E te manaʻomia se pamu mo le vai mafanafana vai?

Anonim

Faapipiiina o le vai mafanafana o falaoa o se taimi ma le taimi e alu ai le taimi. E le gata i lea, o le tau o le mauaina o le mauaina o le mauaina o le teuina o le mauaina o le teuina o le mauaina o le mauaina o le mauaina o le teuina o le mauaina. Ae mo le faʻaaogaina, o le sili atu o le tamaoaiga o le tamaoaiga e le oi ai nei.

Faapipiiina o le system aofia ai le faʻapipiʻiina o le pamu. E ui i le mea moni o le tau o le tau o lenei elemene e le masani ai pe a faʻatusatusa i le malologa, o se vaega taua tele o le vai vai. Afai e saʻo le pamu, o le faiga o le a galue lelei.

E te manaʻomia se pamu mo le vai mafanafana vai?

Aisea tatou te manaʻomia ai se pamu

O le mea uiga ese o le vai o le vai o le umi o le paipa e mafai ona sili atu 1 m ma le lapoa o le maualuga o le 2 cm. E i ai ni uila i le polokalama. E faʻafaigata ai ona faʻasalalau le suavai o vai ma fealuaʻi, e tele naua i le system. E mafai ona saunia lelei le savaliga e na o le tuʻu i ai le vai mafanafana o le vai o le pamu. Ia tatou taumamafa i le ala e filifili ai le pamu taumatau, ma po oa ni taimi e tatau ona mataala faʻapitoa.

Gaosi e ofoina atu le tele o faʻataʻitaʻiga. Ua iloga ona uiga i gaioiga ma, natura, tau faʻavae. Aua le tu i le tala faatatau o paketi. E leʻo iai ni mea faaopoopo ma, o se tulafono, e le agavaʻa.

E manaʻomia tele o le pamu mo se faʻamafanafana o le fola e i ai le saoasaoa fetuʻunaʻi galuega. O le sili filifilia filifiliga o se tolu-saoasaoa pamu. O le a faʻatagaina oe e faʻatumauina le manaʻomia o le vevela i le polokalama. O le vai o loʻo sapalaiina i le system i se isi saoasaoa. E masani lava, o le gaoioi i luga o le faiga o loʻo faia i le saoasaoa tutusa.

Afai e faʻaitiitia le vevela o le potu, o le a maua ai le mafanafana o le a faʻateleina ai le vevela, ma faʻapena ona malulu tele. Ma o le vevela o le suavai i totonu o paipa o le a toulu. E le tupu lea mea e faʻaola ai le fafagaina o le faʻaola i le tino. E mafai ona faʻatautaia lenei ituaiga masini.

E te manaʻomia se pamu mo le vai mafanafana vai?

Afai e te manaʻo e fai mea uma ina ia avea le faʻatulagaina o faiga tutoʻatasi, e mafai ona e otometi ai le auala. O le asō o mea uma e te manaʻomia.

Tusitusiga i luga o le autu: tekinolosi mo le suia o pale o le fale laupapa

A o le ituaiga o mea faigaluega, e sili atu le faʻatauina o se pamu liu mo le vai o loʻo i ai. O sea mea e maua ai le masini i totonu o le system i se saoasaoa. E le o le tau le aoga.

E i ai ni pulu ma le susu ma le mamago mago. Muamua e le eseese i le malosi maualuga. O lea, mo le tele o potu o le a le tatau ona fetaui. Maualuga le Quads o le mea lea, o fea e faʻamalosia ai i latou - 400 sq.m. O tulaga lelei o lenei ituaiga o meafaigaluega e aofia ai le maualalo eletise eletise ma le talitonuina. E tatau foi ona matauina o ni pamu ma le rotor susu faigaluega tele.

Afai o le vaega o le potu e sili atu i le 400 sikuea mita. m., Ona manaʻomia ai lea ona faʻaoʻo atu le system i se rotor rotor. I le taimi o le faʻagaioiga o se tuʻufaʻatasiga, e manaʻomia le faʻaaogaina o le tausiga. Igoa, mama ma malamalama.

O le isi itu e faʻalogo ai pe a filifilia se masini o loʻo i ai o le itlet alatoto. Afai o le foloa mafanafana o le fola o loʻo faʻaogaina i carnes mo le ea e tapunia, ona le tatau lea o le i ai o le alatoto. A leai, o le ea e maua i le paipa o le a faalavelave i vai o vai.

O fasi pamu e le na o latou uiga, ituaiga ma gaioiga lelei, ae foliga foi. O tagata gaosi oloa ofoina pamu o ana mea e faia i totonu o le uʻamea, shinless steel poʻo polymer mea. Afai o le system ua faʻamaufaʻailogaina atoatoa, o lea ma le tele, e mafai ona e filifilia ni filifiliga. A i ai ni masalosaloga e uiga i le fufusi, ona le mafai lea ona ofi le filifiliga o le uʻamea. I lalo o le faʻamalosiʻau o le ea, o uamea o le a toe mafaia ona faʻatu ma le lelei o le iunite.

E tatau ona totogi faʻapitoa i le igoa o le masini ma ona ituaiga. O le faʻamamaina o pamu e aofia ai le iai o le lua numera na tusia e ala i vaega. O le muamua faʻailoa le lapoa o le faʻaaogaina poʻo le autlet pu. O mea taua e faailoa i Millimeters. O le numera lona lua o loʻo faʻaalia ai le maualuga o le lifi. I le tala o loʻo i ai le isi faʻatusa tusia e ala i le Distis mai le uluaʻi lua. O lona uiga o le umi o le ki.

Mau i luga o le mataupu: Polyreatthane Foors: Bill Coating, Celocer ma Polymer, lua-vaega ata, papatusi ma tekonolosi

E moni, o le mea moni, e aoga le talanoa i tagata gaosi. Ua avea le kamupani Europa e sili ona lelei. E te le tau sefeina i luga o masini. O le pamu e mafai ai ona taʻua le tino "loto". O le mea lea, e mafai ona maua ai mea faigaluega mai le Siamani gaosi oloa.

Pamu parameters

E te manaʻomia se pamu mo le vai mafanafana vai?

E le gata i le iai o le iai o isi galuega ma ituaiga, o pamu o loʻo faʻaalia e ala i faʻafitauli. Igoa, gaosi ma omiga. Talu ai o le Polokalama e manaʻomia ona sapalai, o le faʻatinoga o le a tutusa ma le vaega o le malosi o le Joneng Consport na faʻateleina e le 0.86 ma le vevela i le Folamalo ma le vevela o le malulu. O lenei filifiliga e aliaʻe, e pei ona faʻaalia ai, 500.

Afai o iai ni feʻau i totonu o le system, e manaʻomia le iloiloina o le faʻatinoina o ia mea uma ma aofaina le iʻuga o le mauaina.

O le faʻatupuina o le faʻamalosia e faʻalagolago i le itu o le tui puipuia o le paipa, o lona umi ma le mana o le eletise. Ina ia fuafua le omiga, e manaʻomia e gagau ai le oloa o le sosolo i le tasi mita o le paipa i lona umi ma le eletise e manaʻomia mo le faʻatulagaina o le colatent i le tino.

O ia parame tulaga e faʻalagolago i le quas. E i ai laulau o le fetaui o le nofoaga vevela ma le mana manaomia o le pamu. A fuaina i latou, e talitonuina o le fale e masani ona tuʻufaʻatasia ma e le o le itu i matu poʻo le itu i saute o le ogatotonu. O tagata atamamai e fautuaina e tusa ma le 20% i le tulaga o le tele o le aisa i lenei tapulaa.

E te manaʻomia se pamu mo le vai mafanafana vai?

Faapipiiina pamu

Seti le pamu i se auala e uiga i le rotor o loʻo i luga o le tafailagi. Mo le umi o le faʻagaioiga o gaioiga ma le lelei o le iunite, faʻapipiʻi faʻavasegaina o le le aʻafia i soʻo se auala. Ae faʻamoemoe i le mana faʻamaoti i le tusi folau faʻatepani, e le aoga. Leiloa e mafai ona oʻo atu i le 30%. Ma o lenei e tele naua.

Faʻapipiʻi le pamu e mafai ona faʻaaogaina i luga o le 'ai paipa. E manaʻomia le i ai pe a maeʻa le tuʻufaʻatasiga o le iunite.

E te manaʻomia se pamu mo le vai mafanafana vai?

Ae o nei aiaiga e le taua. O nisi pamu e faʻailoa mai ai le polokalame o loʻo faʻailoa ai lona nofoaga i le paipa toe foʻi mai. Afai o le vai fola o loʻo i ai i totonu o se fale o loʻo i ai ni folasaga e tele, ona manaʻomia lea o le pamu se tele. O tulaga taʻitasi e manaʻomia e faʻaau ai le masini. O le a mafai ona gafatia le tino.

Tusitusiga i luga o le autu: o le faapaologa o pou teperati: decing moligaga o le tekonolosi

Faigata-fana

O le lelei o le popo vai, o loʻo i ai i totonu o le fola mafanafana o le fola o le fola, e sili ona manaʻomia. Ina ua mavae ni taimi pe a uma ona faʻaaogaina le pamu i luga o ona elemene faʻatasi ma le vai, masima e tolopoina. Afai o le pamu o le galue pea, o le a leai ni faʻafitauli. I le taumafanafana masina, o se fola mafanafana e masani ona motusia.

Ma o lea, ina ua uma ona taumafai e faaavanoa, faafitauli amata mai. O le pamu na o le mumusu i le "swating vai." I le taimi lava e tasi, na ia taumafai ai, o loʻo faʻaalia ai le siosiomaga tulaga o le iunite. E le mafai e le malulu ona ulufale i le tino, aua e le mafai e le rotor ona liliu. E manaʻomia le faʻaaogaina o se sikulukalaiva, tusi le impeller lua pe tolu taimi. Afai e leʻi amata galue le iunite, ona e tatau lea ona e faʻafesoʻotaʻia se faʻapitoa.

A o le filifilia o se pamu mo se fola mafanafana, e tatau ona e gauai atu i le tele o mea: ituaiga o meafaigaluega, gaosi, gaioiga, e le mafai ona galue ai le filifiliga E finagalo i ai.

Faitau atili