Fofoga Faʻasao Minvata: Masini tekinolosi i totonu o le fale laupapa

Anonim

Fofoga Faʻasao Minvata: Masini tekinolosi i totonu o le fale laupapa

O se tasi o le faʻatulagaina o galuega i luga o le faʻatulagaina o le fola o le ofe o fola.

E tusa ai ma tulafono o le fausiaina, o le faʻalumaina o le Inter-Deptony Food e tatau ona gaosia pe a oʻo le vevela i le va o le pito i luga ma lalo ole potu i luga o le 10 ° C.

I totonu o le maketi i onapo nei mo le maeʻa o mea, e tele ai le tele o mea talafeagai e tuʻuina atu ai le vevela vevela. O se tasi o le sili ona sailia-pe a maeʻa le vevela o le vevela o le laʻau Sei o tatou mafaufau pe faʻapefea e saʻo, mai le itu i le fausiaina o malo tekinolosi, e faʻatino ai le soʻoga o feusuaiga e Mimivata.

Le manaʻoga mo le faʻamalosia o fola

Fofoga Faʻasao Minvata: Masini tekinolosi i totonu o le fale laupapa

Minvata o le a sili atu le mafanafana o fola

E ala i tapata mai le potu, e i ai sina maʻi, pe a faʻatusatusa i faamalama ma ulufale faitotoʻa. Peitai, afai o le leiloa o le vevela o loʻo tupu i le potu nofomau i le fola, ma e le mafai ona taʻuina se mea e tele.

Malulu malulu na aumaia le tele o mea le lelei, nai lo le malulu puipui po o mimigi. O le mea moni o le, o se vaega taua o le taimi e faʻaalu ai e le tagata i totonu o le potu, o loʻo fesoʻotaʻi ma le malulu, o lea o le malulu, e lagona le malulu tele nai lo isi elemene elefane o le potu.

Fofoga Faʻasao Minvata: Masini tekinolosi i totonu o le fale laupapa

E matua moni lava lenei mo potu i luga o potu le toʻa - cellars, malulu eleele fola, ma isi.

O le faʻalumaina o le fola o le falesā e tatau mo le mafuaʻaga lava e tasi: o le vevela o le vaega i lenei tulaga e le faʻatagaina le vevela e alu ese ai i le potu.

Pros ma ua uma le minvati

O Matararal Oil o se mea i le Intuloanic Mea (SPANE, Banil, Granite, Linite, etc.), Molten i se suavai. O le iʻuga, o se mea puʻai ua mauaina ma sili ona lelei le vevela o le vevela ma le pisa faʻaaogaina meatotino.

I luga o le faʻatau atu o Millivata e sau i le ituaiga o faʻataʻitaʻiga, pe sili atu foʻi ma le mafiafia o papa. O le faʻaalofia o le fola o le laʻau minerale o loʻo i ai i mea lelei ma le lelei o loʻo fesoʻotaʻi ma uiga uiga ese o lenei mea.

faamoemoe

Fofoga Faʻasao Minvata: Masini tekinolosi i totonu o le fale laupapa

O le mea sili e faʻaaoga Minvatu i fale laupapa, e pei ona tetee le afi

I totonu o le faʻatekinisi masani o Minvato e tatau ona maitauina ni tulaga saʻo:

  1. Sili ona lelei o fale vevela. I lo latou agavaʻa e faʻatumauina ai le vevela obaral fulufulu o se tasi o sili sili ona lelei mea.
  2. Maualuga le mata. Ole mea lea e mafai ai e le aufaʻafefe ona faʻaaoga le leo leo i le va o fola ma potu tuaoi.
  3. Tetee i le faatupu ignition. O le faʻamalosiʻau lea e le gata i lena o afi, e le gata na o le lagolagoina le mumu, ae o le a galue e pei o se talita faʻasaga i le tele o afi. I le vevela maualuga, o mea e le o faʻaalia ai vailaʻau oona.
  4. Ecoology mea. O le gaosiga o faʻamaʻi, faʻamautuina o siosiomaga siosiomaga o tekinolosi ma vaega na faʻaaogaina e faʻatautaia.
  5. Tetee i le leaga i rodents. O isumu ma isumu e le fetaui a latou faamoega i le minerale fulufulu ma aua le faʻasaʻoina o latou agai i ai.
  6. Malamalama mea. Ona o le maualalo maualalo, o le le mautonu e le faia tele avega i luga o le tauaveina o mamanu mamanu. O lona foliga e tusa o le 35 kg / cubic mita.
  7. Tetee i le vevela vevela. Minvat faʻataʻitaʻi e le suia lona fomu ma le voluma pe a suia le tau o le ea. O lea la, a Faʻapipiʻiina, e le manaʻomia le faʻamalosia e le faʻamalosi a le tagata e faʻasalalau le amia le pa.
  8. Avanoa avanoa. O Minvata e sili ona lelei faʻailoga i luga o le "tau-tau-uiga" tulaga.

Mataupu i luga o le autu: homemade acoustic screen mo le masini faaleotele leo

Miscuses

Fofoga Faʻasao Minvata: Masini tekinolosi i totonu o le fale laupapa

Afai o le fale o loʻo tu i se nofoaga o le nofoaga, o le faʻaaogaina o fulufulu ua solia

E pei lava o isi mea fale fale, Mirivam e i ai ona lava mea pepelo, lea, e sili atu nai lo le lautele.

  1. Le lava le malosi. A o galulue ma le minerale faʻamalosi, ma o le tausiga e tatau ona ave ona o le manaʻo o mea i le faʻavaeina o mea i le faʻavaeina ma le leiloa o le pepa.
  2. Fefe i le le fiafia. O le autu autu lea o Minvati. A mimigi, e susulu ona foliga, ma i le taimi lava e tasi i ona vevela uma. O le mea lea, peʻa sau mara -m 'aina mo le folasia faʻailo, e manaʻomia le gauai tele i lona susu.
  3. Ua tele le maualuga. Pe a o le faʻamalosiina o le faʻamalosi, o lona vevela vevela e faʻaititia ai meatotino, o lea e tatau ona faʻaaogaina le minvata le suia. Afai o le faʻaititia o le maualuga o le taualuga mo oe o le le atoatoa, e tatau ona e gauai atu i le sili sili ona masani ai ituaiga o le vevela o le vevela o le vevela o le vevela o le vevela.

Mo le mafuaaga lava lea e tasi, pe a o le faia ma le mea e tasi, o se tuuesea o tamaʻi vaega o tamai vaega i le folo ua matauina.

O le iʻuga, galue ma minerale wool mulimuli atu i ni lavalava puipuia, totigilima, tioata ma manava. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i uiga o lenei faʻamaliega, vaʻai lenei vitio:

Ina ua maeʻa ona iloiloina nei tulaga lelei ma mikes o mea, e mafai ona e filifilia oe, e tatau ona e faʻaogaina au mea mineral o '' e faʻatulaga ai le vevela o le vevela.

Le faiga o le faʻaseʻe o fola

O le feutanaʻi o le fola o le mintavata tupu i le tele o tulaga:
  1. Sauniuniga o le laualuga o le fola o le fola.
  2. Tuusao o le taofiofi.
  3. Faapipiiina o le ufiufi muamua.

O loʻo matou auiliiliina le faʻagasologa atoa o galuega i tulaga.

Sauniuniga o faigata faavae

Fofoga Faʻasao Minvata: Masini tekinolosi i totonu o le fale laupapa

E taua tele le toe faaleleia o le pito i tua, palu vai

Afai o le a e faʻapalapala i fola tuai, aʻo leʻi uma ona aveese uma fola mai ia i latou, o loʻo faʻaalia ai le fola i le sima papala o le paʻu o le tufuga.

Ona siakiina ma le totoʻa a latou laualuga mo taʻe, pu, paʻu, ma isi Uma maua uma pu ma faʻafitauli nofoaga e tatau ona faʻapipiʻi i le faʻaaogaina o le sthakuke, faʻapipiʻi poʻo le sami.

Mataupu i luga o le autu: e fesoʻotaʻi ai se eletise eletise

Fofoga Faʻasao Minvata: Masini tekinolosi i totonu o le fale laupapa

Le isi, e tatau ona e siaki le avega i luga o le faʻaupuga faʻaupuga, toilalo ma paputu. Afai e le o le faʻaletonu e le taua tele, e mafai ona faʻasaʻoina e faʻaaoga ai se paʻu poʻo se sipuni.

Afai o le maualuga o eseesega e tele naua, ona e tatau ai lea ona e mafai ona ofi i se sili atu le mautonu metotia - o le lafoina o se gaioiga sima. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaoga tapenaga sauniuni na faʻafia mai faleoloa, pe sauni se fofo oneone ma ou lima.

Afai o le maualuga maualuga o le mafiafia o le mafiafia o le manatu o le itiiti ifo i le 3 cm, ona tatau lava lea ona faʻaaogaina le lapoʻa-fasimaliga o se fofo.

Fofoga Faʻasao Minvata: Masini tekinolosi i totonu o le fale laupapa

E tuʻuina atu se 'olo i le paluga, e mafai ona e faʻaopopo iliili

Afai o le vaega o loʻo vaʻavaʻaia o se sima e sili atu nai lo le 3 cm, ona fautuaina lea o le faʻaaogaina o le tauaveina lelei poʻo le maa tiga e faʻateleina ai le malosi.

O le laulau o loʻo tuʻuina atu ni vaega e tatau ona matauina pe a fai o le sima fofo o le M-100 ituaiga o le tele o le tele na faʻaaogaina mo le nofoa o fola.

Vaega o sima m100:

Brand system systemMaso aofia ai *, kgVoluma matapogia *, l
M4001: 4.6: 7.01: 4,1: 6.1
M500.1: 5.8: 8.11: 5.3: 7.1

* O mea taua e i le faasologa - sima: oneone: nutimomoia

Suavai

Fofoga Faʻasao Minvata: Masini tekinolosi i totonu o le fale laupapa

Rubroroid ma o ana faaupuga o lo o faapipiiina ma le mastics mastic

O le masini o le masini susu o le vaega o se vaega taua o le galuega. O le mea moni o le minvat e matua fefe lava i le susu. Pe a susu, e leiloa lona fale vevela vevela ma ua le toe faʻafoʻiina i latou. E le gata i lea, o totonu o lona susu o loo nofo i totonu o le susu, mafua ai le toe gaosia o le teuteuina o le teuteuina o le teuteuina o le foo ma puipui.

Fofoga Faʻasao Minvata: Masini tekinolosi i totonu o le fale laupapa

O le Scoop Spaceprootuting e faʻaaogaina ma pulumu poʻo le faʻaseʻe

O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le tafe mai o le suavai - Tatala poʻo ona pito i luma o le atunuʻu. O lapisi o rubroid o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le pito o fola e faʻaaoga ai polymmer poʻo bitsumen musmen.

O loʻo iai foi le tele o ituaiga maupupupupulega tele o le totoina o le susu, mo se faʻataʻitaʻiga, Theknnokol. O le poloka o loʻo foliga mai ma se mea sese pe a ma le 10 cm, ma o le aut o loʻo faʻailogaina atoatoa le mastic. Mo le sili ona faʻatuatuaina, mafai ona faʻaaogaina le vai i le lua pe tolu vaega, ina ia le o le soʻo o le tapoleni o nofoaga eseese e le fetaui.

Tusitusiga i luga o le autu: meaafale mai le pepa malo: Faʻatonuga, Master Vasega, Ata faʻataʻitaʻiga, kopi o tuʻufaʻatasiga

Mo folasaga faʻataʻitaʻi e fola, e mafai ai ona faʻaaoga le faʻasusu ma le atigi pusa. O polymer po o bitsumen musmen ma faateleina le le lelei. O papala vali po o pulumu e masani ona apalai. Mo auiliiliga i mea, vaʻai lenei vitio:

Massics Faatumu ni au lapisi laiti laiti ma pole o sima o le sima, o loʻo faʻaalu ai le avanoa o le susuga o le susu mai le potu pito i lalo.

Faapipiiina lag.

Fofoga Faʻasao Minvata: Masini tekinolosi i totonu o le fale laupapa

Minvatu tatau ona tuu i le va o le laupapa laupapa o le a puipuia ai mea mai le nutimomoia

Talu ai o le Minvatu e le mafai ona olopalaina, e tatau ona e tausia le fausiaina o se pa puipui i le va ma le uma fesootaiga.

Ia o le fola o le a le faʻamalosiʻau le taofiga o le laupapa i luga o le fanua atoa o le faʻataʻitaʻiga o papa, lea o le a tautua e fai ma saito lagolago.

Ina ia faia lenei mea, tatou te faia se Palesitina ma le koluse vaega o le 5 x 6 cm ma puipui i latou i se vaega sima ma le fesoasoani a le toe-fao.

Fofoga Faʻasao Minvata: Masini tekinolosi i totonu o le fale laupapa

O le sitepu i le va o faʻailoga faʻalagolago i luga o mea e te mafaufauina e fetaui ma le pito i luga o le fola.

Mo le agalelei o le "limasefulu" po o "lakeko", e lava le mamao i le va o le lags o le 80 cm.

Mo Plywood, OSB po o le "inisi", o le mamao e tatau ona tipi i le 40 - 60 cm.

Nastal Minvati

Ina ua maeʻa le masini toso, e mafai ona e agaʻi saʻo e ta minerale le migao ai. Faʻatumu uma fua o togi i le va o togi, ina ia leai ni tau ma pu i le va o le Crevis ma Lats. FAʻAALIGA FAʻAPITOA MO LE FAITAU MINVATA Vaʻai Lenei Vitio:

A o le faʻafilemuina Mivatu, e faʻatagaina e malamalama teisi, o lea e le oso aʻe i luga o le malae, ae e le mafai ona faʻateteleina ai le saogalemu o le vevela .

Fofoga Faʻasao Minvata: Masini tekinolosi i totonu o le fale laupapa

Parosolation o le a puipuia le le mautonu mai le susu susu

Ina ua maeʻa uma ana mea i le va o lagsi ua tumu i le faʻamalosi, faʻapipiʻi paple paper. E mafai ona fai ma mea oona pe tutusa mea.

O le a maua ai le avanoa e alu ai i le lelei o meaʻai i fafo, i le taimi e tasi, taofi le solo i le ulagia o le draping o le dupelation mai fafo.

O soʻoga o laupepa o laupepa o le faʻatauga pe a uma ona ulaula e tatau ona ulaula ma le scotch. O le vaega mulimuli o le a taoto uma le galuega i luga o le foloa o le fola o le muamua fola mai mea ua e filifilia. O le mea o le pito i luga o le fola (laupapa, chippoce chips, OSB, Plywood) o loʻo faʻapipiʻi mai i luga i Lats, mulimuli ane e ufiufi ai le faʻamalosi i fafo.

Faitau atili