Faapipiiina o dumps i luga o le loggia ma le palu

Anonim

Faʻapipiʻi le Windows poʻo le Glazing o BalConies ma Loggidia e tatau ona o mai faʻatasi ma le faʻatulagaina o pese. O lenei vaega ma le glazing e mafai ona faʻapipiʻi uma i le pito i luga ma lalo o le vaega o le faʻavaʻa mamanu. E masani lava, o le faʻapipiʻiina o le pito i lalo ifo o le vaega pito i luga e le amanaʻia, aʻo le faia sese faia galuega, o timuga o tafe pea i le va o faʻavaʻa. Faʻafeiloaʻi se faʻafitauli o loʻo faʻamaufaʻailogaina. O le faʻapipiʻi maualalo o loʻo faia i taimi uma e masani ai i lalo o le faʻavaʻa. I se faʻaopopoga, o le taina o se puipuiga, e tuʻuina mai ai le alatoto i le faʻataunuʻuina ma le lelei foliga. O le faʻatinoina o le saʻo faʻapipiʻi ua faʻateleina ai le tikeri o le faapaologa ma loggia.

Filifilia o le Talaaga

Faapipiiina o dumps i luga o le loggia ma le palu

Ituaiga o tali

Ina ia mafai ona tuʻufaʻatasia ma le faʻatuatuaina le ata o faʻavasegaina mai le susuga o susuga, ae e le naʻo le faʻapipiʻiina foi o se mea e le faigofie ona malaia. O ia mea e aofia ai ituaiga nei:

  • Ziqui C Grad;
  • kavana steel ofutino mai polyester;
  • Aluminim;
  • palasitika.

I le taimi atoa, o le tauemu tauga e tatau ona taʻu mai i ituaiga lelei o mafaufauga, o le a puipuia mai i le faʻataoto loloto, e mafai foʻi ona tatalia ai ni faʻailoga, faʻapea foi ma le matagofie.

Cink jeeel

Faapipiiina o dumps i luga o le loggia ma le palu

O laina o lenei ituaiga e faʻatino mai le steel, o loʻo i ai le maualuga maualuga o le teteʻe. O le mafiafia mafiafia ua manatu o le 0.55 mm. Ia puipuia mai le malaia, spraming mai zinc. Afai o le faʻamalama o loʻo faia i le uʻamea plast poʻo le Aluminim, ona o le sili ona lelei maualuga o le feoloolo e tusa ma le 20 mm, ma le mapu mafanafana o le 100 mm. Ae i le tulaga pe a faʻapipiʻi le faʻamalama o le faʻamalama i le fanaina o le puipui poʻo se tulaga lelei o le unaina, o lea e tatau ona ave ai le laina.

O le a le aoga o le kapeta slal geds? Latou lava tetee i le vave account. E iloa e tagata uma e le masani, aemaise i nofoaga o taulaga. O nofoaga nei sa amata ai ona vave atinaeina le 'olo o uʻamea. O le mea lea, pe a faʻatau, e manaʻomia le fesili i le mafiafia o le tauemuga zinc. O se faʻailoga lelei o se zinc taumafaina o le 275 g i le 1 m. O le pamu e mafai ona faʻalogologo i se lua tausaga umi nai lo le 180 g i le 1 M 2.

E taua le faʻamaoni mautinoa o le a le faʻavae o lenei ituaiga e le faʻaleagaina e le scratches poʻo chips.

Polyester coting

Faapipiiina o dumps i luga o le loggia ma le palu

Ina ia faʻaleleia atili le vaega puipuia o fulufulu uʻamea uʻamea, o loʻo faʻaogaina ai pele, mo se faʻataʻitaʻiga, possoster poʻo se paluga o acrylic, polychlollel. O le latou faʻaoga e faʻamalosia tele i le mautu o faʻafitauli i aʻafiaga o le 'aʻai ma, e taua tele, i le faʻaleagaina o mea. E faatauaina foi mo le mafai ona nonofo i le saoasaoa o le vevela, o lea na latou fautuaina mo le faʻaaogaina i itulagi o loʻo tupu ai faʻafitauli. E tatau ona maitauina o le lelei uiga o loʻo tuʻufaʻatasia ma se tau maualalo. E oʻo lava le tautua olaga i le 30 tausaga.

Tusitusiga i luga o le autu: DIY toe faaleleia o le laminate

Alumini

Faapipiiina o dumps i luga o le loggia ma le palu

O lenei oloa e faia i le alminim ie, o le mafiafia o le 1 mm. O le lautele eseese mai le 9 i le 36 cm. Aluminim e tatau ona togafitia ma Polymers. O lenei mea e mafai ai ona tuʻuina atu le oloa i le lautele o laufanua ma maua le maualuga-lelei ma o nei mea. A maeʻa ona gaosia, o le mamanu o loʻo faʻatinoina ma se faʻalu faʻaluaga o varnish, ae na lava le vevela maualuga.

O lenei faʻagaioiga o faʻagasologa e maua ai:

  • Faaleleia puipuiga i taimi o faʻagaioiga;
  • teteʻe i le faʻaleagaina o le faʻaleagaina, e toetoe lava a le mafai ona faʻaseʻe;
  • teteʻe atu i vailaʻau faʻafitauli ma acid vave;
  • Tetee i le burnout i le la.

E mafai ona faʻatumauina lona uiga i le vevela o le tau mai - 400c i le + 800c. E faigofie lava ona latou popole ma mafai ona teuteu le fogafale o soʻo se fale.

Afai o le umi o le alminininum e mafai ona osofaʻia ai le faamalama potu i totonu o le 1 m 30 cm ae sili atu, ona fautuaina lea e faʻamalosia ai ma se puipui faʻapitoa.

Palasitika

Faapipiiina o dumps i luga o le loggia ma le palu

O oloa palasitika e matua lelei lava ona faia e le galuega o le puipuia o le faʻavaʻa o le faʻamalama fausaga mai le vai o le vai. Ae faʻatusatusa i oloa mai isi mea o loʻo i ai le tele o le tele o le tele:

  • I le gaosiga o mea tulaga lua po o mea tuai,
  • i le vevela maualuga, aemaise i lalo o le tosinaina o le la susulu, i ai le manogi le lelei;
  • E le fusia i aafiaga faaleuso, maaleale tele, ma o lea i sina taimi itiiti auauna.

Pito i luga ma lalo

E le iloa e le Storproofs e le meli e le gata i mea, ae foi i le nofoaga o le faʻapipiʻiina:
  1. O pito i luga o le Loggia ma le faapaologa o loʻo faʻapipiʻiina i le vaega o le ipu overlap. O le pito i luga maualuga-lelei i luga o le loggia ma le faapaologa e faia ai le puipuiga o le faamalama fausaga mai le pa'ū o le vai i le taimi o timuga po o le kiona.
  2. O oloa pito i lalo o loʻo tuʻuina atu ina ia mafai ai ona puipuia le faʻamalama faavaa ma le palefule pa.

Faapipiiina o tali

Ina ia mautinoa le faʻapipiʻi lelei i luga o le faapiopine, e manaʻomia le sauniaina o luga ma meafaigaluega talafeagai. E le tatau foi ona faasino i le faiga lava ia. E manaʻomia le mataituina muamua o mea uma e leai se faʻalavelave o avanoa e maua ai le atigi i totonu o le potu. Matou te tuʻuina atu se auiliiliga algorithm mo le faʻatinoina o le faʻapipiʻi faʻagasologa. Faitau atili e uiga i le Ontage Bady salu e pei o lenei vitio:

Tusitusiga i luga o le autu: Fausia ou lava lima: taele e aunoa ma pallet

Laasaga-i-sitepu faatonuga

A faʻatino le faʻapipiʻi o tali i le pito i lalo ma le pito i lalo o le faapaopiina, o le faʻapipiʻi foi laʻasaga e sili atu.

Faapipiiina o dumps i luga o le loggia ma le palu

Polokalame Faʻatau ma le lauʻeleʻele

Ina ia faʻafaigofie le tekonolosi o le fausiaina ma le lelei mautinoa, matou te tuʻuina atu le taliaina algorthm:

  • Muamua fuaina le umi o le faavaa. I le tulaga o le faʻapipiʻiina o le vai o loʻo i luga o le faapaologa poʻo le Loggia, o nei tapulaʻa e eseʻese mai le tasi i le isi;
  • Afai o le umi e le fetaui ma le tulaga masani o le oloa, lolomiina faʻaopopo faʻaopopoina le faʻaaogaina o se ata. E mafai, e mafai ona e vaʻaia i se mea e feteʻenaʻi ma le umi o le tele o oloa laʻititi;
  • O le pito i luga o le loggia ma le faapaologa ua nonoa i le faaputuga o le pito i luga pito i luga. Faʻasaʻoina ma faʻamau ma se sitepu o le 0.4-0.5 m. Mo le faʻaleleia atili e faʻaaoga ai le faʻaseolaina o puipuiga;
  • Faapipiiina le maualalo o le gaosia o le gaosia o le pito i lalo o le faapaologa mamanu mo glazing. E amata ai, ma se le gaoia, matou te faia pu i se mamao mai le tasi mai le isi e uiga i le 0.5-0.6 m;
  • O le saoasaoa mo le oloa maualalo o loʻo faʻaaogaina e tusa ai ma mea e maua mai ai, o loʻo gaosia, e fai ai le faʻaʻaisa: fao mo fafie, weeplaystic poʻo uʻamea;
  • Ufiufi luga aʻe o le soʻoga ma le fesuiaiga o le Logginia poʻo le faapaologa ma se ogalaau, ma naʻo le taimi lava na tuʻu ai le susu ma faʻalelei.

Muamua i luga o le luga o le faʻapipiʻi, silkone stealant e faʻaaoga e puipuia ai le susu susu i le taunuʻuga o stat. Mo nei faʻamoemoe, o se mauga masuasua poʻo le PVC lipine e masani ona faʻaaogaina. I luga o le filifiliga o le maualalo o le lee ma le montage, vaai lenei vitio:

Afai o le vai sitai i luga o le faapaologa o loʻo tuʻuina mai i le tele o vaega, ona faʻataʻoto lea o lenei faʻasologa ma sossax i le tasi ma le isi. Ma o latou nofoaga o latou LING e tatau ona faʻafesoʻotaʻiina se fesoʻotaʻiga e faʻaaogaina le sami ma faʻamau ma tagata taʻitoʻatasi.

O nisi foliga

Faapipiiina o dumps i luga o le loggia ma le palu

Sese

O fautuaga nei o le a mafai ona puipuia uma faigata ma mea e ofo ai:

  1. A faʻapipiʻiina, o le vai fua o le vai e tatau ona tuʻuina ma se tiʻetiʻe o le umi mo le sefulu o le poprittal luga o le faapaologa po o le loggia.
  2. I le tulaga o le faʻaaogaina o 'au, e mulimulitaʻi i se taimi e faʻamautu ai le tulaga o le oloa.
  3. E le fautuaina le faʻaaogaina o fao mo ni fusiua o vai, tusa lava pe o le faʻamalama e faia i fafie.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻi le faitotoʻa i le faletaele ma ou lima lima

E le tatau ona tuʻua mai le faʻapipiʻiina o igoa ma faʻamoemoe o le a sau. O se taupulepulega talafeagai o le a faʻamalamalamaina o le a faʻatuatuaina ai le faapaologa poʻo le loggia mo le tele o tausaga mai le dempte.

Faitau atili