Tafa o le Vinyl fola laupapa

Anonim

Filifilia o le uʻu o loʻo o se galuega faigata. E tatau ona faʻatuatuaina, ofuina, mananaia matagofie, le-le -se, e tumau. E manaʻomia foʻi, e faigofie ona fetaui. O nei tulaga uma e faamalieina ai le PVC Tile mo le fola.

O le a le pvc (vinyl) fola laupapa

E leʻi leva talu ai, o le isi ituaiga o le PVC e aliali mai i luga o le maketi - Vinyl Tile. O ia o se mea tutusa ma le lelei Linoleum (o le mea lea o le isi igoa - Linoleum), ae o le faʻaogaina o le tekonolosi e eseese, pei o le pepa faʻaaua. O lenei mea ua tipiina i tafatafa po o sikuea, atonu e i ai i luga o se faʻavae o le faʻavae pe e aunoa ma ia. E leai lava se igoa - Lvt Tile (LWT) - Faʻaititia le Igilisi igoa o mea taugata tele. O loʻo manino foʻi le ata poʻo le ofutino o le ata

Tafa o le Vinyl fola laupapa

PVC feusuai tale vali le tele

O le faʻatulagaina o le pepa na amata ona sili atu le manaia o le maketi vave. E faigofie ona i le sili atu, sili atu le tamaoaiga. E le o le uiga o le tau - e maualuga le maualuga (i le tulaga o le linoleum o le vasega faʻapisinisi), ma i le uiga o le mea moni o le totoina e tusa ma le pe a faʻaaoga le linoleum. I lenei mea, ma le lelei le faatinoga ma o loʻo aofia ai se mea lilo o lona tuputupu aʻe o le lauiloa.

O le PVC Tile mo le fola e aofia ai vinyl ma Resin, o loʻo faʻaopopo stibilizers, ata tifaga, o ni mea faʻapitoa (e tuʻuina atu ni mea faʻapitoa poʻo se faʻapitoa foliga). O le mafanafana-luga le fefiloi ua oomiina. O mea e mautinoa e faʻaalia e maualuga maualuga, ae tumau pea le fetuutuunai ma palasitika.

PVC Tile e aofia ai le tele o vaega:

  • Lua faavae faavae.
  • Ata ma se mamanu.
  • Puipuiga vaega o le manino PVC.
  • Laei-tetee polyarethane vaega.

    Tafa o le Vinyl fola laupapa

    PVC fola laupapa fausia

I totonu o le tuʻufaʻatasiga e lua ituaiga o linoleom Tiles: Vinyl ma Quarzyl (Vinyl Quartz). O le filifiliga lona lua lava e sili taugata, ae sili atu le faʻaleagaina o ia, ma le faʻamama maualuga o le ofuina.

Ituaiga ma ituaiga

O le metotia o le taʻoto e i ai le pvc tale mo le fola i luga o le lava o ia lava-o loʻo i ai lava ia, e masani lava (mo le faʻapipiʻiina o le faʻailoga lona lua e manaʻomia). O le maeʻa o mea mo le fola o lenei ituaiga ua faʻapipiʻi i luga o se tulaga mama. Faatasi ai ma lenei metotia o faapipiiina, o le fola e fai ai se monolith ma le faavae.

E i ai le faaputuga i loka - inisi ma le faʻapipiʻi. O elemene o loʻo fesoʻotaʻi ma isi ma isi loka, ma o le kolose lava e maua e le aunoa ma le faʻavae. O lenei filifiliga e taʻua "o le" folaina o le "fola.

E pei o Linoleum, pvc Tiles mo le fola e iai se faʻavasegaina e le tikeri o le uta:

  • Vasega 23- 31 e talafeagai mo potu ma ni nai tagata asiasi. E mafai lava ona valaauina i le fale. O le linoleum tile o lenei vasega o le taugofie, e mafiafia le mafiafia o le 2 mm ae le mafiafia mafiafia ma le mafiafia tino. I soo se fesoʻotaʻiga, e le mafai ona faʻaaogaina meaafale i luga o uili.

    Tafa o le Vinyl fola laupapa

    Afai e te manaʻomia se foloa lelei - vinyl tile o se tasi o filifiliga

  • PVC Tile mo fola o le vasega 32-42 o loʻo fuafua mo potu ma faʻaaoga faʻapitoa. O lona mafiafia mai le 2 mm i le 2.5 mm, sa lava le mafiafia o le fale teu lafu puipui e mafai ai ona tatalia ni meaafale, e aofia ai ma uili. O lenei vasega e sili ona lelei mo fale mautotogi ma fale tumaʻoti, ma le mafiafia o le vaega puipuia e tatau ona mai le 0.3 mm (sili atu - sili atu, ae sili atu ona taugata).
  • Vasega 43 o se sili-puipuia o le fetaui lelei e mafai lava ona sili atu i felauaiga. Aotelega - Faiaoga ma fale gaosi fale.

I soo se vasega, o le filifiliga o le lanu ma le tino e lautele lautele. E i ai le faʻaaloalo i mea moni - o laʻau, eseese ituaiga o maʻa, ma isi, e i ai le leoleanio, ma le faʻasaʻoga faifai tupe ma aunoa ma latou. E tele lava taimi e masani ona tupu se faʻatagata, ma faʻatasi ai ma le tele o vaega, e iai sikuea sikuea. E masani lava ona faia faasologa o toega i "i lalo o le laau", simi le panisi poʻo le foloa lea, ae e masani ona maua sikuea i le taimi muamua. Oi latou e aoina le manaia panels.

Ina ua filifili le tasi ma le vasega, e tatau ona e vaʻavaʻai i le mafiafia o le puipuiga malu. O le mea ou te mafiafia ai, o le a o le tino e avea ma ufiufi. O le sili ona lelei filifiliga mo le fale ma fale mautotogi e 3 mm tile mafiafia, o le mafiafia o le puipuiga puipuia o le 0.3 mm.

Pros ma faaletonu

O meatotino autu o le vinyl Tile mo le fola sa matou aoina mai i le talimalo iloiloga (ma talimalo) o sea fola. Plus na avea ma tele:

  • Faigofie faapipiiina. PVC Tile mo le foloa o soʻo se ituaiga e faigofie ona fetaui lelei, o le tasi lea o ni fua. I le taimi o faaputuga, e leai se mea e manaʻomia e tumau i meaafale mai le potu, pei o le faʻamutaina o Linium. E mafai ona e gaoioi le tasi afa, ona toe faʻafoʻi lea o mea uma e te fiafia ai.
  • Maualuga le malosi. O le 10 iloiloga, naʻo le tasi na fai mai o tamai paepae o loʻo aliali mai i luga (ina ua ulufale le pusaaisa ma le nofoaga o loʻo 'ai ai le laulau' ai).
  • Fufusi ma le faigofie o le tausiga. Aua le fefe neʻi sulusu le vai - ma le tuʻusaʻo lelei, o le fola e ufitia lelei matua. E mafai ona e fufulu ma soo se mea. Na pau lava le mea na maitauina o le ofu lea o le maʻua (lea e le gata o se ata faʻataʻitaʻi e faʻalauiloa, ae faapena foi ma ona mataina. A leai, o pefu o pefu i totonu o togalaau. Ae i le taimi lava lea sa matauina e sili ona faigofie le tausiga o le pvc o le pvc o le pvc i lo le laminae ma linoleum (itiiti "fasilafui" efuefu).

    Tafa o le Vinyl fola laupapa

    Vinyl fola tale foliga vaaia

  • Manaia le savali. Vinyl Tile mo le fola e le o le leai se mea i le susu tulaga. E oo lava i le malulu vaitau, e foliga pei "mafanafana." Na tuu i totonu o le taele ae le o ni laupapa laupapa. O le faʻavae foʻi faʻapea foʻi, ae o lagona e sili atu ona foliga.
  • O ia o le "filemu." O le PVC Tale mo le fola e aunoa ma se mea e faʻapipiʻiina o loʻo tuʻuina atu - saʻo i le pito i lalo, ae e lelei tele 'ea. E le o le eleele, i se potu e mamao ma pa kuka ma malulu ma e le faitio i lalo.
  • Ina ua pa'ū le agi ma mamafa mea o ni tulaga e leai (quarzyl lile).

I le tulaga lautele, toetoe a le faʻamaoni e taʻutinoina e le au soʻona taʻuga o le pvc tale mo le fola e sili ona lelei latou te maua i le taimi nei. Ma le isi, "ae e leʻi" muamua ", o loʻo tuʻufaʻatasia, linoum, Cermic Tile, se tasi e fetaui ma le maʻi. E faʻaputuputuina foʻi ona leaga mai faʻamatalaga. E le o le tele naua:

  • O le kuka e fou, lea e le malamalama i auala o le a amio ai i le taimi umi. O manatu maualuga o le 5 tausaga o taotoga.
  • Quarzyl tiles ma le lelei puipuia o le pule sili atu.
  • O le taupulega o le a le masani ai.

    Tafa o le Vinyl fola laupapa

    PVC Tile mo le fola: O se tasi o filifiliga ma le loka faʻapipiʻi

E pei ona e vaʻai, o se filifiliga lelei lea. Fetaui mo soʻo se nofoaga - faʻatekinisi, nofouta, faʻatasi ai ma tulaga lavelave.

Taoto

O le mea moni, o le a tatalaina o le vinyl tilel e le o se lavelave faigata, ae manaʻomia le saʻo. Ua taʻua faapitoa ua tuʻuina atu le taua muamua e lua, o loʻo faʻavaeina i luga o isi. E i ai foʻi le eseesega i le metotia o le glung vinyl tale i luga o le glue, faʻapipiʻi oe lava-afu pe ma loka. Ae e i ai mea e manaʻomia i ai. Mafaufau i fesili uma.

Tafa o le Vinyl fola laupapa

Pvc tile mo le fola e mafai ona sikuea

O a mea faigaluega e manaʻomia

Na te manaʻomia se seti o meafaigaluega, ae o loʻo sili uma atu tele i latou, e toʻatele i totonu o le faatoaga. O lea, o le ae manaʻomia:

  • Meter Steel laina. Ia te ia, ma le itu i tua, kelu sina fasipepa o le lua lipine. E manaʻomia ai o ia "e leʻi alu." Ma ina ia le pipii le lipine, lulu ma le pefu, gis, ma isi
  • O le faʻailoga o le faʻailoga o le faʻailoga o le faʻailoga. O le naifi e tatau ona lelei ma le mafanafana, e sili atu i latou ona o tagata e ona leoleo ia malu nai lo uʻamea, o loʻo afaina ai le au puipui.
  • Afai o le linoleom foloa moli ua filifilia, o le mea e manaʻomia e faʻapipiʻi ai, e te manaʻomia se tofa o le spatrala ma se nifo lelei. O le mea faigaluega mo le faʻapipiʻiina o chramic tipramic tiles o le a le fetaui - "nifo" e tatau ona tafatolu ma ni nai gaioiga maualuga. Afai e te le mauaina lenei, faʻatau se masani, faila ma le blades e faia ai mea tau fafaga - 1-2 mm.

    Tafa o le Vinyl fola laupapa

    Vinyl panels mo le itupa e tatau ona faʻapipiʻiina i le faʻailoga faʻapitoa

  • Roulette.
  • Lautele pepa pepa lipine - 5 cm, ni lisi. E manaʻomia pe a fai o le laupapa violel o le a faʻapipiʻi i luga o le kulimi.
  • O tagata Wipers o se fafie pa, na lagona, kapeta, lua-tolu vaega o le riged tissue.

E manaia le i ai o se fau fale. I nofoaga faigata - pe a oʻo i luga o paipa - o le ato e sili atu ona faigofie e tipi ai pe a faʻamafanafana. Ona e le sili atu le faigata nai lo le tipiina o aiga linoleum. Ma e mafai ona e faʻamafanafanaina naʻo le fale puipui. Vevela i le taleti, afifi i luga o le paipa, tipiina le sili atu.

Auala e tipi ai PVC Tiles

E ui lava o le linosum Tile o le mafiafia, o le au sao e faigofie. Afai e te manaʻomia se tipi e le faʻamaligiina ma le pito o le paʻu, e faigofie ona aoga. Oti le mata ma se taumafaiga i le pito i luma, punou i le itu o le tipi, o le vaega o totoe ua afaina i le naifi i luga o le lan.

Tafa o le Vinyl fola laupapa

PVC Tile Tipi mo le fola ma se naifi masani, ona malologa ai lea

A faʻapea e tatau ona lamolemole le toe o le toe faʻaleleia o le mea i le isi o le vai, o le a avea ma pule i luga o le Scotch - ina ia le gaoioi. I le tulaga lea, e tatau ona tipi ese mea uma mai le pito i luma. E le o le mea lea e faia i lea taimi, ae o le pule o le a le siʻitia, o le a mafai ona faʻaaluina le mata i le lua pe tolu taimi.

Sauniuniga o le Faavae

E mafai ona tuu le ata vali i luga o le foloa na o ia. E taua le saunia lelei o le faavae. E tatau ona lamolemole, mama, mago ma faigata. E mafai ona faʻatuina PVC i le fola o le fola, o le na tosoina se ituaiga o soʻo se ituaiga, vailaʻau, DVP, GVl, Gvl ma isi mea faapena.

Ma le fola sima ma nonoa e i ai le tasi. O le Scred mai le CPS ua maua foʻi ma e le lava le malosi. I lalo o le vinyl Tile e sili atu ona lelei e tuʻufaʻatasia ai se le toe faʻaleleia o le palu o le tagata lava ia i luga o se laupepa. E le faigata ma e le taugata tele, ae o le iuga o le a sili ona lelei.

Tafa o le Vinyl fola laupapa

Faʻatagaina le le mautonu pe a uma le PVC Tiles - 2 MM i luga o le mita

A tuʻu le vinyl paʻu i luga o le laupapa laupapa, e tutusa ma le plywood 12-15 mm mafiafia. E mafai ona e faʻaogaina le GVl poʻo le OPL. E tatau ona faʻamaonia uma fusi, o loʻo iai ni pu o aso ua tuanaʻi. Faʻateʻa foʻi i soʻoga i le va o laupepa (aua neʻi galo e tuʻu ai papatusi i totonu o le taʻamilosaga ma tuu le autala i le 2-3 MM - e taui ai mo le faʻalauteleina o le vevela). Mo le tuʻu i luma o soʻoga, e sili le faʻaaogaina o se acrylic stamty - e sili atu le manaia ma lamolemole, e sili atu, e sili atu le i ai o kelue fusi. I le lautele, i luga o laupapa laupapa e le sili atu e tuu ai le nonoa fusiua, ae o le floating - ma loka o soʻo se ituaiga (masini faʻa-masini). Ole tele o le avanoa o le mea moni o se mea o le a avea ma o le a fusia o le a tapunia ona o le eseesega i le lautele o le vevela vevela.

O le vaega mulimuli o le tapenaga o le faavae o le faavae e le teuina i se eleele talafeagai. O le a tumau lava le malosi, e faʻaitiitia ma le lelei le lelei o le faʻaletonu o le a faʻaitiitia ai, e i ai le le toe faʻatatau o le kulimi.

Tafa o le Vinyl fola laupapa

Fiberboard i le le fiafia

E taua tele i le batis na mago. O lona tausalaina e le tatau ona sili atu ile 5%. Fuaina i le fesoasoani a se masini faʻapitoa, ae e leai se nofoaga o le aiga. O lea e tatau ona e faia ma le le fiafia o lona uiga. Matou te pueina se fasi polythylene e aunoa ma pu ma paolo lipine. O loʻo matou faʻapipiʻiina ma se polythylene scotch i le faʻavae (i le pito o le tele o vaega) ma alu mo se aso. Ina ua mavae se aso, tatou te lepa ma faaopoopo mai totonu. Afai e leai se faʻalavelave, o mea uma e lelei - o le fola ua lava lea e amata ai le faʻamutaina PVC Tillang.

Metotia o le taoto ma makaina

Afai o le PVC Tile Rinated o le a faia ma o latou lava lima ma o loʻo e faʻaaogaina le "Skimmang" O le faʻataʻitaʻiga o fafie, leai se poto masani, e sili le amata i le faigofie. Mo se auala e faataatia, e sili atu pe a le o le a le tau o le feeseeseaiga. A faʻaaoga lenei polokalame, e taua naʻo le ate o loʻo vaʻaia e le itiiti ifo i le 15 cm. O le auala o le faʻaeʻeina foi o le tau o le laina i le laina e mafai ona avea o se laina e mafai ona avea ma taimi e mafai ona avea ma le laina mulimuli e mafai ona avea o se laina mulimuli e mafai ona avea ma amataga o le laina i totonu O mea nei (pe pe a maeʻa le tasi, pe a fai o le Junction e liliu atu e latalata atu i le 15 cm). O isi mea masani o loʻo i luga o le faʻaaliga o le 1/3 ma le 1/2 o le umi o le laupapa. I lea tulaga, o le ata e sili atu le masani ma soo se tasi ogatasi.

Tafa o le Vinyl fola laupapa

O le faigofie, ae o le ofoofogia metotia o le faatafunaina vinyl fafie mo le fola

Faatasi ai ma lenei metotia, e masani lava o le faʻatulagaga o ni fuafuaga i luga o le puipui umi o le potu. A faʻaaogaina le PVC Til Til, o le lisi amata mai le ogatotonu. Ina ia iloa le nofoaga o le amataga band maua le ogatotonu o le potu. Ma e tusa foi ma le tutusa i puipui, ma faia se laina. Fai i ai ma le fesoasoani a se ata vali po o le pule ma le penitala. O lenei laina e taʻitaʻia e ala i le solo i laina muamua e lua o le vinyl tilel, tuʻufaʻatasia tumutumu o pou i ai. Faatasi ai ma isi metotia o le faataatiaga, o mea uma e sili ona faigata - e tatau ona e fuafua, tusi, ma e le faigofie.

Vinyl tile glue

Glue faʻaaoga faʻapitoa - mo le glung pvc ofutino. E i ai tuʻufaʻatasiga o ituaiga e lua: kelu ma faʻamavae. O le a le mea e iloa ai e le kulimi mea uma, ae o tulaga i le ala i le ala i le ala, aua na fai lava. O lenei tuʻufaʻatasiga e faʻaalia e le mea moni e le matutu i se tulaga mautu. Ina ua tagi, o se mea faʻapipiʻi o loʻo tuu i luga, pei o le mea o loʻo i luga o le Scotch. O lenei metotia e lelei aua o le cludd cuting mafai ona lafoaia i le tele o taimi. I totonu o lenei mea, e pei foi o se ata faapipii o Scotch. PVC Tiles i le Faʻatulagaina e aunoa ma le faigata, ma e oʻo lava i se taimi mautu (tele tausaga poʻo le luasefulu tausaga). I le taimi e tasi, na suia ai le tatia na fuafua mo le faaleleia, o le a le mafai: O faʻaali o loʻo avea ma faʻaaliga e le aofia ai. O le eli pe a na latou tosoina le pito o le faaputuga.

Tafa o le Vinyl fola laupapa

Mo faapipiiina, pvc tiles mo le fola e faʻaaoga ai faʻailoga faʻapitoa

Tusa lava pe o le a le ituaiga o inivesi o le a e filifilia. E taua lona savali ese ma siamanio PVC, ma ua tuai.

Tafa PVC Tiles i Glue

O le kulimi e faʻaaoga ma se sili atu vaega o le mea matutu i luga o le mama ma le mama i luga o le fasi pepa i luga o le fola. O le lautele o le kuli o loʻo i luga o le faataʻuina o le lua fafie, pe a fai o latou o le umi ma vaapiapi, umi - i le pito o le potu. Faaaogaina Glue, o loʻo tufatufa atu i se spatula ma se nifo lelei. E tatau ona i ai le leai se mea talafeagai pe puddle. E manaʻomia le ausia o se toniga tufatufaina. Afai, e tusa ai ma faʻatonuga mo le kelu, e tatau ona ia maua se taimi e faʻamago - faʻatali. A leai - e mafai ona e tuu ese.

Tafa o le Vinyl fola laupapa

Faʻafefea ona faʻaaoga le faʻapipiʻi mo le lalagaina o le pvc germ

O le laina muamua o loʻo faʻaoʻo ai se tasi o le tasi pito malosi i luga o le laina toso. A talosaga, taumafai e aua le faʻaseseina, a le o lea e mafai ona e faifai ai. Tuʻu le faaputuga muamua, suia o latou lima, kiki ese le ea mai lalo o le mea. Matou te laa i luga o le vae i luga o le faaputuga tuʻi, tuu mea nei, faʻapipiʻi fetuunai le soʻoga. O le faʻafanua o se fasi vali vali ma le umi o le lach ma le umi o le 10 cm. I le taʻele o le nonoa i le afa ma faʻasaʻoina le scotch. O lea e le maua se avanoa e alu ai. Faʻasaʻoina, stroke, kiki le ea. Matou te toe faia ma mea nei. A tuʻu le laina lona lua, o loʻo e faʻalelei ma itu e faʻaaoga ai le 3 squitch fasi.

Tafa o le Vinyl fola laupapa

Tafa o le vinyl tale mo le fola i luga o le glue

I le faʻatuina o laina e lua, matou te ave le pamu ma matou te ofuina se ofutino lelei. O lea tatou te tutuli atoa le ea. E tusa ai ma le tekonolosi, e manaʻomia le faʻaogaina o le paʻu paʻu paʻu o le 50 kg, lea na suia ai inisiua fou. I le fale, e le o le tulaga e tatau ona suia. E i ai le isi auala e faʻasusuina lemu ai se lineum tile: pe a uma ona le lelei e maua ai ma se paʻu paʻu.

Le isi, e lua laina o lo o faataatia i le isi itu o le fasi pepa. Ina ua maeʻa le faʻatulagaina o le fola, ae e manaʻomia tele e aveese le ea i se tasi o auala.

Tafa o le Vinyl fola laupapa

E pei o se rolling swolller

Aisea e te manaʻomia ai le faʻatulagaina ma Scotch, aua e seasea ona faʻaaogaina? Ina ua uma ona faʻataʻatitia le paʻuʻu, ma e mafai, ona o le vaitaimi o le faʻamamaina o le gliue o le 72 itula.

I luga o le tagata lava ia

O le le lava o le afu o le tagata lava ia o le PVC i le fogafale. O le eseʻesega o le mea e te le manaʻomia e faʻaaoga le kulimi. A o le i faʻapipiʻi le malupuipuia, aveese le vaega puipuia, tuʻu le faaputuga i le mea e faʻalelei ai. O le vaega o totoe o le faiga e tutusa.

Tafa o le Vinyl fola laupapa

Faaputu i luga o le tagata lava ia

I lea tulaga, e le mafai ona faʻamauina e le au puipui e Scotch, aua o le mea o loʻo i ai i le itu o le stare o le pipii e taofi le taina i le sifi i le taimi o le lamolemole. O se taua taua o le fetaomi muamua o le tulu muamua i le itu i luga, uuina le pa i luga o le mamafa. A goto le pito, ua faasolosolo ona tuʻu i lalo le taʻotoga, taumafai e tumau i le tele o le ea e mafai ai.

Tafa PVC Tiles ma Loka

O le loka i luga o le vinyl Tile o masini ma le nonoa. O le eseʻesega e naʻo le faʻavae o le faʻatulagaina. O tulafono o totoe e tutusa.

Ole eseesega autu o le o le lafoina o le loka vinym o loo amata i luga o le puipui. O loʻo nonofo e o loʻo i totonu o le lokaina o lo o loka "i totonu o le potu. O le laina muamua na faaputuputu ai le tele o millimeters mai le puipui - e taui ai mo le vevela o le lautele. O lenei Gap e mafai ona faʻamautinoaina e ala i le faʻatulagaina o se fasi mea o se mafiafia lelei poʻo le maua ai pa mafiafia mo pou.

Tafa o le Vinyl fola laupapa

Faʻafefea ona tuʻu le PVC Tiles ma le masini loka

A tuʻu le PVC Tiles ma le lokaina loka, e tatau ona e matua matamuli le iʻuga, tuʻufaʻatasia pito o le faasee. Ona latou faʻafesoʻotaʻi lea o le loka i luga o le itu umi ma, talu ai na o lena mea, ua uma ona faʻapipiʻi fuafuaga atoa. O pito o le stroke, siaki le maualuga o le ulufale o le loka masini.

O loʻo faʻaalia mai i le foloa le ata lenei, pe faʻapefea ona faʻaalia le pa puipui i luga o le fola ma se masini loka. E masani lava, o faʻatonuga ma ata o loʻo alu atu i mea faitino, ae e aoga foʻi.

O le faʻagasologa o le faataotoina o le vinyl taleʻe ma loka ia te oe lava o loʻo faʻaalia i lenei vitio. O le fesoʻotaʻiga e le soona faʻatuatuaina, ma o le fesoʻotaʻiga faʻapotopotoga e faigofie tele.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafetai lava tina o loʻo e latalata i le chroider cross: Free country ma tamaiti, fonotaga mo se tamaititi, amplection

Faitau atili