Tatala le Brochet Nipkin: Polokalama ma Faʻamatalaga ma Vitio mai YouTube

Anonim

I taimi uma, o se tagata sa masani lea i faʻatino le nofoaga lea o loʻo soifua ai o ia, ma faʻamafanafana ai lona mamā. O se tasi o auala matagofie mo e alolofa i tagata nicelework e teuteu ai lou fale - O le foafoaina o le saolotoga solo ma le Crochet. O le solosolo e foliga lelei i luga o le fatafata, o se auauna, o se laulau pe o le a avea ma meaalofa lelei mo 'aiga ma e pele. Faatasi ai ma le fesoasoani a le manifinifi manifinifi ma eseese ituaiga o masters, airth ma le sili ona matagofie galuega na faia.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le matau, e te le gata i le napaki, ae o papatusi laupapa, ma ofu tino, pulou, pulu ma sili atu. I lenei tala o le a tatou taʻuina pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma se tamaʻi solota i lalo o le vase mo le amataga.

Ina ia mafai ai ona faʻatautaia ma amata lenei ituaiga o faʻapitoa nofoaga, e te le manaʻomia ni tomai faʻapitoa ma mea faigaluega. E na o se matau ma filo mo le galuega.

Tatala le Brochet Nipkin: Polokalama ma Faʻamatalaga ma Vitio mai YouTube

A o leʻi taumafai i le sili atu faigata galuega, e tatau ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona laʻeina se tamaʻi solosoloina. O fea e amata ai? Muamua e tatau ona e iloa ma le puleaina o le faatinoina o le tele o mata. O le faavae o le laʻei o le ea o le ea ma pou ma nukud ma aunoa makad. O isi o loʻo i ai ni mea e gaosia ai nei faʻamatalaga ma mea ua maua ai mamanu.

Faafaigofie filifiliga

Mo le gaosia o se solosolo ma se lapoa o le 30 cm, o le a e manaʻomia: 50 g o cotton ie, hek. 1. O le lapoa o le soloki e mafai ona suia tutoʻatasi.

  • Faʻapea foi ma le faʻatulagaina mo le lalagaina o le tele o le lapoʻa, o le galuega o loʻo amata i le Air Loops (V.P.)

Tatala le Brochet Nipkin: Polokalama ma Faʻamatalaga ma Vitio mai YouTube

  • 2 laina: Surver 3 V. Faʻatupuina, ona 2 koluma ma Nakud (Artisi. C / H), lea e fesoʻotaʻi faʻatasi, fausia se mama, (i le ata o loʻo faʻapipiʻiina o le solo) * 3 V. p. 3 tbsp. S / N, e fesoʻotaʻi faʻatasi, mai le * E manaʻomia le toe fai 6 taimi ma faʻauma 3 i totonu. p. 1 confund. Faatufugaga. faʻatasi faʻatasi. s / n. Le isi laina o laina e tusa ma le polokalame i le ata, ma ia e amanaia o nofoaga. E tatau ona manatua nai lo le muamua matasele, o le numera o le siʻitia o le ea o le ea ua manumalo.

Tusitusiga i luga o le autu: paie mamanu ma failauga ma polokalame ma faʻamatalaga mo mea a tamaiti

Tatala le Brochet Nipkin: Polokalama ma Faʻamatalaga ma Vitio mai YouTube

E oʻo lava i se tagata amata masini manaʻomia e feagai ma ia galuega, ua ia fiafia tele lava i le faʻailoaina o nisi tagata pele, polokalame ma faʻamatalaga o le galuega. O se polokalame faigofie lea mo solosolo:

Tatala le Brochet Nipkin: Polokalama ma Faʻamatalaga ma Vitio mai YouTube

Fetauaiga o laina. Laasaga-i-Laasaga Aloaia:

  • Muamua, lolomi 5 V.P. Ma matou te fesoʻotaʻi a latou tufuga. Faatufugaga.
  • 2 laina: Matou te filifilia 3 v.p. Siitia ma le 2 v.p., i se lio o 7 kulimi. S / N, o mea taʻitasi ua faaleoina ina ua maeʻa le 2 v.p., ave i lalo o le Hinge mama.
  • 3 laina: 3 p. Sini, 4 dbsp. C / n, sao i lalo o le 2 v.p., i le va o tusiata. laina pito i lalo. Nei i lalo ole V.P. Lalo laina i se lio o le lima tbsp. Faatumu se laina: Puleaina o le taʻitaʻi le mata o le 3 parakalafa.
  • 4 laina: 3 Sini ma 4 kulimi. s / n, fusiua ia i latou ma le tasi vertex. Ma 5 V.P. Ma sui le 5 tbsp. ma le tasi vertex ma v.p. Tatou te uma se faasologa o le 5 V.P., o le mea mulimuli o le mea e fesoʻotaʻi mai i le 3 p. Siitia.
  • 5 laina: Matou te toe faia i le 9 tbsp. S / N i lalo o V.P. laina pito i lalo. Matou te fesoʻotaʻi le taʻitaʻi n. Ma le 3rd Little.
  • 6 RAN: 3 itu. Sini, 4 tbsp. S / H ma le tasi vertex, saʻo i le tusiata. Laina maualalo, ona 5 v.p. ma le 5 tbsp. Ma se tasi vertex sui i le laina. I le faaiuga - o le cadiad matasele ma le 3 p. Siitia.
  • 7 laina: 3 p. Sii ma 9 tbsp. S / N i lalo o le 5 v.p. laina pito i lalo. Le isi * i lalo ole lima v.p. Slip 5 tbsp. C / H, i lalo o le isi 5-10 tbsp. C / H * ma lenei tuʻufaʻatasiga (**) e sili ona fiafia i le iʻuga o le isi 7 taimi.
  • 8 laina: 3 p. Siitia ma 4 tbsp. C / H ma le tasi vertex, ona 5v.p ma toe fai.
  • 9 laina: 3 Sifi, I lalo ole 5 V.P. O le laina pito i lalo e nonoa 9 tbsp. s / n. Le isi * i lalo ole 5 V.P. Nizhnya-5 Ata. C / N, toe fai le sitepu lea ma lalo o le isi 5 v.pp o le 10 dbsp. C / H *. Tuufaatasiga (**) ogatasi uma le lio.

E mafai ona avea le solosolo o le tele o foliga - ovava, lapotopoto, sikuea, tafatafa, etc.

Tusitusiga i luga o le autu: fuses mai beads: Matai vasega ma le lalagaina ma ata vitio

Tatala le Brochet Nipkin: Polokalama ma Faʻamatalaga ma Vitio mai YouTube

Le isi, matou te manatunatu i polokalame, ma i le pito o le tusitusiga o se ata auiliili mai YouTube mo le gaosiga o se lapotopoto. O le galuega galue o se taimi lava o le taimi e alu ai ma fuafuaina mo poto masani ata, ae o le a maeʻa oloa o le a sili atu ona faʻamoemoega uma. O se isi lipoti o se solosolo mamanu, o loʻo faʻalauteleina mai i le ogatotonu i le pito, e pei o le fulufulu tino. O le solosolo e matua matagofie, malamalama ma agamalu!

O le lapoa o le oloa e matua tele lava - 50 cm, o lea e mafai ona faʻaaogaina o se larli-laulau mo le laulau kofe. Afai e te manaʻo e ave se puʻupuʻu mafiafia mo le lalagaina o le solosolo, ona kilia lea o le potu aoga.

Ina ia galue, o le ae manaʻomia: vulu 50 g (250 m), matau №1,5 - 2.

Cnitting Faʻamatalaga Crochet:

  1. Matou te touina 10 v.p. Ma fesoʻotaʻi i le mama.
  2. 1 laina: 1 v.p., 24 tbsp. B / n i le mulimuli mama.
  3. 2 laina: 3 v.p. siiina, 23 tbsp. C / H ma Bas Loops i le faatufugaga. b / n laina muamua.
  4. 3 RAN: Businge faʻaauau e tusa ai ma le polokalame 2. Fai i le faaiuga o le faʻaiuga e tusa ai ma le polokalame 3.

Bluesting polokalame tatala solosolo (1,2,3):

Tatala le Brochet Nipkin: Polokalama ma Faʻamatalaga ma Vitio mai YouTube

Tatala le Brochet Nipkin: Polokalama ma Faʻamatalaga ma Vitio mai YouTube

Tatala le Brochet Nipkin: Polokalama ma Faʻamatalaga ma Vitio mai YouTube

O le oloa uma o le afifiina, starch, faʻaloaloa i le lapoʻa ma malupuipuia pini seʻia faʻamago le faʻamamaina. O le solosolo foliga manaia tele!

O lenei e le o manaʻo uma tagata e ufiufi uma luga o le fale na o le solosolo. E tele filifiliga pe a mafai ona e faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea faapena e talafeagai lelei mo se ata pupuʻu, o itulau o pupuni, o le a teuteuina laupapa. O le a foliga i taimi uma e teuteu ma le muamua. O solosolo lapopoa e mafai ona teuteu lavalava, tamai aluga, fai se potu ma tautau i luga o le puipui. O mea uma o le a aumaia ai se foliga manaia o lou fale.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili