Pusa pusa o le MDF: Faʻapipiʻi ma le Fonotaga

Anonim

O le faʻapotopotoga ma faʻapipiʻi o se potu o se potu tuʻutuʻuga mai le MDF o se gaioiga faigata e aofia ai le tele o tulaga. I le faʻapipiʻi i ona lava 'au, ua agavaa ma e aunoa ma ni mea sese, e manaʻomia le faia o galuega uma i le faʻasologa saʻo.

Pusa pusa o le MDF: Faʻapipiʻi ma le Fonotaga

Fausia le faitotoʻa o le faitotoʻa mai le MDF e fautuaina e faʻatino i luga o le lauʻeleʻele.

Galuega sauniuni

Manaomia:

  • Roulette ma le penitala;
  • tulaga le tutusa;
  • Corolc;
  • hacksaw;
  • chisel.

O le faʻapipiʻiina o faitotoʻa o totonu mai le MDF e amata i le siakiina o puipui i luga. Muamua, o le maualuga ma le lautele o le faitotoʻa e fuaina. O le mafaufau e tatau ona faia i le teʻeʻe o pa i totonu o le fale, ma o le tele o fuafuaga na faia i itu eseese ma isi eseese. E tatau ona manatua e tatau ona i ai avanoa e uiga i le 10-15 mm i le va o le faitotoʻa o le MDF ma le pa, i le itu tauagavale ma le itu taumatau ma le itu taumatau ma le itu taumatau.

Afai o le faitotoʻa e sili atu nai lo le faitotoʻa mai le MDF, ona iai lea ma sina suiga i le lautele, e manaʻomia e faʻatumu le poloka o le lautele o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga I le mea na tupu o le faitotoʻa ua uma ona tatalaina, o lona uiga o se vaega o le faʻatulagaina poʻo se piliki poʻo se isi poloka talafeagai, poʻo le uamea faaemu. Afai e laʻititi le faitotoʻa, e tatau ona faʻalauteleina.

Pusa pusa o le MDF: Faʻapipiʻi ma le Fonotaga

Vaega o faitotoʻa faitotoʻa o ituaiga eseese.

Ona faia lea o le galuega o le pusa i fafo ole MDF. Talu ai o le nofoaga o le faitotoʻa o le nofoaga o le 2000 mm, ona faʻaopopo lea o le tele o le va i le va o le pito i luga ma le upega tafailagi i le 2-3 mm. Afai o le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa o loʻo iai le auai o se pito, ona faʻaopopo lea o le 2 avanoa i le maualuga o le faitotoʻa, tutusa ma 6 mm. Afai e te faʻapipiʻi le faitotoʻa mai le MDF e aunoa ma se vaega, ona faʻaopopo lea o le kiliaina o le kiliaina i le 3 mm ma le mamao mai le fola o 10 mm. Lenei e tatau ona e le pipii i le fola o le fola o le a tatalaina le laupepa faitotoʻa. O se iʻu, mo le faʻatuina ma le tapulaʻa, ua suia ai: 2000 + 3 + 3 = 2006 mm; A aunoa ma se tulaga: 2000 + 3 + 10 = 2019 mm. Billets fata mo le pusa o MDF ua sauni.

Tusitusiga i luga o le autu: Ata o fale piliki ma fale - filifili le felauaiga

Le isi, o avanoa o le pito o le pito i luga ma o le ala pito i luga ua faia. Mo lenei, e lautele atu le lautele o le faitotoʻa. E faʻaopopoina se avanoa i le 3 mm ma le mafiafia o le 30 mm o le faʻamatalaga o le pa, o loʻo faʻapipiʻiina i itu uma e lua. Mo se faataitaiga, ma o le lautele o le faitotoa o le MDF 600 mm, o le liliu mai: 600 + 6 + 60 = 666 mm. A maeʻa lena, totoina o faʻataʻitaʻiga na faia i le tele o elemene, i.e I itu uma, o vaega e faapea o lenei mea ona fausia ma ona o lenei, pe a tapunia, o loʻo malolo i luga o le faitotoʻa. Ina ia faia lea mea, o le aotelega e tutusa ma le mafiafia o le fata e fuaina mai le fagu o le jumper, ma e faia e faʻaaoga ai se lima. Ina ua maeʻa, o le faʻaseʻe o le jumper o le faia o le jumaper o loʻo faia ma o lona le aoga vaega o loʻo faʻamamaina pe o se naifi poʻo le kiki.

Fausia se pusa o MDF

Pusa pusa o le MDF: Faʻapipiʻi ma le Fonotaga

Faapipiiina o faitotoa o faitotoa.

Manaomia:

  • rofautte;
  • na tusia pe lapotopoto;
  • Stauslo;
  • samala ma fao;
  • eletise eletise;
  • Aufana.

Ina ia maua se tulaga agavaa, o le faʻapotopotoga o le faitotoʻa mai le MDF e tatau ona faia i luga o se vaalele sionapuʻu. E tele auala e gaosia ai le faitotoa. Muamua, e mafai ona aoina le faʻaaogaina o se fesoʻotaʻiga mafiafia. O le faia o lenei mea, o suʻu o loʻo tagofia i totonu o pa tuaoi, i le maualuga e tutusa ma le mafiafia o Bruusyev. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona i ai ni pulupulu ma faapopoleina.

Lona lua, e mafai ona faia le fonotaga i se tulimanu o le 450. I le tulaga lea, o le tulaga o le itu e tasi i le itu e tasi (pe a fai o lona uiga o le 450. i le tulaga ma le Paʻepaʻe pa, o le mea e tasi e tutusa ai le mea o loʻo faia i itu uma e lua. A fuafua le umi o pa puipui, lea e tatau ona tutusa ai, le maualuga o le faitotoʻa, ma le tele o avanoa, ma le mafiafia o le pa na faʻaaogaina. O le umi o le pito o le pito i luga o loʻo faia ai le lautele o le faitotoʻa o le faitotoʻa, o mea taua o avanoa ma le mafiafia o avanoa taʻitasi o eleega. Le teuina o le mamanu, e tatau ona e faʻaogaina fao poʻo fao. E tatau ona fufulu i se tulimanu o 450.

Lona tolu, o le mamanu e mafai ona faʻaputuputu i se tulimanu o le 900. Mo lenei, o le papala o le pa o loʻo faʻaaogaina i le faʻa-eleega eleega ma o loʻo fesoʻotaʻi i le faʻaaogaina o oe lava. I lea tulaga, i luga o faʻamatalaga o loʻo i totonu o le itu, e faʻaseʻe le utupoto. Ia o le MDF e le o le mautonu, o pu na saʻili muamua, o le lapoa o le mea e tatau ona i lalo ifo o le lapoa o le sikulu mo le 2-3 mm. Ina ia maua se tulaga lelei ma faʻatuatuaina mamanu, o fesoʻotaʻiga taʻitasi ua mautu ma 2 tagata lava ia-plug.

Mataupu i luga o le autu: Fale Lautele Tiles mo Fromide, Base, Ravid Tracks

Faatulagaina le matasele

Manaomia:

  • aveese pe fufui maualalo;
  • moa;
  • auai hemmer;
  • vili;
  • Aufana.

Pusa pusa o le MDF: Faʻapipiʻi ma le Fonotaga

Fausia faitotoa pusa.

A o le i amataina galuega, filifili le auala e tupu ai le faitotoa i le MDF, i.e agai i le potu pe mai foi. Ona i ai lea o le faitotoʻa, e iai ituaiga eseese ma ona o lenei, o latou foliga i le taimi o loʻo faʻatau. Faapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa, 2 matape o le a manaʻomia. Ma afai o se faʻavae fausaga, ona faʻaaoga lea o le 3 lopping e faʻateleina ai lona malosi. I le tulaga lea, o le vaega o le elemene o loʻo faʻamauina i luga o le ogatotonu o le faitotoʻa mo le uta tufatufaina.

Le isi, 20 CM e fuaina mai i lalo ma pito i lalo ma luga o le mamanu, ma faailoga ua faia i nei nofoaga. A uma lena, o le oloa e faʻaaogaina i le faitotoʻa o le faitotoʻa mai le MDF, tuʻufaʻatasia ma a latou amataga ma faʻapipiʻi i luga o le faʻataʻitaʻiga. Ma, faʻatasi ai ma le fesoasoani a se maʻamata maʻatagofie, tipi tipi e tusa ma laina faʻailoga. O le nofoaga mo le faʻapipiʻiina o le matasele ua tipiina ma le fesoasoani a le chisels ma le jinery hammer. Ia faia lenei mea, i le vaega iloga, o meaao o loʻo faia lelei i le excamization, o le loloto o le tutusa e tutusa ma le mafiafia o le matasele, i. Averesi 3-5 mm. E manaʻomia tele lea aua o le matasele e lelei ona faʻasaʻo ma inu le mamanu.

O le galuega i le faʻapipiʻiina o le matasele o loʻo faia i tulaga. Muamua, o le tulaga faigata o le fausaga e faia e laititi ifo i tua, ia e tele lava naise. Ma o le tele o mea e maua mai ia i latou. O le tipiina o loʻo faia e leʻo le 1 auala. E manaʻomia le faia o se matapo i taimi uma i le ata mo le siakiina, ma le fesoasoani a le mea e faigofie ona maua ai se isi nofoaga. A uma lena, o le faʻailoga o loʻo i ai i nofoaga e musē ai o le a faʻatumauina ma le fesoasoani a fao. Ma o le lona lua itu o le teps i luga o le faitotoa o le faitotoa ua mautu i le tutusa auala. I le faaiuga, o le pusa o le MDF na tuu i luga o le fola i le fola, o le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo i totonu o le mata o loʻo faʻaofi i totonu. Ma le isi, ma le fesoasoani a se aʻoga, o le mafiafia o le 3 mm totonu o le pusa ua o gatasi ma le ie lea e oʻo mai ai i itu uma e pei o le avanoa tutusa.

Tusitusiga i luga o le autu: 3D faʻataʻitaʻiga i totonu o le itu i totonu o nei

Faapipiiina o le fata fata

Manaomia:

  • Faapipii o Aam;
  • atigi pusa;
  • eletise eletise;
  • lava-lipping scw;
  • acrylic Lacquir;
  • Popo.

O le faitotoʻa mai le MDF o loʻo potopoto ina ia faʻatoa uma ai le fusi i lalo o le retold pa o le matasele, faʻapea foi ma le loka mo le faitotoʻa.

Pusa pusa o le MDF: Faʻapipiʻi ma le Fonotaga

Faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa.

Ina ia maua se vata ma itu taʻitasi o le puipui ma le fata pusa mai le MDF, e tatau ona e faʻapipiʻi 'ese ma le laʻau. E sili ona lelei e tata ai 4 fasi i se tasi auala. Faʻatumuina le avanoa e maua ai le avanoa, e manaʻomia se mauga, e manaʻomia e faʻaaoga lelei ai, aua a le faʻamalieina o ni vaega, e le mafai ona aveʻese ai. A faʻaaoga, o le mea moni e faʻamalosia i le aofaʻi o le 3 taimi. Foam Freezes tusa o le 3 itula, o le atoa o le seti e tupu i le aso.

Ona faʻapipiʻi lea o le pusa aoina i le faitotoʻa o saunia, a o tuʻu se tu i le pito i luga. Ia faʻamautu, e tatau ona e faʻaogaina le fao. Ina ua uma lena, o le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faʻamauina, ia e faʻafou lelei. Ina ia faʻapipiʻiina le matasele hack, e tatau ona e tuʻuina atu le faitotoʻa o se tulaga tumau. Ma le isi, o le faapogaia o le ie fata. Ina ia mafai ona faʻaauau mai le natura suia ma laei o le maualalo o latou lava, faʻafitauli ma le faitotoʻa e leʻi tupu, I.e. O lona tatalaina ma faaiu, e manaʻomia le aveʻeseina i le va o le faitotoʻa 'upega tafaʻilagi ma le racks le va, lea e saʻo le 3.

I le faaiuga, o se acrylic eseese e mafai ona apalai i le faitotoa mai le MDF. E tatau ona ave ma le faaeteete lenei galuega. O le tapoleni ma le pusa mo le faitotoʻa e le foloina, o le taimi muamua e faʻaaoga lelei ai vaega o varnish, pe a maeʻa le matutu mama. Afai e tatau, ona pe a uma lea e mafai ona e faaaogaina 2-3 faaputuga. Ae a o le i faaee le isi o le isi vaega e tatau ona mago. O lenei faapipiiina o le faitotoʻa faitotoʻa ma le MDR faitotoʻa e maeʻa.

Faitau atili