Faapipiiina o le plth i le umukuka custoptoo

Anonim

O le umukuka i luga o le laulau o se mea mulimuli o se paʻi atu, lea e faʻamaeʻa ai le totonu o le potu. O le faʻapipiʻiina o nei oloa e le gata i le tagata mamanu, e fausia ai se foliga atoa o le umukuka. O nei elemene o ma aoga. Aemaise lava, saunia sili atu le mama o le potu.

Galuega o le PRONANTONE

Faapipiiina o le plth i le umukuka custoptoo

O le a se mea e mafai ona faʻaaogaina e lenei vaega o le umukuka meaafale? Faʻapipiiina, faʻapipiʻi i luga o le laulau i luga mo le umukuka, o loʻo faʻaaoga nei:

  • Fesuiai. Faatasi ai ma le fesoasoani a vaipanoa poʻo isi fasi, e mafai ai ona nana tulaga faʻalenatura o puipui, ona o le avanoa o loʻo fausia ai le avanoa i le va o le malae ma le puipui. E le gata i lea, i le tulaga o le faʻaaogaina o ato, e mafai ona e tuʻuina ma le loto i ai i se mamao mai le puipui. Mea e sili ona nana ai mea uma ma le faaletonu.
  • Puipuiga mai lapisi mai le galuega. Chips, fasi meaʻai ma isi tamaʻi lapisi e masani ona aliali mai i luga o le laulau ma e tatau ona paʻu i ni vaega e le mafai ona maua o le umukuka. O le leaga o lenei faʻafitauli e faigata ona sili atu ona faʻaalu - ona o le faʻaputuga o lapisi mo meaafale o loʻo iai se manogi le lelei, amata ona faʻateleina le siama, o le flong ma iniseti.
  • Faʻapipiʻiina o le magoto faataamilo i le lagi e matua aoga lava, a o puipuia le puipui ma le pito i tua o meafale mai le susuga o le susu poʻo isi meaafale ua faia i le susu poʻo isi mea e le fiafia i ai.

E pei ona vaaia, o le pronü e aoga tele mo le umukuka countertaps ma taalo e le gata i le lelei tele i totonu o le potu.

Mea na Aapaina

Faapipiiina o le plth i le umukuka custoptoo

Afai, pe a toe teu le umukuka, ua uma laʻu pele sa faʻatonuina, na faʻatonu ai le i le galuega mo le galuega. A faʻapea o le umukuka o le a faia i ona lava lima, o le a le mea e tatau ona filifilia e tagata uma.

Tele taimi, o falai e filifilia mai i le tutusa mea e pei o le laulau pito i luga o ia - o se laʻau poʻo le laupapa e talafeagai mo se laʻau, e aoga le filifilia o le mea moni, ma isi mea. O le mea moni, e mafai ona e faʻaaogaina masani se maʻagofie palasitika tagamau, lea e mafai ona faʻataʻitaʻia ai mea ma e le maua ai se faʻataʻitaʻiga lelei.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea e mafai ona faia i fagu palasitika

O le Alminim e lauiloa foi - uaea e faigofie ona tuʻuina ma tetee i le faʻamafanafana, lea e mafai ai ona faʻapipiʻi oe i totonu o le kesi poʻo le eletise. E moni, o le tamaoaiga o lanu o almuninum e le o se ese, o se mea lea e mafai ai ona ofi i totonu o le umukuka i le umukuka.

Mo le teuina o le tino i le faʻasologa o meaafale, e faʻaaogaina e faʻatau ai latou i le nofoaga e tasi lea na faʻatau ai le mea mo laupapa. Afai o elemene lautele ua filifilia, o a latou mea faʻapipiʻi e tatau ona manino e le tu i fafo i le talaaga o le laulau ma puipui.

Foliga i luga

Faapipiiina o le plth i le umukuka custoptoo

Faʻamatalaina i le ituaiga o oloa e mulimuli mai i le tele o le laulau pito i luga ma le atoʻai lava ia. I se faʻaopopoga, o le matafaioi ua faia e le galuega o le matata - pe a fai e tatau ona faʻatumuina se lautele lautele, ona sili lea o lona tele e tatau ai. A leai, o le plun o le a le tapunia atoa le va, ma o lona faʻapipiʻiina o le a leiloa uma uiga.

O le fomu e sili ona eseese:

  • mafolafola;
  • matautia;
  • tausuaga;
  • i foliga o le suavai;
  • O le ata faʻapitoa - i le tulaga lea, o le ituaiga o faʻamatalaga e mafai, fuafua i le mafaufau o le tagata mamanu, aemaise pe afai o le oloa e faia e oka ai.

E aoga le matauina o le lautele o ituaiga o loʻo avanoa i laupapa laupapa ma PVC oloa.

Faapipiiina o le oloa

Faapipiiina o le plth i le umukuka custoptoo

Faapipiiina polokalame o plth o loʻo faʻaaogaina ai le telē-tipitipi

A o le i amata ona faʻapipiʻi, ia mautinoa na maua e le mea na mauaina le upu O le seti mo le maketiina e masani ona aofia ai mea nei:

  • Le vaega autu o loʻo nonoa i le puipui poʻo le countertap;
  • Teuteu pugs, pito i luga ma tuai;
  • tulimanu ma tuu tuusaʻo fesoʻotaʻiga;
  • O le faʻaliliuga o le tagata lava ia, ma le fesoasoani a le upu o loʻo faʻapipiʻi i luga o le countertop mo le umukuka.

Faapipiiina e tupu i le tele o tulaga:

  • O le umi o meafale e fuaina, pe a maeʻa le ato ato i mea lelei.
  • O le faʻavae pito i lalo o loʻo faʻalatalata atu i le faʻapipiʻi nofoaga.
  • O le vaega o le elefane ua le fiafia i le vaega o le tuufaatasiga.
  • Afai o le upu le faʻapipiʻi i le puipui, ona taia ai lea o manu i totonu o pu, lea e le faʻamaligiina ai le uamea, o le faʻamatuʻu atu o mea autu o le promen o prethes. Ia faia lenei mea, e sili le faʻaaogaina o se eletise eletise.
  • I le tulaga o le faʻapipiʻi i le laulau pito i luga, e mafai ona e faʻaogaina le faigofie o le paʻi o oe lava ae le o ni faleʻoloa. O le pito i lalo e tatau ona siakiina e le fausiaina tulaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Tepistry completins: taugata i totonu

Faapipiiina polokalame o plth o loʻo faʻaaogaina ai le telē-tipitipi

  • A maeʻa le oloa o le faʻatuatuaina o le faʻatulagaina, o le teuteuga o le vaega o loʻo teuina.
  • O le tulimanu o soʻoga ma tuʻutuʻuga ua tapunia ma palasitika poʻo le paʻu pu.
  • Soʻotaga uma o loʻo faʻaulu i le sili o le anicone poʻo le taligaka. A manaʻomia, e mafai ona e faia se fesoʻotaʻiga i vaega o le ato, ae faʻapea foi ma le galuega ma le puipui. E mafai foi ona e faʻaaogaina itu, ufiufi soʻofaʻatasi ma le avea ma le mea i le faʻamasinoga.

Mafuaaga Matu

Fetuunai le mamanu o le umukuka meafale mafai ona avea ma le tele-lanu pito i tua. Mo lenei, o matapou o fualaʻau palasitika ua faʻaaogaina, i pito o loʻo faia e le uaea uaea.

I lalo o le proth, e mafai ona e faʻataʻatia se mea na faʻataʻitaʻi ai. O le tau o nei moli moli e matua maualalo lava. O ia o le a matua taugofie lava o le a aoga ma aemaise lava ile po.

E pei ona vaʻaia, o le faʻapipiʻiina o le PROGY I luga o le laulau pito i luga o se sili faigofie faigofie taualumaga, o le a mafai ona faʻatinoina soʻo se tasi e mafai ona taulimaina se taʻavale ma se sikulukalaiva. Maualuga-lelei le aoga banuette rebeal dred utchent dackent mai le faʻaleagaina ma le faʻaleagaina, faʻapea foi ma le faia o le umukuka ma se foliga maualuga e aunoa ma le fiafia i tau maualuga.

Faitau atili