O le mea sili e sili ona lelei mo le fofliclic weepapper

Anonim

O le mea sili e sili ona lelei mo le fofliclic weepapper

E mafai ona faʻatau le pepa puipui o Flizelin i soʻo se fausaga poʻo ni mea faʻapitoa o le Blisizine Wallpaper's Store (o se filifiliga e sili atu i le tele o isi tagata, e pei o le pelyester. O le ata i luga o ia puipui o loʻo faʻaaoga e le auala o le vevela o le vevela. O le a le matata, maoaʻe ma iloiloga, faitauga i lalo.

Matou te iloa le mea sili sili ona lelei le kulimi mo flislic wallpaper

Ua sili atu le faigofie tele le faʻaaogaina o le pepa puipui o loʻo faigofie nai lo le pepa masani, latou te le faanatinatiina, ma e tatau ona latou nofouta, faʻapea foi ma filifili se ituaiga kelisi. Ole mea lautele a le lautele mo le flingline woshpaper o le lautele o le faʻapipiʻiina o Mutheine i totonu o le faʻavae, o loʻo aofia ai le tele o vaipuna faʻalupega.

O le mea sili e sili ona lelei mo le fofliclic weepapper

E le faʻatagaina le faʻatau atu o le taugofie o le pepa puipui o le pepa puipui aua e mafai ona lamatia i le soifua maloloina.

Ona o lenei, o le pepa puipui atoatoa kelu toetoe lava a luga.

Faʻafetai i le lelei faʻasolo lelei o lenei gliue, e mafai ona faigofie ona e pipii ai le pepa puipui ma le tasi ma le isi. A faʻaaogaina lenei kelu, e manaʻomia le faʻaalia lelei o le laufanua. Mo polofesa, e mafai ona e fautuaina le pamu euro 3000 Glue i lalo o lenei ituaiga o nisi ituaiga o afu o avanoa. O ituaiga uma e talafeagai mo eseese ituaiga "flizelink". O le kulimi e sili ona faʻamalosia, e manino, manino ma ua i ai se leo lelei. Ma le isi, pe a faʻaaoga lenei ituaiga o kulimi, o le laualuga o le pa poʻo le faʻaliliuga e le manaʻomia tele aʻoaʻoga maualuga.

Afai o le Flyliet o loʻo faʻapipiʻi i luga o le puipui, o lea i lenei tulaga e tatau ona faʻaaogaina le cylyd gyeved, e aofia ai:

  • Fetuutuunai starch;
  • Tuʻutuʻuga faʻapitoa;
  • Ma siama o tupe maua, o lea e aloese ai mai le foliga vaaia o le suia o le mamanuina i le lumanai.

O le Kleo Brand Guee e talafeagai lelei mo le mamafa o ni ofuvae ofuvae, i le kelu fortar starch ma eseese anti-fatu-fatu-saito-fatuga faaopoopo. Ae, pe a faʻaaogaina lenei losi, e manaʻomia le tapenaina o puipui poʻo le faʻalupoapou. Ua faʻatuina somepaoppairm i taimi o le tolomuina, pe a faʻaaoga le pepa puipui i lalo o le atavali, ona alu lea o le vali ia i latou, ia oʻo atu mo le sauniuniga e faʻatino agavaa.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se laulau 'auʻaiga ma ou lava lima?

Thnip le tafe o le kelu mo le flislic comepaper

A faʻatino galuega toe faaleleia, e manaʻomia le fuafua o le numera o pepa puipui, ma e manaʻomia foi le fuafua o le tele o le kelu. Ina ia fuafuaina, e manaʻomia le amanaia le ituaiga o pepa puipui - nai lo latou o loʻo i ai ma tauivi, ona manaʻomia lea, e te manaʻomia le tele o kelu pepa. Afai o le olo o le pa poʻo le taualuga e faia, ona faʻaititia ai lea o le taumafaina o le 10 kalama, i le sikuea, ma le lautele o le mea e tatau ona avea tala.

O le mea sili e sili ona lelei mo le fofliclic weepapper

Manaʻomia le aofaʻi o le kelu e faʻaaogaina i luga o le puipui, faʻaalia i luga o le afifi

O le tuʻufaʻatasiga o le tuʻufaʻatasiga e ese mai:

  1. Faalagolago i luga o le fausaga o pepa puipui, talu ai Phlizelin Walls mafai ona nofofua-vaega ma le Multilayer.
  2. O le tele o le aofaʻi o faaputuga, e masani lava, o le kuli o le a sili atu.
  3. I le averesi, pe a faʻapipiʻi pepa puipui, o le Glue e faʻaalu 800 kalama i le 60 m2.
  4. Mo le mamafa o le vai i luga, o le maualuga o le taumafaina o le 45-50 g i le 1m2.

O le taumafaina o le taumafaina e mafai ona sili atu pe a faʻaaogaina se pulumu poʻo ni tagata faigaluega, e masani ona faʻaaogaina meafaigaluega faʻapitoa mo le faʻaaogaina o le kulimi i puipui. E faʻamoemoe foʻi i le faʻamamalu o le paluga o le glue nai lo le mamafa o le mamafa, o le mafaufau loloto, e tatau foi ona sili atu le taumafaina. E masani lava, o loʻo iai pea faʻatonuga i luga o afifi, lea e faʻailoa mai ai le itu e afifi afifi o le kelisi.

E tatau ona fesoʻotaʻi ma le faʻaeteete i le faʻatusatusaga o kelu i le vai, o le tele o vai e faʻaaogaina, o le tele o visaia mafai ona faʻapipiʻi.

E masani ona fautuaina le poto masani i le 1 Roll o le Stand Standard 1 lsue. Ae, leai se tagata fai faapitoa e taʻu mai ai le manaʻomia e le manaʻomia, e pei ona tafe mai, faʻalagolago i luga, e fuafua i le laufanua, e mafai ona eseʻesega atoa.

Ua tatou malamalama, e mafai ona faʻasusu i luga o le flingline glue pepa pepa puipui

E ui i le numera tele o nofoaga puipui, o loʻo faʻaauau pea ona lauiloa pepa puipui, muamua o mea uma ona o lo latou taugofie. O pepa puipui e gaosia e le alamanuia 2 ituaiga - pepa faigofie - vaega o le igoa o le faigofie, faʻapea foi ma le lua, e aofia ai le dublex.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se tafega vai vevela i totonu o le faletaele

O le mea sili e sili ona lelei mo le fofliclic weepapper

Mo le paluga puipui e tatau ona e faʻaaogaina le faʻatau

Ia, afai i le faʻavae o le faʻapipiʻiina, faʻaopoopo i le saoasaoa o tulaga, o le teteʻe ma le siama ma le siama o loʻo iai.

Pe a faaputuina ai fuaiupu o puipui, e ala lava ona ou te toe faatatau i pa puipui, aua o le pa e mata uma o le a maitauina. E masani lava, o le au puipui o loʻo togafitia ma le masani ai o le faʻaaogaina, ae o le faʻaaogaina o filifiliga mo "fliellowin" e mafai foi.

Mo lenei mea e tatau ona e faia laasaga nei:

  1. Mo le tapenaina o Kelu, e tatau ona e mulimuli i aʻoaʻoga o loʻo i luga o moli taʻitasi afifi.
  2. E manaʻomia le tuʻuina atu o le vaipuna i le tele o vai, pei o le manifinifi manifinifi, lima pepa, e le manaʻomia tele le faʻavae i le mafiafia.
  3. Mo le pepa 'upega tafaʻilagi, soʻo se tuʻufaʻatasiga e filifilia mo le "Fliel YellinIn", mo se faataʻitaʻiga, o se taimi puʻupuʻu.
  4. Pepa pepa e faʻapipiʻi ai pepa, faʻapipiʻi i le faʻavae mo "flislina", mausali nofo i luga.

Faʻaaoga le glue na o le puipui, ma pe a uma, o le pepa puipui o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le moli moli. O puipui puipui e tatau ona amoina ma le faaeteete i le taimi lava, pei ona mafai ona latou fausia, a faaaoga kelu, bubbles. E mafai e aunoa ma le tele o taumafaiga e faʻapipiʻi ai pepa pepa mo le "flizelinkikk" ma o latou lima, ma tuʻuina atu i luga, ma fautuaga o tagata faʻapitoa ua leva ona toe faʻaleleia.

Fautuaga: Faʻafefea ona faʻatuina Kelu mo le FINGTNE ONDPAPERS

Mo le faʻaaloalo lelei, e tatau ona muamua fuafuaina le ituaiga o pepa puipui, faʻapea foi ma luga o le pepa puipui o le a faia. O Claiy e mafai ona faʻatauina i soʻo se faleoloa fale, o loʻo faʻatau atu ai lava le kulimi lautele, e manaʻomia mo le tele o pepa puipui, ma o le kulimi o le quehyd; kilu) po o le swedtex ituaiga glue, fuafuaina mo "fluzelin" " Ina ia o le pepa puipui na faʻapipiʻi tele i luga, e manaʻomia le faʻatupuina lelei.

O le mea sili e sili ona lelei mo le fofliclic weepapper

Ina ua maua le pisa, e manaʻomia le matauina o vaega.

Mo lenei mea e tatau ona e faia mea nei:

  1. Ina ia faitau le faʻatonuga e faʻaaogaina i Gliue taʻitasi afifi, e masani lava i le faʻatonuga auiliili o le a le aoga tele le faia o le tele o ituaiga o puipui ma eseese luga.
  2. I totonu o le koneteina, e manaʻomia le sasaa vai mafanafana i le tau e tusa ma faʻatonuga.
  3. O le kelu e sasaa i totonu o le vai ma le manifinifi tafe.
  4. Ina ua uma ona alu i luga o le paluga faasee.
  5. Ina ua uma ona tuia, e tatau ona e tuua le tele o le kuli o kulimi e sili ona fufula pei ona tusia i le faatonuga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu se moega i le potumoe: tulafono o le fulufulu seevae ma ergonomics

E mafai ona faʻatosina kelu ma se fasilaau laupapa, ma le auala sili ona lelei e faʻaaoga ai le nozzle-strirrer mo se eletise eletise, e mafai ai ona e faʻafefeteina atoa le tele, e manaʻomia le faʻamamaina ai o le gaʻo atoa. A uma le taimi o le mamafa o le faʻapipiʻi foliga mai e le mafiafia, e tatau ona e le fiafia i sina vai. Ae e le manaʻomia le soona fai pe a fai o le kelu o le kelu, ma o le fesoasoani a, o le a le mafai ona pipii i le flinglicpaper.

O le GULI e mafai ona faʻaaogaina naʻo le mea e tasi

Afai ua leiloa le faʻatonuga, ona mafai lea ona glue i le fua o le 5 lita o le vai mo le 250 g. O le kelu, ma afai o le phlizellin wallpaper o lo o oso i ai ma mamafa, ona mulimuli ane lea mai le fuafuaina o 4.5 lita vai vai mo le 250 gr. kelu.

Sticker flission prepaper diy (vitio)

Afai e te faia lelei le toe faaleleia, ona e mo lea o le faʻaaogaina o faʻatonuga o le a fesoasoani e fai ai toega lelei tulaga, ma o le a le mea e pipii ai i le muamua o loʻo sauniaina. O le mea taua o le le faia o mea uma i le faanatinati, ma le faaeteete ma tutusa, aemaise pe a fai o se tagata e le tele se poto masani i le pipii atu i le pepa puipui, ma o le a toe faaleleia sosoo ai.

Faitau atili