Faakelu mo le pito i luga o le polystyrene o le vaipuna i sima

Anonim

Faakelu mo le pito i luga o le polystyrene o le vaipuna i sima

O le faʻapipiʻiina mo le suʻesuʻeina o polystyne o loʻo filifilia mo se ituaiga o galuega, ma manatu e tatau ona faʻavasega le tele o mea, o le faʻaleaogaina o le tulafono ma le vevela ma le taimi o le gaosiga o le galuega ma i le taimi o gaioiga.

Mo galuega mai fafo ma totonu, o le tele o kuli o lo o faaaogaina. I se faʻaopopoga, o le faʻapipiʻi mo le faʻalauteleina o polystyrene e tatau ona i ai le maualalo o le vevela o le vevela o le vevela o le mamafa o le tino, e le gata i le tuʻinanau o le fale atoa.

Glue ituaiga

Faakelu mo le pito i luga o le polystyrene o le vaipuna i sima

Faʻafefea ona faʻailo ai le vaituloto o polystyrene i le taimi saʻo ma pe faʻafefea ona filifili le mea saʻo e faʻatino ai le taotoga faigofie, e mafai ona malamalama i ai ituaiga o faʻaputuputu o faʻaputuputu.

Faʻamolemole filifili le mea e manaʻomia e le faigofie lava. O le tele o ituaiga o matapeʻa o loʻo aofia ai ni vaega.

Faakelu mo le pito i luga o le polystyrene o le vaipuna i sima

O ituaiga uma o kelu e lelei tele palu.

Fuafua i luga o lenei, latou te fevaevaeaʻi atu i le tolu ituaiga autu lea:

  • Bimememen-faavae gelu;
  • polymer.
  • Polyarethane Foam kelu.

O nei ituaiga o mea e tatau ona iai ni mea e tatau ai mo le faʻaaogaina o le polystyrey o le polystyrey, ma ave vave le alavai ma faʻatuatuaina ai le fatuina o le kusi o loʻo iai.

O le tuʻufaʻatasiga o le kelu mo vaipuna i vailaau o vaipuna e le tatau ona iai ni fualaʻau pei o le acetone ma penisini, ona e le talafeagai ai, e tatau ona aofia ai o le faʻaupuga, e le talafeagai ai vailaʻau faʻasauina.

Binumen

Faakelu mo le pito i luga o le polystyrene o le vaipuna i sima

Biminonous Glue e le manaʻomia le vevela ae leʻi faʻaaogaina

O Gimunonous Glue o se fasi pepa faʻapipiʻi, o loʻo faʻaaoga ai bitsumed o se fusi. O se tuʻufaʻatasia atoa ma le faʻalauteleina o polystyrene ma faʻapipiʻi lelei i luga o le ufiufi. O le Bimumonius Glue palasitika ma e le manaʻomia le faavaivaia aʻo leʻi faʻaaogaina.

Ona o le anotusi i le faʻavaeina o bisumen kelu, o le galu na suia ma lona fesoasoani i le polystayres o le pamu, ua i ai le loloto o uiga o le laupepa.

Mataupu i luga o le autu: O ituaiga o le vevela o le solo solo

Faakelu mo le pito i luga o le polystyrene o le vaipuna i sima

Ole mea lea e faʻatagaina ai le faʻaaogaina o lenei tekonokono pe a fai ma vaitaele mea o faʻavae, muamua fola, a o ogaumu ma isi mataupu, pe a atoa ai le vailaʻau o Polystyne.

Mo le maualuga o le lelei o le malosi o mea o loʻo i ai i luga, e manaʻomia le faʻalogo i le faʻaaogaina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi i luga o mea. O loʻo tufatufaina atu i se tamaʻi toniga o le toniga o le spatrala.

O lenei o le a faʻatagaina e le gata e faʻafesoʻotaʻi mautu mea, ae o le a mautinoa foʻi le fausiaina o se vaega tele o le sua susu i le va o latou. A maeʻa lena mea, ua tatau ona e faia se faʻamalosiga i luga o mea o loʻo i luga mo le afa itula. O lenei mafai ona faʻatinoina e faʻaaoga ai avanoa, clamps poʻo le faʻaaogaina o isi metotia o loʻo i ai.

Sauniaina o Klue i luga o le Bitsumen faavae e le manaʻomia tele taumafaiga ma o loʻo faia i minute ma le fesoasoani a le eletise ma le numera o le galuega.

Polymer coument glue

Faakelu mo le pito i luga o le polystyrene o le vaipuna i sima

O lenei ituaiga o Glue o loʻo faʻaaogaina i le faʻalumaina o sima ese.

O lenei mea faʻapipiʻi ua fuafuaina e ufiufi i luga o le sima o le sima, piliki, faʻapipiʻi sima, hypina ma fafie. E mafai ona faʻaaogaina pe a faʻatinoina galuega Lotoifale ma faʻamatalaga. O nei paluga e aofia ai malaina o loʻo iai ma vaega eseese e maua ai se palasitika ma isi meatotino mo le faʻapipiʻiina.

Ae le i faaaogaina, loloto maualuga le maualuga o le maualuga o le itu o mea o mea e manaomia ai mea. Ina ua uma ona le mafaufau, polymer coument counteves faia se mautu tumau le patu.

O le polymer o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga pe a manaʻomia le faʻamalosia ma le mulimuli ane o le faʻaumaina o le ata

Ona o le maualuga o mea taua, o loʻo faʻaaogaina tele mo tagata faʻapipiʻi o polystyrene o loʻo i luga o le faʻapolofituina, e mafua ai le sili ona lelei ma faʻamoemoeina tulaga.

Polyarethane Foam Klue

Faakelu mo le pito i luga o le polystyrene o le vaipuna i sima

O lenei mea faʻapipiʻi na uʻuina mo le 10 minute.

Polyaputhane Finam o se maualuga maualuga tulaga ma talitonuina o lona uiga mo le tele o le pito i luga o polystyrene vasa i luga o le tele o luga. Faʻatulaga pe a uma ona faʻaaoga i luga o le laufanua e le sili atu nai lo le 10 minute.

Tusitusiga i luga o le autu: po pisms plumping - 2019: fefiloi, magoto ma faleuila o ofoofogia mamanu

Ina ia faʻapipiʻi se polystyrene o loʻo i luga o le 10 m2, o se tasi o le isumu e mafai, ae o le taumafaina o le faʻapipiʻiina o luga o le ata o le paluga i luga o le ata. Mo faʻamatalaga i luga o le auala ma le mea e faʻasusuina ai le ausa, vaʻai lenei vitio:

O le faʻaaogaina o polyarethane o loʻo i ai le mea o loʻo i ai le mea nei:

  • Tupe faaalu mo le tamaoaiga;
  • pe a le faʻailoaina ni mea leaga;
  • tagi pe a uma le 2-3 itula;
  • e le manaʻomia ni sauniuniga leleiina;

Faakelu mo le pito i luga o le polystyrene o le vaipuna i sima

Polyaputthane Finam Beafutions ei ai le maualuga tau

Faatasi ai ma le fesoasoani a se foma, o le laualuga o le pito i luga o luga o le pito i luga o le faʻalauteleina o polystyrene o loʻo faia vave ma faigofie. O le le lelei o lenei metotia o le maualuga o le tau o polytarethane baam kelu.

O le faʻavae o le taumafaina ma agavaʻa o afifiina ma le koneteina o loʻo faʻaaoga ai le kulimi ma le faʻalauteleina o polystyrene e tusa ma le laulau:

O le igoa o KeluTulagaTaumafaina i le 1m2.
Bimuminius glueMai le 1 i le 50 litaMai le 1 i le 1.5 kg
Polymer simaTaga 20-25 kgMai le 4 i le 5 kg
Glue-fomaCylinder 75-100 ml100 ml

O le faʻaaogaina o lisiina o itulau o faʻapipiʻi faʻavae ma le usitaia o le tekonolosi ma faasologa o galuega o le a mafai ona faʻatino i le polystyrene suamalie, vave ma lelei.

Faitau atili