O le a le mea e fai ai le puipuiga o le vao: ituaiga ma mea

Anonim

Alamanuia puipuiga - vai o le ata (tissue), nonoa i luga o le chubs (mama mama), i luga o le pou, luga o le uaea. O latou e puipuia uma ma sui puipui po o ni vaega faigata. Tatou talanoa e uiga i le alamanuia pamu o: ituaiga ma mea.

O le a le mea e fai ai le puipuiga o le vao: ituaiga ma mea

Filifili Alamanuia Puipuiga

Mea

Pvc, polythylene mo le fale teu oloa, mai Tarpalin, Malamalama Faʻamalosi faʻamalosia ata tifaga, Tarpulin (faʻamalosia Polyedyne). O lisi uma ua lisiina e eseese e tusa ma tulafono o gaioiga, i luga o mea vali, e ala i sooga, pei o se tau (ae ua uma mo filifiliga (ae sioa mo ni filifiliga). Filifili mea e fuafua i le manaʻoga manaʻomia (mo le vavaeʻese o le avanoa, aua o le toe faʻaleleia, mo le faʻaaogaina o se faitotoʻa faitotoʻa poʻo faitotoʻa, ma isi.

Talosaga

Alamanuia puipuiga ua iloga (Sonit) avanoa o le potu ma puipuia mai tulaga le lelei mai fafo i le i fafo i le taimi o le taotoga o le fale po o le toe faaleleia o le toe faaleleia:

  • i le gaosiga i toleniga;
  • i luga o taʻavale taʻavale ma taʻavale tautua;
  • i faletaavale;
  • i fale teu oloa;
  • totonu o faleoloa;
  • i le faletaalo;
  • fale i fale.

O le a le mea e fai ai le puipuiga o le vao: ituaiga ma mea

Manuia

Tatou aʻoaʻo e uiga i tulaga lelei o le faʻaaogaina o olamanuia pupuni:

  • Lagolagoina le maualuga o le ulaula i se pa pa;
  • Puipuia o potu mai le efuefu, ata, matagi ma timu, e le o afaina i le afaina ai;
  • Uu le ea mafanafana i totonu ma aua le misia le malulu i fafo;
  • saogalemu pe a fesootai ma meaai;

O le a le mea e fai ai le puipuiga o le vao: ituaiga ma mea

  • i ai se vaitaimi faatino
  • Faʻaititia le tele o le faʻaaogaina mo le faʻamafanafana o potu poʻo le malulu potu e oʻo i le 30-60%;
  • Tuu fanua ma ua vaaia nei ona o foliga mai anamua;
  • Faatulaga se pupuni e le tele le taimi;
  • Faʻavasega maualalo le fofo i le va o le va o le avanoa (faamaopoopo le osofaʻiga o puipui tuufaatasia, maua le faʻatagaina e bti ma fau ai, tau tele

O le a le mea e fai ai le puipuiga o le vao: ituaiga ma mea

Pvc

Alamanuia PVC pupuni (Polyvinyl Chloride), e pei o le ata, pa, laei, tetee i le efuefu ma isi tulaga masani ma isi tulaga masani ma isi tulaga masani ma isi tulaga masani ma isi tulaga masani ma isi tulaga masani. PVC mea e le oona, lea faʻatagaina lona faʻaaogaina i nofoaga o taimi umi o tagata, ma le saogalemu o le soifua maloloina. O le taimi nei, possuester poʻo le polyester ie ma se fesoʻotaʻiga faʻapitoa i itu uma e lua o PVC o loʻo faʻaaogaina mo pupuni. I nei nei, fale puipui o loʻo faia mo le fale puipui, lea e faʻatagaina ai mo le faʻatumauina pea o oloa ma mea o loʻo faʻaalia lelei i le lisi o tulaga lelei. O pupuni mo fale teu oloa e masani ona faia mai Tarpulin (malosi polythylene ata), o itu o le puipuiga o le puipuia o le upega tafailagi o lo o faailoa mai e le tagata faatau. O loʻo faʻaaogaina foi Pluviso i talamalo a le Potyylelena mo le koa o sauniga i nofoaga tumaʻoti, Wat Wales ma kalapu i le taimi o le taumafanafana e faʻamalosia ai le faʻamafanafanaga, matagi ma le pefu. Polyshipyne ie puipui e faigofie ona fufulu, latou te faʻasaoina le oloa mai oloa, teuina le vevela faʻavae i le fale teu oloa, fetufaaʻi. A faʻaaoga le logoto poʻo ni mamanu, faʻailoa i mea o loʻo i totonu o le vaega. E tatau ona e filifilia ni mea mo nei faʻamoemoe. Suia o le aufaʻafoina o gaosi oloa i vaitau uma e le talafeagai i tulaga tautupe. O le gafatia o le ie o se mea taua, e tatau ona tetee atu i le matagi, la le susulu o le la.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e fai pe a fai o le potu fai potu

Tardumalin

Siiina o nei alamanuia gaosi oloa o loʻo faʻatautaia mai i le mafiafia, masini faʻaletonu o mea e puipuia, maualuga-malosi mea (carpalin), o lo o togafitia ma le solomuli. Faʻalauteleina le lelei o meatotino puipuia, o le tapo e mafai ona ufiufi i le pvc. Burtant ie pupuni ia mafanafana pe a o le faia o le fausiaina o le fausiaina o le fausiaina ma le sima galuega. O fanua o Brozent e maua mai e ufiufi ai uta uta e taavale, taavale toso, i luga o auala matala.

O le a le mea e fai ai le puipuiga o le vao: ituaiga ma mea

Alamanuia pupuni ma pupuni o loʻo faʻaaoga e tuʻufaʻatasia galuega i totonu o fale faigaluega, mo le maualuga-lelei le tausiga o le vevela ma vertiplation mo totonu i totonu. A o le tautau i luga o le faitotoʻa faitotoʻa, o le vevela-sefeina o le faʻatauga o loʻo faia i le malulu o le tau ma le vevela e le faʻapipiʻiina. O le ie puipui e aofia ai fuʻa na tuu i luga o le faʻasologa, e mafai ona faʻapipiʻi uma i fafo ma totonu (faitotoʻa matala). O le PVC CRUTSIDS e lapotopoto pito i luga mo le saogalemu faaaogaina. O le faʻamalosia o Polythylene Fabric Tarpulin e le fefe i le faʻaleagaina, mo le malosi i luga o pito latou te pasia se vaega faʻapitoa, ma o le vaʻalele o le a le aumaia ai se "sprafling"

Faitau atili