Stucco i luga o fale o fale, malamalama malamalama o le mamafa o le mafaufau

Anonim

E pei lava ona iloa, foliga o se taamilosaga, ma o le mea sa i ai i le tumutumu o le lauiloa tele tausaga ua mavae, i le taimi e masani ona tatou feiloai ai ma e masani ona tatou feiloai atili ai i le fausiaina faaonaponei. O lea ou te talanoa e uiga i le stucco desor.

Stucco i luga o fale o fale, malamalama malamalama o le mamafa o le mafaufau

Leding i luga o le auala

E sili atu nai lo le selau tausaga talu ai, o lenei vaega o le faauma, na o le tele o tagata, o le tele o fale o na taimi sa faasao ai i lenei aso, ma e lavea ai le matagofie ma le tele o le fua o le tupu.

Na mavae atu taimi na mavae atu o taimi o tupu, ma na atili ai ona fai e le fetā Strucco i le masani masani. Polyaulanthynzzeable Mea, ma o le tala foi ia te ia ma ou te fia talanoa.

Decomination scrades

Stucco i luga o fale o fale, malamalama malamalama o le mamafa o le mafaufau

O le fasimomo i luga o puipui o le fale o le filifiliga lea o le faʻasaʻoina o le faleoloa, e fesoasoani e avatu ai ia te ia le tagata taitoatasi ma le amataga.

O tulaga faaonapo nei e le faʻatagaina ona fausia se pusa, vali ma valaʻau i le fale. O le fale e tatau ona atagia ai le lalolagi i totonu o 'au ma tali mai i o latou manatu e uiga i le lalelei.

O le fua faʻaleta o lona uiga o le faʻaaogaina e le gata o le vaega o le vaega o le faʻapipiʻi i puipui, ae faʻapea foʻi le atoaga o le faʻafoliga. Mo le tagata faʻatau o se elemene o le teuteuina o lona fale, ae o loʻo tuʻufaʻatasia e le au faomea uiga lelei o sea leaga:

  • O le stucco i luga o le tino poʻo le faʻavae o le galuega e fausia ai se nofoaga vevela vevela ma faʻailogaina le malulu malulu.
  • I lalo o le stucco, e mafai ona e nanaina le uaea ma isi fesoʻotaʻiga ma isi fesoʻotaʻiga.
  • O tulimanu o le fale, teuteuina i le stucco, e puipuia mai i chips.
  • I lalo o le fili e mafai ona e nana ai ni teuteuga ma mea laiti.

Afai tatou te talanoa e uiga i le aguss o stucco, ona o le tele na o le mamafa, ae o loʻo faʻataʻitaʻia lea oloa mai maa poʻo le sima, polyhanethane o se faʻafitauli ua le maua.

Ituaiga o stucco

Stucco i luga o fale o fale, malamalama malamalama o le mamafa o le mafaufau

Feagai ai ma puipui o le studdo

E foliga mai, e foliga tutusa lava le fuatia uma, ae o le mea moni e leai. Elemene e mafai ona faia mai mea eseʻese, ma e tofu lava ma ona tausaga o le lelava ma le lelei.

  1. Gyppuum ma alavai, e le mafai ona faia le aʻafiaga o le faʻaosoosoga, o le mea lea e masani ona faʻaaogaina i manu i totonu.
  2. O le maa ma le sima o loʻo teteʻe atoatoa i le faʻatupuina ma le vevela vevela, ae e tele le mamafa ma fatu se isi avega i luga o puipui.
  3. Polymer sima e faigata tele i le ovuse.

Mataupu i luga o le autu: o le totonu o mamanu

O le fasimomo, faia o polysstyrene o le vai suamalie poʻo polyrethhane, e leai se fuata fua uma, o le mea foʻi na te taofia ai i latou i auiliiliga.

Polystyrene

Stucco i luga o fale o fale, malamalama malamalama o le mamafa o le mafaufau

Faasaga i le sui o le fale tumaoti fale

I tagata, o lenei mea e taua e masani ona valaauina o vai toma, e matua iloga ona tautala, e leai. E i ai le eseesega i vailaʻau tuʻufaʻatasi i le va oi latou, ae o le a tatou le faataupupula i ai.

A o leʻi agaʻi atu i le suʻesuʻega o uiga o lenei mea, ou te manatu e tatau ona taʻu o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o postsyrene o le fomi, faʻatapulaʻa i nisi vaega o fausaga ae o nisi vaega o fausia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e leʻo mafai ona faʻaeeina i potu ma potu tele i tamaiti aʻoga poʻo aʻoga a tamaiti. E mafua mai i le faigofie ma le taugofie ma le oona pe a mu.

Manaia! E i ai ituaiga o polysstyrene fama e tetee i le afi ma le le lagolagoina le tuufaatasiga. O lenei mea ei ai se tusi faaopoopo "c" i le faailogaina. Mo se faataitaiga - PSB-s. O nisi kamupani e pei o le "LepanPoplast" o loʻo faʻaaogaina mo le gaosiga o mea o loʻo o lenei igoa.

Stucco i luga o fale o fale, malamalama malamalama o le mamafa o le mafaufau

Stade stacco - stucco detor faia o le maualuga malosi malosi polyarethane

faamoemoe

  • Leai se vevela vevela.
  • Lekhves, e le faia se avega faaopoopo i luga o le auala.
  • Faigofie i le faapipiiina.
  • I le tulaga o le faʻaleagaina o le faʻaaogaina, e mafai ona e faigofie ona sui le vaega pe toe faʻafouina le mea tuai.
  • Taugofie le tau i le faatusatusaga ma ituaiga uma o stucco.

Miscuses

  • Pe a faʻaalia i le tatalaina o le afi, o le vailaʻau oona oona.
  • O mea tau maaleale, o lea e seasea lava ona faʻaaoga e faʻauma ai le pito i lalo o le tele o tomai.
  • Le mautu i le tele o ituaiga o fofo ma acids, o lea e manaʻomia le fufuluina o le styrene stucco lelei ma na o le faʻaaogaina o le le talafeagai puipuia.
  • Maualalo auaunaga olaga. Ina ua mavae le 3-5 tausaga, o loo amata le lanu samasama. O lenei e tatau ona amanaia pe a galue ma paʻepaʻe vali.
TAUA! Afai o le styrene stucco e alu i lalo o le vali. Dyes mo le tatau ona na o i luga o le aquatic po o le acrylic tulaga.

Polyaurethane

Stucco i luga o fale o fale, malamalama malamalama o le mamafa o le mafaufau

Leding i luga o le auala

I le toe faaleleia ma le fausiaina o le fale, na tupu ai Polyerthane i soo se mea. E mafai foʻi ona faʻatino le tulaga o a latou puipui, faʻapea ni vaega o le pule. I totonu o latou ma stade stacco. O loʻo pei o Polyrethane e pei o le laupepa, ae le pei o le le afaina o le susu.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona sefe le tupe faʻaalu a le pa o le vai e ala i se crane masani?

O le faʻafanua mafiafia o le polymer e mafai ai ona maʻea mamafa mamafa avega, ma tetee atu i aafiaga tau tamaoaiga.

faamoemoe

  • Tetee atu i le tele o fofo.
  • Leai se suiga vevela.
  • Atoatoa afi.
  • E le leiloa foliga i le taimi.
  • A faʻaalia i le maualuga o le vevela, faʻalumaina ma carbon dioxide. Saogalemu mo le soifua maloloina o tagata.

Miscuses

  • Maualuga tau faatusatusa i styrene stucco.

Faapipiiina

Stucco i luga o fale o fale, malamalama malamalama o le mamafa o le mafaufau

Feagai ma le vevesi

Faʻaogaina Polyarethane Stucco, o le pito i fafo o le fale e mafai ona o ia lava. O le faiga e faigofie ma o le a le tele se taimi.

  1. O le pa o le fale e tatau ona fufuluina faʻatasi mai le pefu ma le palapala. E mafai foʻi ona faʻaogaina faʻavasegaina i le faʻaitiitia o suauʻu e mafai ona faʻaitiitia ai le suauʻu poʻo le gaʻo.
  2. Ae le i faʻapipiʻiina i luga o le stud o le stucco, e manaʻomia ona vili pu i totonu pe tusa o le 50 cm faʻaopoopo.
  3. I luga o le nofoaga o le fale o loʻo faʻapipiʻi ai le tui, o loʻo faʻaaoga le Glue.
  4. O le vaega ua fusi mau i le auala ma faʻasaʻo i lenei tulaga mo sina taimi.
  5. Ma le susu susu, o le tele o kusi ua aveese.
  6. I luga o pu, o le puipui ua 'oloina ma o se faletalimalo o lo o tuliesea.
  7. Faatasi ai ma le fesoasoani a le plaster, o pu e tapunia ma vai mama.
  8. Vali stucco.

Ua maeʻa faaiʻu maeʻa, ma e mafai ona e fiafia i fua o lau galuega.

Faaiuga

Stucco i luga o fale o fale, malamalama malamalama o le mamafa o le mafaufau

Stucco i luga o le fale tumaoti

Teuteuga o fale faʻamalosi - o se agavaʻa o loʻo faʻateleina le mauaina o lauiloa. Ma polyarethane o se tulaga ese lava o lona lelei e faigata ona sili atu. O ituaiga eseese o vaega o teuteʻoga o vaega o loʻo mafai ona faʻamatala i lalo o le tusitusiga lava lava tutusa, ae mo le manino, e mafai ai ona tatou masani ai i le oloa o le onpninnannaplayst ofoina.

Faitau atili