Faʻafefea ona fai se ofu tele i ou lima lima. Ata

Anonim

Faʻafefea ona fai se ofu tele i ou lima lima. Ata
Soʻo se tagata e nafa ma le vaega o le atunuʻu o loʻo taumafai e fai lenei fasi fanua e aulelei ma paie pe a mafai. Mo nei faʻamoemoe, fugalaʻau, teuteu laʻau, laʻau matagofie poʻo fale gaosi ma fale faiva e faʻaaogaina lautele.

O sitaili o le mamanu o le atunuʻu e mafai ona sili ona manaia, e faʻamoemoe uma i le tofo ma le musumusuga a le e ona le fale. O le fugalaʻau o loʻo vaevaeina i isi itulagi foliga, laʻau e tuu i laina tuusaʻo, poʻo ni vaega.

Afai o laʻau i totonu o le togalaʻau ma ala e tuu i luga o laina tuʻusaʻo, o se faʻataʻitaʻiga o loʻo taʻua geometric. A faʻapea o loʻo totoina laau ma laʻau ma ni vaega, ma auala ma fugalaʻau moega e iai se mea na tupu, o lenei sitaili ua taʻua fua.

Filifili faiga mo le mamanu o le atunuu eria. tulafono

Faʻafefea ona fai se ofu tele i ou lima lima. Ata

O le a le sitaili e filifili ai mo se atunuʻu faʻapitoa? Lenei e tatau ona e tausisi i tulafono. Faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia le amanaia le mea moni e manaʻomia le faʻaaogaina uma o si sisitema, aua pe a faʻaaogaina se tasi geometric style, ma ma se teuteuga fua sitaili, e le mafai ona maua le iʻuga manaʻomia. O le mea lea, i lenei mataupu, e fautuaina ai le mamanuina o masani masani mo le faʻaaogaina sili o le lalolagi, ma o nisi vaega e tuʻufaʻatasia maʻeu lelei.

Faʻafefea ona fai se ofu tele i ou lima lima. Ata

Mo nofoaga tetele, e lelei le faʻaaogaina o le fua o le sitaili, o le a foliga mai e sili atu le faʻatulagaina o laau ma sili atu ona matagofie.

O le vaega o le fale i luma o le ulufale (e tatau ona faia i le foloa o le moega ma sulugatiti, o le a puipuia ai le ulufale mai o le auala ma le pisa, ma ia lelei ai mata.

Faʻafefea ona fai se ofu tele i ou lima lima. Ata

Ina ia mafai ona faia se fugalaʻau taʻalo i totonu o nuʻu, e tatau ona e iloa o le laina vaʻai e tatau ona pasi i luga o le taʻele moega. I lea tulaga, e foliga lelei lava i se laititi o fuga o fuga i le tasi taimi laau. I se tamaʻi tamaʻi, o le taʻele o le fugalaʻau ua nutimomoia i luma o le fogafale o le fale, poʻo le ala e tau atu ai i le ulufale. O le auala e tatau ona laititi punou, ma iai se lautele ina ia o le a tanu ni tagata se toʻalua, o le mea lea o loʻo ufiufi i le pito o le fugalaʻau.

Tusitusiga i luga o le autu: Pa vali metotia: Valivali metotia

Teuteuga o le atunuu eria ma lanu

Faʻafefea ona fai se ofu tele i ou lima lima. Ata

Faʻafefea ona fai ni lanu e fai ai se atunuʻu manaia? O luga o se togalaʻau fugalaʻau e le tatau ona tuʻuina tele ituaiga eseese o laʻau, o le a lava le faʻaaogaina o ituaiga e le faʻamaoni ma faʻatumauina ai le teuteuga i le vaitau atoa. O mea toto e aofia ai mea nei: phlox, chlox, chrysathouthums, phyros e taofi ai a latou faasaologa tusa lava pe o le a aau. E mafai ona e faʻaopopoina se parivrid barley, kickl ma isi ituaiga teuteu-faigata ituaiga.

I totonu o le aʻoga faʻaletausaga ua manaʻomia e aumai laau e asi lemu ave le faʻaseʻe ma fuga tele mo se taimi umi. O nei laau toto e aofia ai ie ponias, leona zeter, Asties, Alogauta. Mo le tele o le aufaataua pouendula, cosme, faʻamaʻi. Mai le Twilights foliga lelei i luga o le Klumba Pansnues, Turkey Carnition, Round, o le logo Centaty, Malva.

O se teuteuga matagofie o le togafiti o le a sauaina foi ma tuberkovichny laau. Ae latou te le taliaina ma fefiloi lotopulepulega, ina ia sili atu lo latou iai eseese vaega. O nei tuli, Dafedinals, Croccuses, HyCansathes, fiafia. Ina ua maeʻa le tu i luga o moli o le asusa, matagofie fuga o tausaga faʻaletino o loʻo totoina i le latou nofoaga.

Faʻafefea ona teuteu fugalaʻau moega?

Faʻafefea ona fai se ofu tele i ou lima lima. Ata

E taua tele mo le soloia o moega o fugalaʻau e fia iloa ai o loʻo manaʻomia le totoina o laau maualuluga maualuluga i tua i tua ifo, ma le maualalo ole mea ole lumanai. Faʻapea foi pe a tusia le tuʻufaʻatasia, e manaʻomia le amanaia o laʻau i meaola faamaʻamutia, susuga, eleele.

Taua tele o le lanu taumatau. I le faasologa mo laʻau taʻitasi e tu i luga o le fugalaʻau ma tosina i lona matagofie, ou te leʻi tuʻufaʻatasia ma isi i le tasi nofoaga, e tatau ona e filifili i le filifiliga o le lanu lanu. Aua le fetaui le piniki ma ranespberry fugalaʻau, lanumoana ma lilac poʻo lilac.

E taua foi le amanaia le taimi o le tafetotogia laau. O le tuufaatasiga o moega o le fugalaʻau o le a suia pea. O nisi laʻau na o le tietie, o nisi fugalaʻau, o isi o loʻo tafe mai. O lea la, e manaʻomia le puʻeina laʻau o le ati a latou fuga o le a faasolosolo ona suia e ala i le fugaina o mea nei ma o le a lava le a fugaina le moega.

Mataupu i luga o le autu: o puipui i totonu o le faletaele, metotia o filifiliga

Faʻafefea ona fai se ofu tele i ou lima lima. Ata

O le sili ona lelei dacha decration o le laufanua laufanua o le nofoaga. O le faʻamamaina o laʻau e mafai ona teuteu le veranda, terrace, Gazebo, pa ma o pa o le fale. Mo le faʻataʻoto i laufanua o le atunuʻu, e lua tausaga ma afu ma le ampel o laʻau ma mea o loʻo faʻaaogaina. O nei tausaga taʻitasi e toto ai le tautotogo taʻitasi i se nofoaga fou. I le Herbathous Normenial, o le eleele i luga o le laau mo le taumalulu ua oti, taumalulu na o le ROhizome. O le Rustic Everrennials ua sefe atoatoa seia oo i le tautotogo. O ia vala o laʻau e tatau ona mafaufau e ala i le filifilia o le lagolago mo latou ma le nofoaga o le a latou tuputupu aʻe ai.

Faatasi ai ma le laufanua laufanua, o le faʻataʻamilomilo o rosa, ashur vine, manulele, holidial, lemoriss, lemora tele, ma isi stras ua maeʻa faʻamaonia. O nisi o nei laau, e mafai fua fua ona faamaloloina meatotino. I le fausiaina o vine a le teine, e manaʻomia le faia o le faataʻitaʻi i le taimi, a leai e mafai ona fesoasoani atoa i le fausaga, latalata pe afai e totoina.

DIY FESOASOANI

E isi mea uma, o le tele o ituaiga o le a maua ai ituaiga eseese o. E toetoe lava a mafai. E mafai ona e tuleiina mea masani i mea tulaga ese ma i le taimi lava e tasi e aunoa ma le suia oi latou, ae na o le valivali.

Faʻafefea ona fai se ofu tele i ou lima lima. Ata

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le masani o le taʻele fugalaʻau mo le vai vai e liliu i totonu o se povi ofoofogia.

Faʻafefea ona fai se ofu tele i ou lima lima. Ata

Mai le uili mai le taʻavale e mafai ona e faia se togalaʻau le masani ai.

Faʻafefea ona fai se ofu tele i ou lima lima. Ata

Mai Korusipi, e mafai ona e faia se faleoloa le masani ai mo le foai, o le mea tatou te faʻapipiʻiina latalata i le pa ma nofo i luga o laʻau. Matou te mauaina se tulimanu leaga.

Ma e naʻo se tamai vaega o le mea e mafai ona teuteu ai le atunuʻu. Fantassize, fausia ma o le a avea ma macha o le sili ona matagofie!

Vaega o le Siamani Dacha

Faitau atili