Valivali mai le Wallpaper ma ou lava lima: Ata ma le 10 fautuaga fautuaga

Anonim

Valivali mai le Wallpaper ma ou lava lima: Ata ma le 10 fautuaga fautuaga

O ata mai pipiʻi, fai ma ou lava lima, tufa atu ia te oe se liea matatoa aʻoaʻoga i totonu o le faletalimalo i totonu o le fale mautotogi, matou te talosagaina le matou agaga. Matou te filifilia ma le faaeteete le Wallpars, ma le alofa. Ae tusa lava pe faʻafefeteina foi le metrar, e masani lava ona masani ai pe a maeʻa le lolo atu o le pa puipui. Aua le faʻavaveina e togi i latou - e mafai ona e maua ni ata matagofie. O mea laiti nei e faʻatumuina ai lou fale i le mafanafana ma le faʻamafanafanaga, ona o le a faia mai i le loto mama ma ou lima. O se taimi e te aʻoaʻo ai e le mafai ona faigata tele i lenei mataupu ma faʻalogo i le fautuaga o tagata poto masani.

Ata pue ata: Faiga masani o le mamanuina mamanu

Lauiloa tele i le aso o le teuteuina o puipui o fale mautotogi ma fale ma ata vali na faia mai i mea uma o taofia. O lenei ituaiga elemene i totonu e fausia ai se lagona o le tulaga ese ma le faʻatuina o le mea e tatau ona taumafai tagata ona.

O ata vali ata o le a fesoasoani e avea ai le mamanu o le potu foliga foliga, matagofie ma muamua. Potu o le a vaʻai i se auala fou ma sili atu le manaia.

Faʻatasi ai ma le folasaga o se mea fou i le mamanu o le potu, o nei atavali o le a fesoasoani e foia ai le numera o galuega e ono faʻasaga oe. O le faia lea o lenei mea, e te ono le manaʻomia se tasi ae le o le lua, a le ata atoa 'ua tuanaʻi.

Valivali mai le Wallpaper ma ou lava lima: Ata ma le 10 fautuaga fautuaga

Valivali mai le Wallpaper faia le mamanu o le potu toe faaleleia ma le lelei

E sili atu galuega o le pepa puipui e faigofie ona avea ma cope:

  • Nana i luga o le tele o luga o le puipui;
  • Faavaivai le lanu monononous o le pepa puipui;
  • Tufatufa atu o se tasi o puipui o le autu tele;
  • Vaeluaina le potu i luga o le sone;
  • Ia faamamafa le tagata lava ia.

Tusitusiga i luga o le autu: Linoleum Beellows: Faʻafefea ona teu laugatasi i le va o potu, t-foliga o le faʻafanua mo le fola ma fetuʻu

O ata mai le Wallpaper o le atoatoa fofo o le paketi, ma o le mea autu o tagata taʻitoʻatasi, puipui o le palapala. E talafeagai mo le faʻaleleia o le taimi umi toe faʻaleleia ma tuʻuina atu le faʻailoga fou.

O isi mea e puipui ai - ata i luga o puipui

Afai e te filifili e faia ata o pepa puipui ma teuteu i puipui o lou fale mautotogi pe i le fale, o le a tatou avea ma matua matuia ma le taua. O lenei faiga e matua faigofie lava, ae o le a manaʻomia le saʻo le saʻo ma le saʻo. O le a fesoasoani le scalolity o le a fesoasoani e vaʻai i le fatufatu manatu i luga o lau puipui ma e le fatuina le lagona e te le o le lava puipui.

O ata vali ata i luga o puipui e matua faigofie lava. Iloilo mea sa i ai e ala i le faʻaogaina o le matata ma le tausiga faʻapitoa i le gaosia o atavali, o le a e maua se taunuuga sili i luga o lau puipui.

O le tele o atavali ma o latou numera o le mafaufau muamua. O se vaega tele i luga o le puipui atoa, ma le tele o ata na faia i le tasi ata na faia i le tasi mataupu, ma le lua pe tolu vaega-lapoa. Fuafua le nofoaga o lau oloa i le lumanaʻi, faʻafetaia lona tuufaatasiga ma se potu masani o le mafaufau ma alu i le galuega.

Valivali mai le Wallpaper ma ou lava lima: Ata ma le 10 fautuaga fautuaga

Afai e te filifili e decorate puipui i totonu o se fale po o se fale, e tatau ona e matuia

Taualumaga mo le faia o se ata o le pepa puipui:

  • Mai toulu o le pepa puipui, filifili le sili ona talafeagai i le tele ma tipiina le ata e te fiafia ai;
  • O le ata tipi o loʻo pipiʻi i se lapoʻa, mafiafia, monononous laupepa pepa;
  • Lelei ma malu lemu le ata ma faamago atoa ai;
  • Tuu le iʻuga na tuʻufaʻatasia i le talafeagai faʻatatauina o mea.

O le faʻavaʻa foʻi o se mea taua foʻi o elemene. O le filifilia o se maʻa mo a latou galuega, ia amanaia le aotelega o le faʻavae o le potu. O le ata e aunoa ma se faʻavaʻa e vaʻai ai foi i le puipui e matua lelei lava, ae i lenei mea o le a faʻafailele tele ai, ma e vave ona sau i le le fiafia.

Mataupu i luga o le autu: O nisi auala: Faʻafefea ona fufulu le fola ina ua toe faʻaleleia

Modular atavali mai i puipui puipui ma ou lava lima: aoga fautuaga

O le mototur ua taʻua o le ata, pe a fai na vaeluaina i ni nai tamaʻi vaega. O lenei ituaiga o le DECOR e iloa mo se taimi umi ma o loʻo uʻu ma le malosi lona tulaga i le lauiloa. E foliga mai e foliga fiafia ma le masani ai.

Modular mamanu mai i puipui puipui ma o latou lava lima i le muamua vaaia e le faigofie. Ae e faʻaaoga a matou fautuaga, o le a e malamalama o mea uma e faigofie atu.

Modular combinations mafai ona vaevaeina i se lua pe sili atu vaega. O le tasi o foliga o ia vali ese o le leai o se tino o loʻo fesoasoani e fausia ai se lava falaoa atoa o le eseʻese. E le gata i lea, faʻataʻitaʻiga e mafai ona eseese ituaiga ma tuu i tulaga eseʻese.

Valivali mai le Wallpaper ma ou lava lima: Ata ma le 10 fautuaga fautuaga

Atavali mai le pepa puipui na o oe

Vaega o le faia o se modular ata:

  • Muamua, e tatau ona e filifilia foliga o Ia o le a vaeluaina i ni modules;
  • Mafaufau i luga o le numera o vaega ma lo la latou tele;
  • Saunia le faavae o le a faapipiiina pepa. E mafai ona se laau, pivoko, vam, cAdboard;
  • Oti lau ata i luga o le vaega ma faʻafesoʻotaʻi i latou i le fanua;
  • O vaega taʻitasi taʻitasi e tuʻu malie i luga o le puipui e tusa ai ma lou manatu.

Pe a tuʻu le ata modular i luga o le puipui, o mamao mea na faia i le va o vaega o le 1-2 cm. O se avanoa e mafai ai ona vaʻaia le ata atoa.

Faʻafefea ona fai se ata o le vai o le vai o loʻo: Fautuaga mo le poto masani

Sili ona lelei, ata vali na faia mai le suavai puipui ua avea ma sili ona lelei. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻatau se laupepa faʻapitoa ma faʻamaumauga, lea o le a manaʻomia mo lenei: o le spatiti, faʻaolaa, paie paolo. O leisi mea e sauniuni ai tulaga o le filifiliga o le ata e te manaʻo e vaʻai i loʻu puipui.

Faʻafefea ona fai se ata o le pepa puipui, e mafai ona aʻoaʻo mai le tele o fautuaga i nofoaga Initaneti ma luga o loʻo tusia i vasega matai. E mafai ona e fatuina se ata o le vai puipui, ae le o le mauaina foi o le taleni o le tusiata. O le a fesoasoani lea ia te oe i le faaaogaina o le stencil.

A maeʻa le ata, matou te faʻaseʻe i le puipui faʻaaogaina se faʻailoga poʻo se peni faigofie. Ina ia lelei le Plaster e sili ona faʻapipiʻi i le pa, e manaʻomia le togafitia ai le laualuga o le prestis. Na fautuaina e tagata matutua tomai i le ata o le ata e faʻapipiʻi ai le lipine o le lili - o le a fesoasoani ia te oe pe a galue e le o le alu i tua atu o tuaoi o le vaega o le fatufatu.

Mataupu i luga o le autu: O le faleuila

Valivali mai le Wallpaper ma ou lava lima: Ata ma le 10 fautuaga fautuaga

O le ata o le vai o le pa puipui e mafai ona faia e faʻaaoga ai le stensil

Le lelei o le valiina o le suavai o le vai pepa:

  • Auā o le gaosiga o se ata faapena, e le manaʻomia le fetaui o le laufanua;
  • O lenei tuʻufaʻatasiga e le manaʻomia uma e tapunia le faʻavaʻa;
  • O mea mai le mea o le vai puipui o le Eco-faauo, saogalemu ma hypoalgonic;
  • O se ata faapena e galue o se teuteuga o lou potu i se ituaiga taimi mo le tele o tausaga.

O ata mai le vai o le Waterpars foliga atoatoa i soʻo se mea, o lau galuega e naʻo le faʻaaogaina e piki i luga ma lona lanu lanu. I se faʻaopopoga, o le faʻamago mimiti e matua manaia lava i le tago atu, o lea e lelei tele mo le potu o tamaiti, e le mafai ona paʻi atu i se tagata laititi le ata.

Matagofie vali ese mai le pepa puipui ma ou lava lima (vitio)

E pei ona e vaʻai, ina ia mafai ai ona faʻamalieina lau 'aiga ma mafanafana ma fatugaʻo i mea uma e le manaʻomia e faʻaaoga ai tupe tetele ma ua maeʻa i le fesoasoani o tagata faʻapitoa. O se manatu lototele, fatufatu lagona ma sina mea faigata - o mea uma na e manaʻomia mo lenei mea.

Faitau atili