Faʻatonuga i ata vali o le vai-emulsion valivali

Anonim

O le atavali o pa o le vai-emulsion e aumai faatasi ma se filifiliga: faia pe saili fesoasoani mai se tagata faapitoa. I le matou tusiga, o le a matou taumafai e fesoasoani ia te oe ma taʻu o le a tausisia ni metotia ma le tekinolosi, e mafai ona ausia le lelei o galuega tutoʻatasi.

Filifili vali

I le tele o supamaketi o fefaʻatauaʻiga mea, o le filifiliga o le manava vai vai-emblizs e sili ona sili ona lamatia o le faia o le filifiliga sese. O le a se mea e tatau ona ou faamamafaina ai: O le tau (maualuga tau e le masani ona uiga maualuga maualuga), o le tagata gaosi oloa pe na o le toe tu i luga o lou lava tofo?

Faʻatonuga i ata vali o le vai-emulsion valivali

A filifilia se mea, muamua o mea uma e te manaʻomia e iloa ai:

  • Le laualuga o le a tatou galulue ai (puipui, fola, fafo po o totonu teuteuga teuteu);
  • Faʻataʻitaʻiga;
  • pisia tekinolosi;
  • Faatauaiga o le toe faaleleia galuega e tatau ona e iloa.

Pros ma faaletonu

Alkyd, Glue, Silcate ma emulsion valivali e masani ona decorate luga.

Faʻatonuga i ata vali o le vai-emulsion valivali

O le vai-faia vali e iai lona sao, igoa:

  • E vave ona alu;
  • E faigofie ona faʻaaoga faʻatatau ese;
  • E matua leaga lava i taimi e toe faaleleia ai galuega ma mago;
  • E iloga mai e le malosi maualuga e mafai ona taofia ai foliga o le efuefu ma palapala;
  • I taimi uma i luma o se lautele lanu lanu palette.

Ma afai e te malamalama lelei i ai, e tatau ona maitauina a ala i le faaatoatoaina o le taʻitaʻiga ma le lanu lanu, pe a uma ona faʻatau se fale faʻapitoa o le a oʻo i le vaipuna e manaʻomia . Valivali o se vaega taua o le mamanu.

O le vai lafoai i luga o le lelei auala lelei e faigofie ona faʻaaoga ma e lelei alu e moe. Ina ua uma ona mago pe a lavea le pefu poʻo le palapala, o le vali e faigofie ona mama. O mea faigaluega galue o le a fetaui lelei foi le sili ona masani ai: pulumu pe faasee.

E tatau ona maitauina o le fufuluina vali o, o le mea moni, aoga, ae i le taimi lava e tasi e le fautuaina oe e apalai i luga o le sulugatiti e le mafaamatalaina le susu, vai.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu i luga o le faʻataʻotoina i luga o le faʻafefeteina ma ou lava lima?

Ituaiga o mea mo le fufuluina o luga

Faʻatonuga i ata vali o le vai-emulsion valivali

Ina ia iloa le umi o lau galuega e faʻasaoina, e tatau ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona fuafua nisi vaega o lona faʻavae ma ituaiga:

  • O vali vali ata o loʻo aofia ai le acryliction Resbins, o le a faʻatagaina mo se taimi umi e faʻatumauina ai lona muaʻi foliga. Peitaʻi, e tatau ona tuʻuina atu i le mafaufau o se ituaiga o le tauina o le tau talafeagai e mafai lava ona galue ma le lelei-faʻapipiʻi solo mago, talu ai e maualalo le manava.
  • O ata o minerale ma vario e faia i luga o le faavae o le mafai ona loto ma le sima. O le tau maualalo o se mea e le mafai ona e manaʻo e faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi ma le olaga tautua: O le laga o le a le aoga se toe valiina.
  • O ata o loʻo i luga o le tele o ata e faʻavae i luga o le tioata vai, e ese mai i lona taugofie ma i le taimi lava e tasi o se olaga umi. Peitai, o ia mea e tetee i vai uma.
  • O ata o Sinikerio o loʻo avea ma sili ona taugata ituaiga o tiʻetiʻe, ae latou te eseese lava i le olaga umi, teteʻe i le faʻanoanoa, lelei agavaʻa e faʻasusu ai le faʻaleagaina.

O mea uma na maitauina e maasiasi, o le eseʻesega o i latou i tuʻufaʻatasiga ma mea fai, o lea la, o le filifiliga o faʻamuamua o le "tau - faʻamuamua". O le mea autu o le iʻuga e faʻamaonia ai le faʻamoemoega ma le fuafuaina.

Kuka luga

Lelei saunia - o se faamaoniga o galuega lelei.

Faʻatonuga i ata vali o le vai-emulsion valivali

Muamua lava, e manaʻomia le aveeseina o mea uma i se mamao o le 1.5 m mai luga o le a matou galulue ai. Ae le i valiina pa, matou te fautuaina oe e te faataʻotoina le PINGMAND, Kanta i luga o puipui ma se lipine faapitoa, o le a ia mautinoa o galuega. A o le mamao o le 1 m mai le puipui tatou te ufiufi le fola. Afai tatou te feagai ma paʻepaʻe le faʻataʻotoina, e tatau ona e ufiufi le fola, ufiufi meaafale mai tapulaʻa mata o vali. Ioe, nai lo mea lelei mo mata malu o loʻo iai ma le toe faʻaleleia, o lea e mafai ona faasaʻoina i mea sese. Ae o le faʻaeteete ma le saʻo lava i le galuega o le a le faʻalavelaveina.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻatopetope ai le teuteuina o le ata i luga o puipui

O le laualuga e tatau ona faʻamamaina ma le faʻaeteete mai le tulaga o loʻo avea ma mea e te lua o vali. I totonu o le a tatou fesoasoani lelei e fofo ai le pepa solota apoapoai ma se spatila.

O lenei o le mea autu o le Primer. E sili atu o le a maua ai se fatu lelei o metabies, o le ata puipuia i luga.

O le Primer o loʻo apalai foʻi ma le faʻaseʻe i luga o le atoa luga. Faamolemole minute - 5-6 itula. A uma ona e amata vali puipui poʻo le taualuga ma le mautinoa ma le mautinoa i le ausiaina o le manaʻomia o le lamolemole, aunoa ma ni nofoaga ma le faʻanaunauga.

E tatau ona maitauina o le numera o le vaega o le Alualu i luga e le afaina ai le uiga o isi ata. A o galue ma le Primer, o le mea sili ona taua o le faʻaaogaina lea o le laʻau atoa, ma le tasi faaputuga mafiafia o le a lava lava.

Filifiliga o Falelotu

O le ata o loʻo vaʻaia foliga foliga ma manaia pe a filifilia se ata filifilia o le puipui o puipui. Ma o le avanoa o le valivaliina o le vai-eflilion vali o se tasi o ona tulaga lelei.

Faʻatonuga i ata vali o le vai-emulsion valivali

I le fauina o maketi, e mafai ona e feiloai i ituaiga lua o tamai povi: mai le masani o le valiina ma mai le le masani ai. O le eseʻesega o le taimi lea e galue ai ma pi pigoloa, o le a e maua ni tele o lanu, ae o le ono mafai ona avea ma laʻau vave i le la e maualuga. O lea la, o le kE ma le faʻavae o le a tatou fautuaina oe e te talosaga i totonu o le potu, i le taimi e le paʻu ai le laoaʻe sao. Ae e le pupula le doroganic dye, ae tetee i le malamalama.

I le ausiaina o le lanu manaʻomia o le a le tau e aunoa ma faʻataʻitaʻiga. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se fomaʻi faʻapitoa poʻo ai ma le fesoasoani a se masini faʻapitoa, maualuga maualuga ma faʻavasegaina o le faavae ma le tagata telefoni i le paleti i luga o lau filifiliga i luga o lau filifilia. O le a sefe ai lou taimi. Ae matou te fautuaina oe e te faia mea uma oe, aua o lanu i luga o le papati e le masani ona fetaui ma le mea e tupu Ioe, ma i le taimi o le faʻafefiloi, e mafai ona e oo atu i le loloto, o le poto ma susulu e te manaʻo ai. E le tatau ona fai mai pe a faʻatau se tele o vali papala, e mafai ona e faʻatau ni lanu eseese ma le auai i le moni fatuga. I le taimi lava e tasi, o le ata o lou potu o le a matua i ou lima.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona e faia i ou lava lima faʻagaioiga o se laʻau?

E tatau ona maitauina o le kole ua faʻaopopoina le malie o le, faʻamalosi pea ae e te leʻi mauaina se lanu fiafia. Ia sili atu foʻi, pe a fai o loʻo tatou faia faʻataʻitaʻiga o le valivali i se tamaʻi fagu. Ina ua maeʻa ona faʻaogaina ni vali i luga o le puipui, o loʻo faʻatali mo lona matua faʻamago, e pei ona faʻaalia e le roller moni ia lava pe a uma le 1-2 aso.

Atavali

Faʻatonuga i ata vali o le vai-emulsion valivali

Alu i le mea sili ona taua - vali puipui. O lenei gaioiga manaia e o faatasi ma le fatufatuga. Peitai, e le manaʻomia le faia e aunoa ma le usitaʻia o nisi tulafono. Muamua, mea faigaluega. O le vali vai susu mo puipui o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai le pulumu, faʻaliliʻo poʻo le viliina. E tatau ona mafanafana le faifeau, ma o le faaputuga o se malu feololo le umi. O le tagata faʻatau e faʻaaoga pe a valiina se tele o galuega. Oe manaʻomia foʻi se pu faʻapitoa. Oponumis e masani ona faʻaaogaina i totonu o paʻia puipui. A e faʻatau tusitusiga i luga o le puipui, e mafai ona e mauaina ni fofo lelei fofo.

A o le i amataina galuega, o tamai ata vali e tatau ona sasaa i totonu o le taele. Afai o loʻo e faigaluega ma se faʻaseʻe, e tatau ona susu tele.

Manatua le tulafono: O mea faigaluega e tatau ona mitiia ai nifo nifo ae le o le a tafe ifo le taimi. Mo lenei, o le faʻaseʻe, pulumu ma faʻapuu teisi e oomi i le taele.

O le atavali ua fautuaina e fai mai luga i le pito i lalo e puipuia ai fafo ma tetea. Ofulaloga o faʻaeaina e faʻatinoina, o le tulafono, mai le nofoaga tutotonu i le pito i le pito i le maʻea.

Ina ua maeʻa faʻamago le vaega muamua, o le faaiuga lona lua faʻaiʻu o le lua e faʻaaogaina, lea e faʻamaea ai la matou galuega.

E tatau ona manatua e tatau ona faʻaaoga e faʻaaoga ai le vali, le maualuga o le faʻapipiʻi o le mea faigaluega i luga o le laualuga o le vaega o le lanu e te filifilia e lamolemole, leai ni avanoa, e aunoa ma avanoa.

Vitio "galue ma le vai-maualuga vali"

O lenei puʻupuʻu vitio o le a taʻu atu ia te oe mea lilo o le galulue ma vai-emulsion: Mai le filifilia o vali ma mea faigaluega i le metotia o le pa o le puipui.

Faitau atili