Faatonuga: Faʻafefea ona aveese le ofu o le paʻu mai le puipui

Anonim

Faatonuga: Faʻafefea ona aveese le ofu o le paʻu mai le puipui

E mafai ona e aveese le phlisseelin Wallpapers, muamua tutoʻatasi ma ma le fesoasoani a polofesa ma le taimi o totonu e amata ona popole pe afaina ai le fale mautotogi i le fale mautotogi. O le faigofie faigofie faafou e manatu e sui pepa puipui i luga o puipui. Peitai, o tagata uma e umu le toe faaleleia, ma fetaui lelei ile filifiliga o le faʻauma mea ma le metotia o lona faʻapipiʻiina o le tuai o pepa e le mafai ona faia i le taimi nei o le a le sili atu le umi o nei galuega. le talafeagai, e aoga le aveeseina o le laulau pepa e faaaoga fautuaga.

Fautuaga: Faʻafefea ona aveese Phlizelin Wallpaper

Tele tagata pe a amata ona latou faia toe faaleleia o le faiaina o le tapenaina o puipui. A uma mea uma, e manaʻomia le aveʻesea o le pepa puipui tuai, peitaʻi, e ui lava i le tele o le tele mo le le malamalama pe mo isi mafuaʻaga e le o ai. E sili atu le faigofie o le naʻo le faʻatagaina o ni ofuvae fou i le matua, ae o le iʻuga e tatau ona faia se galuega faʻalua, ma faʻaalu nisi tupe mo le sopoia o le sopoia.

Faatonuga: Faʻafefea ona aveese le ofu o le paʻu mai le puipui

Ina ia faʻafaigofie ai le fanaina o phlizellin wallpapers, e aoga le faʻaaogaina o le faʻapitoa faʻapitoa masini faʻapitoa o loʻo tuʻufaʻatasia steam

E tele mafuaʻaga, ma le iloaina o poʻo ai soʻo se matai o le a toe iloilo o latou uiga ma saʻo le faʻamamaina o le paʻu o le pa.

  1. O le atoatoa lamolemole ma le matagofie o le a le aoga pe a fai o le clut chedpaper i luga o le mea tuai.
  2. Orthodox, Bumps ma Air Bubbles Upmobres pe a le vave, ona e tonu lea ina ua mavae sina taimi.
  3. Faakelu i le va o le pepa puipui tuai ma le puipui i le taimi o le taimi e alu ese ai ae le o le malosi, o lea pe a fai o se tasi fou ua faaopoopo i luga o le umi o le comping O le Wallpaper o le a mou ese mai le puipui i soo se taimi.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le ie pupuni e tautau i totonu o le potumoe: o tulafono o filifiliga ma aga masani

Ma le au tau o tauemu ua noatia i le teuteuina ma le tele o fungi, ma o le e ona o le fale mautotogi e le mafai ona iloa e uiga i ai. O lenei mea moni e matua matautia le soifua maloloina o tagata uma o loʻo nonofo iai. I le i ai o meaola ninii i le va o le pepa puipui tuai ma le puipui, e mafai ona e mauaina le puipui. A maeʻa, le faʻatonutonuina o puipui ua faia.

Aoga aoga: Faʻafefea ona e fanaina le foffing

Aʻo le i amataina galuega, e fautuaina ai le tapenaina o meafaigaluega talafeagai, ae leʻo masini uma ua i ai le aveeseina o le pepa puipui o le a vave tele ma faigofie.

Faatonuga: Faʻafefea ona aveese le ofu o le paʻu mai le puipui

Mo le aveeseina o le fliesline wallpaper, e fautuaina le faʻaaogaina o le le-trapper

Lisi o meafaigaluega talafeagai:

  • E manaʻomia le i ai o ni spalasus ma maʻamaʻa.
  • E fautuaina i le iai o se lautele ma le vaapitipi spatala, ma a latou tutusa ma le feinu poto, ia mautinoa e faasoa atu.
  • I totonu o se faleoloa fauga, e mafai ona e faʻatauina se vai o le a faʻafaigofie ona faʻafaigofie ai le puipui. I le tulaga o lona le toe faigaluega, e mafai ona sui le vai ma le vai mafanafana.
  • Afai e iai se Fale Talimalo, e mafai ona latou taulimaina tagata tuai.
  • O loʻo faʻatauina atu foi se masini faʻapitoa i totonu o le fale fau fale, lea e taʻu o se lapoʻa tele lea o le tele, pe a le o se sui sui e tautua ai se faʻatauʻau.
  • Malyary scotch.
  • Polythylene ata.
  • Faasee (20 cm).
  • Sponge e susu le pepa puipui.
  • Pakete ma vai.

O nisi meafaigaluega o le a le aoga. Taʻitasi tagata faigaluega meafaigaluega e lelei mo se ituaiga faʻapitoa o pepa puipui. A o leʻi amataina le aveese, e manaʻomia le saunia o ni mea faigaluega, ae faʻapea foi ma le laufanua.

I le tulaga lea, o le faapipii ma o le ata e moomia e puipui ai le fola mai le palapala, vai, ma lapisi i luga.

Tatou te faʻaloaloa le ata i le taimi atoa o le faiga faʻavae ma faʻalelei i luga o pito o Scotch. A o le i galue e taua tele le taofi le tafe eletise i le fale mautotogi. Talu ai o le galuega ua faia faʻaaogaina le vai, o le mea e manaʻomia ai le tausia o le saogalemu ona o le ono mafai ona faʻafesoʻotaʻi uaea uaea ma suavai. Ma e manaʻomia foʻi le aveina o auvae uma ma fesuiaʻi. A maeʻa ona sauni le potu ma meafaigaluega talafeagai uma o loʻo faʻatau mai, mafai ona e agaʻi saʻo e faʻatino.

Mataupu i luga o le autu: faavae mo le pa: Faʻafefea ona tanu tupe faʻaopoopo

Faʻatonuga: Faʻafefea ona maua ni mea leaga

O le sili ona masani ma le tamaoaiga o se auala e faaaoga ai le vai. Ma le auala e le faia ai le efuefu le palapala ma le afaina o le mea leaga i le taina o le sipi. E mafai le aveeseina le kesi i lenei metotia. E fautuaina le faʻaaogaina o se mea faʻapitoa o le fausiaina mo le aveeseina o pepa puipui, o loʻo faʻatauina atu i faleoloa faʻapitoa.

Faatonuga: Faʻafefea ona aveese le ofu o le paʻu mai le puipui

Meafaigaluega mo le aveeseina o le Flyingline Walpeper mafai ona faʻatau i soʻo se faleoloa fale poʻo luga o le initaneti

O le suavai o loʻo faʻamoemoe i le tui i le loloto o le pepa puipui ma sau e kelu, e faʻateʻa atoa. O lenei metotia e matua aoga lava, ma opepapers o le a faigofie ona aveese.

Afai e te manaʻo e sefe, e le mafai ona faʻatau se vai, ma suia i le vai mafanafana sili ona lelei, o loʻo faʻaaoga saʻo mai le tap. Wallpaper o loʻo lelei le faʻamamaina i le vai ma le apogi i se isi auala.

A maeʻa se tasi e toʻatasi, o le pepa puipui e faʻaititia leaga, e fautuaina ai:

  1. O le faʻaleleia o le malosi e sili atu.
  2. Wallpaper Grabs 20 minute ina ia mafai ona sologa lelei, pe a uma ona latou soloia.
  3. A maeʻa le taualumaga i luga o le puipui atonu o nisi vaega o le pepa puipui, e mafai ona lelei lo latou faʻaaoga, ona taumafai loa lea e toesea le toe tape.

E taua le faʻaogaina o le aofaʻi sili ona lelei, talu ai o sina vai laʻititi o le a le o le pepa puipui, pe le afaina ai le vaega faʻapipiʻi. Ole tele o vai o le a le fiu i le puipui, aua o le a fufulu le vai i luga o le puipui, aua le ulufale loloto i totonu o le puipui. E le fautuaina le faʻaaogaina o le suavai i le pa atoa, ae fai i ni vai se tele ina ia mafai ai ona vaʻaia pe faʻapefea ona faʻatupu le pepa puipui.

O le avanoa o le tulaga muamua lea e manaʻomia ai le amataina o le aveeseina. E uiga i le saogalemu auala pe a aoga ma vai i tafatafa o masini eletise e le galo. E faamaluluina le pa puipui vevela. O nisi itu e ono le ofi ese atu ma soʻo se aofaiga o vai mafanafana, ma i nofoaga faapena o le a faʻafesoʻotaʻia le mana. E manaʻomia le faʻaaogaina o le au scrapers ma le faʻaeteete ina ia e le aoga e faʻaleagaina ai le sipuni.

Mataupu i luga o le autu: O le faapaologa i Khrushchevka fai ia te oe lava: Laasaga-i-laasaga faatonuga

Ua tatou malamalama pe faʻapefea ona aveese le 'ai o le' ai

Flisseen Wallpaper e ese mai isi ituaiga i totonu o loʻo latou aofia ai ni fibretic fibers e faia le tapoleni e tumau lava. E fautuaina le faia o ni tamai tipi i luga o le laualuga atoa. O le faia lea o lenei mea, e manaʻomia le togafitia le laufanua o le uaina o le faʻaaogaina poʻo se pepa puipui faʻapitoa "Tiger". O mea faigaluega o le a faʻaletonu ai le faʻamaoni o le laualuga o le pepa puipui e faigofie tele. O le tagata puipui faʻapitoa "Tiger" o le a faʻaleagaina le pepa puipui, ae le mafua ai le faʻaleagaina o le sima.

Faatonuga: Faʻafefea ona aveese le ofu o le paʻu mai le puipui

A o le i amataina i le aveeseina o le fliesline wallpaper, e fautuaina e matamata i le aʻoaʻoga vitio

A maeʻa ona faʻatautaia ni mea leaga, e mafai ona e siitia atu i le faʻatonutonuina o le pa puipui. Ina ua mavae le afa itula, o le kelu o le a fufula, ma o le pepa puipui o le a faigofie tele e aveese ese mai le puipui. I nisi tulaga, o le nofoaga tuai o mea uma e tatau ona tuua. I lea tulaga, e manaʻomia le aveʻesea o le pepa puipui i luga o le faʻavae mago e aunoa ma le faʻaaogaina o sua. Ina ia faia lenei mea, i le pito i lalo o pito o le puipui o loʻo fetuunai ma aveʻesea, ma e tatau ona faia lea gaioiga ma le pito i luga, e faigofie ona ave i lalo, ma o le a tumau le maualalo i le puipui.

Faʻafefea ona aveese Phlizelin Wallpaper mai le puipui (vitio)

I le faaiuga, e aoga le maitauina o le pito i lalo e masani ona taofia ai, o lona uiga e mafai ona faʻapipiʻiina i fale puipui fou, ae afai o le a le mafai ona tagi lava, Aua e faigofie ona vaeluaina ese ai mai pa o le a le aoga.

Faitau atili