Monolithic Staircase

Anonim

Monolithic Staircase
I soʻo se fale tumaoti, 'ae le sili atu o ia i le tasi fola, e aunoa ma le faasitepu e le faia. E tusa ai ma lana mamanu ma mea, o le apefai e matua ese lava lea ma le tasi ma le isi, o le faigata o le faatulagaina ma le faʻapipiʻiina ma tau. O se tasi o le faigofie ma sili ona gafataulimaina ituaiga o le monolithic sparcase.

Monolithic Staircase ma ona lava lima

Monolithic Staircase

A o le i amataina le oloa oloa, e manaʻomia le matauina o le nofoaga o lona nofoaga ma uiga autu. O le mamanu, e mafai ona avea ma se mamanu masani pe sili atu.

Fuafuaina o monolithic faasitepu

Mafaufau i le filifiliga ma se ata faʻataʻitaʻi o loʻo i ai se tino o le tino. O le aofaʻi o sitepu e fuafua i luga o le faʻavae o le maualuga o le fola lona lua i le vaevaeina o le maualuga i le maualuga o le tulaga. O Laasaga Faavae o loʻo i ai le maualuga o le 15 CM, o le mea lea, afai o le maualuga o fola o fola o fola e tutusa ma 20 - 10 mo nei aso taʻitasi. O le faʻaipoipoga lautele e ave i le itiiti ifo 1 m, faʻatasi ai ma le 10 cm i le va o Mati. O le mea lea, o itulagi o faasitepu i le fuafuaga e le tatau ona i lalo ole 2.1 m. O le loloto o le upega tafailagi e masani ona masani ai i le lautele o le savaliga o le savaliga o le savaliga. O le lautele lautele o sitepu o le 30 cm, ma le umi o le sitepu ma le 10-sitepu, tasi, 3 m.

Le isi, e tatau ona e tausia le malosi ma le talitonuina o le mamanu. Mo lenei, o le mafiafia o le faasitepu ua fuafuaina, o le 0.15 m mo le mamanu na faamatalaina i luga. O lenei mafiafia ua filifilia mo laasaga ma mo le nofoaga. O le malae taalo lava ia o ia lava o le a i luga o puipui o faasitepu i itu e tolu. I le tulaga o piliki puipui, o le loloto o le fesoasoani o le 0.15 M, pe a fai o puipui o le sima, ma o latou mafiafia uma. O le lagolago mo le pito i lalo ole Mati o le faavae lea, mo le pito i luga - Monolithic Inter-Depy Inlap. O le faavae mo le pito i lalo marsha e faia o piliki poʻo sima ma e i ai le maualuga o le 0.25-0 i le M Ma le itu tauagavale i le pito i luga e mafai ona faalagolago i luga o le uamea utupoto i le puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mai le au fai pisinisi e faia oe lava: kalori patchwork

Faia o se Monolithic Staircase

Mo le gaosia o se monolithic starcase, o le a e manaʻomia se vaifofo o sima 2005 bond, vevela-seleseleina faʻamalosi o le ogatotonu o le taimi, ausilali. Ina ia fuafua le aofaʻi o faʻamalosia, e manaʻomia le faʻatonuina pe a tuʻuina atu i faʻaopoopoga o 0.2 Fai i luga o le upega tafailagi ma 0.2-0.4 i luga o kalama. A o le i amataina ma faʻamalosia, e mafai ona e tusia se polokalame tau faʻatonutonu, lea e faʻafaigofie ai le fuafuaina ma faʻapipiʻi lava ia lava.

O le faiga o le fausiaina o faasitepu e amata i le mauga o pepa mo taavale ma le nofoaga. O le pito i luga o le va o fola e tatau ona saunia ma le tatalaina o le faamalosia o le faamalosia mo le faapipiiina o Mati. E tusa ai ma polokalame, o le pito i lalo o le upega tafailagi o le upega tafailagi ma o loʻo faʻaputuputu, ona faʻapipiʻi lea o le pito i luga o le upega tafailagi. Faʻatinoga o loʻo tuʻuina atu mo sitepu ma sasaa ma se vaifofo o sima. Lelei, o le faʻaigoaina o loʻo faia faʻatasi uma. A iai le malologa, o le au e faʻatagaina na o mea maʻoti. Ina ua maeʻa le sima o le sima, e tatau ona faʻamaufaʻailogaina ma le gatete. E mafai lava ona aveese le galuega ae o le taimi o se vaifofo o loʻo ausia ma le 70% le malosi.

Monolithic spericase. Ata

Faitau atili