O le a le mea e muamua ai, faʻailoilo le faʻaulufale mai o le Prepan

Anonim

O le a le mea e muamua ai, faʻailoilo le faʻaulufale mai o le Prepan

O le pepa puipui e tatau ona faapipiiina pe a uma le taualuga e fai ai se filifiliga pe faʻapefea ona i ai i lenei tulaga, e tatau ona e aʻoaʻo uma le lelei ma le le fiafia o gaioiga. Afai o le PROGND o loʻo fusiina, o soʻoga o soʻoga o le a faigofie ona taulimaina ma le totoa poʻo le vali, ma kelu le pepa puipui o le a le fefe lava. Ae i lenei tulaga o loʻo iai se faʻafitauli i le filifilia o le pito o le pepa puipui i le tuʻaiga o le fasioti tagata. O loʻo tilotilo atu i le isi itu, e mafai ona malamalama i ai afai e muamua aveina faʻafitauli, ae o le ai ai faʻafitauli i le faʻapipiʻiina o le meli ua i ai muamua o le taimi e faʻamago ai. E faapefea ona avea?

Ogatotonu o le prewinn i luga o pepa puipui, pe faʻapefea ona e faʻaoʻo: filifiliga o mea

O le pito i luga o le PROGTNT o loʻo faʻaaogaina ma le sini e nana uma tapulaʻa o tapulaʻa o puipui ma le taualuga teuteu ma whitewash. I le faʻaopopoga i lenei galuega tatau, latou te aumaia ai le faʻauiga o le faʻapologaina, aua ua teuteuina le ata ma le totonu ma tuʻuina atu le tulaga lautele.

E tele ituaiga o Carel mo Faalapotopotoga galulue ma le pito i luga o le potu. O le eseʻesega o loʻo i mea ma metotia o gaosi. O mea ia i mea ia e fesoʻotaʻi a latou meatotino faʻale-tino.

O le a le mea e muamua ai, faʻailoilo le faʻaulufale mai o le Prepan

Faailo le upu e maua ai se maea masani

Ina ia mafai ona fai ni ato e faʻaaoga ai le 4 mea nei:

  1. Fafie. Fafie Fafie e mafai ona foliga sili atu i totonu. E le afaina poʻo le a le siva, tagata o tagata poʻo le masani masani. Ina ia mafai ona fai se laʻau laʻau e tele le faʻaaogaina o se mahogany, ok, nak poʻo le larch.
  2. Se papa. O nisi taimi i mea faʻapitoa e mafai ona e maua ai le faʻafefeteina o upu faʻa-maʻa. Latou mafai ona fetaui lelei ma le lautele i totonu, ma e sologa lelei ma faaonapo nei. O le tau o ia mea e maualuga, na faamatalaina i le mea moni e faigata tele le maua o le mea.
  3. Gyptum Carel. Faʻafetai i le Gypsium, e mafai ona e faia ituaiga eseese ma foliga o le faʻaupuga. E faigofie tele nai mea na muamua atu, ma e ese mai le televave. Peitai, a o le i faʻatauina nei mea, e tatau ona e mautinoa i le sili atu o le lelei o ou puipui., Polystyrey Sinam, 'eseʻese ituaiga o palasitika.
  4. Palasitika panels. I le taimi nei, o tagata gaosi faaonapo nei ua tele na latou fiafia i le gaosiga o palasitika oloa. Leai se tuusaunoaga ma le taualuga upu. I faleoloa faʻapitoa e mafai ona e faʻatauina ni vaega mai polythylene.

Mataupu i luga o le autu: naepio mo se mafanafana mafanafana ma ou lava lima: faavae

Afai tatou te talanoa e uiga i mea agamalu ma feololo, ona o le palasitika ma ni laupapa laupapa ma ni laupapa laupapa e mafai ona taua ia i latou. Ua maeʻa, faʻavae i luga o lenei mea, e mafai ona e tali mai o loʻo kopi muamua. Afai e fetuutuuna le oloa ma faʻasino i le paketi, ona mafai ai lea ona e taumafai e faʻatino le faʻapipiʻiina o le ogatotonu o le ogatotonu, ae e tatau ona faʻaaogaina e leai se atoatoa pamu, o lea , o le galuega e le mafai ona e alofia. A faʻapea e malu ma mafai ona fetuʻu ma mafai ona fetuʻunaʻi i le cout le puipui o puipui, ona le manaʻomia lea o le totini.

E mafai ona kelu le savali i luga o le pepa puipui

Afai tatou te talanoa e uiga i lenei metotia, i le uluaʻi mata, e foliga mai na sili ona faigofie. Peitaʻi, latou te fiafia naʻo tagata faʻapitoa, aua latou vave taumafai uma i faʻaletonu ma le faʻaleagaina ma le taofi, ma le pepa puipui e faʻatu i le tulaga masani. Ua lava lea e fai ai le tamaʻi faʻataʻitaʻiga, ma e mafai ona e faʻatino le galuega e leai se leaga o le galuega.

O le taʻumau o le Preling e mafai ona fatuina le lagona o le maeʻa atoa o le leai o se faaletonu i luga o puipui, ae e tatau ona faia lenei mea, e tatau ona e faʻatinoina le faʻaʻoleina.

Faʻavae i luga o lenei mea, e mafai ai ona malamalama i le mea tonu o loʻo faia muamua, le faʻapipiʻiina o le pronth pe kelu le pepa puipui.

O le a le mea e muamua ai, faʻailoilo le faʻaulufale mai o le Prepan

O le tuufaatasia o le anthul e mafai ona faʻapipiʻiina ma o latou lava lima, aunoa ma le fesoasoani a tagata tomai faapitoa

I soo se tulaga, sauni mea nei ma mea faigaluega nei mo galuega:

  • Polymer kelu;
  • Faapipii kelu;
  • Tono;
  • Pnva kelu;
  • Fao malai;
  • Hacksaw;
  • Stauslo;
  • Manai.
  • Laina;
  • Penitala;
  • Oneone pulu;
  • E leai se lanu e lanu;
  • Vali (pe a tatau).

E ui lava i le mea moni i le taimi e mafai ai ona e faʻatauina soʻo se mea mo le faʻapipiʻiina, e sili le faʻaaogaina o le mea e taʻu o le tagata gaosi oloa.

Faʻafefea ona e faʻamilo le faʻaiʻuga i luga o le pepa puipui

A uma ona e filifili pe faʻafefea ona e faʻapipiʻi i luga o ato ato i luga o le totonugalemu, o le fesili o le a tumau pea tatala, o fea mea e mafai ona faʻapipiʻiina i le puipui puipui.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau le fata i luga o le puipui ma ou lava lima i le 5 minute

Mo lenei faʻamoemoe, e masani ona faʻaaogaina:

  • Faapipii kelu;
  • Polymer kelu;
  • Tolomilo, e aofia ai pva.

E leai se eseʻesega o le faʻaaogaina o le fofo o le fofo, o le mea autu o le saoasaoa o lona faʻamago i le maualuga.

O le a le mea e muamua ai, faʻailoilo le faʻaulufale mai o le Prepan

Faakelu le taualuga o le prepan i luga o pepa puipui e mafai ona pisa pe tufuga

E mafai ona e agaʻi atu i le faʻagasologa o le pasiaina o le mea na fai i le taimi na maeʻa ai uma le galuega o tapenaga uma. Igoa, Aveesea o palapala ma pefu, atoa foi ma le teuteuina.

Ina ia mafai ona faapipiiina le sauniaina o le tusi, e tatau ona e faʻaʻea i tua i le pito i tua ma faʻaaoga se laititi o kelu, e manaʻomia le fasi pepa ma e leʻi alu i fafo. A maeʻa le fofo, e teu le tagata faʻatau i le itu ina ia faʻamamaina le kelu.

Afai e te vaʻai o le kelu tautala mo le pito, aveese ma se matutu vaivai ie. I le maeʻa ai, o le muamua ato ato e oʻo atu i le nofoaga saʻo i le maalili ma fetaomi atu ma le malosi o lotoa. O lima e le tatau ona aveʻesea pe tusa o le minute ina ia mafai ona faʻapipiʻi le batuette i le faʻavae.

Tulafono autu: Faʻafefea ona Trim Walpapper mo le faʻafefeteina

Ina ia maua ai se lelei ma maualuga-tulaga taua, o gaioiga uma e tatau ona maeʻa agavaʻa agavaʻa ma le auala saʻo. I lenei faapipiiina e leai ni nilotu, ma o le e na e le mafai ona vaaia, o le mea e taʻufaatusa e faʻasino i le puipui o puipui.

O le mea moni, e le o ni taulaitu uma iloa pe faʻafefea ona fufulu lelei pe faʻapipiʻi le pepa puipui i le promthes.

O le a le mea e muamua ai, faʻailoilo le faʻaulufale mai o le Prepan

Ia o le iʻuga e mafai ona faʻamalieina, e tatau ona faʻatinoina uma gaioiga

O le mea moni, o tagata taʻitasi o tagata e 'aʻai e i ai le leona i lalo o le taualuga. E manaʻomia le iloa o le palu taʻitasi o le palu i luga o le puipui e tatau ona faʻapipiʻiina i se auala e faia ai pito i luga o ata. Ina ua maeʻa, latou te puʻeina sina sipala ma faaalu i luga o pito i lalo o le fesoʻotaʻiga o le fesoʻotaʻiga ma puipui. O le iʻuga, o se lafu e tatau ona gaugau.

Mataupu i luga o le autu: uiga o le ea conditione

Ina ua maeʻa nei gaioiga, ua tutu le spat i le nofoaga o pala ma le maʻamauga ma se naigū ma le faʻaeteete totoʻa i lalo o pito 'ese o le pepa. Ua maeʻa le faʻagaioiga. Afai e te matauina o le Glue ua tatalaina, e mafai ona aveesea ma se ie susu po o se pupuga. O le iʻuga, o le a e maua se potu teuteu teuteu lelei ma lamolemole pito.

Faʻafefea ona e faʻapipiʻi le faʻapotopotoga i le ogatotonu o le Preling (vitio)

E faʻavae i luga o le tatou tala ua faʻamatalaina i luga, e mafai ona faʻaumaina e mafai ona kelu le pepa puipui aʻo leʻi tuʻuina atu le pepa puipui ma mulimuli ane. O gaioiga tetele uma na faʻamatalaina i luga, ia latou malamalama lelei ma i latou, o le a le mafai ona e faia vave se filifiliga, ae foʻisi foʻi le faʻapipiʻi ma le talafeagai ma le saʻo.

Faitau atili