Laasaga-i-Step algorithm mo le puleaina o le lautele faamamaina

Anonim

Tele o tagata e fefe ai le fuaitau "Connec Aoao faamamaina o se fale mautotogi." O tamaitai uma e masani i le manaʻo e tolopoina o ia o le uuina i le tele e mafai ai. Ae o le taimi lena e afio mai pe a e sau "lima" ma ieie, o le MOP ma le gaogao mama, ma amata se pisinisi.

Faʻafefea ona fai le lelei o le faʻamamaina o se fale mautotogi o se fale mautotogi poʻo se fale e le o ese mai le malosi i le amataga o le tulaga? E i ai ni auala e mafai ai ona vave aveese le fale ma ou lava lima, ma aua le lagona e pei o le "Squazed Talmon"?

Laasaga-i-Step algorithm mo le puleaina o le lautele faamamaina

O lenei tala e maua ai ni fautuaga aoga i le faʻatulagaina o le faʻamama o le faʻamamaina i totonu o se fale poʻo se fale.

Tele taimi, o le masani ai le faʻamamaina o le dawelling i Rusia ma o le cis atunuʻu e masani ona faia a o le i faia le Eseta i le auala ma le paʻu i le taimi o le " Pepe le pepe "a o iai aso mafanafana pe a mafai tele ona e alualu i luma manuia.

Matou te siakiina le avanoa o oloa

A o le i tusia se fuafuaga mama ma ou lava lima, fuafua poʻo le a le mea e tatau ona e galue ai ma siaki pe o avanoa uma. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e aua le faʻalavelave i le faʻagasologa o le savaliga i le faleoloa pe suʻe se isi mea. Fai se lisi o mea taua e tatau ai ma siaki ese, pe a tatau ai, faia o mea taua.

O le a se mea e manaʻomia:

Ia mautinoa o loʻo galulue le pa puipui o le pusa pi ua lelei, o le malosi o vailaʻau ma ua lava le nifoa ma lau ievai. Aua nei galo e uiga i ato lapisi, latou te manaʻomia tele, aemaise lava peʻa fufuluina le fale poʻo fale mautotogi ina ua maeʻa toe fausia poʻo le fauina.

Laasaga-i-Step algorithm mo le puleaina o le lautele faamamaina

Togi le le aoga: o le faapaologa, fale teu oloa ma Myzzanine

O le tuʻufaʻatasia Aoao o se fale poʻo se fale o le a le aoga o le a le aoga e aunoa ma faʻafitauli o mea le aoga. O fea o iai le lapisi, lea e faia i lou fale? I le avea ai ma pule, i luga o le faapaopaliga ma le mezzninine, faapea foi i totonu o le potu teuina.

Faavaivaia le matua "dodge" ma aveese mea le talafeagai. E toafia lapisi e teuina i totonu o fale mautotogi "i le mataupu lea", ma o lenei mataupu e le sau! I luga o le mataupu faavae: Afai e le aoga le mea mo aʻu i le tausaga, ou te le manaʻomia o ia! Mafaufau e uiga, o le a le uiga mai le vaefila o le laau pomu, pe a fai o lau fanau ua uma ona liu galuega, pe leai se isi na suia? Faʻasaʻoloto le avanoa ma o le ae vaʻai i lau fale mautotogi poʻo le Cottage ua avea ma sili atu le aoga avanoa.

Mataupu i luga o le autu: Loto mai Rafaelu: Master vasega ma ata ma vitio

Afai e faʻamamaina pe a uma ona toe faʻaleleia poʻo le fausiaina, mai le scraps o pepa puipui, gaogao tane mai le mauga o fuʻa e tatau ona aveese le muamua.

A fufuluina le avanoa o lapisi ma mea e le mama ai, fufulu lelei le faapaologa, potu teu potu teu, aveese le efuefu ma le anitsole, ma alu i le isi vaega o le faamamaina.

Fuafuaina o le mea o iai nei o le fale faʻapipiʻi o le fale mautotogi

Laasaga-i-Step algorithm mo le puleaina o le lautele faamamaina

E faigofie atu i galuega tuʻuʻese i le tulaga ma faʻasolosolo ona mulimuli i le algorithm. E leai se tuusaunoaga aiga. Ae e te leʻi amata, fai se fuafuaga mo le faʻamamaina o se fale mautotogi o se fale mautotogi.

  • Aveese ie pupuni ma pupuni. E masani ona latou faʻaputuputu le tele o le pefu. Afai e te tuua lenei mea mo le mea mulimuli ane, pe a le aveʻesea, o le a paʻu uma le efuefu, o le a paʻu i luga o lau taumafaiga ma au taumafaiga.
  • Afai e mafai, e sili le aveeseina o kapeti mai pa ma aveese maota ma kapeta mai le fola. E mafai ona latou faʻamamaina pe tuʻituʻi ma gagau o le faʻamamaina o le a le muta ma o le a mafai ona le fiafia i le fola mama. Savali solo i le fale i lenei taimi e sili atu i seevae po o seevae fale.

Ia amata ona faʻamamaina i taimi uma mai luga i le pito i lalo ma mai fafo o le mamao o le tuaoi.

  • Fufulu le pefu ma aveese le upega tafailagi i luga o le taualuga. Afai e tatau ona e savali ma se ie susu i luga o puipui ma tulimanu i le va o meaafale. E mafai ona fufulu le taualuga, mulimuli i tulafono.
  • Fufulu moli ma pito i luga malamalama.
  • Fufulu faamalama ma maa.

Faamamaina i potu

Kapeneta ma faʻapipiʻi solo

Meafale i potu

Laasaga-i-Step algorithm mo le puleaina o le lautele faamamaina

  • Aveese le pulou ma le fulufulu ma le uʻu o meaafale, moega ie mai moega. Pau lava le mea e te manaʻomia e lafo i le fufuluina.
  • Mafa, filifili, faʻaopopoina mea mānati ma moega. Aua neʻi galo e soloiesea le pefu i luga o mea e leai se mea o meaafale.
  • Fufulu le fola.

Umukuka

O le faʻamamaina o le umukuka o loʻo faʻatino i le faʻavae lava e tasi i totonu o potu.

Mafaufau o le fea aiaiga o le ae faia, ma mulimuli i lenei taimi lava. I le gasologa o galuega, e tatau ona e faia ni fetuunaiga, ae o le a se galuega, o le a le mafai ona tuʻufaʻatasia lau galuega ma taumafai, o lona uiga o le a e faʻafetaiaʻi vave ma faʻalelei.

Tusitusiga i luga o le autu: Siosiomaga PostCard Pop-Up ma se pusi

O le faʻamamaina o le mafai ona ave mai le tasi aso i le vaiaso, e faʻatatau i lona fua ma fale nofoaga. Manogi au galuega i luga o aso ona e fealuai ai le televave.

Fale mautotogi o le mamafa o fuafuaga ina ua toe lipea

Laasaga-i-Step algorithm mo le puleaina o le lautele faamamaina

Muamua o mea uma, ina ua uma ona faʻaleleia, e manaʻomia le faia o le le faʻatagaina o otaota 'olo.

  • Aveese mea fau fale i le nofoaga, e mafai ona aoga ma lafoai le le talafeagai;
  • Fufulu faʻailoga ma pa mai le pefu o le faʻafafa;
  • Fufulu le fola;
  • Faatu meaafale;
  • Alofa carpets ma ala.

Lautele Faʻamamaina o le taele ma faleuila

O lenei e mafai ona e alu i le faʻamamaina o le faletaele.

  • O le isumu e tapunia fale teu oloa.
  • Fai mea uma e mafai ona: fala, pesini, solo, vailaau suamalie (fasi fasi pepa (fasimoli, fasipepa, uma mea uma). E taua le pa'ū vaipancy i latou.
  • Fufulu le moli ata.
  • Faʻaoga le mea leaga i le paluvai, o le laualuga o le taele ma magoto, liligi le le saʻo i le faleuila.
  • I le taimi, a o le ie palapala ma oso atu i luga o le leoleo o le a "nutimomoia" fufulu puipui, o le faitotoa ma fata.
  • Ona fufulu lea o le plumping.
  • A mama se manatu, e mafai ona fufulu le faʻata ma faʻamalo mea uma i luga o fata ma fata.
  • Fufulu fola.

Laasaga-i-Step algorithm mo le puleaina o le lautele faamamaina

Vaega

O le vaega mulimuli o le faʻamamaina o se fale mautotogi poʻo se fale o loʻo avea ma taʻiala o faʻatonuga i le alatele.

Faamamaina mo mea taua

Afai na e mauaina le malosi e amata ai le faʻamamaina lautele o se fale mautotogi poʻo se fale, tusa lava poʻo le a le aoga, toe fausia, toe faaleleia pe "e le i ai se tulimanu.

  • Afai o iai ni laʻau faitino, ma pou i fugalaʻau i potu taʻitasi? Ia latou mafaufau iā i latou, tipi le laʻau samasama ma lau efuefu, alu mai le efuefu mai pou fuga, fufulu le tu.
  • E iai sau fagafao? Faʻatulaga a latou ipu ma fufulu le lapisi, ma afai o au mea e te fiafia iai i le pa, ia mama ma ai.
  • O e aoina ni stattuttes, pe na tuu e lau tama i luga o le fata i totonu o lona potu o se tamai (na o 150 tagata) aiga o palasitika. Sili le onosai ma fufulu le aoina o le aoina, pefu i luga o le tele.
  • A faʻapea o ata, ata poʻo le fili o loʻo tautau i luga o puipui - solo le pefu, e mafai ona faʻamago pe faʻafilemu le tioata fufulu o lona uiga.
  • Salu le uafu puipui ma le upu.
  • Isumu i luga o le atotupe ma ato.
  • Faamama le komepiuta mai faila le talafeagai ma otaota.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se ufimata mai le faʻapipiʻi poʻo foliga tauaso

Tulaga mulimuli: Faʻaiuga faʻamamaina

Laasaga-i-Step algorithm mo le puleaina o le lautele faamamaina

O le laasaga mulimuli o le laina maualuga o le fufuluina o fola ma fufuluina o mea (ufiufi, pupuni)

  • Fufulu le fola i potu uma, tusa lava pe o oe o o latou sēpps eseese.
  • Kapeta ma ala e sili atu le mama i luma. Tuʻufatu uma o pulou mama i luga o le fola mama.
  • Sasaa ma faasalalauina au mea.
  • Faapipii ma salalau fulufulu, ufiufi, kape mo meaafale.
  • Iai ma tautau ie puipui ma pupuni.

Faʻafefea ona fai le faʻamamaina ma le lelava

Faʻafefea ona fai se sili le faʻamamaina o se fale mautotogi o se fale mautotogi poʻo se fale ma e le o ese mai le malosi? Faaaoga lelei nei fautuaga pe a e faia se fale i le faasologa:

  1. Fuafua se galuega. I totonu o le aiga, o lenei faiga e le itiiti taua nai lo isi lava mataupu, ina ia matou tusia mea uma i lau fuafuaga e tatau ona e faia ma aua le faafuasei le algorithm.
  2. Saoloto mo le faʻamamaina ma ou lava lima i le aso atoa ma amata mai le taeao. O lea e sili atu lou taimi e fai ai mea uma. I se faʻaopopoga, fufulu faʻamalama ma faʻata e sili atu i le ao nai lo le faʻamamaina o moli.
  3. Aua le avea le mea e ave uma galuega i ou lima, ae tufa atu i le va o tagata o le aiga. Tosina tagata uma, e aofia ai tamaiti. Ioe, o le faʻatuatuaina o le faʻamamaina o faamalama o le taupulea e le aoga, ae faʻaputu mea i totonu o ato, fuafuaina mo le faʻasaʻoloto pe aumai le tamaititi o latou meataalo.
  4. Siaki le avanoa o le faʻamamaina o mea faigaluega, ina ia aua le faʻalavelave i le sopo i le faleoloa ma e le tele se taimi.
  5. Fai ni nai mea i le taimi e tasi, pe a e manaʻo e vave fasioti fale i le faʻasologa. A o le masini fufulu fale, e mafai ona fufulu le fola. Pe, ina ua uma ona faʻaaoga le mea faʻapipiʻi i luga o le ipu ma le umu e te maua ai le afa itula e fufulu ai le magoto pe o le taualuga i le umukuka.

Mulimuli ane pe a maeʻa fautuaga na tuʻuina atu, e mafai ona e teuina pea le atoa fale mama, e aunoa ma le faʻaaluina o se taimi tele. Faʻamama le tapenaina o le faʻamamaina, ma o le a i ai pea lou fale se tulaga lelei. Faitau ia mea faigaluega a le aiga: ogaumu, gaoia

Faitau atili