O le teuteuina o le fale mai le fale mai le pa: Fautuaga mo Amataga

Anonim

Ole isi vaega ina ua maeʻa le fausiaina ma le faʻatautaia o faiga tau fesoʻotaʻiga i totonu o le fale o loʻo teuteu ai le fale o loʻo i totonu o le fale mai le pa. O lenei galuega e le sili ona faigofie, ae o le ala saʻo e mafai ona e faʻafiafiaina ai oe lava, ma puipuia ai mea sese. O le mea autu o le faʻamaonia lea o le faʻasologa o le faʻapipiʻiina o galuega, filifili mea talafeagai ma saʻo le faia atoa o le lautele o le potu.

Luma o le galuega i totonu o le fale malo

O le teuteuga i totonu o le fale faʻasavili e amata i le tapenaina o le galuega fuafuaga ma le faʻapipiʻiina o polokalame o le faʻamaeaina o mea i totonu o le potu. Fuafua i le tele o itu ma foliga o le fale lava ia, o se faʻasologa o gaioiga e mafai ona suia, o se auala o le feʻe moli o fefaʻatauaʻiga, ma aofia ai tulafono lautele e tatau ona mulimulitaʻi.

O le teuteuina o le fale mai le fale mai le pa: Fautuaga mo Amataga

Muamua o mea uma, faʻapipiʻi galuega amata i fola. I lenei nofoaga, o le tele o faiga o fesoʻotaʻiga, feutagaiga, mataala ma talipupuni faʻapena. A o faigaluega, e manaʻomia foʻi ona e saunia ni tulaga fiafia ma fetaui lelei. I le faia o le fola, o tagata e ona e talafeagai ona galue i tafatafa o le potu, e aunoa ma le popole i le mea e tuu ai le vae ina ia aua nei tape.

E mafai ona e faia le le tumau le tafi pe a fai e te leʻi faʻapipiʻiina le tevela. I lea tulaga, e taua o le fola le pa e le pipii ma le lele. E mafai ona e faʻasaʻo ma fao i fafo i ni nai nofoaga ma e faigofie ona faʻaoʻo ai laupapa.

Aua le faʻaseseina le faʻamasinoga i le pito i luma o le potu, afai e te leʻi taunuʻu mai fola. Faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻiina i luma o le vaega autu o le faʻapipiʻi.

Ina ua uma ona taʻele le foloa foloa, o le a mafai e faʻatino le gaosiga o se pa ma le faʻatupu manatu faʻapitoa, tapuni nofoaga o soʻoga ma le va. I le uma o le fola, ua fetaui lelei. A o le i ta le tusi i luga o le pusa, e tatau ona e fuaina ma le faaeteete uma itu o vaega ina ia aua le galueina le tele o slots. I le tulaga mulimuli, o le faapipiiina o le taualuga.

Mataupu i luga o le autu: afi faitotoa: auiliiliga

O le teuteuina o le fale mai le fale mai le pa: Fautuaga mo Amataga

O le teuteuina o le fale mai le fale mai le pa: Fautuaga mo Amataga

O le teuteuina o le fale mai le fale mai le pa: Fautuaga mo Amataga

Afai e leʻi maeʻa sau galuega i le galuega ma outou manaʻo i mea uma e faia vave, e sili atu le vave faʻafesoʻotaʻi polofesa. O le mea moni, e le o se taugofie lenei, ae e mafai ona e mautinoa o le a saʻo mea uma lelei, e tusa ma tulaga uma faʻapitoa.

Manaʻo e fai uma mea uma e te faia, saunia le mea faigaluega tatau ma le numera o fale o fausia i lalo o lau potu potu. E tatau ona e filifilia le fuafuaina o le potu lata mai o le potu muamua, ma mafaufau i auiliiliga uma o totonu.

Vitio "Faʻafefea ona Fai"

Mai le vitio o le ae aʻoaʻo ai le auala e feagai ai ma le tini o le fale i totonu.

Vaega o le faamaeaina

O le teuteuina o le fale tausinio i totonu o loʻo faia e faʻaaoga ai mea tutusa i isi fale. O le galuega e manaʻomia le alualu i luma ia o ona tagata, pe a latou mananaʻo uma e fai a latou.

E i ai ni vaega e te manaʻomia ona e iloa muamua.

O le teuteuina o le fale mai le fale mai le pa: Fautuaga mo Amataga

O le mea e sili ona taua - pe a maeʻa le fausiaina o le fale mai le laʻau, e manaʻomia le faʻatali se taimi e te faʻaseʻe ai. O le mea moni na solomuli ifo o le panisiu o palepao mafai ona oo atu i le masina. Mo mamanu laupapa, o le solomuli o se mea taua tele, talu ai o le maa poʻo fale pilitoina e le taua tele mo le faʻalauteleina o galuega mai totonu.

O le tulaga o le sprinkgage e faʻalagolago i le tau i lau itulagi, o le tulaga mamafa o le vevela, o le tau vevela i le vaitau, o le ituaiga o laʻau, o le mafiafia ma le tele o isi tapulaʻa. Fuafua i lenei mea, o le faʻagaioiga o le faʻagaioiga e mafai ona matua suia lava - mai le 2 masina i le 3 tausaga.

O le lona lua o le solomuli e le taua, e pei ona afaina ai le maualuga o le fola teisi - luga i le 1% o le maualuga maualuga.

Filifilia o Mea

Mo le teuteuina o le potu o le potu, e tele lava mea eseese e mafai ona faʻaaogaina, e ese mai i latou lava e le lava le aoga, ae foliga mai i le faʻapipiʻiina, foliga o le vevela, vevela-faiga ma isi tapulaʻa.

Mau i luga o le autu: O le a le loloto e mafai ona sisiina ai le vai mumusu le pamu?

Tele tele mo le faʻamalosia i totonu ma le ufiufi o le fale laupapa, o le kukama, puipui puipui o loʻo faʻaaogaina. O lenei mea e matua le taugata tele, faigofie ona faʻaaoga, malamalama. I se faʻaopopoga, i faleoloa faʻapitoa, e mafai ona e filifilia se fatu, toomaga ma se lanu o mea e lanu.

O le teuteuina o le fale mai le fale mai le pa: Fautuaga mo Amataga

E tele mea taugata na taugata, ae o le gaosia o le gaosia ma le alofa o le ai ai.

Fola fola

Ina ia taoto se tamaʻi povi laupapa i luga o le fola, e manaʻomia le faia o avanoa ma le faʻailogaina. A o le i amataina le faʻapipiʻiina o galuega, e tatau ona e mautinoa o le folaʻo fola e oʻo lava i le vevela ma le vevela ma le susu e le faʻalavelave i le lumanaʻi. Uma le le aoga elemene ua aveese pe laʻei i lalo o laupapa laupapa ina ia leai se leaga o loʻo faʻapipiʻi laupapa laupapa.

O le malosi o le le aoga o se tulaga taua tele i le galuega. Seia vagana ua maeʻa le faʻapipiʻiina o lenei mea, e le manaʻomia le komiti.

O le teuteuina o le fale mai le fale mai le pa: Fautuaga mo Amataga

O le faʻauma o le fola, laminate, palu poʻo le pepa faʻapipiʻi e masani ona faʻaaogaina. Filifili se mea e tusa ai ma le lanu lanu o le a lelei o le ogatasi ma pa ma taualuga. Faʻalogo i le taimi e faʻatau ai le faʻailoga (tikeri o le vevela fesiitai), e ono faʻailoa mai ai le mafuaʻaga faʻapitoa o fola gaosi.

Pa puipui

Afai e te filifili e faʻaaoga ni laupapa faalenatura mai le puipui e faʻauma ai puipui, ona mafai lea ona faʻaaoga se masini enaena faʻapitoa e maua ni billets. E mafai ona e vavaeeseina i totonu o le fale e le gata i le pa, ae filifili foi se isi mea e o gatasi ma le fola ma isi elemene i totonu. Paʻu Panels, LING, Plaster, Drywall ma vali e masani ona faʻaaogaina mo galuega.

O le teuteuina o le fale mai le fale mai le pa: Fautuaga mo Amataga

E masani lava, o le teuteuga puipui o loʻo faia i luga o se laupapa laupapa faʻapitoa i ai o le a faʻapipiʻi ai le omea. O le mea lea e faʻapitoa ai le faʻaaogaina o le faʻavae i luga o le puipui. E fao i luga o le digwall, o lo o ufiufi po o isi mea. Mana o Counstons faitau i luga o le faavae o le tipia o le mamafa.

Mataupu i luga o le autu: masani mamanuina filifiliga ma pogisa faitotoa ma moli moli

A uma ona uma lau fola i le fola ma puipui, e mafai ona e tipiina le leona i lalo o le tulimanu ma fuaina aʻo leʻi tuufaatasia. E taua le faia o lenei mea ina ua uma ona saunia puipui. A leai, o se isi mafiafia o pa o le a tamoʻe mai avanoa.

Faaumaina le taualuga

E fautuaina e faʻasaʻo le taualuga i lalo o le pa, ae le faʻasaʻoina i se masani masani. Ua lauiloa nei e teuteu le pou pito i lalo o fafie, polyarethane poʻo polystyrene, aemaise pe a fai o le fale o loʻo tusia i le preves style, atunuʻu. Ole mea lea e masani ai ona iai se faʻataʻitaʻiga, e le o laʻasaga faʻatinoina, lea e mafai ona faʻaaogaina lelei i le taimi o le ai ai le fale o le pa ma o latou lava lima. Afai e le talafeagai nei filifiliga faʻataʻitaʻi mo oe, ma e te manaʻo e nana le lagolago lagolago, ma e le lelei le mea o le fale i le tuʻugamau e le o le ua tagi i lenei vaitaimi.

I totonu o le faletaele po o le umukuka, ua faʻaleleia le le suamalie o le ea, ma fafie pito i luga e manaʻomia se puipuiga atili i se puipuiga. O le ata tifaga na faʻamaloloina ai le sipela mai le PVC e mafai ona taulimaina ma lenei galuega.

O le teuteuina o le fale mai le fale mai le pa: Fautuaga mo Amataga

O le filifiliga o mea ma lanu e fuafua e le aotelega ituaiga o mamanu o lenei potu. O le filifiliga o ata tifaga mo le taualuga o le tele ma faʻatagaina oe e uitaʻi ma le ulufale atu ma le loto i ai.

Vitio "Foliga Vaaia"

I le vitio o le ae vaʻai poʻo le a le mea o loʻo i totonu o loʻo foliga mai.

Faitau atili