Faʻafefea ona faʻavaivaia le fola i lalo o le linoleum: o le faʻasologa mo le faʻatinoina o galuega

Anonim

O ia o le fola e pei o linoumu e masani ona faʻaaogaina i fale mauto ma fale mautotogi, ae tusa lava poʻo le a le mea na maise ai lona faʻavae e faʻaopopo. Talu mai le fetaui lelei o le taʻotoga i luga o fola mai le pipiʻi mai le lautele, aemaise tele le malulu, atonu e le lava le mafanafana. Afai o le fale o loʻo i luga o le fogaeleele poʻo luga o le fogafale ifo, ua i ai le leaga o le manava o le nofoaga, i le taimi lea, i le taumalulu, o le a tatau ona e ofuina seevae mafanafana. O sea faʻafitauli e mafai ona foʻia pe a e iloa faʻafefea ona faʻavaivaia le fola i lalo o linouum.

Faʻafefea ona faʻavaivaia le fola i lalo o le linoleum: o le faʻasologa mo le faʻatinoina o galuega

Faapipiiina o le disagram a Paulo i lalo o linouum.

E tele auala e faʻamalosi ai i feusuaiga fola, ma e sili ona faigofie ma e le taugata tele, o le masani ai o le lipine poʻo se tulaga mafiafia. O lenei metotia o le a saofaga i le lelei o le siosiomaga fusipaʻu ma le fologaloloa Lomi, lea na Faʻatulafonoina ma le Faʻaleʻeseʻese faʻapitoa, e faigata tele.

O le isi filifiliga lelei mo le faʻaliliuina o tuʻuga i lalo o le linoleum o se vaipuna o le tino, o le mea lea e muamua o loʻo tatalaina i luga o le sima. O le faʻaliliuina o le a tautua faʻapea foʻi le faʻaaloalo peʻa le malosi o lo latou faʻimoʻo. Peitai e iai foi ituaiga sitaili: O lea e maeʻa se taimi, e mafai ona iloa uma mea, ma galue i luga o linoum. Aemaise pe a fai o le ogaumu ma le manifinifi o loʻo faʻaogaina, iinei e mafai ona e faʻaaogaina le pito sili ona masani ai.

O le a se mea e manaʻomia mo le faʻalavelave o fola

Faʻafefea ona faʻavaivaia le fola i lalo o le linoleum: o le faʻasologa mo le faʻatinoina o galuega

Faapitoa le mea e tupu.

O le mea moni, o sauniuniga faʻapitoa o loʻo faʻaoʻo mai lea o sea fola, pei o Linoleum, e le manaʻomia. Ae e tatau ona e iloa afai e te manaʻo e maua se mafanafana ma le malulu o le fola, ona e tatau lea ona e mafaufau i mea uma. Ma aʻo leʻi amataina galuega, faʻasoa mea uma mo galuega. O le a le mea o le a manaʻomia mo le faʻatupuina o flator i lalo o le linoum?

  • suia mo linoleum (ma le synthetic poʻo faʻavae masani);
  • Ialolon, tiga tiga;
  • Fiber 3, plywood;
  • O scotch;
  • Polythylene ata;
  • Faapipiiina o mea (Speciate Glue, le manatu faapito po o fao);
  • Sikulukalaiva poʻo le sikulukalaiva, electrolovka, naifi ma seleulu.

Mataupu i luga o le autu: fale mai le kesi-anucate poloka: fausiaina foliga

Faʻafefea ona faʻasoesa i le itupa: galue

Faʻafefea ona faʻavaivaia le fola i lalo o le linoleum: o le faʻasologa mo le faʻatinoina o galuega

Ituaiga o sui i lalo o linouum.

Afai ua e filifili e fai lau itupa, lea na nofo ai le faʻamamaina o feusuaiga, Camanmer, ae e te leʻi amataina galuega, o le a manaʻomia ona e aveese ma foliga lelei mo le fola i lalo. Afai e teu le laupapa, e le i pala, e leai se folo ma leai se foliga, e mafai ona e amata galue i le teʻena.

Filifili ma le Agalelei e te mafaia ma manaʻo e faʻasee ai fola, aua e te galo lou faʻalogo i le faitotoʻa ina ia leai ni faʻafitauli i le lumanaʻi ma le faaiuina i le lumanaʻi ma le faʻamutaina i le lumanaʻi.

E mafai ona e amata i le taʻotoina o se mea e tupu i lalo o le linouum. Afai o oe o se faʻamaoni o mea moni, ona filifili lea o se mea e sili ai le siʻosiʻomaga mo linoinum, mataala faʻapitoa i le faʻavae o le faʻaola mea. Ae talafeagai le amanaia e faapea o se tulaga faapena e manatu muamua, o le a ono pelu ma faanatinati, ma sili atu i isi iniseti e masani ona amata i ai.

O lenei faʻafitauli e mafai ona foʻia le faʻaaogaina o se tulaga maualalo pe o isolon, o mea o mea o loʻo iai se vaipuna mai le tasi itu o iai.

Faʻafefea ona faʻavaivaia le fola i lalo o le linoleum: o le faʻasologa mo le faʻatinoina o galuega

Faʻataʻoto i le mea e sui ai le laminate i le faʻatonuga o laupapa.

Ae e te leʻi talepe, ae e te manaʻomia le tipiina i lalo o le tele e te manaʻomia, ona mafai lea ona e faʻaleagaina i luga ma le fesoasoani i le lipine uma.

O le isi mea e alu i le vaega o palu o palama, o loʻo manaʻomia le 'apamemea i le va o le penitala poʻo le astolon ma plywod ma le malosi o le laʻasaga, ma o le a le tuʻuina atu ai le tino o le tino.

Afai o le Plywood Arranges o oe o se vevela, ona mafai ai lea ona taofi, naʻo le o le a faʻaaogaina se kulimi faʻapitoa poʻo le masnem i totonu o le linoleum ma e le faʻatagaina ai o ia i le lumanaʻi ma agaʻi.

Faʻafefea ona faʻavaivaia le fola i lalo o le linoleum: o le faʻasologa mo le faʻatinoina o galuega

O le faʻasologa o le faʻapipiʻiina o le dvp i lalo o le linouum.

E lelei tele le mauaina o le mafanafana o fola e ala i le faʻaaogaina o le fesoasoani a le oversteryererererrene o le vaipuna (faʻapipiʻi, o le mea moni o loʻo aʻafia ai vaifoe Aiga.

Mataupu i luga o le autu: laufanua

Faʻaaoga foʻi le fagotavae o se vemera, o le a faʻatagaina ai foʻi lenei agafaʻatasi e le faia ma le pa'ū, mea uma e faigata tele foi. E taua le faʻataunuʻuina vaipuna ma o lea e leai se sat fuāfula i le lumanaʻi.

O le faia o lenei mea, o le faʻapipiʻiina o se palasitika ata i lalo o le a lava, ma e taua muamua le faʻaaloalo (faʻatuatuaina) o se laʻau o le fiva. Le isi, e manaʻomia le teuina o se isi vaega o Potyylene mai le pito i luga.

Ina ia aveese le tui o le susu, e mafai ona e faʻaogaina ni vaega faʻapitoa mo se faʻataʻamilomilo linoleum.

Ia, afua mai o soʻona faʻapitoa, pe a mafai, faʻatau o moli o feusuaʻiga o le faʻataʻitaʻia o lenei lautele ina ia latou le faia ni apoapoai atu.

Vevela "mafanafana fola" tutoʻatasi

Faʻafefea ona faʻavaivaia le fola i lalo o le linoleum: o le faʻasologa mo le faʻatinoina o galuega

Fola i le aufaasoga filifiliga e ala ia Tamam.

I le taimi nei, e toʻatele o loʻo faʻaaogaina o se ata puʻe faʻalelei "i le folo, e mafai e le eletise ona folasia mai. O lenei talitonuga e sili ona lauiloa mo se taimi umi. O le faasee "mafanafana o le fola" e faia ai se vaega faaopoopo o le mafanafana. Ina ia mafai ona e faia oe lava, o le a lelei le faitau i le laasaga i lena laasaga faatonuga. O nisi nei o fautuaga mo le le mautonu o fola i lenei auala:

  1. A maeʻa uma fuafua fuafua uma, e mafai ona faia uma faʻatauga uma, e mafai ona e agaʻi i le tapenapena o fola mai. Muamua lava, e manaʻomia le faasaolotoina o le potu mai meafale ma le tau faia tuai. Le isi, ma le fesoasoani atu o le tulaga, uma mafuaaga e faia, ma a manaʻomia, o le a tatau ona fesoʻotaʻi le laufanua.
  2. A o le i amata ona faʻapipiʻi, fuafua le nofoaga i luga o le puipui, lea e faʻapipiʻi ai le HETRE, ia avea ma faigaumu mo le faʻatonutonuina o le eletise. Faatasi ai ma le fesoasoani a le pefala, e manaʻomia le faʻaititia i luga o le sima o le pa o le lapoʻa o le lapoʻa.

O le isi laasaga o le a o le omea o le vevela vevela. Ina ia mafai e le fola i le fola, e le o se tele tele, e mafai ona e faʻaaogaina se vai foma, o le a faʻatagaina ai oe e ausia le mafiafia mafiafia, pei o le mafiafia e na o le 10 mm. O le foofol e tatau ona faʻatuina le formil, faʻasolosolo lemu le moli atoa o le potu. Le isi, e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi faʻasa.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mo Cafes ma faleaiga: Mea lilo o le filifiliga sao

Tafafa o le Stored: O taimi mulimuli

Faapipiiina ata o le cork creous i lalo o linouum.

Ona o lea i le faʻapipiʻiina o le uʻamea uaea, ae ia e mataala, aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma le uaea ma le amuia, e mafai ona faaosofia ai le leega. O lea e le tupu lenei, tuu le faʻamalosi tino faʻaaogaina le faʻamalosia o le fausiaina. O sea faalalimaina o le a tautua foi o se tetete.

Ia mautinoa ma le faʻaeteete mautinoa e leai se sikulukalaiva poʻo le tupua o le faʻamafanafana o le uaea, e mafai ona faʻaleagaina mea uma. O le faomea lipine o le a fesoasoani ia mafai ona tuʻu lelei le uaea, ua lava e maua ai i se foma ma le fola ma le fesoasoani o fao poʻo le liligiina. AOAO I LE LELEI MAI LE 50 I LE 70 CM. Overlay o le faʻamafanafana uaea ma lop i le mamao o le 20 cm. O le uaea mai le mea o le a taunuʻu mai i le taimi nei o le a taunuʻu ma le vevela o le tino ma ofi i totonu o le groove i le puipui.

Sosoo ai, faʻapipiʻi le mafanafana, aunoa ma le fea o le "mafanafana mafanafana" o le a le lelei galue. Ina ia mafai ona suia le lagona pe a tatau ai, e aunoa ma le solia o le foloa, o le a sili atu le tuu i totonu o le tasi o le uaea mata. Ina ia nana le auala i lalo o le soʻona mea e manaʻomia ai le "malemo" i totonu o le fola o le fola, pe a tuʻituʻi muamua se pisinisi faapitoa i le puipui.

I le faaiuga, ao le i soli se fusiua le sima, tusi se cable polokalame. Uma ata ata e tatau ona faia ma le saʻo ina ia le manaʻomia i le lumanaʻi e gagau le mamanu i le tulaga o faʻafitauli ma le faʻapipiʻiina o faigata ae le o le faʻapipiʻiina. O le sima o loʻo faʻafou e tatau ona i ai le mafiafia o le itiiti ifo ma le 3 cm.

Ina ia faʻamanino le saʻo faʻapipiʻi o le foloa o le foloa o le fola, faʻaaoga le isi. O le faʻamafanafana o le Cable e tatau ona tutusa le teteʻe atu na faʻamatalaina i le tusi folau.

E mafai ona e faia ou fola oe na mafanafana, ae o le a le faigata i tagata. O le mea sili ona taua o le usitaia uma tulafono talafeagai ma fautuaga. A iai se avanoa, e mafai ai ona e sailia fautuaga i le polofesa, ma mafanafana o fola e fiafia ia te oe mo le tele o tausaga.

Faitau atili