Faʻatasia o faʻapipiʻi i le alatele: 4 filifiliga

Anonim

Faʻatasia o faʻapipiʻi i le alatele: 4 filifiliga

Tuufaatasi o tagata Uppapers faʻalautele le avanoa o le auala o le auala e le o le afaina ai o le faʻataʻitaʻiga - o le vaega lea o le fale, e masani ona sili ona taua. Lenei ua fono ai muamua le faletalimalo ma toe faapaiaina ai ia te ia ana 'au. Lenei e sau i uo i uo. O le mea lea, e taua tele ao agaʻi atu le uila i luga o ia na ulufale atu i ai, toe faʻafoi mai i le fale. O se tasi o vaega autu o le ata o lenei avanoa o le pa puipui. I lenei mea e manaʻomia ona e masani i tiute, o puipui i le ala e tatau ona teuteu ma faʻamimi. O se tasi o auala sili ona manaia e foia ai lenei galuega o le tuʻufaʻatasia o pepa puipui o lanu eseese poʻo ni mea.

Tuufaatasi i luga o le laupapa i le ala savali

E ui i le mea moni o le toʻatele e le manatunatu i le auala mamao o se vaega taua o lo latou fale, e tatau ona lelei. E fai ai se matagofie totonu e le manaʻomia le faʻaaluina o le tele o tupe mo mea e fau ai. E mafai ona e faʻatauina opepa masani o ituaiga e lua ma tuʻufaʻatasia. O sea fuafuaga o le a talosaga i tagata uma taʻutaʻua.

Faʻatasia o faʻapipiʻi i le alatele: 4 filifiliga

Faʻaaogaina o fugalaʻau pogisa o le pepa puipui i le pito i lalo o le pa puipui faʻaititia le faʻaaogaina o ni faʻafitauli

Faʻataʻatasi tagata puipui e faʻatagaina oe e fausia se fou, atoa tulaga ese atunuʻu i totonu, o mea faigofie. Faatasi ai ma lenei alualu i luma, o le a e manuia i le taimi o le mauaina o se tuʻufaʻatasiga - "Matagofie ma le aoga".

I le alatele, maualalo-itula mea e tatau ona faʻaaogaina, ae e mafai ona e faʻaogaina uma le uuina e te fiafia ai, sefe le pito i lalo o puipui ma le lanu uliuli.

Talu ai o le pepa puipui na tuʻu ai le leo o le alatele, latou te manaʻomia e filifili ia latou e tusa ma le vaega o totoe o lenei avanoa, ma le tasi. Ia faia lenei mea, e tatau ona e suʻesuʻeina tulafono o le tuʻufaʻatasiga o lanu.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona fausia se laupapa laupapa ma ou lava lima

Faatasi ai ma le fesoasoani a le sao o le tufatufaina o vaega o le auala o le auala puipui i le preptater pepa puipui, e mafai ona e faia se faamamafa i le tasi o puipui. O lenei metotia o loʻo faʻaaogaina uma i le mama mama o le mafuaʻaga ma mo suiga vaʻaia i le ituaiga o le potu.

O le isi mea manaia o lena mea i le fesoasoani i le Wallpaper e fausia ai se lamolemole suiga mai le tasi potu i le isi. O lenei metotia o le avanoa avanoa o loʻo faʻaaogaina pe a latou mananaʻo e vaʻai i potu uma i le fale mautotogi i le tasi.

Ituaiga o afifi i totonu o le fale mautotogi: ata o mea tuʻufaʻatasi i le auala

O le filifiliga o pepa puipui i totonu o maketi fafie e matua tele lava. E ese latou lanu i lanu, tino, ma e oo lava i fatufatu. Filifili po o le a le mea tonu e te manaʻomia i totonu o lenei tele o le tele o filifiliga o nisi taimi e faigata tele. Ina ia faafaigofie lau galuega, matou te fautua atu oe i le siakiina o oe i le lisi o pepa puipui talafeagai mo se fale ulufale.

Faʻatasia o faʻapipiʻi i le alatele: 4 filifiliga

I taimi o onapo nei, i lalo o so o se uluaʻi mamanu, e mafai ona e pikiina i luga o pepa maualuga-lelei

O a ituaiga o pepa puipui e manatu o le sili ona talafeagai mo le auala lea:

  1. Vinyl Wallpapers o loʻo nofoia se tulaga tulaga i le lalolagi o loʻo faʻamaeʻaina uma makeke. O lo o latou tagofia tele, o lea ma la latou fesoasoani e mafai ona e nanaina tamai e le masani ai. O nofoaga puipui na folasia atu i ata eseese, e talafeagai lelei mo le ala savali.
  2. E toafilemu le Onppppers i leisi faʻataʻitaʻiga o se sili atu filifiliga mo le alalaupapa. O lenei mea o ni tamaʻi pili ma faʻateleina le susu, ia ausia meatotino a nei adremption e fesoasoani i se ata le vaaia na faʻapipiʻi i luga o le ie puipui.
  3. O le suavai puipui e le sili ona lauiloa, ae o le filifiliga aoga. E manaia tele mo le faia o se ala i le ponaivi po o le potu malolo. O le a le masani ai o mea o le a avatua i le alatele o le mea lilo ma se manaia manaia.
  4. Gymelomes - mea fou. O latou eco-faauo ua umi se olaga. E mafai ona faʻaaoga i lalo o le atavali.
  5. E manaʻomia ni tamamata puipui ma taugata, ae le mafai ona fufulu. Afai e te manaʻo e faʻaaoga i le ala savali, o le a lelei le pa puipui o pa.
  6. E galulue pepa puipui o pepa nai lo isi filifiliga, ae ua leva ona ola. I le auala ala, e mafai ona faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasiga ma sili atu tumau filifiliga.
  7. O le puipui puipui foliga manaia tele ma le masani ai. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e fausiaina se tulaga ese ma tulaga ese totonu i le ala savali.
  8. Flizelin wallpaper e faigofie ona kelu i luga o le puipui. E mafai ona vali, ma sa latou le fefefe i le susu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia tamai mamoemaquins ma mafiafia ie puipui

O nei avanoa uma e masani ona faʻaalu e masani ona faʻatatauina mo le ata o le alatele o le alatele ma alatele. E i ai a latou matata ma faaletonu. O le faia o se auala savali e le gata e aoga, ae e mafai foi ona matagofie, e mafai foi ona e tuʻufaʻatasia nisi ituaiga o pepa puipui.

Afai e te tuʻufaʻatasia pepa puipui mai mea eseese, ona totogi lea o sooga faʻapitoa i soʻoga. Afai latou te maitauina, ona faʻaaogaina lea o le gldings poʻo le plth poʻo le plthin mo le latou au fai. Aemaise le manaia o le faʻaofi mai o pepa poʻo ni pepa puipui poʻo ni mea e faʻapipiʻi ai, e pei o le vali.

Tulafono lea tatou te tuʻufaʻatasia ai pamu i le alatele

Tuufaatasi a Wallpapers e tatau ona foliga talafeagai ma manaia. O aitia e matua talafeagai lelei i totonu o le tasi fale mautotogi e le masani ai mo le isi.

Faʻatasia o faʻapipiʻi i le alatele: 4 filifiliga

Moli moli ma le le talafeagai ma le le mafaufau loloto i le tele o le tele o le lautele o auala

Afai e te le o mautinoa o au tomai faʻapitoa, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia polofesa pe saili se tuʻufaʻatasiga talafeagai o mekasini a lotoa.

E oʻo lava i se tofo lelei, e ono faigata ona fetaui ma le talafeagai filifiliga mo le ala savali o se lapoʻa. E mafai ona e filifilia se pepa puipui, faʻavae i luga o lau mafaufauga, ae faapena foi i le taimi e tasi, i le faʻavae faʻavae tulafono.

Couferated pepa faʻapipiʻi saʻo i le alatele:

  1. Mo tamai auala laiti poʻo ni auala laupapa uumi, e sili atu le filifilia o le pepa puipui o pupula ata tifaga, a o le tatau ona masani ai ata tetele. Mo se uiga sili atu, e mafai ona e faʻatulagaina puipui i lalo ma le le-taliga le pepa puipui, mo se faʻataʻitaʻiga, efuefu, ma le pito i luga o le potu e vavaeeseina e le potu susulu e ala i le malamalama galumaina.
  2. Mo lapoʻa lapoʻa, susulu o afifi ma se mea ua talafeagai lelei. E mafai ona e nofo toatasi i se tasi o le pa e tasi le pa pe tuʻufaʻatasia ni lanu i totonu o le alatele.
  3. E faʻaloaloa le potu i luga. Faʻaaoga le tuʻuga o loʻo faʻapipiʻiina pe o loʻo sima ma sima. Afai e te manaʻo e faʻaititia sina faʻaititia o le maualuga o le potu, e sili atu le filifilia o se upega tafailagi ma se faʻasologa o loʻo iai.
  4. A filifilia le pepa puipui, ia manatua o pa pupuni e gata i le fola o le fola ma le mafanafana.

Mataupu i luga o le autu: globurka: fale mai fafie ma o latou lava lima (38 ata)

O vaega autu ia ole filifiliga o le pepa puipui i le auala. Galue e tusa ai ma i latou, lua ituaiga o mea e mafai ona e faia ai ni tulaga le fuafuaina.

Manatu o le tuʻufaʻatasia o pepa puipui i le alatele

E mafai ona e faʻaogaina ni manatu ese lelei mo le teuteuina o lou alatele. O le mea autu o loʻo latou ofi i totonu o lau totonu ma ogatasi ma le natura o tagata o le aiga.

Faʻatasia o faʻapipiʻi i le alatele: 4 filifiliga

Fai le alatele, taumafai e pipii i le aotelega o le fale o le fale mautotogi

Ia sili atu le fetaui ma le pepa puipui o le Wallpah, faʻaaoga le laulau o le saʻo tuʻufaʻatasiga o lanu ma lanu.

O se filifiliga lelei mo se tamaʻi alatele o le a avea ma tuʻufaʻatasiga o ata puipui ma se vaaiga ma le monophinic moli. Mo se umi vaapiapi i le maualuga o le taualuga, o le tuʻufaʻatasiga o le lanu uliuli o le malamalama o puipui ma moli moli o le taimi nei o le taimi nei. Ina ia fuafuaina se tele o avanoa, e mafai ona e faia uma lau faʻataʻitaʻiga, iinei e mafai ona e faʻaogaina uma puipui ma potu puipui, laititi teisi le tele o le potu, ma o le pupula e tupu ai le tele o le potu.

Faia saʻo: tuʻufaʻatasiga o pepa faʻapipiʻi i le alatele (vitio)

Faʻaluina le pepa faʻapipiʻi i le alatele faʻatagaina oe e faia lenei potu muamua ma faʻalelei. Faʻaaoga lenei metotia ma le mafaufau, ma o le ulufale atu i lou fale o le a mitamita o lou aiga atoa!

Auiliiliga: Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia pepa puipui i le alatele (ata ata)

Faʻatasia o faʻapipiʻi i le alatele: 4 filifiliga

Faʻatasia o faʻapipiʻi i le alatele: 4 filifiliga

Faʻatasia o faʻapipiʻi i le alatele: 4 filifiliga

Faʻatasia o faʻapipiʻi i le alatele: 4 filifiliga

Faʻatasia o faʻapipiʻi i le alatele: 4 filifiliga

Faʻatasia o faʻapipiʻi i le alatele: 4 filifiliga

Faʻatasia o faʻapipiʻi i le alatele: 4 filifiliga

Faʻatasia o faʻapipiʻi i le alatele: 4 filifiliga

Faʻatasia o faʻapipiʻi i le alatele: 4 filifiliga

Faʻatasia o faʻapipiʻi i le alatele: 4 filifiliga

Faitau atili