Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Anonim

I tausaga ua tuanaʻi, sili atu ma sili atu chimoneys faia mai sanuisi paipa. O le mataupu o loʻo i ai i se tau maualalo, o le umi auaunaga olaga, manaia foliga foliga. E taua foi le mea e mafai ai ona faʻapipiʻi se sanuisi o le sanuisi. E le faigofie ona faigofie le mea - ia peleni, ae e mafai ona ou feagai ma ou lima, aunoa ma lona auai i tagata tomai faapitoa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Valivali le taualuga filifiliga

O le a le paipa sandwich paipa ma mea latou te tupu

Sanuisi Sounwich lea na valaauina ai mo lona tele-tele, e lua vaega o uamea, i le va o loo i ai le ita. O sea fausaga e foia ai le tele o faʻafitauli na i ai i se sili atu chimney mai se paipa uʻamea. Muamua, o le vaega o le eli e le faʻatagaina le uamea o loʻo i fafo atu o loʻo faʻamaloloina e faʻamaloloina le vevela faigata, e le maua le televave mai le paipa. O le potu e fausiaina ni tulaga manaia. Lona lua, o le faʻafefeteina tutusa faʻaitiitia le faʻaitiitia o le aofaʻi o le faʻaeteete, lea e faia pe a oʻo le paipa i le auala. Lona tolu, talu ai o le galuega i fafo e le o se vevela tele, e faigofie ai ona faia le sailiga o le asu paipa i le taualuga po o le puipui.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Sanuisi Soun o ni uʻamea uʻamea e lua, le avanoa i le va o le mea e tumu i le faʻaleleia

O a mea e fai

Sanuisi paipa o loʻo faia i galugalu poʻo le stanless steel. Galvanized Sanuisi o tubes mo chimneys e seasea faaaogaina. O le aveeseina lea o oloa a le malo o se pa puipui o le pa puipui o le kesi po o se kesi vai vai. Mafai ona faʻaaogaina mo le faʻamalosia o le ea. Mo nisi mea sili ona ogaoga o masini, latou te le talafeagai - i le maualuga o le vevela zinc fafie, o le sūla uʻamea, o le chimm e oso mai.

Sanuisi sanuisi mo le vevela-vevela vevela kesi e faia i Stainless Steel. E le gata i lea, o le stinsurese uʻamea e tali mai ai ituaiga o tagata e le masani ai o tagata o loʻo galulue i totonu o Mekying Mediols, i le maualuga vevela o le vevela. O le mafiafia o le uamea mafai ona ese - mai le 0.5 i le 1 mm, faʻapea foi ma le mafiafia o le faʻalumaina - 30 mm, 50 mm ma 100 mm. E manino ai e ese le aoga o le faaaogaaga, ma o le tau foi.

O faʻailoga autu o loʻo faʻaogaina i le gaosiga o sanuisi o sanuisi mo chimneys, o latou mafuaʻaga ma uiga autu o loʻo faʻaititia i le laulau.

Stainless Steel BrandUiga autuVaega o Talosaga
Aisi 430.Ua lava le tetee i le Invorspheric aafiaga, ae na te le mafai ona pulea maualuga le vevelaFaaaogaina mo fafo atu o lotoa sa i ai sanuisi
Aisi 439.Aofia ai titanium, o loʻo faʻateleina ai le tetee i le siʻitia o le vevela ma le malosi o siosiomaga.Fetaui lelei mo kasa o le kesi, maualalo-mana manavaga malosi iunite (luga i le 30 kw)
Aisi 316.O loʻo iai le faʻaopoopoina o le faʻaopoopoga - Nickel ma Molybdeam - Tuʻu maualuga le teteʻe i le acid, faateleina le vevela o le vevela.Sili ona lelei mo kesi o le kesi o soo se ituaiga.
Aisi 304.Taugofie Asisi 316 filifiliga ma le itiiti ifo o le tele o le aufaatauO le tamaoaiga o le vailaau mo le kesi o le kesi o feololo ma maualalo mana
Aisi 316i, Aisi 321O le mea e sili atu le vevela i le 850 ° CMafai ona faʻaaogaina mo le faʻamafanafana o mea faigata
Aisi 310s.Faateleina le vevela o le tino - i luga o le 1000 ° C (ma le tau)Mo taele ma pyrolyis scred stock ogaumu

E pei ona manino mai i le laulau, e ese le stipen stanelen staze e ese le mafuaaga. O loʻo faʻaogaina le taugofie o aupitofau o le taugofie mo fafo atu o fafo, sili atu le vevela, sili atu le vevela ma taugata - mo totonu. Lenei e tatau lea ona faʻaititia le tau o oloa, ma e le manaʻomia le maualuga o le tino i le vevela i fafo atu o le pese. E tele atu mea ole fanua ole pasene - o le fafo ole a faia ai le Shilban. O nei suavai, o nei oloa ua le gaoia lelea, ae auauna masani (ma le mafaufau masani ma lona mafiafia).

Faafefe ma lona mafiafia

E i ai le vevela i le va o uʻamea uʻamea e lua. Tele na o se maa maa. O le mafiafia o le uati e mai i le 30 i le 100 MM:

  • A o le faʻaaogaina i le 30 mm, o le mafiafia o le gaʻo kesi e le tatau ona i luga aʻe o le 250 ° C. Na o le tele o manulele e na o le kesi o le kesi o le laititi ma taugofie le malosi.
  • O le vaega o le faʻalumaina i le 50 MM e faʻatagaina ai oe e teʻa e oʻo i le vevela i le 400 ° C. Sivaa - Soʻo se kesi ma vai suauu polaina, fafie-paʻu, e tusa ai ma le galuega a le chimney i le auala (ala i le puipui).
  • O le vaega o le maa maa i le 100 MM e mafai ai ona e toe faia le vevela i le 850 ° C. O le sanuisi o sanuisi e mafai ona faʻapipiʻi i luga o se fusifusi buler booler o soʻo se ituaiga, i le afi ma le mopeci.

I le faʻaopopo atu i le faitioga o le finafina, e manaʻomia le maitauina i le vaʻai atu i lona faʻailoga e mafai ona aoga. E leʻo ni fulufulu fulufulu mafai ona tatalia le mafanafana o le 850 ° i, ae naʻo nisi ituaiga taʻitasi. Afai e te manaʻomia se chimney mo se buel buole boeir, o le ai ai foʻi le vevela o le faʻalavelaveina o le faʻasesega e tatau ona amanaia.

Tusitusiga i luga o le autu: O le Botlettle decor faia oe lava

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Se seti o elemene mai le sanuisi o le sanuisi o soʻo se faʻasologa ua aoina.

Ituaiga o Pulea

O elemene o le chimney shorwich mafai ona fesoʻotaʻi i ni auala se lua: seleselega ma palu pito. O le soʻu pamu o loʻo aofia ai le i ai o le tele o le siʻosiʻomaga e sili atu le galue i le tasi itu. Faatasi ai ma lenei faatinoga, o se maualuga maualuga o chimney fufusi ua ausia. O lenei ituaiga paipa sanwich e fetaui lelei mo le kesi ponaivi, e taua ai le puipuia o le susu. E i ai le minus: Faapipiiina e manaʻomia le saʻo saʻo.

O le tanoa o le sanuisi o le sanuisi e mafai ai ona e aoina simney e aunoa ma faafitauli. Minus o se fofo - ia mautinoa le fufusi e manaʻomia ai le tele o le tele o le vevela-vevela vevela, ma e aoga tele.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Foliga o sanuisi paipa mo chimneys

E aoga foi i le gauai atu i le uumi faasee. E mafai ona toe faʻaaogaina pe gagau. Afai o le isi o loʻo faʻaaogaina, e tatau ona faia i totonu o se taulaga puipuia (ina ia aua le mu e mu i le faʻauiga O lenei ituaiga sootaga e manaʻomia mo le fiva bilers polaina, taele ogaumu ma ni ie ma faatagata. Mo isi uma e mafai ona e faʻaogaina se piʻopiʻo le fesoʻotaʻiga.

Metotia o faapipiiina

E lua auala e aveese ai le chimney i fafo. Muamua o le faʻaalu o le paipa i le puipui, ona o lona tino fafo, siitia i le tulaga manaʻomia. Lua - luga, ala i le taualuga ma le taualuga. Ma o le tasi e le atoatoa.

Afai o le chimney ua alu i luga o le auala, ona o le vevela o le vevela i totonu, condente e fausia malosi. O le mea lea, i le pito i lalo o le chimney, o le tee ua faʻapipiʻiina ma le condiared coldctor (tioata) ma se pu mama. O lenei node e mafai ai ona e tausia se chimney e aunoa ma le tele o faigata: o le tioata e le masani ai, o le faamaita a le vaega. E aunoa ma ni faʻafitauli, o le 'eleʻele ua tuʻituʻi i lalo o le taimi - o se toa matua mo chimney mafai ona faalauiloa e ala i le mimilo pu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Tala lata mai o le Chimney Paipe i le Pa ma taualuga

Afai o loʻo agaʻi atu le chimney i le taualuga, o le a tatou manaʻomia ni nai nodecking node - i le numera o le sili atu. Afai o le fale e tasi-tala, o le a manaʻomia le tasi e sao i le faʻalavalava, ma lona lua o loʻo i le taualuga. E manaʻomia foʻi e avea ma suʻe poʻo le faʻaulu mo se paipa faʻataʻamilosaga mai Galvania.

Faapipiiina o se sanuisi chimney i luga o le auala e manaʻomia naʻo le tasi le pasi node - e ala i le puipui. Ae o le a mafai e tu o ia 'alalaga i le puipui uma 1.5-2 mita. Afai o pa o se fale faigata (fale laupapa poʻo le faʻavaʻa), o puipui e puipuia e se pa le-o le le mautonu.

I le asu pe faapuna

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Ituaiga o faʻaputuputu sanuisi paipa

E pei ona taʻua i luga, o le tasi itu o le paipa sanwach o se lautele lautele, o le lona lua ua leva. Ona o lenei eseesega i le lautele, e fesoʻotaʻi ai modules le tasi ma le isi. Afai o le tagata lautele o le tagata e tatau ona liliu i luga (i le ata i le itu taumatau), o le Fono Aoao ua taua "faamalumaia". I lenei metotia o faʻapipiʻi, o le paʻu paʻu paʻu saoloto tafe ifo i lalo. O le le lelei o lenei metotia - ma le le lava o le faamaufaailoga o soʻoga, ulaula ulaula i microkracks. O lenei ituaiga o le sanding o le sandwich chimney ua faʻaaogaina pe a maua le paipa i le pa. E na o le faasaolotoina o le staffustate, ma telefoni laiti o le asu e laititi - E le o taua i le auala.

Afai o le mea e alu i luga e suia ai se pito i tua, o le elemene lona lua o loʻo tuʻu i luga ma le lautele vaega. O lenei ituaiga faʻatasiga ua taʻua o le "i le asu" (i le faʻatusa i le itu tauagavale). I totonu o lenei tulaga, ua faʻasolosolo solo le tau i luga o le puipui e ala ile le lava o fausia fale. Ae o le asu e alu malie. O lenei ituaiga faʻatasiga e faʻaaogaina pe a oʻo le paipa i totonu o le paipa (galuega i le taualuga). O le pai o loʻo i ai nei, o le mea moni, faʻaleagaina foliga, ae e le matua leaga lava o le fluse. E le gata i lea, ma le lelei o le faʻamaufaʻailogaina o Junction ma le faʻaititia o le a le alu.

Ina ia mafai ona tuʻufaʻatasia le fesoʻotaʻiga o le Chimney Sydywich modules, e masani lava ona faʻalauiloaina i latou uma i le vevela-tetee i se togafiti.

Tulaga maualalo

E lelei le claming chimneys i totonu o latou modular fausaga, e mafai ai ona e aoina ni fetuunaiga, ma ni tapulaa. Ae e te leʻi alu i le faleoloa, e tatau ona e iloa le saoasaoa o le chimney, o le maualuga o le paipa ma na mea faʻaopoopo e manaʻomia.

Lapoa o chimney

A filifili o se lapoa o le inisi sanuisi, e i ai se tulafono faigofie: e le itiiti ifo nai lo le vaega o le oupole o le poletua. Afai o iai sau 120 mm onput tuʻutuʻu, o loʻo tatau ona tutusa le lapoa o le sanuisi o le sanuisi. E mafai ona iai se lautele, ae o loʻo i ai foʻi - leai se mea e mautinoa leai, ma e le mafai ona faia le fatuina atoa atoa o le sisitema. Afai o le chimney e sili atu le lautele atu nai lo le leo, o le amia ua mauaina, ua tuu saʻo i luga o le apaʻau o le bolir, ona ua leva ona aoga.

Afai e leʻi oʻo i le Boiler, ae e te iloa lona mana, e mafai ona e filifilia le chimney o loʻo taulai atu i lenei faʻamatalaga:

  • BOILER EMEM ON 3.5 kw - le lapoa o le sanuisi o le sanuisi o le sanuisi; 80 mm;
  • mai le 3.5 kw i le 5.2 kw - a itiiti 95 mm;
  • I luga 5.2 kw - 110 mm ma sili atu.

Mataupu i luga o le autu: o le lalagaina o le laminate fola ma se fola mafanafana

Ae e sili le faʻatau (pe le itiiti ifo filifili) o le ponaivi, ona ua maeʻa ona inisiua, ona o le tele o tagata gaosi e inisiua, e faʻaleleia ai ni auupega o fafo.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Faapipiiina o sanuisi chimini amata i le tele o le faamatalaga

Maualuga paipa

O le maualuga o le chimney i luga aʻe o le laufanua faʻalagolago i le nofoaga o lana galuega, ae i le taimi lava e tasi o lona maualuga maualuga e tatau ona i ai 5 mita i le maualuga. Afai o le maualuga o le fale o loʻo i luga o le 5 m, ona tatau lea o le paipa i luga aʻe o mea taua i le isi maualuga:

  • E tatau ona tupu aʻe i luga o le skate e le 50 cm, pe a fai e sau i se mamao i lalo ifo o le 150 cm mai ia.
  • Afai o le mamao mai le skate i le paipa e sili atu nai lo le 300 cm, o le paipa e mafai ona i lalo ifo o le maualuga o le skate, ae e tatau ona sili atu nai lo le 10 ° (vaai le vae).
  • Afai o le chimney e sau mai le 150 i le 300 cm mai le skate, e mafai ona i ai le maualuga i se tulaga tasi ma le scate elemene pe sili atu.

I lalo o ia aiaiga, o se tulaga masani ua saunia. O le a alu le asu e masani lava tusa lava pe o le tau. Ina ia taofia le pa'ū i le simpeney o vevage, sa latou tuu ai umbrones, spergenes, ma i le matagi nofoaga - devident o loʻo faʻaleleia pea lea o mea.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Maualuga o le faagaebe o sanuge sanuisi

Afai e te umu le pai i lea mea maualuga, e le o se mea, na latou tuu ai le asu - na maua le utu o le fale auupega. O le a le manaʻomia le mea i taimi uma, peitaʻi i nisi tulaga, pe a le lava le malosi masani, o le faʻamalosia e faʻasaoina ai le tulaga.

Faapipiiina o sanuisi sandwich chimney e ala i le puipui

Ina ua maua le simi luga e maua mai i le puipui e lua auala. O le filifiliga muamua (i le ata i le itu tauagavale) - siitia i totonu o le avanoa latalata i le taualuga, ma fafo atu. O le lona lua o le faia lea o se galuega i le tulaga o le paipa paipa mai le poler. I le tulaga lea, toetoe o mea uma o le a masani ona amata e le chimney i luga o le auala.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Faʻafefea ona ou aveeseina se sanuisi tamaʻi sanuisi i le puipui

E sili atu i le filifiliga lona lua - e naʻo le tasi le tulivae, ma o le mea lea i lalo ifo o le tutusa tulaga, o le a sili atu le ua tuʻinanau. Faʻapea foi ma se fausaga, le itiiti avanoa mo le faʻavaeina o laʻau toto.

Afai o le fuaina o le fluge nozzle e le o i tua o le ogaumu, ae i luga, o le faʻapipiʻi fuafuaga e suia teisi - o le tulivae e faʻaopoopo ai le 90 °, o le mea foʻi lea, i isi polokalame.

O le ogaumu lava na tuʻuina i luga o se faʻavae e le o se paʻu, o le puipui i tua o le kasa e tapunia ai le le mautonu. O le faigofie auala e faʻasaʻo ai le uʻamea pepa i luga o le puipui. E mafai ona tulia i luga o le Ceramramuc Infulators 2.5-3 cm o le maualuga. I le va o uʻamea pepa ma le puipui O le ai ai se vaega o le ea, o lea o le a saogalemu ai le puipui. O le filifiliga lona lua o le faʻatuina i lalo o uamea le soʻofaʻatau mea - mo se faʻataʻitaʻiga, o le minerale walboard card. O le isi filifiliga o se laupepa o le asbestos (pei o le ata).

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Sauniuniga o se nofoaga mo le faʻapipiʻiina o se ogaumu ma faʻapipiʻi i le PPU puipui ma se fasi paipa

O le puipui ua faia i le puipui. O ona lapopoa ua fuafuaina e Snapu-ata mai le paipa i puipui e le mafai ona i lalo o le 250 mm mai itu uma, ma e mafai ona faia - 450 mm. E aliali mai se pu mautu, aemaise lava pe a tatou talanoa e uiga i le puipui o mea gafatia. E i ai le tasi itu, o lea foi e mafai ona e faʻaititia ai le tele o le pu i lalo o le vaega o le sanuisi o le sanuisi o le sand o loʻo i luga o le fou o puipui.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻapotopotoga o le paipa sanupe ua pasi i le puipui

O le tatalaina e mafai ona lapotopoto pe sikuea, na o le tutu i afi afi. Square hles e fai ma snal faigofie, aua latou te masani ai.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Lenei e foliga mai e pei o se laupepa ufiufi i se laupepa o paipa i le puipui

Faaofi node o loʻo faʻaofi i totonu o lenei pu - le pusa o mea le masani ai. O le a amataina ai se sanuisi o le subwach faagaeetia o chimney, tumau i le ogatotonu. O avanoa uma e faʻapipiʻi i le vevela-tetee i le faʻalumaina, o le pu i itu uma e lua ua tapunia ma le le masani ai-faigata. E masani ona o se uamea pepa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

O loʻo faʻaofi le iunite mai le potu. I lea ma le mataupu lea, na ia sau ai ma le Minisita, ae atonu o Metallic

Tasi le mea taua: E manaʻomia le atiaʻeina o le chimney ina ia leai se soʻoga o le puipui e lua paipa. O soʻoga o soʻotaga e tatau ona vaʻaia ma tautua.

Le isi, e tatau ona e faia pe faʻapipiʻi se uila e faia o le a taofia le mamafa atoa o le paipa. Atonu e ese mai le ata i auiliiliga, ae o le manatu autu o le tasi - o le nofoaga lea, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le taofi, feutaga le mamafa o le pa.

Faia ma lau oe lava limatusi o le sili ona faigata tulimanu

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Fausiaina o le S-foliga uamea talaaga

O lenei mamanu e mafai ona faʻafefeteina mai le paipa paipa o se tamaʻi vaega o le 25 * 25 mm poʻo le 25 * 40 mm.

E pei ona e vaʻai, e fesoʻotaʻi le tee i le paipa e pasi mai i le puipui. I le vaega pito i lalo o loʻo iai se tioata aveʻeseʻea, lea e faʻamalosia ai faʻapitoa. O nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo i le pito i lalo o le talafeagai ma se tamaʻi crane. E sili atu le faigofie - leai se mea e tatau ona fanaina se tioata, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le mea e te fesoʻotaʻi ai i le fetaui, e aumai i se ituaiga o pusa (o le mea e le o afaina ai le fale) ma sasaa le crane ma se faigofie.

Tusi i luga o le autu: o le a le mea e masani ai i le va o faamalama?

Le isi, o le faagaau o loʻo faʻaalia i le tulaga manaʻomia. Talu ai o le tulaga lea o le mamao o le skate e sili atu le sili atu nai lo le 3 m, e mafai na o le maualuga o le chimney sa sili atu nai lo le skite-° e faasino i le skite tulaga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Aveese le chimney sili atu i luga o le skate

Ae talu mai lenei fale o loʻo i le pito i lalo o le paiā, e tuʻuina atu lafo le paipa i luga aʻe o le samoa. Na faʻapipiʻi i le pa ma se uʻamea uʻamea, ma se laʻasaga nai lo le sili atu nai lo se mita. I luga o le taualuga, o faʻailoga o faʻailoga na faia o le uʻamea rod ma le lapoa o le 6 mm. Mo le faʻapipiʻiina o faʻailoga faʻasolosolo o loʻo iai ni ata faʻapitoa "ma taliga" ia o loʻo faʻapipiʻi ai faʻailoga o laina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Faapipiiina faʻailoga faʻailoga i le chimney mai sanuisi subsube

O le isi mea taua, e tusa o le tele galo: i le faʻapipiʻi nofoaga o le paipa, luga o le taualuga e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le vaega o le kiona, pe a fai e le ave le paipa le pito i luma o le pito i luma, pei o le ata).

Auala e Seti ai Chimney i le taualuga

A oʻo i le chimney e maua mai le paipa sanuisi e ala i le taualuga, e manaʻomia le tatau ona amanaia le nofoaga o le utupoto ma le taualuga. E manaʻomia le faʻamaonia o le paipa e tupu i le va o nei elemene. O le mamao mamao mai le pito i fafo o le paipa i le elemene e tatau ona le itiiti ifo i le 13 cm, ma o loʻo tuʻuina atu o le elemene o le a puipuia i le ovalauna. Ina ia faʻataunuʻuina lea manaʻoga, e masani ona e faʻafilemuina le paipa. Fai le faʻaaogaina o le lua itu i le 45 °.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

O le paipa o le paipa mo le fuaitau e ala i le taualuga

Faʻamolemole ia matau o le faʻapipiʻiina o se sanuisi o le sanuisi mai le fusifusi buler bioler amata i se uʻamea paipa e aunoa ma le feololo. I le ata i luga e uliuli. A maeʻa, o se faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatulaga i luga o se sanuisi, ma o le asu o le fusi i le tuufaatasia e sau i le faʻasologa o le nonoa.

O le pu o loʻo tipi i le totonugalemu, lea e fetaui ma tapulaʻa afi - 250 mm mai le pito o le paipa, pe a fai o le soʻotaga e puipuia e le vai vevela. Otiina o le pu, o ana pito o loʻo ufiufi i le le-afi o loʻo i ai le vevela o mea. E sili ona lelei mo lenei mimitis e talafeagai (fao fao pe nonoa ma fao i luga o fafie).

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Mea lanu efuefu i le tulaga o le pu o le pu - minert

O le chimney shen shandwich faagaebe amata le fua faatatau. E tatau ona faʻatonuina faʻataʻamilo ia, e aunoa foi ma sina mea itiiti. E le mafai ona faigata ona faaleleia, e mafai ona e faia se faʻatonuga e ala i le faʻatulagaina o le tele o kaluta e taofia, ae o le a mafai ona alu i luga / lalo. E manaʻomia, talu mai taimi na vevela ai, maualuga lona umi.

O le isi avanoa o loʻo tuʻuina mai e Baltat Cotton (siaki le vevela o le avanoa). O le isi filifiliga o le sasaina o Chiurzit, na fatufatu i luga o tioata. I le taimi muamua, sa moe lava le oneone, ae umi loa, na ia savali ai i totonu o le Slot, o lea la ua le tatalaina e le filifiliga. Mai le itu i luma, o lenei "Matagofie" ua tapunia e se laupepa o le spinless sheel, i lalo o mea le mafai ona taitaia (i le va ma le taualuga). Ile taimi muamua, o se pepa o le pepa o le aufasitusi, ae talu ona tauaoi Abedostos o se Carcinogogen, amata ona faʻaaoga le cardboard o loʻo i luga o le ao.

E i ai le isi filifiliga. Tapuni pito o le minerale fulufulu pu, ona faʻapipiʻi lea o le faʻamanatuina o le fausiaina ma le moli uila mai le stanless greel. O loʻo i ai se atigipusa, ma se scoaves stralessless screen.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Sauni le mafanafana ma le pasi o node (tasi o filifiliga)

Aveese le paipa i luga o le fale i luga, latou te faia se pu i le taualuga keke. O ata uma i le tulaga o le fuaitau (spar papupuni ma le susu) ua maua) O le iʻuga o le tafatolu ma faʻasaʻo le puipui puipui. O le mea leaga tele. O le faʻailoaina o le faʻailoga ua vavaeeseina ina ia e le itiiti ifo nai lo le 13 cm i le paipa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Faʻafefea ona aveese le chimney i le taualuga - le auala o le taualuga o le tuufaatasi ma le taualuga

I luga o le ata taumatau i luga o le fuaitau e ala i le taualuga o le mea sese - laititi tele i le va o le paipa ma laupapa. I se auala lelei e teuteu ia i latou e tusa ma le tulaga, e faʻatoʻilaloina le faifeau e tasi. E aliali mai e tatau ona i ai se mea tutusa ma le isi ata.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

O le itu taumatau o le sanuisi chimney i le taualuga

Sosoo ai, 'Ina ua maeʻa le taualuga o le taualuga mea, o le matai o slush o loʻo i luga o le paipa, o le sakete ua tuʻuina atu i le pepa manaʻomia (lalo o le ituaiga o taualuga mea).

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Master Flash mo Sanu Landwich Chimney - Paʻu pulou ma se fetuʻunaʻi "skirt"

O le vaʻa o le paʻu o paʻu ma paipa latalata i totonu o se vevela-faʻasao orlant. E maua foi le laualuga o le taualuga o le taualuga i totonu o le "skirt" ua tumu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Simpney mai Pipe Sanswich

Master Flash paipa

Faʻaaliga, o fegalegaleaiga uma o sanuisi uaina e tosoina e se alalaupapa. Mo fale totoa i totonu, e talafeagai foi lenei.

Faitau atili