Obrt za vrt

Anonim

Obrt za vrt

Naravno, svaki Dachnik želi da njegova zemlja kuća bude lijepa i dobro njegovala, ali ne i mnogi znaju kako postići takav učinak.

Stvorite posebnu udobnost pomoći ćete originalnim obrtima za vrt, koji se mogu napraviti samostalno. Kako ih učiniti, naučit ćete u ovoj publikaciji.

Stvaranje udobnosti u vrtu, početi s uređenim okolišem otvorenog prostora, koji se može obložiti s kiše, staviti klupe. Ostanite oko kamenih pjesama od kamenja i tek nakon ukrašavanja cijelog područja s različitim likovima. Ovdje smo pokušali prikupiti najjednostavnije i pristupačnije vrste obrta iz plastičnih boca, šperploča, kotača itd.

Dakle, predlažemo da se upoznate s nekim idejama za inspiraciju i majstor nastave na stvaranju vrtnih proizvoda s vlastitim rukama.

Obrt za vrt i vrt

Od plastičnih boca možete napraviti bilo koji obrt za vrt, oni su lako vise i vrijeme ostaje dugo.

Privlačenje djece do proizvodnog procesa brojki, naučite ih maštanju, dati napredak i točnost.

Cvjetni krevet - vlak.

Za proizvodnju vedar vlaka trebate:

• plastični poklopci od staklenih limenki;

• metalni nož;

• Metalni ili plastični spremnici su poželjna pravokutna veličina;

• plastična boca od 0,5 L.;

• dvije tračnice;

• žica;

• Paint i četke.

Uklonite dostupne naljepnice s površine odabranih spremnika. Operite površinu od pijeska i prljavštine kako biste dobro držali boju. Nakon rezanja rupa za boje na jednoj strani banke - to će biti prikolica. Za vlak će vam trebati 4 prikolice i 1 glavni sastav.

Obrt za vrt

Svaka prikolica pokriva svijetle boje. Za obrt iz boca za vrt služio ne jednu sezonu, odaberite boju na bazi vode za rad na otvorenom. Nakon što se prikolice osuše bijelom bojom. Nacrtaj kamilicu. Ovdje možete koristiti predloške (ako ne znate crtati).

Članak o toj temi: Što je bolja zalijepljena u spavaćoj sobi

Na "glavnoj" prikolici prikazat ćete veselo lice, kao što je prikazano na fotografiji. Nakon što su svi dijelovi povezani žicom.

Na dno, pričvrstite plastične pokrivene. Na kraju, cijeli dizajn pridaje dva racija (tračnice), koji su unaprijed u sivoj ili smeđi.

Također možete napraviti druge obrt za vrt, gledajući dizajn kuće i ideje naše stranice koje gradimo.

Lubenica i jabuka - svijetle obrt za vrt.

Savršeno ukrasite vrt apeticiranje lubenice i jabuke. Mogu se napraviti iz dnevnika rukava. Prvo, hodajte po površini s kitom, a nakon pokrivanja s jednim slojem boje i crtanje sjemena. Prema tome, boja za lubenicu treba biti crvena, a za jabuka svijetlo žute (ako govorimo o tome u sredini). Za vožnju u željenu boju.

Roda.

Možete diverzificirati obrt za vrt vlastitim rukama s visokim figurama, na primjer, ptica šperploča.

Bez muške skrbi, ne možete učiniti. Potrebno je smanjiti oblik rode iz šperploče ili tanku ploču s slaganjem. Noge i vrat čine žicu i pričvršćuju se na oblik rode kroz male rupe izrađene rupama. Nakon što je slikanje i lakiranje, tako da uskoro oblaganje nije suzalo.

Plastična boca Polyvalka za vrt.

Možda će ova stvar postati jedan od najkorisnijih obrta za domaće ruke. Lako je proizvesti i, naravno, koristiti.

Trebat će vam:

• plastična boca;

• velika portno igla;

• Svjetlije ili utakmice.

Da biste dobili rupe u poklopcu, zagrijte upaljač igle. Zatim gura poklopac kroz. Ponovite ovaj postupak svaki put prije izrade nove rupe.

Na kraju rada proširite boje slikama i prikazuju cvijeće. Također možete zalijepiti školjke ili perle. Tako ćete imati prekrasan Polyvalochka koji će nesumnjivo biti usput u svakom vrtu ili u zemlji.

Članak o temi: Kako odabrati trajni profil vijenac za zavjese

Obrt iz plastičnih boca za vrt. Životinje

Da bi vaš vrt originalan ne nužno da kupite novodnevne vrtne figure od skupih materijala u trgovini. Obrt za vrt od boca u ovom dijelu postat će stvarni ukrasi za svako rekreacijsko područje.

Ranije smo rekli kako napraviti obrt od boca za vikendice sami. Sada je vrijeme da kažete kako učiniti druge stvari.

Mačka iz boce.

Trebat će vam:

• boca od 5 litre;

• škare;

• montažna pjena;

• Boja.

Izrežite pojedinosti o tijelu mačke: uši, jezik, brkovi. Tijelo obojite boju odgovarajuće boje i napravite rep iz montažne pjene, izrezati ga na željeni oblik.

Thechle staviti pored boce (kao što je teška), stavite malo šljunčane u paket za njezinu ponderiranje. Slikane uši, brkovi umetnite bocu u vrh od kojih unaprijed nacrtajte oči i bijele obraze.

Uz istu shemu, napravite zeko, samo uši trebaju smanjiti drugačiji oblik. Dakle, u vašem vrtu će se pojaviti slatka obitelj smiješnih životinja.

Dikobraz.

Jednostavno napravite dictera. Trebat će vam 2 plastične boce - jedan za tijelo, a drugi za igle. Poseg tijela u smeđe boje, crtajte male oči crnom bojom. Nos - cork poklopac također smeđa boja.

Nakon što su iglice za životinju rez, crno se bira u crnoj strani, vrh je prekriven bijelim. Zatim su već sušene iglice pažljivo umetnute u rupe na leđima.

Kao plovilo za vrt, ovaj dikiform će biti prilično originalan u bilo kojem vrtu. Pokušajte sjesti životinju na kamen ili nekom otvorenom području, inače će se izgubiti među travom.

Obrtni za vikendice i vrt

Do danas je obrt iz guma posebno popularan. Pogledajmo neke metode rada s ovim materijalom.

Fontana za gume za vrt.

Uređenje uređenog dizajna mjesta, pokušajte razmišljati kroz svaku malu stvar. Na primjer, instaliranjem male fontane u vrt, učinit ćete dio svježine i cool ljeti.

Članak o temi: Popravak lažnog krova radi sami

Za početak, kupite set za fontanu dacha. Obično se sastoji od pumpe, crijeva i prskalice za vodu.

Za proizvodnju zdjele gume trebate:

• Automobilska guma;

• Boja u boji zlata;

• Kapacitet (jelo) ispod fontane.

Prije svega, napravite zdjelu za vodu (guma), mora biti dubina od oko 50 cm, inače crpka neće raditi.

Obrt za vrt

Ugradite spremnik fontane.

Najlakši način da ga nosite u zemlju i stavite gumu na vrh.

Da bi se fontana bila veća, stavite ga na stand-upskstan u obliku plastične cijevi, reorganiziran prema vrtnom dizajnu (kamen, pločica ili mozaik).

Prije instaliranja gume, obojite ga emajlom ili boju zlata i pokrijte zaštitni alat tako da boja traje duže.

Kao rezultat toga, imate dekorativnu fontanu za vrt.

Slažem se, olakšajte i izgledat će predivno. Sada dodajte sastav drugim neobičnim stvarima koje smo ranije rekli u članku o obrtu za davanje vlastitim rukama.

Čaj šalica guma.

Ovaj predmet "Vrt pribor" izrađen je od starih kotača, bolje da su potpuno istrošeni (bez šiljaka).

Dakle, šalica će imati prirodniji izgled. Napravite ručku od metalne plastične cijevi i tanjura šperploča. Stavite ga u vrt i boje u crveno, a zatim stavite bijeli grašak.

Ideje za vrt često sugerira prirodu - to mogu biti razne biljke, gotovo sve životinje i insekte. Naoružani su besprijekornim i potrebnim alatima, možete stvoriti jedinstvene obrt za vrt, koji će uzeti svoje časno mjesto na području vašeg stana!

I kako ste sami ukrasili vrt? Podijelite s znanostima u komentarima ili u temi foruma o obrtima za lijepu ili zemlju.

Čitaj više