Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Anonim

Mo le teuina o le seleselega, o le cellar ma lalo o le eleele e sili ona fetaui. Ae o lalo ifo o le a le mafai ona faia i totonu o fale uma, ae o le faia o le cellar mafai ona i luga o se togafiti ma le maualuga o le eleele eleele. E taua le iloa poo fea ma auala.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

O le cellar i luga o le togafiti ono avea ma elemene o le pala

Filifili se nofoa i lalo o le cellar

O le sili sili ona lelei i lalo o le cellar o loʻo i luga o le natura poʻo le faʻasologa o le maualuga. Afai e leai ni mataua i luga o le upega tafailagi, e manaʻomia le mauaina o le sili "faʻamago" vaega ma le maualalo o le eleele vai. E mafai ona e filifili i luga o laau - o le mea e sili ona maualalo, e i ai vai iina.

Lelei pe afai o loʻo iai sau suʻesuʻega o le nofoaga o le 'upega tafaʻilagi (poloaiga pe a fuafuaina i le fale). E lava le sao o le tupu mai o le Aquir. A leai se suʻesuʻega, o le aotelega o le tulaga o le fale o le eleele e mafai ona fuafuaina i le loloto o vaieli o se faʻata o vai.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

O le mea sili e mafai ai ona e faia se cellar - i luga o le maualuga maualuga

O le isi filifiliga - i le tulaga o le nofoaga e ave ai le loloto o le loloto o le 2.5 mita. Afai e leai se vai i totonu, e mafai ona e faia se cellar, palu i le 2 mita pe teisi sili atu. E manaʻomia le seevae pe o le tautotogo, pe a sefe le kiona, pe i totonu o le paʻu ina ua maeʻa timuga mamafa. O le taimi lea, o le maualuga maualuga o le eleele ma e masani ai i le tele o le lolomiga o le a e le fefe.

E tusa ma faʻaiuga o suʻesuʻega o loʻo fuafuaina ma le ituaiga o cellar:

  • Afai o le vai o le vai o loʻo i lalo ole 1.5 mita mai luga, e mafai ona e faia se lotoa faʻaseʻe.
  • Afai o le vai i le maualuga o le 80 cm e mafai ona faia le afa-ituaiga.
  • O le fale o le fale e sili atu i se faleoloa. Manaʻomia le tele o galuega ma e seasea faia i le tamaoaiga tumaʻoti.

E i ai le isi ituaiga o cellar - o se eleele i lalo o loʻo faʻatulaga i lalo o le fale pe a fai o le maualuga maualuga o lalo (1.5 mita i luga). Ona eliina lea o se tamai veli lapoʻa i se mea 2 * 2 mita, e le sili atu nai lo se mita. I le pito i lalo, ma se auala i luga o le lua, tuu le pusa fua, liligi ane liligi ifo i lalo le tuugamau (10-15 cm), faʻamamaina le fola laupapa. Afai ua maeʻa le vai, e sili atu le sasaa o se sima sima e tusa ai ma le tekonolosi tekonolosi.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Tapuni teisi i le eleele, e mafai ona e faia se lalo o le eleele mo le teuina o puipuiga ma fualaau faisua

O puipui o loʻo faʻataʻalo mai piliki pe fai se fale ogalaau mai le susu susu, sosolo lelei i fafo. O le cellar ufiufi i lalo o le fale ua faia i lalo o le fola fola, latou te mafanafana foi. I le fola e aofia ai se tapuni lemu. Lenei ua maeʻa i luga o lenei fausiaina. O lenei ituaiga o le cellar e mafai ona maua i le fale o le tumau o le taimi nei - o le a avea pea ma se matua vevela. I totonu o fale o le vaitau e nofo ai e aunoa ma le vevela i le taumalulu o le a faʻaʻaisa, o lea e leai sona uiga e tau ai se lone o se fale.

Mea

O le filifiliga o mea mo le celar foi faʻamoemoe i le tulaga o le eleele vai. I se nofoaga matutu, e mafai ona e atiaʻe mai le mea e te manaʻo ai - o soʻo se mea e talafeagai mo nei faʻamoemoe: puipui i lalo, pilimi, sima.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

E mafai ona fai se cellar mai le sima i luga o le eleele

Afai e latalata le vai i luga, e manaʻomia le mea e le fefe ai le mea i le susu, i ai le sosolo ifo o le hygroscocity (sili atu le faʻaitiitia o le leai) pe sa ono faʻaititia ai. Peitaʻi o mea manaʻomia, e nafa ma le nofoaga lautele, naʻo le sima ma uʻamea. E sili le lelei - E mautinoa lava e le fefe ai vao, e le tele vai e mitiia, e ui lava e mafai ona pulea e pulou. E lelei sima aua o loʻo i ai ni auala eseese e mafai ai ona le mafai ona faʻamalieina i se vai i se tasi o lana ituaiga:

  • Faʻaopopoga o loʻo iai - Faʻaopopoga e maua ai mea faʻapitoa. E aofia ai ma ni mea faʻaopoopo e fai ai e le faʻatautaia ae le o se vai.
  • Faʻaititia le Hygroscopical mafai ona fefiloi ma sima pe a taoto (e iai ni volilators mo sima). Ona o le faʻamaufaʻailoga, o lona foliga mai e sili ona maualuga le maualuga, hygroscocictity faʻaititia.
  • Faʻagaioiga o le faʻaletonu o le loloto o le loloto. Mo sima, fiafia-faʻavae faʻavae o loʻo faʻaogaina i ai o loʻo aofia ai Pomers. Polymers poloka afifi mo le vai o loʻo vaʻai. Lua gaosiga faʻatagaina le 6-8 tipi e faʻaititia ai le aofaʻi o le paʻu i le susu simisami.
  • Paʻu paʻu. O loʻo faʻaaogaina mo vaivaiga, ae i le ogaoga o tulaga mafai ona fesoasoani e puipuia ai le susu i totonu o le lotoa.

Mataupu i luga o le autu: Faapipiiina o le Cornice mo Roma Roma Curtsin: Laasaga-i-laasaga faatonuga

O nei mea uma o tupe i le lavelave poʻo le tasi pe lua e filifili mai, o le a fesoasoani e fai ai le cellar mago ae le o vaega o le eleele.

Fausia foi se cellar i le maualuga o eleele vai e mafai ona faia o uamea. Fetaomi le Pusa Manaʻoina Suafa, i le pito i lalo ma puipui o loʻo toto ai alavai. O lenei uʻamea pusa e togafitia i fafo atu o le anti-ricroon faʻavae (tele taimi) ma tanu i le eleele. Afai o le ie puipui e faia lelei, o le a le tuua le vai, ae o loʻo iai se isi faʻafitauli - ma le tele o vai, o le pusa lea e mafai ona tuleia i luga. E le tupu lenei mea, ma tatou tatou o tatou faasusu, ae tau na o se fesoasoani i se itu e mafua ai le vai. E mafai ona tupu lelei o le a oso mai se cellar.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Uamea cellar o le a le mou atu, ae mafai ona "oso i luga"

I le taimi o le fale o le Cellar i le maualuga o le eleele o le eleele, o le piliki corditick o loʻo faʻaaogaina pea. Ae i le taimi atoa o taimi, na matua nutimomoia lava ia, e ui ina mafai ona faaitiitia lona hygrosacces i taimi - i le faiga o taimi tutusa o le loloto o lalo ifo o le loloto. Ae o le piliki i le vai maualuga e na o se sili atu filifiliga.

Faʻafefea ona fai se cellar o sima ma feaveaʻi galuega

Mautu o le Cerrete Cebrad Ceel Buigine Tekonolosi e faamatalaina le tele o taimi. E le lelei tele, aua e te manaʻomia se tele o mea i luga o le faiga o galuega, ma o le eli o le lua e le mafai ona faʻamolemole (e tatau ona sili atu nai lo le gabris o le faʻasologa. E tele foʻi le faʻapitoa o tekonolosi - ma se sima faʻasolosolo ma faʻasolo le liu o puipui. O na togafiti o loʻo faʻaaogaina i le fausiaina o vaieli, ae mafai ona e talosaga mo le cellar masini.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Faia se naifi mo se sima lelei

Faatumu le naifi

E amata uma i le faatumu o le naifi. O lana talaaga o loʻo faʻaalia i le ata. I le ata, ua tusia i lalo - i lalo o le vaieli, ae o le cellar e sili atu ona taufetuli. O lenei sima o le karie ua sasaa i le mea tonu. O lea, o le vanu o se tamai pi i luga o le faigata o le lumanai fata. I totonu o le mau, e tatau ona fiafia i le tumaesia vaega, ma se tautala, au mea na faatonuina i totonu o le nofoaga (pei ona i luga i le ata).

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

I le tulaga o le lumanaʻi o le lumanaʻi, o le eli o le lua, o loʻo i ai i le talaaga o loʻo iai se tafatolu

O le tutusa ituaiga na o le faʻavaʻa mai le faʻamalosia. I lea tulaga, fiberglass faʻalelei sa faʻaaogaina - E taugofie, e faigofie ai ona momoli atu. Mo le masani ma le itupa o le a faaaogaina steel.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Naifi

Faia o se faʻavaʻa, matou te tuʻuina le faamalosia e le 15-20 cm le umi, tuʻu i luga o le a faʻapipiʻi i le isi auala faʻamalosi. O le faʻavaʻa ua faʻapipiʻiina i le lua lua, ufiufi i se ata tifaga. E manaʻomia o le pa o le naifi ua lamolemole ma le eleele ua pasi lelei.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Alu i luga ma ata tifaga

Ua faia sima i le sima o le sifi - o tusi laiti e manaʻomia mo se tasi faʻatumu e le faʻatagaina le faʻatonuga i le fale gaosi. Ua fai e sima m 250 (i luga o le 1 vaega o le simen M 500 e manaʻomia 1.9 vaega o le oneone ma 3.1 vaega o le lapisi, vai - 0.75). Ina ia faateleina le malosi, polyropropylene fiber ua faʻaopopoina, ma Penetorona-admin (faʻaopopo mo le malosi sili atu) ua soloia i le vai.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Sasaina sima

Ua tuʻuina sima, pei ona faʻagaioia ai e se vibtor. O le faʻatumuina o pati i vaega, ia vave le togafitia o le vibrator vibrator.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Vaeluaina naifi

Faia o puipui

Le isi, o le sima sa ufitia i se ata tifaga, masani ona susu. A o tago atu o ia, ma aoina o galuega. O le laupapa tipi 40 * 150 * 6000 MM na pasia le vaalele, tuʻituʻi i lalo le pepa talitalau o laupapa e fa. I le maualuga, na latou liliu i fafo e tusa ma le 80 cm. A matou potopoto i le laupapa, na le fetaui lelei ina ia malamalama ai le uila.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Faaali atu talitane

Faatali seiloga e maua le sima maua le malosi (sili atu nai lo le masina ua pasia talu ona faʻatumu le faʻatumu). Ina ia faia se telefoni mo lenei tekinolosi, e tatau ona tumau le naifi. I na mea na tuua i le taimi muamua, o le tatalaina o le faamalosia o le nonoa o le fola o le isi laina. I le taimi lava e tasi, o loʻo tuʻuina mai foʻi le mataupu o le 15-20 cm i le "fusifauina" o le isi itu.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Nonoa le tino maliu

Ina ia faʻateleina le le mautonu o le tino o le tino, o le a le faʻanaunauga o loʻo faʻamalosia ai le avea ma le ata o le mataitusi "R" ma se uʻamea uʻamea (le umi o le itu o le 40 cm).

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Faʻaleleia o tulimanu o uamea faʻamalosi

Matou te tuiina galuega talitufu. O lea latou te le pa'ū i totonu pe a osofaʻia sima, i totonu ma fafo e nonoa i tulimanu. Totonu, 4 tulimanu o loʻo tuʻuina atu (i luga o le faʻauiga o le faʻaaogaina), fafo - i le 2. O le mamao i le va o le talita e lua (i le ata o loʻo i lalo o loʻo i ai).

Mataupu i luga o le autu: Suia le faamalama e fai oe lava

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Faamalolosia o tulimanu o le fausiaina

Ina ia lamolemole pa puipui o loʻo tata le vai mai le sima o loʻo iai, o le tino lava o le galuega na fai mose yathshylene. O le laufanua o le muamua tulaga e tatau ona faʻamamaina o le pefu o loʻo faʻaputuputu. Matou te faia i le fesoasoani a o le maualuga o le mamafa o le fufuluina (o loʻo i ai i le tamaoaiga). Le isi, faʻatulaga le mea e fai, faʻalautele siʻosiʻomaga, faʻatino le leo.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Bewon tumu i galuega

O loʻo faʻapipiʻiina le sima faʻapipiʻi ma polythylene, o le vai. Ina ua mavae le lua pe tolu aso, e mafai ona e aveese le galuega. I ni nai aso mulimuli ane e mafai ona e amata i puipui. Mo lenei totonu o le lautele, tatou ave le eleele. E tusa lava ma le fuamoa ina ia nonofo ai pa puipui e aunoa ma le le fiafia.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Fetaui aveese

Mo le taimi muamua, na fesiligia ai e puipui o le 60 cm. O le maualuga lea o le puipui o le puipui (pe tusa o le 20 cm doctips i luga o le faatumu muamua.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Le isi laina o le faamalosia

Ma le isi, e tusa ma le "Fufulu" Tekonolosi - Okinos Faʻatulagaina, o loʻo faʻatumuina i lalo le tulimanu, tuʻuina le galuega faʻatino. Naʻo lenei taimi i le taimi nei, e sili atu ona talafeagai ona puipui, i totonu, lalo ifo o le pito i lalo o le 15 cm, tao fasi laupapa. Latou te malolo i totonu o le talita totonu.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

I totonu o fasi laupapa (o le pito i luga o la latou pito o loʻo fesoʻotaʻi i le tafailagi)

Ona faʻapipiʻi lea o talieleele i fafo. O i latou o le "tausuaga" i luga o atigi maualuluga, lea na gaosia uma talipupuni uma. O le pito i luga o le vaega o le tino o le tino e manaomia ai le lautele. Talie o loʻo toso i tulimanu o uʻamea tulimanu.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Studs ia o le "tautau" talita

Sosoo ai - Faʻatumu, le gatete, paopao, faʻatali. A maeʻa se vaiaso-faʻatasiga, e mafai ona faʻaauau pea ona tausisi. Ou te faia, seia oʻo i puipui o se poloketi maualuga. I le vaega lea, na faatupulaia ai le 4 cm taitasi. Le atoa le maualuga o le 2.4 m. Na ou tanumia o lea o le pito i luga o le pito i luga na maualalo ifo nai lo le maualuga o le eleele.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

O puipui o le cellar pa'ū i le manaʻomia loloto

O na fagu o loʻo ofuina i luga o le faamalosia e manaʻomia e le o le ata o le ata o le ata. Sa taua tele le manatu.

I luga o le fogafale o le lalolagi na toso geotexxilit. O le a tauia mo le le aoga avega. O ia foi o se "fala - e sili atu galuega i ona tulivae.

Taofi

Ina ia le saili le pa o pa, e tatau ona i ai le naifi. " A faia e lenei mea, lalagaina mai le faamalosiauga faamalosia, e talitutusa ma le na faia mo le naifi.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Fesootai le faʻavaʻa mo le "taofi" naifi

Mo lona faʻapipiʻi i se naifi, vili pu o loʻo latou tiliva ai le faʻamalosia o le au faʻamalosi. O loʻo nonoa i latou e le saisai i le tuʻugamau, tuʻu le faʻamatuʻuga o le faʻamalosia e fesoʻotaʻi ma le foloa faʻamalosia.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Feinu o Ata o Tafaoga

Sa matou faʻatupuina se galuega faʻatino, faʻatumu le "taofi" sima.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

O le muamua o le naifi na liliu i le taula

Paulo i le Correte Cellar

Ina ua maeʻa ona uu sima, o le pepa e faʻatupulaia, ua oʻo i le taimi e ave le fola. Muamua na faia le faavae. Sa maligi oneone i geothextrale (tusa o le 10 cm), latou olopalaina le suo, ona taape ai lea o se totini. Lua pakete o le sima o loʻo salalau solo i luga o le atoa luga, faʻamalosia ma le fa 'ofu i luga o le pito i luga o oneone, toe faamau ai se vaitafe. Shed mai le vai vai ma se faʻaseʻeina o le Peantureday Poines Admin Admin Alex, Taʻonaʻi ai se tamaloa tusi lesona. A maeʻa ona taʻoto, o le oneone e le o fetaui i lalo o ona vae.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Muamua fola faavae faavae vaega

O lenei faagaoioiga na lua taimi e toe lua taimi. O le vaega pito i luga e liliu i luga o le faaputuga i le pito o le taofi. Na latou faia ni sauniuniga i lalo o le folamea e faʻamago. Ina ua uma ona mago, o le le mautonu e matua tumau lava.

Na fufulu le faavae, mago. Lokaina le uma faaputuga o uaea 6 mm i le 10 mm faaopoopoga. O le Grid na nonoa i luga ma le naifi faamalosia. Sa tuu i luga ia totonu o laupapa laupapa.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

O Paulo i Cellar Sauniuni mo le Faatumu

O le lua twne, agai i fafo o le tulimanu i le tulimanu, faia becaons mo le faʻatumu o le sima - o le maualuga o le ipu o le 10 cm.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Ua saunia le fola sima

Overlapping ma ventiplation

Matou te faʻavaivai se talita o mea tau mea, fafaga togi, solomuli mai le pito i luga o le puipui 40 mm - o le mafiafia lea o le laupapa. I le tasi itu itu, matou te faamautuina atu meida, nonoa faʻatasi ai ma le tasi patupatu, i le isi itu matou te faʻamuamua le tolu i autafa e tolu.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

E te fafagaina laupapa faataamilo i le faigata

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Faapipiiina o sipela

Tolu pepa talitapupuni ua faʻapipiʻiina lelei i luga o laupapa faʻapipiʻi. O le isi mea e malolo ai, tipiina i le mamao e ulufale ai i le ulufale. O avanoa i le va o laupapa ua ofi i le mauga o le foma, pe a uma le polygation o le sili atu ua tipi i totonu o le floss ma laupapa.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Matou te faia se galuega mo le faʻatumuina o le slab luga

Mai le pito i lalo, mai le Cellar, na faʻapipiʻi le ala. I le pito i luga, ua latou faatulagaina lelei ma tulimanu, lalo i lalo o laupapa ua faaputuputu, ina ia aua le faatauina atu i le pito o le sima.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Pupu mo le slab shab keke

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Lalo ifo i lalo

Tusitusiga i luga o le autu: o le atunuʻu fale: Manatu sili mo le fale faʻatoʻaga

Luga o le laupapa ma fufuluina fufulu ma le magoto ifo o le maualuga o le mamafa, susu susu. O loʻo iai i se vaega o rubbroid, lea na faʻapipiʻi i laupapa faʻaaogaina se puipui mai le fau fale. O le ulufale atu i le cellar ua filifilia i le tele 1 * 1 mita, o ana pito e faʻatapulaʻaina le fausiaina o galuega.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

O lo o faapipiiina le tala faatino

Le isi, e faʻapipiʻi le mea faʻatino i luga o le tino. O laupapa na faʻamaumau ai, faʻamalamalamaina i tulimanu ma uumi fao. Ona liliu lea o rubbroid, tuu i luga o moli o le malologa o le siteki na toso. E manaʻomia le malosi o le faʻamalosi - o le mamafa o le a tuʻimomomoia ai se tele.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Faʻatulagaina o mea faʻapitoa

Matou te faia foi le tolu faʻamalosi o loʻo faʻamalosia ai - lua pito i lalo o le 16 mm, lua pito i luga 14 mm, latou te fesoʻotaʻi ma le tasi le isi 8 mm rod. Na nonoa i utupoto, na folasia ane i le nofoaga, fusia i latou ma le faʻasaʻolotoina o le faamalosia o le teuina mai puipui. O le lona tolu na aoina i luga o le nofoaga - o ana lala o loo ui atu i utupoto uila.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Sauni Amutua Amuta

Ina ua mavae mai le faamalosia, 12 mm lalagaina le grid i se sitepu o le 20 cm. Ua nonoa le au tootoo e tatala mai le puipui. O nisi faigata na aliaʻe pe a faʻataʻamilomilo i luga o paipa paipa. Sa tatau ona ou i ai le faamalosia faamalosi. O le au toʻotoʻo na faʻailo i tafatafa o le ulufale, faʻatumauina i le 15-20 cm i luga. O le faiga faamalosia o le a nonoa ia latou.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

O le alavai le paipa

Ina ia mafai ona faia le eletise i totonu o le cellar, e lua pu e misi, o uaea i le saito na faia e ala ia i latou. Le isi, sasaa uma sima.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Toso Lolomi

I ni nai aso mulimuli ane, ina ua tago ia te ia, na faʻapipiʻiina se mea i luga aʻe o le ulufale. Muamua, o le pusa totonu totonu ona o le faʻavae o le faʻamalosia, o lea ua fafo. Faafefe le sima.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le galuega mo le ulufale

Ina ua maeʻa le sima maua le malosi o le malosi (28 aso mai le liligi), o le puipui o le 'afa o le mita i lalo ma o le stab o le ofe (expeded polyyyrey O le "Sadili" i le bimumonius mastic - i le taimi lava e tasi ma le susu.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Tagi cellular husfulation

O le au masani i totonu e totoe mo le lua masina. Ona toetoe a uma mea uma na aveesea ai, na o le tuua o se ulugalii, tonu lava. O le seleselega muamua na aliali mai i le lola.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Seia i le lua o tupua na tumau

O lenei ua e iloa le faia o se cellar mai le sima ma le faaumaina le tumu o puipui. Ua tuʻua tele le taimi, ae na amata ona faʻaloloto tau i tau.

Faʻafefea ona fai se cellar mai le sima mama. Vaʻai iinei.

Cellar i le fale mai le piliki (i lalo o le hozblock)

Mo le fausiaina o se piliki ceellar, o le tatou atunuʻu e talafeagai mo uma 100% - eleele i lalo ifo o 3 mita, o loʻo leai se paʻu o 2.5 mita loloto. Le ituaiga o le Cellar 2.2 * 3.5 M, faamau, ma se isi itu. O le ulufale atu i le cellar o le a maua mai i le Soundable Pit, ma le Hozblok (uʻamea pusa) o le a faʻapipiʻiina i luga uma "faigata". E sefe piliki na faaaoga.

Na fautuaina e le foloa, e pei ona fautuaina e tagata matutua: olopalaina o pulumu ma gau piliki i lalo o le vaega, o nei mea uma talita ma olo. Tuʻuina le foloa, o le sami, o le oneone, na faʻafuaseʻi ona faanoanoa ai. Na sosoo ai na amata ona faasee pa i le pollippich. O le eleele e leai se gaogao, o le mea e le manaʻomia le popole ai i pa puipui.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Tagi o piliki cellar pa

O isi i le va o piliki ma le pa o le avanoa o loʻo ufiufi i le omea, o le mea foʻi lea o le a faʻaosofia ai - puipuiga mai le malosi, lea o le a sailia ai le mea e tafe ai.

O puipui na kiki i fafo atu o sina mea maualuluga nai lo le maualuga o le eleele, na faapipiiina le laupapa. O le mea e fufusi ai - o le a avea ma mea e fai ai le galuega mo le slab luga o le cellar. Mai le pito i lalo o le Komiti Faʻafoe na toefuataiina i le alavai, o le ata na faʻaaogaina i luga - ina ia le manuia le sima i avanoa o loʻo i ai nei. O faigamalaga a le au malaga mai laupapa, o le faʻatapulaʻaina o le lumanaʻi. O laupapa i tulimanu na aumaia ai le tulimanu tupuaga.

I le lumanaʻi overlap, i le isi itu o le ceel, e lua palasitika paipa ua faʻapipiʻiina. O se faiga o le veni. O le ogaumu o le a tuʻufaʻatasia - 5 cm epps (o le pito i luga o le polystyrene osa) na faataatia.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Faʻatulagaina, Faʻatulagaina, Faamalosia o le Slab Footing Cellar

I luga o le faʻamaliega mai le faʻamalosia ma se lapoa o le 10 mm, o se grid e fesoʻotaʻi ma se sitepu o le 20 cm. O loʻo faʻatuina mai i luga o le EPPS e 4 cm, o le atoa o le ipu o le ipu e tusa ma le 10 cm.

Na faatonuina sima i le fale gaosi - E i ai le ulufale atu i le atunuu. A o le liligi o le lili.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

O le faatumuga o sima ua amataina

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

O lea o le lolofiina o pamu mo le cellar foliga

A o siʻomia "mimilo", Faʻatagaina puipui o le ESSCE TAʻE TAʻE MA SOAD I AI.

Faʻapefea ona fausia se cellar i luga o le faʻavae

Ua sauni Yama, latou te pau lava i totonu o le cellar

Ina ua uma ona aveese le galuega, o le a mafai ona tuu le uʻamea sipela mai luga.

Faitau atili