Faʻafefea ona faʻapipiʻi le mago, taele ma faʻafesoʻotaʻi le fefiloi

Anonim

Fesootai i mea tau mea faapipii ma ou lima lima

Faapipiiina o le plumming lelei manaʻomia e manaʻomia le talitonuina o polofesa. Ae peitai, o lenei galuega e mafai ona faʻatino na o ia.

Pio-ofu o le taele taele.

Naʻo oe e manaʻomia le tele o tomai galue ma se mea e te faʻaaogaina. Afai e mafai ona e faʻaogaina le sasaina ma le tetea o ki, faʻaaoga se pasi poʻo se liligi faapitoa o le lipine, o le pepa faʻapipiʻi e le faigata tele.

I le taimi nei, o le suavai vai na faʻamauina mai uamea-polymer paipa e sili ona lauiloa. O nei paipa e faʻaoga e faʻalautele le suavai, faʻapea foʻi ma le Faavasegaina o le vevela. O le tulaga taua ina ia le mamafa le mamafa o le vai i totonu ole vai sapalai. O le vevela vevela i galuega faapena e le tatau ona i lalo + 5 ° C. O le lelei o uʻamea-polymer paipa o le leai o se faʻaaogaina galuega pe a fesoʻotaʻi. I totonu o lea tulaga, e faigofie tele mo le fesoʻotaʻi soo i o latou lima. I mea uma, e le o e iloa uma e tagata le faʻaaogaina o masini kasa i totonu o masini.

Ina ia faʻataunuʻuina le galuega lea o le a avea ma ni mea faigaluega:

  • Faʻapitoa seleulu mo le tipiina paipa (poʻo le hacksaw mo uamea);
  • Uili ki.

A maeʻa ona e filifili i na nofoaga o loʻo maua ai le taʻele ma uaʻua e faʻatapulaʻaina le umi o paipa e tatau ona fai le faʻapipiʻiina i le va o latou ma le vai sapalai.

O seleulu poʻo le faia o Hackswa e faʻatino ni laʻau o sito tatou manaʻomia.

I le pito o paipa mai fafo, matou te aveese le togafiti ma fai ofu o loʻo avea ma nati ma mama ia latou.

O le fetaui lelei o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le paipa, ona matou faʻaaogaina ai lea o se mama mama mai luga ma faʻamalamalamaina le palau. O fesoʻotaʻiga uma o loʻo tuʻuina i le auala tutusa.

Faʻapipiʻi paipa i le puipui pe o le fola o loʻo faia le faʻaaogaina o puipui. O puipui o loʻo fuafuaina faʻapitoa mo fusi saito, ma e mafai ona e faʻatauina i faleoloa tutusa. O le lautele o puipui e tatau ona fetaui ma le tele o paipa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona ufiufi ma se lacquer woodgen faitotoʻa ina ia toe faʻafoʻi mai ia te ia mo le tuai

Faapipii le magoto

Fefiloi tautua polokalame mo le faletaele.

O le faia lelei o le faʻapipiʻi o le atigi o le a puipuia ai oe i le lumanaʻi mai faʻafitauli e tupu mai i lona faʻagaioiga.

Le taimi nei, o mumu maua maua le tele o feeseeseaiga. O le mea lea, pe a filifilia, e manaʻomia le gauai atu i le tulaga, faʻavae, usitaʻi i lona fogafale poʻo le umukuka, pe a faʻapipiʻi.

Mo le muinaina o le ua magoto, o meaafale nei ma masini e manaʻomia:

  • eletise eletise;
  • galu;
  • Fetuunaiga o le Fetuunai;
  • otaota;
  • lio;
  • sikulukalaiva.

A uma ona e filifilia le faʻapipiʻi nofoaga, e tatau ona e tuʻuina nofoaga o le a faʻapipiʻi ai puipui i le puipui. I nofoaga na e matauina, o le taʻavale taʻavale o le shimeter, tatou te manaʻomia. Krepim i le pa o puipui ma faamimigi le magoto ifo i luga o latou. Matou te fesoʻotaʻi oloa ma siphon i le pito i lalo. Tusiupu ma se puipui ma le puipui ma le sami silika. O le Mauga o le paluga na tuʻuina atu ma le magoto pe faʻatau ese.

Faapipiiina o le fefiloi

O mea faigaluega nei ma mea faigaluega e manaʻomia e faʻatino ai galuega:
  • paluga;
  • Fetuunaiga o le Fetuunai;
  • Polesi poo le fium.

Ata o le vae o le ulu.

Taofi le inu vai i le nofoaga o galuega.

I totonu o le pu i le magoto, matou te faapipiiina le paluga, muamua o le lalagaina i le va ma le Splen Chat Garket, ma o le ki o le palu.

Matou te faʻamauina le laina o le vevela ma le malulu vai mai le paipa 'aveʻese i le paluga (faʻaaoga le fetuʻutuʻutuʻutuʻu).

Matou te faia le tafe o le vai ma siaki le magoto ma le paluga mo isi. I luma o ia ofi i ai ma le fesoasoani a le ftum, peleni po o sicone o le sami. Afai e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi le palu e faʻapipiʻi i luga o le puipui, o le mea e tatau ai ona 'aumai paipa i le vevela ma le malulu vai ma luga, faʻaaogaina faʻapitoa e tuʻuina atu ai ni tagata faʻafefeteina ma le paleti. Ina ia saʻo le palu i luga o le puipui, e manaʻomia le faʻaaogaina o le laupepa.

Mau i luga o le autu: Pe mafai ona valivali faamalama palasitika ma mea e manaʻomia mo lenei?

Taele 'aina

Faʻatasi ai ma le faʻapipiʻiina o le magoto i le faletaele i nisi taimi e iai le manaʻoga e sui uma le taele. Ae mai pe a fai o le taele o loʻo lafoina - uʻamea, ona e tatau ai lea ona e faʻaaogaina se isi tagata e momoli atu i le faʻapipiʻi nofoaga.

Mo le fauina o le taele, o mea faigaluega nei ma vaega o loʻo manaʻomia:

  • Aumaia ia lava;
  • ma le oneone;
  • Silika seleni.

O lea, Faapitoa:

  1. Faapipii le siphon ma le sili atu ma le tatalaina.
  2. Matou te faʻaseʻe vae i le taele ma faʻapipiʻi ina ia ulufale ai le taʻele o le taʻele o le taʻele.
  3. Matou te faapipiiina le taele latalata i le puipui ma le fetuunaiga o vae e fausia ai sina mimigi agai i le plum.
  4. Matou te tapunia i le nofoaga o loʻo fesoʻotaʻi ai le siphon i le siʻosiʻo o le sikaina i le sima-oneone fofo.
  5. O avanoa i le va o le faletaele ma le puipui e faʻamaufaʻailogaina pe a latou tele tele, cem o lea lava o le vaega i le satauro vaega o le tolu vaega o le tolu. A uma, ua mafai ona folau le sima.

Ua uma le galuega.

E leai se mea na tupu i ia galuega, ma e iai se tagata na te faia ni tomai e galue ai ma le mea faigaluega e mafai ona faia e aunoa ma le tele o faigata.

Faitau atili