Auala e tipi ese ai le PLOONON ma le Pata

Anonim

Soo se toe faaleleia o fale nofomau i lona tulaga mulimuli o lona uiga o le faapipiiina o le Sinath. O nei faiga teuteu teuteu faʻatonutonu o le foliga mai o le potu, ia maua se atoaga. O asee o le upu faʻatagaina e le gata ona faʻamalosia le potu, ae na ofi atu foi o ia faaletonu o le fola ma puipui ma pu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a tagata teuteu teuteu, e mafai ona e natia soo se mea i luga o le cable catble o fesoʻotaʻiga ma Initaneti meafaigaluega. Latou te le amanaiaina le pa puipui ma soloia uaea. O lea, o le "faaeletonika a le Senisinia" o le a suia i se potu mama, mafanafana ma le maoaʻe e le taugata lava e uiga i uaea.

E le gata i lea, o le PRONON e mafai ona puipuia mai le susu, pefu ma palapala o loʻo sau mai le pacroscopic slits i le va o le puipui ma le fola. I se isi faaupuga, o le iai o lenei teuteuga elemene e tatau ai.

Auala e tipi ese ai le PLOONON ma le Pata

E tafao faamasani, o se numera tele o ituaiga uma o ituaiga oloa e ofoina. E eseese uma latou i mea, valivali, tino, faapipii ma tipiina auala. A o le i faʻapipiʻi oloa, e tatau ona e filifili i luga o latou ituaiga ma foliga. Filifili nofoaafi e faʻavae i luga o le lanu o afifiina i luga o puipui, fola fola ma le tele o le fale o potu.

Ituaiga o teuteuga elemene

O mea e mafai ona vaevaeina i ni vaega masani e eseese i mea ma le faʻatulagaina o le fausaga. O se faiga faapalepale e tufatufa:

  • Oloa palasitika;
  • Laupapa laupapa;
  • Fibror medums density mafai-mdf oloa.

Muamua ua lauiloa ma fiafia i ai i manaoga sili. O lo latou tau o le taufaʻamataʻu ma le faigofie i le faʻapipiʻi e avea ai le atoatoa lelei. O le lesitala o palasitika plinth o loʻo aofia ai oloa, o le mamanu lea e maua ai le Cable Grooves. Ua natia uaea i totonu ia i latou, ua tapunia le oloa ma se tapuni tapuni. E faigofie tele mo potu e tele ai le tele o fale faigaluega ma masini ua faʻapipiʻiina. Ae ui i lea, o lenei ituaiga o oloa o se mea mataga. A pa'ū se mea mamafa i luga o, o le mea o le a malepe pe tolotolo.

Tusi i luga o le autu: Matou te faia se pato (visa) i luga o le faapaologa o se fale tumaoti

O loʻo mafai ona faʻamalieina le faʻailoga o le laupapa. Oloa maua lava le malosi tele, o loʻo siʻomia i latou siosiomaga mafana ma ia i ai ni foliga mautu. O tekinolosi faʻaonaposo e faʻatagaina ai le gaosiga mea e tuʻuina atu ai le mauoa lanu ganut.

PLONTONS e ufitia i ni vaega faʻapitoa ma fesoʻotaʻiga mea. Latou nofoaga ma le tumau e tautala ai mo ia lava. E ui i uiga lelei, o oloa laupapa e le faigofie ona faʻapipiʻi. O le tau faʻavae e sili atu le maualuga nai lo ni mea palasitika.

Auala e tipi ese ai le PLOONON ma le Pata

MDF mea o se sili sili atu le lelei i le lauiloa uma vaa lauiloa. Na faʻamaonia le faʻailoga ia i latou i le maketi e pei o se faʻamatalaga o oloa laupapa. Ua iloga i latou i lo latou agavaʻa e le filifilia le pefu efuefu ma palapala. O le mea e le suia ai le lanu mo se taimi umi, lea e le mafai ona fai mai e uiga i palasitika oloa. Ole faʻamatalaga a le MDF e manatu o mea leaga - O le pau lava lena o le minus.

Filifili ma le filifiliga, e mafai ona e amataina le faʻapipiʻiina o oloa. O le muamua o le galuega o le a avea ma fua o nofoaga. E manaʻomia lenei mea ina ia fetaui lelei ai le numera o itulagi.

Ormanferent

E le mafai ona faia se mea o le fuafuaina. E mafai lava le fuaina o le potu ma se masani masani roulette. Fuaina le umi o le fa puipui uma, gagau numera. I lenei taua, faaopoopo le umi o le faitotoa. O lenei ua faia ina ia tumau ai se oloa i le taimi o le faʻapipiʻiina. O le aofaʻi atoa o faʻavae o le vaeluaina o le umi o le tasi nofoaafi. E masani ona 2-25 m. O le numera o le numera o le numera o mea e manaomia

O nisi taimi o le aofaʻi o le umi o puipui ma le faitotoʻa e lava. O le tagata faʻatau pe a faʻatau atu ia te ia e faʻavasega ai le numera o papatusi, faʻalagolago i le ituaiga o mea e te filifilia. Ae o le tulaga lautele o le numera o le numera o le a maua.

Faapipiiina o oloa

Auala e tipi ese ai le PLOONON ma le Pata

O loʻo faʻapipiʻiina lelei le tagi o le a le tuʻuina atu faʻafitauli i le taimi o faʻagaioiga. Filifili ma le ituaiga o faʻamatalaga ma lona aofaʻi, e mafai ona e amata i le faʻapipiʻiina. O mea uma e faʻapipiʻiina i se tasi o polokalame masani. O suiga e ono tulaʻi mai o loʻo i luga o le metotia o le faapipiiina o le oloa: i luga o le kelu, toega poʻo le tutusa ma le fusiua. E toatele e mananaʻo i le faʻaaogaina o se nofoaga e tauemuga e pei o pulumu, pei ona faʻatuatuaina ma tumau. O le oloa o le a le tuua i le taimi o gaioiga.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili Atuminum ulufale faitotoʻa

Faailoga o fusi e amata mai i se tulimanu umi. O le mea muamua na faʻapipiʻiina i se mamao mai se tulimanu a le itiiti ifo 15 cm. O le PROM. O le PRONAN e apalai i le puipui ma ua faia le faʻailoga. O le pu e 'oloina ma o se faletalimalo ua faaofiina. O se kilipa faʻapipiʻi e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o loʻo faʻalagolago i le ituaiga o oloa. O le sitepu i le va o le auupega e tatau ona i ai i se mamao o le 30 cm.

Afai e le mafai e pa ona le le mautonu, o le auala e mafai ai ona fafaga ma faigofie ona fagofi atu i le puipui. I lea tulaga, e manaʻomia le faʻapipiʻi o se isi fusi luga o le le masani ai togafiti. O lea o le pynw e tiga lelei i le puipui. I le faʻaloaloa o le alavai, ia mautinoa e te le faʻaleagaina le uaea o le uaea i totonu o le Amio, afai e tatau.

Tipi mea

O se isi taimi i le faapipiiina o oloa o le tipiina o nofoa afi. Ole mea e le faigata ona faʻaaoga le itu saʻo Tele le faʻaaogaina o le kuata mo tulimanu tulimanu. O le faʻapitoa lea faʻataʻitaʻi o le mea e mafai ai ona e totoina le tulimanu o le saʻo, i lalo o le tulaga manaʻomia. O le mea e mafai foi ona avea o se mea e mafai foi ona avea ma meafaigaluega faigofie e faalagolago i le ituaiga o oloa.

Palasitika plinth o loʻo tipi ese ai le masani ona fausiaina naifi pe o se uʻamea uʻamea. O le poto o le trimgy o le vaitafe ua faʻaititia i le saʻo tulimanu vaega. Faʻavasega o le tele o le tele e masani ona faʻamaonia mo se tulimanu o le 45 °.

Faʻaaogaina o le stab, e le faigata ma o le a le faigata ma o le a faia ni nai minute. O le faavae autu e tatau ona manatuaina pe a faʻaaogaina lenei mea. Afai e te tipi ese le nofoaafi mo le tulimanu o totonu, taʻoto le mea mo le tipi pei ona taua:

  • O le itu taumatau o loʻo taoto i le itu taumatau, ma tuʻu i le itu tauagavale.
  • Oti se vaega mai fafo i le toe setiina.

A leai se mea faigaluega, e mafai ona e faʻaaogaina le lelei auala lelei. Fuaina le lalaga lautele e se pule masani. Ona lafo lea o le ata lea mai le pito o le oloa. Fai se faailoga. Faʻafesoʻotaʻi le taunuʻuga o le laina i le lalaga. Mulimuli i le laina ma tipiina se tulimanu i luga. Afai o le tulimanu e le fetaui ma le masani o le 45 °, o le a tatau ona e nofo ma olo le pito, mafua ai i latou i lalo o le manaoga. Tipi le nofoaafi e faigofie pe a fai e te ulagia i le faigofie geometry ma le tomai faapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: Black faletaele - agavaa le faia o le lanu

A faapipiiina oloa, e manaʻomia le amanaia ia tulaga saʻo pei o ni faʻaupuga laiti, uʻu, avanoa, avanoa ma isi uiga o le fale gaosi. Ile taimi muamua, fuafua uma le avanoa, ina ia aua neʻi tamoe ma e le o le vaʻai mo le leiloa o le faʻamatalaga i faleoloa uma.

Oloa o mea foi e taua. O ala laupapa laupapa e manaʻomia se faʻapitoa auala, e tatau ona latou faʻataʻitaʻia ma tipi le tulimanu. Moli galuega i luga o le trimling Special Plags, fusiua ma teuteu faalelei mo tulimanu.

O lea, e tusa lava pe le mafai ona tipiina le tulimanu, o le a lafi ai le faʻaletonu. Peitaʻi, e manaʻomia ona i amanaia le mea moni, mo se faʻataʻitaʻiga, o laupapa laupapa e masani ona faʻatasi ma masini teuteu teuteu. I lenei tulaga, o le a tatau ai le saʻo ma faʻamamafa le tulimanu. A leai, o le tipi ma faapipiiina o le pronth o loo avanoa foi ia i latou e na o le auai i ai.

Faitau atili