Faʻaaoga i le umukuka ia lava-faʻapipiʻi pepa puipui

Anonim

Ogaoga toe faʻaleleia e aofia ai lagona tetele ma se aofaʻiga tele o mea faʻauma. A o le cosmetic suia e faia ai se lagona faigofie nai lo faigofie. Mo lenei, e le mafai ona faʻaaoga ituaiga le faʻa-talaʻaga o mea ua maeʻa, ma o latou faʻaonapo nei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tagata lava ia ma le faʻapipiʻiina o pepa puipui e mafai ona fesoasoani e faʻafou ai le umukuka.

Faʻaaoga i le umukuka ia lava-faʻapipiʻi pepa puipui

PVC ata ma valivali o soo se lanu

I le faʻaaogaina o ia tusi e fiafia i puipui, matou te le manaʻomia ni faʻamatalaga poʻo ni mea faigaluega, e le tatau ai ona tapena puipui puipui ma fatu se lagona i le potu. O galuega uma o le a vave ma le tiga. Ae mo tagata amata, tatou mafaufau i lenei mea i auiliiliga.

Vaega o mea

O le pepa puipui o le tagata lava ia po o le tagata lava ia, a o latou valaauina i latou, na fausia e faafaigofie ai le toe faaleleia galuega. E faigofie tele ona pipii le aipegā saunia, pepa pipii, nai lo le gaosia o se faʻasologa atoa o le faʻateuga o le pepa puipui.

Peitai o le igoa o le au eleelea o loʻo i ai ni puipui o loʻo iai ni ituaiga e mafai ona ese a latou mea.

Faʻaaoga i le umukuka ia lava-faʻapipiʻi pepa puipui

Eseese ituaiga o le tagata lava ia

Le sili ona lauiloa o latou e pei ona taua i lalo:

  • Tumau Vinyl ia lava pepa o ia lava o loʻo apalai ai le ata, poʻo sina lanu e gaosia e le Rusia, Siamani, e tolu ituaiga o le tele, 66.5 cm, 90cm.
  • O se ituaiga tutusa o le pepa puipui, na fausia mai le PVC ata i lanu o eseese ituaiga o fafie. O le ata e faia i luga o le auala i ata pueata. O fua e tutusa.
  • O meaola oona ma le tagata lava ia-afu o loʻo taʻua o le faʻaumaina o mea ua maeʻa. Maualuga le vevela o loʻo i ai, o le faʻavaivaia o meatotino, ae o le fefe i le susu.
  • O le tagata lava ia e teu ai le tagata lava ia o le fatuina o le fatufatu i totonu. O se vaega o le kelu ua uma ona talosaga i le pepa puipui, na mafai ai ona e vave faia se faapipiiina ma ie i luga o le puipui.

Ole tele o taimi uma "o le tagata lava ia-afu lava" e atagia ai le tumau o le vinyl vinyl ata ma le kuluge glue. Faatasi ai ma ia, e faigofie ona fausia se tulaga maualuga i totonu e aunoa ma le faʻaaogaina i le tele o taumafaiga. E le gata i lea, e mafai ona faʻatauina i le saʻo aofaʻi ma manaʻoga, ae le faʻatau se sala atoa.

Mataupu i luga o le autu: Fuataga, faapipiiina ma faapipiiina o potu malolo ma ulufale faitotoa

Faʻaaoga i le umukuka ia lava-faʻapipiʻi pepa puipui

Masani i le tele o uiga o oe lava o le faleoloa fale

Ma le isi, o lenei faaumatiaga o loʻo i ai le tele o faʻailoga, lea e faʻamalosia ai tatou i le ono mafai ona faia lana filifiliga.

  • O le tagata lava ia-tekonolosi e tulia ma malosi, o lona uiga o le a umi lona umi.
  • E i ai ni uiga lelei e mafai ai ona e faʻaaogaina mo le umukuka.
  • Na foafoaina mea mai le saogalemu fua mea, peitaʻi e le afaina ai lo tatou ola maloloina.
  • Faatauina atu i se lautele lautele o lanu ma mamanu.
  • E fesoasoani e faʻafaigofie ma faʻavavevave le galuega i le faia o suiga i totonu o le potu.
  • Tatauina tau mo mea e maua ai le manaʻoga tumau mo lenei oloa.

Ina ia teuteuina le umukuka, o ki lava e fetaui lelei, o le a naʻo oe lava o le a tumau le saʻo ma sologa lelei O le a matou taumafai e avatu ia te oe se ulugalii aoga.

Ata Tifaga

E le faigata tele le faifai pea o nei ie i puipui, mafuta pea ma lenei galuega, soo se tagata e taulimaina lenei galuega, soo se tagata e taulimaina. Tele siaki faʻatonuga i le pito i tua o le tapoleni ma alu atu i le galuega.

Faʻaaoga i le umukuka ia lava-faʻapipiʻi pepa puipui

Malie Malie Brecholorred umukuka

O gaioiga talafeagai o le a faapena. Faailoga ma le faaeteete le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le pasa, saini le fasi pepa filifilia, siaki pe lelei. O lenei e tatau ona e vavae ese le vaega puipuia mai ki ia lava, ma faapipii le ie i luga o le pito o le atoa luga.

O le iʻuga nei e faʻaalia ai se fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia e galue ai. Faatasi ai ma le lima e tasi, e te vavae ese le vaega puipuia mai i le au oe lava-ki, pei o le tosoina i fafo o le ata tifaga, ma le lona lua e tutusa ma le ea mai lalo o le tapoleni.

O le faʻapipiʻi o le ata e sili ona faigofie o le pito i luga i le pito i lalo, ma le sili ona malie ma se tamai mea mautu, pei o se paʻu paʻu. Lelei, o le a e maua le puipui mafolafola, faʻapipiʻi i le ata tifaga, ae afai o tumau i le ata, a leai se mea mataʻutia, e mafai ona aveese latou, tulei i latou ma le faʻapitoa.

Faʻaaoga i le umukuka ia lava-faʻapipiʻi pepa puipui

Manaia le tuueseeseina o mea faʻapipiʻi ma puipuiga puipuia

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona sasa le 'au laupapa pusa paʻu o le DRMATIN poʻo MDF

E pei ona e masalo ua uma ona e taumateina o le alofa ia te ia lava o le alofa ia lamolemole luga, o lea o le a sauni pa o le umukuka. Ae afai e te faia ni tala faʻapitoa i lau totonu, ona e sili lea o loʻo i ai sau maualuga-lelei, sauni-faia-faia luga.

E matua faigofie ma faigofie ona kelu ma kusi. Pau lava lena, faʻatali mo se taimi umi ma aloese mai le ata le manaʻomia. O le kelu e tumau lava o le ie puipui o le pa puipui o le tino.

Faʻaaoga i le umukuka ia lava-faʻapipiʻi pepa puipui

Faʻaaoga i le umukuka ia lava-faʻapipiʻi pepa puipui

Faʻaaoga i le umukuka ia lava-faʻapipiʻi pepa puipui

Ae peitai, afai e foliga mai ia te oe lena toe faʻafouina, ma na e tonu e sefe ai puipui mai i ao mai lenei ituaiga e faʻataʻitaʻi ai isi filifiliga, ae leai se mea faigofie i isi filifiliga, ae leai se mea faigofie i isi filifiliga, ae leai se mea faigofie i isi filifiliga, ae leai se mea faigofie i isi filifiliga, ae leai se mea faigofie i isi filifiliga, ae leai se mea faigofie i isi filifiliga, ae leai se mea faigofie i isi filifiliga, ona e leʻo faigofie lena. Ua lava le pikiina o le tulimanu o le tagata lava ia-tapuvae, ma le sologa lelei gaioiga, aveese filemu le ie atoa mai le puipui. O toe vaega o le faʻapipiʻi e faigofie ona aveʻesea e soʻo se faʻafitauli, o le a le fesoasoani le vai ia te oe iinei.

Faaaoga i le umukuka

E mafai ona aoga le pepa puipui o le tagata lava ia mo le umukuka, latou te faigofie ona fai i totonu ma faʻaopopo ia latou uiga lelei. I se faʻaopopoga, e pei ona sa matou vaʻaia muamua atu, o le ata na lava le faʻaletonu mo le faʻaaogaina i totonu o lenei potu, e leʻo le faʻasaelea foi o le vevela.

Faʻaaoga i le umukuka ia lava-faʻapipiʻi pepa puipui

Lisi o ata tifaga mai le Siamani gaosi oloa

E tatau ona maitauina o loʻo saogalemu ai tufugaga na saogalemu mo le soifua maloloina, o lea o le faiga o le kuka e le afaina e ala i le faiga o kuka. E mafai ona faʻaaoga le pepa puipui o le tagata lava ia mo le paʻia o puipui o le umukuka, e tele taimi o le teuteuina o meafale, o fale talimalo, shechen o le fale.

Faʻafouina meafale tuai, faʻaalia ia te ia se foliga fou, o se auala faigofie e fetuunai ai le umukuka totonu. Fautuaga mo ia galuega e masani ona tuʻuina atu e gaosia ki o le tagata lava ia, vaʻai i le lisi.

Faʻaaoga i le umukuka ia lava-faʻapipiʻi pepa puipui

Faʻaaoga ia lava-ki e teuteu ai se loka

Suʻe ma faʻatau le tagata lava ia-toe vaʻai e faʻaaoga ai le umukuka poʻo se isi potu, e mafai ona e faigofie ona i le tele o fale oloa. O le ata tifaga e faʻatau tele i luga o le metotia, o lea e le ave ese, e tatau ona e iloa le saʻo atoatoa.

Mataupu i luga o le autu: taumafaina o le patipati mo le 1M2 Scredge: Calculator

Faitau atili