i se taimi mulimuli ane, e manaʻomia ona e matua mamafa ma faasaga ai i lea, ona faia lea o se filifiliga malamalama. Ma filifili mai i le mea. E le gata i le Ituaiga - Trailer i se taʻavale poʻo se tagata lava ia (e tatau ona e filifilia le lapoʻa. I mea uma, e iai fale i uili ato e mafai ona ave lau taʻavale, fai se vaitaʻele i luga o le taualuga. Ma e i ai i luga o le faavae o le tolu-o-potu moe.

Filifili se Autodee

E i ai le fale i uili e mafai ona ave lau taavale))

Mamalu

Miti e maua ai se fale i uili e mafai ona vaevaeina i ni vaega. Muamua o le fiafia o le malolo i le natura, o loʻo vaivai i le lima o le faleie ma manaʻomia le sili atu le mafanafana. O le lona lua o le fiafia e malaga i Europa, lea ua lelava i le totogiina o aofaiga mautu mo faletalimalo, fuse ma ofutau, ma isi Ma le vaega lona tolu o tagata e ona o le atunuʻu nofoaga e le manaʻo e faʻalavelave ma se nofoaga fausaga.

Faapitoa le mafaufau e le mafai ona faia na o le Dacnis. Saili se faʻataʻitaʻiga talafeagai i le faʻaaogaina o le a naʻo le a manaʻomia ona ave ni nai taimi i le tausaga / aumai se faʻafitauli. E mafai ona e teu tupe i se pamu faavae (mai le $ 2,000). O isi uma o le aofaʻi o le a manaʻomia tele tele, o lea e tatau ona e mafaufau lelei. I lenei tulaga, mafaufau i lelei ma le atoatoa o le autodicas ma malaga mai ia i latou. Tatou amata i le lelei:

  • O le i ai o le fale i uili, e te le totogia mo faletalimalo, e te le nonoa i se nofoaga faʻapitoa, aso ma le taimi, filifili le saoasaoa o le taofi, ma isi.

    Filifili se Autodee

    O le faʻataʻitaʻiga lea o le fale i uili ma maualuga le mafai))

  • E mafai ona ave ma oe tele mea e tele ona oʻo atu i le taʻavale poʻo totonu, e mafai ona e aveina pusi ma maile, uila, paopao. O mea uma o le a ofi i totonu o le fale i uili pe i tua atu.
  • E i ai faʻataʻitaʻiga e faʻatagaina ai oe e malaga e le gata i le oʻo mai. E mafai ona e mauaina se fale i uili e fua i loli ma le maualuga maualuga.

I le lautele, o le i ai o le fale i uili, oe oe lava e ona. O se tulaga tele o le saʻolotoga ma tutoʻatasi i le maualuga maualuga o le mafanafana ma tosina ai.

le atoatoa

I le taimi nei e uiga i vaivaiga. E uiga ia i latou nisi faʻamatalaga ina ia le o se mea faʻalavelave i taimi le fiafia. Ma o lea la, o tamaitai iinei o le faimalaga i totonu o le fale i uili. O le taimi lava lea e aoga ai le faapea atu i Lusia ma le latalata i luga o le pakaina paka mo le campers ma le ono mafai ona toe amataina punaoa - o le seasea. Ioe, i luga o ni liligi solo po o paka e mafai ona e faia. Ae mamao mai mea uma. Ma mo se pili. O se isi faʻafitauli o auala. E le o tagata uma e le faimalaga i taimi uma i luga o ala. Tele e alu i fafo-auala. Nai lo ni galuega feʻaveaʻi e mafai ona fai a matou auala. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga, ae o tau mo latou ....

I le malaga i Europa, e ese mea uma ma e faatatau i lenei vaega o le a matou talanoa i ai.

  • E manaʻomia le i ai o le lisi o paka paka mo tagata tolauapi i luga o lau ala. I latou e vaʻaia le Fovatonetor i taulaga - mo taʻavale masani. Mo le tele o vaega, latou te lalo ifo ma i ai se tapulaʻa i le maualuga 2. mita. E le o le camper uma o le a pasi. Ma e manaʻomia foʻi e toe fuatai polokalame lagolago o le ola e le mafai ona i luga o le paka. O lea ua iai se lisi o paka i luga o lau auala e matua tele ma o le a faʻateleina le faigofie o lau malaga.
  • O paka mo tolauapiga e masani lava o luga o auala tetele, ae i luga o auala filemu e afaina ai le lelei o le kolovi, ae mo tau faaopoopo i le masina.

    Filifili se Autodee

    Vave ma e te le fai mai o se fale i uili

  • Mo paka e tatau ona totogi. Peitaʻi sa i ai euro Eurosa euros mo le tele o paka paka, lea e sili atu, le mafaamatalaina ma le tau o faletalimalo, uat. Ae le o soo se mea. I Europa, e mafai ona tumu i se mea lelei.
  • Afai o iai sau fale i uili e faʻavae i luga o le minibus poʻo se pasi, tiʻetiʻe i le Europa aai ma a latou auala vaapiapi - o se faʻafitauli. Ile mea lea, ma se auala savali: na tuua ai o ia i totonu o le paka taavale, alu i le taulaga i luga o le taavale.
  • Mo ni taʻavale tetele ma auala tele manaʻomia se vaega faʻapitoa o le laisene avetaʻavale.

Ma le tasi sili atu faafitauli. Afai e te nofo i le fale mautotogi, e leai sau oe lava o lau faʻavae o lauʻeleʻele, o le fale i uili e tatau ona teuina i se mea. O le tau o le teuina faaletausaga o loʻo i ai i le tau o loʻo i le tau o lua vaiaso mo le lua vaiaso e le o le Chipest atunuu. Faapei o lea.

Filifili se Autodee

E tatau ona momoli se mea

O le puupuu o mea puʻupuʻu ma le agavaʻa o le umiaina ma faimalaga i se fale-fale. O lea e iai se mea e mafaufau iai. O ata o loʻo i le autu o le talafeagai o sea tupe maua ai se isi tagata mulimuli ane.

Ituaiga o uili

Fale Telefoni mafai ona lua ituaiga:

  • taavale;
  • I luga o le faavae o se minibus po o pasi.

O le filifiliga lona lua o loʻo taʻua o se auvaʻa poʻo se camper (poʻo le taʻavale-fale). Latou te le o tele tele - i luga o le tulaga o misibge. O le auʻauna e tasi e tutusa, Fia, Gazelles, Soas-Pizup ma Cargo, e faʻapitoa lava e eseese Europa ma le atunuʻu. E i ai le laina atoa lea e mafai ona tuu ai taavale.

Filifili se Autodee

O le mea lea o le camper)))

O le fale taʻavale taʻavale e mafai ona le mautonu, atonu e gagau. E i ai pea fale savali. O le muamua ituaiga o loʻo feaveaʻi i le "tagata nofomau" pepa, o le lona lua ma le lona tolu - i le gaugau. O le ata o le fale-o loʻo tufatufa atu i le paka taʻavale. Lona lelei - le itiiti ifo i le laititi i le ala, uʻumi le maualuga, ma o lea, e leai ni faʻatapulaʻaina o le fuaitau. Leaga - E manaʻomia le taimi e faʻaulu ai ai le / ato. O le faiga atoa e ave i le lima minute, ae vave lava le taofi o le a le aoga.

O le faleie trailer o se tuʻufaʻatasiga o se taʻavale toso ma le "faʻapipiʻi" faleie. Talu ai o le tulaga o le Mobile Shiplers e masani lava, e iai se tamaʻi nofoaga o le a le mafai ma le tau tele. O le Tirt Trailer e masani ona '' ai vaega i le ogatotonu i le vaega o uili, lua moe i luga o pito o loo i ai i le vateatea atoatoa i le van tino. E masani ona i ai foi se pa puipui i luma o le faleʻie - ina ia mafai ona e faʻaaluina le taimi i fafo.

Filifili se Autodee

O le eseesega i le va o le taʻavale taʻavale (i le pito i tua) ma le taʻavale toso-faleie (i luma)

Afai e te faʻatusatusaina le mafanafana, autoomim i luga o le faʻavae o pasi ave sili atu le mafanafana nai lo soʻo se ituaiga o trailer. I le pele, atonu e i ai se faleuila ma le taʻele, o se tamai umukuka. I le taʻavale toso e na o ni nofoaga moe, i nisi faʻataʻitaʻiga e iai se ogaumu kesi, ma e masani ona faʻapipiʻi mai fafo. Afai e tatau, o le moega ua suia i le 'ai i le' ai i luga - o se tamai laulau ma lua sofa. O mea uma na e mafai ona ofoina atu fale feaveaʻi fale i le fafie.

I ai pe leai foi

I le taimi muamua, o le a le ituaiga fale i luga o uili e sili atu ona filifili - o se trailer po o le van. Mo le faimalaga i Rusia ma atunuʻu o le Post-Wait Space i le auai o se masini o le lava o le malosi ma mafai ona faʻaaoga le faʻatauga o se telefoni feaveaʻi. E i ai a latou vaega laiti ma vae, toso atili nai lo le tumau-salatitu se taavale toso. Afai e le manaʻo le taʻavale ma manaʻomia se sili atu le malosi o le mafanafana, e mafai ona e faia se taʻavale toso, ma o se taʻavale otometi. Ae o nisi faʻataʻitaʻiga e talafeagai i luga o le faʻavae o uta ma semi-Lumi-Rusia taavale. E tatau ona totogi faʻapitoa i faʻamalologa ma le faʻamalolo ma fefaʻaauina, faʻapea foi ma le malosi ma le le faʻamaoni o le fono saienisi / traile. O lea pe a e fiafia e tietie i le i fafo ma le promar e te le o tala fou. Afai e te nofo sauni na o i luga o ala, e mafai ona e matamata i ni ata faigofie.

Filifili se Autodee

Uili fale i taavale toso

E aoga le fai mai e le faigofie tele le malaga i le faleto, talu ai e leai se atinae. E i ai, o faʻalapotopotoga, faʻalapotopotoga e faʻatulaga ai mea tutusa ma tuʻuina atu togi ". A o lenei ua le toe malaga ma e leai foi se tautala e uiga i soo se tunoti ma le Autotomy.

E faʻatatau i le faʻaaogaina o le fale i uili i Rusia. Afai e te manaʻomia mo le malaga i Euro Europe ai, ona leai ni faʻatapulaʻa o le "manaʻo o le po o le ponti", pei ona lelei i soo se mea. Ae toe tutu mai le fesili e uiga i le le talafeagai o le umiaina. A o leʻi faia le tuaoi e tatau ona e alu ai iina, ma 'ai "O le fale o uili i luga o uili e lelei i soo se suiga. Lea o le tau o le penisio e sili atu nai lo le ... e toʻatele o mai i le filifiliga - ia oʻo atu i se taimi, ma e tatau ona ave se fale i uili mo uili. O lenei filifiliga e le taugata tele, ae ua sili atu le faigofie.

Filifili se Autodee

O lenei faʻataʻitaʻiga na atiaʻe mo le pampas - Siamani Bimibil

Po o le a lava le tulaga, afai e te leai se poto masani i le Autotomome, ae ou te manaʻo tele lava e fai, tapuni se taʻavale taʻavale poʻo taʻavale taʻavale, e faʻaalu ai ni nai vaiaso i le faigamalaga. Lenei lau filifiliga ma o le a foliga. I le taimi lava e tasi, ia saʻo le filifiliga ma le uiga ma filifiliga e te manaʻo e maua.

Tolauapiga - o se seti o mea talafeagai ma le tausiga i luga o le auala

Sei o tatou amata i le mea moni o se fale i uili e tele lapopoa. Umi - mai le 6 mita, lautele - 220-230 cm, maualuga - a itiiti mai le tolu. Afai e te le o ave ni masini muamua, o le a manaʻomia le taimi e faʻaaoga e faʻatonutonu ai se taʻavale tele ma mamafa. O faigata e ono tupu i taimi o paka - lua paka avanoa e manaʻomia, faʻapea foi ma le avanoa avanoa mo le faiga. O tagata tolauapi o le "taumafanafana" - aunoa ma le vevesi ma le "taumalulu" - ma le uand o puipui. Faatasi ai ma parataiso tutusa, o le lautele o le lona lua e sili atu nai lo le 5-10 cm - ona o le sili atu o le tino mafiafia.

Filifili se Autodee

E mafai e le vanā ona i ai se ese "faʻatumuina" ma se seti atoa

Totonu o le fale i luga o uili i luga o le faavae o le pasi po o mibibs mafai ona i ai i le lagolagoina o ia polokalama:

  • maa mo le fale;
  • Fesootai Fesootai mo 230 V;
  • vai sapalai;
  • Kesi o kesi (masani 2 pcs) ia mautinoa le galuega a se tamai ogaumu, vai vevela ma isi faiga.

I totonu atonu o le taʻele ma le vai o le vai, o le faleuila (ma le bytalete), o le umukuka ma se kamuta kesi ma o le ea. Ma le aoga le faʻaaogaina o punaoa, o le fale i uili e mafai ona avea ma autu o loʻo i ai le lua pe tolu aso. Saʻona nai lo le faʻaaogaina o le vai. Ile faʻatulagaina o vaega, o le sapalai o suavai ua fuafuaina mo se aso, pe a sefe atu e mafai ona lava mo le aso ma le afa. O le mea lea, pe a filifilia se paka nofoaga, ua ou gauai atu i le ono mafai ona toe faʻaleleia le faʻasao o le vai pe ave ma oe o se isi pusa. O le lona lua punaoa ua vave ona vaivai - totogi totogi. O le faʻafitauli o le i ai o le afi o le afi (penisini poʻo le tiʻetiʻe) ua foia.

Filifili se Autodee

E i ai faʻataʻitaʻiga ma ma se tuʻuga (dethleffs evin)

O loʻo iai paka, faʻamoemoe mo tagata tolauapi, o loʻo mafai ai e le Autoh, ia e fesoʻotaʻi ma le fesoʻotaʻiga e faʻaaoga. I luga o ia ituaiga faapipiiina pou ma faaputuga faaputuga. Latou te fesoʻotaʻi i le fale i uili (mo se pili).

Tautua ao faimalaga

A o faimalaga i le alato o le taʻavale e tatau ona mataitu le i ai o le vai. O le oloa e tatau ona toe faʻalauteleina, ma faʻaaoga le vai faʻaaoga (e i ai se koneteina faʻapitoa e mafai ona maua i le pu o le tino). O le vai e masani ona faʻatonutonuina i luga o le avetaavale fale (faʻailoga) ma luga o le laupepa i totonu o le fale.

O le isi auaunaga taugofie o le faʻamamaina ma faʻamaumau ai mea matutu. O le agavaʻa e tatau ona gaogao (i Europa e iai ni nofoaga faʻapitoa o nofoaga i luga o le tolauapiga) ma faʻatumu auala e faʻalagolago i le ituaiga. O lea la e te manaʻomia i luga o le auala mea faigaluega mo le matutu mago ma galo latou e le mafai ona faʻagaloina. E faafia ona e manaʻomia le faia o lenei taotoga? O le taimi e lua aso e lua ma le faʻaaogaina masani ma tasi i le vaiaso pe a faʻaaogaina naʻo le tulaga o le sili ona manaʻomia.

Filifili se Autodee

O le vai toe mumu

I totonu o le umukuka o loʻo masani ona tuʻu ai ni kasa e lua. Tasi tagata faigaluega, sekone - faaleaogaina. Kesi kesi e fesootai e le gata i le ogaumu. Latou te mauaina lava le kesi e faʻamalolo ai vai i le taʻele, i luga o le ea malulu. O le kesi foʻi e maua ai le faʻagaioiga o le pusaaisa. A atoa le tumu o sela, ua lava vaiaso mo le lua feololo le aoga.

O le tulaga o autu o le salon i le fale i luga o uili o loʻo faʻaalia i luga o se potu faʻapitoa, o le pito i luga o le faitotoʻa. O nisi taimi o le vai tulaga o loʻo faʻaalia vave. I luga o lenei vaega liliu / ese le mana o le fale. E i ai le avanoa e mataituina ai le maualuga o le tau o le taʻavale ma le fale (lua o latou). Ma le maualalo o le totogi, moli moli (mumu moli) liliu. O le malamalama e manaʻomia e iai se potu umukuka, i le ulufale atu i le faletaele, e tele moli i luga o le auvai, o potu uma o loʻo iai ni moli tifaga ma fuga.

Lautele masini ma taotoga

Nofoaga tutotonu i le fale - o se laulau ma nofoa. O le numera o nofoa e faʻalagolago i le "tagata malosi" o le faʻataʻitaʻiga. Faafeagai le laulau pe a masani ona fai se ogaumu kesi ma fufulu. Ma o le ogaumu, ma o le fufuluina ua tapunia ma faavaa - ua maua le galuega. I tafatafa o le ogaumu e tuu lua pe tolu soʻu i le 230 V. latou te galulue pe a fai o le Camper o loʻo fesoʻotaʻi i le upega tafaʻilagi e ala i le ofi. E i ai foi le pusaaisa. E masani ona galue mai le maa pe mai le fesoʻotaʻiga, ae i nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona galue mai le kesi. E filifili se mana malosi o lo o i ai se ki. E mafai ona tuu se mea faʻapitoa pe filifili le "Auto" Mode, lea, o loʻo filifili le iunite, mai lea o fesoʻotaʻiga o le 'ai.

Filifili se Autodee

O le potu umukuka e tau i tafatafa o le faitotoa.

Afai e i ai le ea vevela. E lua filifiliga - kesi ma le tiliva. E mafai ona faʻagaioia le faʻafitauli i ni auala se lua: taumafanafana ma le taumalulu. I le tau o le taumafanafana, na o le vevela vai o loʻo aofia ai (mai le 40 ° i le 60 °), o le ea o loʻo vevela pea i le taumalulu. O le ea o le ea i le fale o loʻo faʻatonutonuina e se 'au eseese. Ole aofaʻiga o faʻatonuga e faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga, ae masani lava pe a ma le lima. O le ea e vevela i le faʻaaogaina o se convector, o le mea e mafai ai ona uia se tamai voluma i minute. O le motusia ma le liliu i luga o le Convector na tupu otometi - e tusa ma le molimau o le Hermal Nifors o loo i ai i le fale.

Afai o le fale i luga o uili o loʻo i ai le faleuila ma le taʻele, o lenei vaega o le pa o pa. I le tulaga masani, o se faleuila ma fufulu fufulu o loʻo avanoa, o se loka mo soʻo se mea laiti. Mo le vaetamaina o le taʻele o le mea e manaʻomia e "aveese" le taʻele o le taele. I le taimi lava e tasi, latou te ufiufi ai le gutu o le faitotoa, ua maleā le saito i totonu o le puipui, ae e leʻo sili onaposoʻapeʻa. Talu ai o le sapalai o vai e faʻatapulaʻaina, o le taʻele, pei o se tulafono, e seasea faʻaaogaina.

Moe, faamalama ma kapeneta

O le Camper o le fale sili ona mafanafana i uili. E lava le avanoa mo se malologa tumau. O le numera o moega e faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga. E i ai le Audowe mo ni tagata se toʻalua, e ono, ma le tasi taimi, e ese le numera o moega. Ae, i soo se tulaga, oe mafai ona malolo ma le lava o le mafanafana. E mafai ona iai nofoaga moe:

  • Luga o le nofoa o le avetaavale - o se lua-atoa-lapoa moega. Sa tatau ona e aʻea i luga o le apefai, o le a le galue i se moega, ae i le lapoʻa lava e talafeagai mo tagata. O le umi e masani ai i le 2 mita pe sili atu nai lo le sili atu (faalagolago i luga o le cerpel faʻataʻitaʻiga).
  • E tele moega e mafai ona faʻatulaga i luga o le fale - e oʻo i le 4:

    Filifili se Autodee

    O le vaaiga mai i totonu. Na o le vaaia o mea moe

    • I le pito i tua o le gaioiga, o lea foi e lua moega e lua i le faatonuga, tasi luga o le isi;
    • O loʻo liua le laulau ma nofoa i se potu e lua---taimi, lea e mafai ona faʻaleagaina e faʻaluaina, ae o loʻo aliali mai e avea o se tagata faʻavae i lalo o le fale.

O le fale i uili e tele faamalama e tapuni ai le tauaso. Mafai ona tatala i le ventiving. Pe a la masi, e tatau ona tapunia, ae i le paka i le ao latou maua ai le malamalama latou te maua ai le malamalama, ma le matala uma o le totonu.

I le vaega pito i luga o loʻo iai le loka i fata mo mea ma ipu. O faitotoʻa uma e i ai loka - ina ia le felelei mea pe a fealuaʻi. Ina ia mafai ona faia ipu i totonu, e manaʻomia le uma ona faʻavasega se mea malu ma lelei (teriki (terity solo, mo faʻataʻitaʻiga aʻo leʻi amataina le urosa (terters).

Vaʻaiga puʻupuʻu o fale-taʻavale

Ua taʻua foi Fale Siʻitia e taʻua foi o le falepue. Aua o loʻo iai ni faʻataʻitaʻiga ma aganuʻu uma. O sea fale i luga o uili e mafai ona tuu i totonu o itu e le faatagaina ai galuega. O le a faamauina o ni taavale toso, ma e le pa'ū i lalo o le lautele o le sailia o faalapotopotoga tusia. E i ai ni faʻataʻitaʻiga o fale feaveaʻi i le auala savali ma le itiiti ifo - nofoaga moe ma 'ai nofoaga. Lenei ua filifilia e tagata uma i lalo o latou manaʻoga. E i ai ni pusa toso i le fale o ni ituaiga.

Filifili se Autodee

O le fale lea i uili i se auala savali ... Inturia ma le Walle Spol, Garage mo se taʻaloga taʻavale, potu malolo ma potumoe potu

Tutotonu o le au savali

O nei auala e i luga o le eseese numera o moega - mai le 2 i le 6. Umi - mai le 3.6 mita, maualuga - mai 2.5 mita, lautele - mai 2.2 mita. Mo se seti o mea moni, atonu e le o aveʻesea e se faleto House: O le umukuka ma le fufuluina ma se faletaele, o le faletaele ma le palapala-moli potu. Ae faapea ua mafai ona avea ma se auala savali tele.

Filifili se Autodee

Fale i uili i le auala savali - o le tele ma se tasi o le mafai fuafuaina

O le faigofie ata e mafai ona faia e 'ai ma moe. Ma matau i taimi o feʻaveaʻiga o loʻo i le auala e le mafai. Pe a filifilia, vagana ai le seti o mea lelei, ua gauai atu i le tele (ma le vai utaina, kesi, kesi, ma isi. E tatau ona e faʻafetaia pe a mafai e lau taʻavale ona faʻasolo atu se tele.

Fale puipui

O lenei ituaiga o le gagau fale i uili. Toeitiiti lava oi latou uma mo le toe suʻesuʻeina o le taumafanafana, aua e leai se malosi. I le vaega o le setete, o le maualuga o le taavale toso e sili atu nai lo le mita. I le numera o "potu" ma moe nofoaga latou eseese. O nofoaga moe e masani lava ona faʻatulaga i le taavale toso, ma le vaega o totoe o nofoaga i lalo o le alalaga, o loʻo i luga o le eleele. O lenei fale i uili e masani lava o se tamaʻi kesi kesi ma fufulu. O le ogaumu o loʻo fesoʻotaʻi ma se kesi kesi, o le vai i totonu o le siki o loʻo sapalaiina e faʻaaoga ai se tamai pamu e paʻu, lea ua tuutuu i le vai tane. E tolu ituaiga:

  • Ma puipui malosi ma le taualuga.
  • Ma le puipui malosi ma taualuga.
  • Tumutumu o ie o ie, taualuga.

    Filifili se Autodee

    Tourt Trainler ma pa malu ma taualuga

I lenei vaega, o lona tau i le tulaga. E le gata ina eseese i latou ma le numera o nofoaga moe, e i ai lava se eseesega tele i mea taumafa, lea e atagia lelei i tau. O le sili ona taugata - tausi fale pupuu ma puipui puipui ma taualuga. O isi vaega e lua e tusa ma le tutusa i le tau.

Trailer mo le afa tausaga

O lenei fale i uili e taʻua o le "le taofia". Uma ona ua tuu i le semi-trailer o nisi faʻataʻitaʻiga o masini - ma se ogalaau tatala. O le vaega e tautau i luga o le fale, o lona itu o loʻo i totonu o le tino, o loʻo i totonu o le tino, ma sina tamaʻi faʻaputuga "tautau i tua.

Filifili se Autodee

O sea auala e nofo ai i taʻavale ma le malosi sodium ma tatala le ogalaau

E i ai lava a tatou faʻataʻitaʻiga, ma e leʻo tele foi i lalo. Mo tagata e ona o semi-loli, o se lelei lelei galuega.

Ma le a le mea e filifili?

Mobile Home i luga o uili i totonu o se auala savali o se filifiliga lelei pe a fai o lau taavale ma se afi malosi, lea e mafai ona tosoina ai le tele o le tele. O le aofaʻiga o le aofaʻiga e lua pe tolu e itiiti ifo nai lo le cherry (malaga van) ae o le filifilia, faʻalogo i le atoa ma le umi o le kalama atoa. I luga atu o tulafono, o le isi ituaiga o laisene avetaʻavale ua manaʻomia. Ma manatua pea o le tele o le au trailer e le fuafuaina mo le aveina o le auala-auala. E i ai faʻataʻitaʻiga mo auala leaga, ae e tele a latou tau ole tau o faʻailoga.

Filifili se Autodee

Ma o le tele o puipui, ma e oʻo lava i le tele o le taualuga

O le faleie trailer e le mafanafana le malologa, ae sili atu faʻataʻitaʻiga e mafai ona tosoina e le auala. O i latou o se sui sili ona lelei o se tausi fale. Moe se mea sili atu i le taavale toso, ae le o le lalolagi. Ma malolo, e mafai ona malolo, e mafai foi ona e togafitia.

Tusi i luga o le autu: O le mea e fai mai le tioata pusa: Vase, moli, lole, fata, fata ma e le gata

Faitau atili