Faateleina le potu i le paluni (ata)

Anonim

Ata

Afai e laitiiti avanoa i lou fale ma e te manao e faateleina le potu (ia le itiiti ifo i le vaai) i le tupe o nofoaga faaopoopo, o le a maua ai fofo sili meafaigaluega a le loggia.

Faateleina le potu i le paluni (ata)

O lenei taua e tulai mai mai ia i latou o loo nonofo i se tamai fale mautotogi, ae e te manao e faateleina le vaega o se tasi o le potu. E masani lava o se potu malolo, o le mea e sili ona faʻalauteleina ona o le tuʻufaʻatasia o le loggia ma le avanoa avanoa.

Ae faʻaletagata, o mataupu taʻitasi o loʻo maua ai le faʻavaeina o mataupu, ona o le aiga e ese lava o latou lava, faʻapea foʻi ma a latou galuega.

Filifiliga o le Alualu i luma auala

Faateleina le potu i le paluni (ata)

I le taimi nei, o faamalama PVC e taʻutaʻua o faamalama e matua lauiloa lava, aemaise i tagata o nofoaga tetele, a o latou le amanaʻia malosi e faasaga i le pisa, ata faʻa-agaga ma matagofie.

Afai o loʻo e mafaufau lelei e uiga i se fale faapena, ona e i ai lea e tolu auala:

  • glazing (aunoa ma ausilali filifiliga);
  • glasia ma filifiliga;
  • Tuʻufaʻatasiga ma le potu.

O le fofo lona tolu o le aveese lea o le pa i le va o le faapaologa ma le potu. O ia galuega fau fale o loʻo aʻoaʻiina le fale o le fale mautotogi, e tatau ona tuʻufaʻatasia muamua, latou te faʻaalia, o suiga uma i totonu o lau tusi folau faʻapitoa).

Avanoa Faaopopo

Faateleina le potu i le paluni (ata)

Mafanafana glazing e masani ona sioa ma palasitika-palasitika fausaga. faamalama uamea-palasitika ua faatonuina mo glazing le balconies i le mea latou te mananao i le taumalulu atoa i ai o se vevela pea i luga o le poletito.

  1. Malulu glazing. O lenei auala e sili ona faigofie ma e le manaomia so o se suiga i le fausaga o le fale ma le matagaluega vevela. Ae i lea tulaga, o le galuega a le Logsia o le a suia iloga.
  2. Mafanafana glazing. O le a aumaia ia oe le numera o avanoa, e aofia ai le faʻatulagaina o le potu 'ai (pe a fai o le faapaologa e maua i le umukuka) poʻo le fale o le pa o le paketi.

A maeʻa tulafono, o loʻo tatau ona iai ma malosi le faʻavae o le pa puipui ma malosi faʻavae. Ina ua mavae dismantling le puipui moni o le loggia, e tatau i le fausiaina o tagata fou i le faaaogaina o piliki, poloka sima foam, ma le faaaogaina uamea o se faavaa. I le faʻagasologa o si glashzing, faʻaaoga lua-potu lua-glabber-glashed windows ma le mafanafana o wal, ballal waom, pelyarethane o manu ma isi ituaiga ata ma isi ituaiga ituaiga. e le o saogalemu le faaaogaina mo le seppe o foam palasitika, talu ai ua i ai se lamatiaga afi faateleina (le gata i lea, i le taimi combustion, o loo faamatilatila tuufaatasi oona).

Mataupu i luga o le autu: Italia Uekuka i totonu

Iuni o le potu ma loggi

Faateleina le potu i le paluni (ata)

O faʻaseʻe vaega o loʻo aofia ai le tasi pe sili atu faʻailoga o le tino i le va o latou lava ae le fesoʻotaʻi i le fola.

Tulafono Faafoe o redevelopment aiaia ai mo le aveesea po o suiga i le faamalama ma faitotoa i le pa o le fale na ao tumau pea le faamaoni o le faatulagaga. E mafai e le tagata ona ave se tali tutusa, ae o le a manaʻomia e maua se galuega ma le vevela-inisinia fuafuaga. Faʻapipiʻiina faʻaliega vaevaega o se tasi lea o fofo e fesoasoani e faʻatumauina ai le saogalemu o le potu ma le Logisia.

E mafai foʻi ona faʻateleina le tatalaina o le faapaologa, faʻaaogaina o le itu o le itu. Fale o le fale faia lea faiga e le mafai ai, ona o le pito i fafo o le taʻavale ma faʻapipiʻi. Ae ui i lea, e mafai ona e aveese le vaega o le faamalama sill, ua maeʻa ona tipi ese e aunoa ma le faʻaleagaina o tagata faigaluega. Afai e fausia lou fale o piliki, e mafai lava ona aveesea na o faamalama o le fanauina o puipui. I le tulaga o piliki o le tagata lava ia-lagolagoina ata, o le faigofie faigofie faigofie e mafai ona faigofie.

Faateleina le potu i le paluni (ata)

Aua le faatopetope e soloia le faamalama! E mafai ona liliu i se pa manu taugata.

Tuʻufaʻatasia ma le potu avanoa avanoa o le a vave vaʻaia ona o le le mautonu o le fola o le fola. O le mafuaaga o lenei e faapea i le tele o taimi, i le faagasologa o lenei galuega, e le o le saluina o le poletito, e ui lava e tatau ona faia lava mamafa. I se faʻaopopoga, o le potu mumu o le a faʻamamaluina e le toe vaega o totoe ma le itu o le puipui o le puipui. O le mea lea, o le auala sili e nana ai le tele o taimi o le faʻapipiʻiina o le lanu lanu poʻo le podiums, hack racks.

Meafaigaluega faaaoga mo glazing:

  • Pule mo Glass Work Galue (umi ae 1000 MM ma 30-40 MM Empment ma vaevaega teuina ia i latou);
  • O le ufiufi (faʻaaoga e faʻataʻitaʻi ai foliga o le tipiina o faamalama ma toilalo);
  • mita (tele lava e masani ona faʻaogaina le faʻataʻavaleina o fausaga na faia o laʻau e fuaina ai mea faʻapipiʻi ma tioata);
  • Spalasus (mafai ona avea ma laupapa laupapa ma uamea; e lautele le maualuga o le 50 mm);
  • Ostrokobers (faʻaaogaina pe a o ni Spinening Studs, o fao uumi ma uaea);
  • aniani ma ofuvae;
  • taumafaina (uʻamea fasi fasi lapoa tetele, lea ua fuafuaina e faʻamautu ai pito o le tioata);
  • Tofi ma tofi (e tatau ai mo le faamamaina o le gauga mai le taimi ua tuanai putty ma tuli le fatuālavai o fasteners);
  • Samala (suʻi o mata ma fao ma isi galuega);
  • sikulukalaita, o pulega ma feololo;
  • malo o le lautele lautele;
  • Olo ni pa (mo le manogi tele pito i luga o tioata ma mea faigaluega).

Mataupu i luga o le autu: totogi o le taavale maa sao

Galue i le glazing

Ao lei amataina le galuega i luga o le filifiliga ma le faamaeaina, e tatau ona e mafaufau e uiga i le mamanu o le potu, i luga o lea ua tauaveina galuega, e faatulaga se lisi o suiga manaomia. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le amanaia o le fale ma le potu faʻapitoa.

Faateleina le potu i le paluni (ata)

Fuafuaga fale ma le vasega muamua mo le faatinoina o le galuega talafeagai.

e tatau ona faia galuega Fausiaina talafeagai e faalautele ai le umukuka po o isi potu i le totogiina o le poletito e tusa ma a muai saunia polokalame o le a mafai e le gata ina faasaoina ai lou taimi, ae faapea foi i tupe manuia.

Vaega o galuega

  1. O faamalama e sili ona taua ma faitotoa o le sili ona faigofie, maualalo-tau tulaga. O nisi ituaiga sauniuniga mo le faia o lana galuega. E taua le matauina, tusa lava pe na faia pea le grago o le panisinia nei, pe tusa lava ma le mafanafana ma le puipuia mai le malulu, o loʻo faʻaleaogaina pea tulaga tau le tau,
  2. Aveesea - faia i mea uma e tolu (lua luma ma itu). O le faʻamalama i le lautele o le itiiti ifo i le 40 cm i le taimi atoa o le o le a oʻo lava i le ala. O lenei tulaga e le o talafeagai i taimi uma, aua o i nisi o taimi e mafai ona faʻasaina ma faʻateleina le potu i le faʻaaluina o le tau maimoa ma lona faʻaaogaina o le a le tatalaina.
  3. Tuueseeseina. Ina ua maeʻa ona faʻatinoina le galuega faʻavae i luga o le glashing e tatau ona faʻalilolilo. O le tulaga masani, o le auala sili ona aoga i lenei o le a le faaaogaina o piliki i le fausiaina, ae o talafeagai lenei na e balconies i luga o le muamua fola i le tulaga o le afioaga i le fausiaina o le faavae ma lagolago (o le avega i luga o le slab le taimi o le Glazing ma le aveʻesea o le a faʻateleina tele).
    • Ui i lea, i aso nei o loo i ai le tele o mea o loo i ai se vaega tele laiti matua ma se tau taliaina. I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia ai e le galuega se tagata faʻapitoa o nisi tomai ma agavaʻa tomai. Mo le fencing o le funcy o le faapaologa, o le aitalafu a le tagata polofesa e masani ona faʻaaogaina, pe a uma ona ufiufi i fafie poʻo le clappord (i le talosaga a le e ona le tagata e ona). O le ausilali e faia o loʻo faia e faʻaaoga ai fulufulu fulufulu po o alamatamfist. I le tulaga muamua, o se mea lava lavelave le a galue e avea o se faʻaʻesega, ao le foam ua o ausa permeability ma ia lava le maualuga lelei faʻaʻesega vevela. E le gata i lea, e matua tau taugofie ma faigofie ona faʻapipiʻi;
    • Aua le faʻasaoina i luga o le mafiafia o le kolone, aua o le nofoaga o loʻo faʻatagaina o le a faʻaititia ai le lelei o le sisiva. E aoga le mafaufau i le faʻapipiʻiina o se seti o le mafanafana fola ma le malosi-faʻalagolago malosi. O le a tuʻuina atu ia te oe le avanoa e faʻatupu ai se siosiomaga somepmoreme i le vevela o le tino, o le a lelei tele i soʻo se vaitau e aunoa ma le faʻapipiʻiina o ausilali.
  4. O le vaega mulimuli o le toe faia, faʻatagaina e siʻitia ai le umukuka poʻo se isi potu i le tupe alu o le faapaologa, o le teuteuina. I lea tulaga, o le e ona e mafai ona faʻaaogaina uma ona fantasy, talu ai o le foloa uma i le tele o mea o loʻo teuteuina i le fesoasoani a dilwall, i luga o le puipui, i le lautele, e faia toetoe o Soo se mea manaia. I nisi o tulaga, o loo talia le approximation o le lanu eseese ma le masani ituaiga o poletito i le mamanu o se tasi o potu o le fale, ae afai e te manao e faia se potu e ese mai i le faapaologa, ona o lenei fofo e sili ona e Filifili.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se fata? Tele filifiliga mo le faia o le hack

Faateleina le potu i le paluni (ata)

Faateleina le potu i le paluni (ata)

Faateleina le potu i le paluni (ata)

Faateleina le potu i le paluni (ata)

Faateleina le potu i le paluni (ata)

Faateleina le potu i le paluni (ata)

Faitau atili