Metotia ma filifiliga mo moli moli

Anonim

A o le toe faʻaleleia e masani ona feagai ma le faʻapipiʻiina o mea fou: faletaele, taele, magoto. E tafao faamasani, e iai le tele o ituaiga o fufulu fufulu ma atigi ese o eseese geometric spepes: ova, taamilosaga, gentric ma tulimanu. I se faʻaopopoga, puloufanoa ma ua goto, ae eseʻese mai le leai o se ituaiga o pu mo le faʻapipiʻiina o le fefiloi ma ua vaevaeina i le tele o kulupu, tuʻuina atu i le tele o vaega, tuuina atu i le tele o vaega, tuuina atu i le tele o vaega, tuuina atu i le tele o vaega, tuuina atu i le tele o vaega, tuuina atu i le tele o vaega, tuuina atu i le tele o vaega, tuuina atu i le tele o vaega, tuuina atu i le tele o vaega, tuuina atu i le tele o vaega, tuuina atu i le tele o vaega, tuuina atu i le tele o vaega, tuuina atu i le tele o vasega Ae le i faʻapipiʻiina le magoto, e manaʻomia le fuafua o metotia o lona faʻapipiʻi i se nofoaga tumau, o le faʻapipiʻi taualumaga e tele lava ona o le mea e faalagolago ai i le tele ma foliga o le fua.

Metotia ma filifiliga mo moli moli

Fufulu vaitusi i le faletaele e le gata i le tele o foliga ma lanu, ae faapena foi i le auala na nonoa ai.

Meafaigaluega ma Mea mo Faailoga ma Faʻapipiʻi Fundbasin poʻo atigi:

  • puipui (e masani ona sau i se seti ma le fufulu fufulu);
  • shock crill po o le uafu;
  • vili solo;
  • sikulukalaiva, sikulutive seti;
  • samala, faailoga;
  • Seti o le Wrench, Kornaon Ki;
  • teuteuga po o ni fao;
  • lig;
  • Fufuluina pakete paketi;
  • hydrolinon;
  • O natisa;
  • Fasi lima lima;
  • masking pugs;
  • Umi le auala savali
  • Penitala facebook;
  • silikicone oglant;
  • Faamaapeina po o le fum-lipine.

Faapipiiina Bowl Bowl i luga o le puipui

Faʻapipiʻiina o le magoto poʻo le fufulu fufulu i luga o le puipui e masani ona faʻaaogaina i totonu o faletaele, faleuila ma isi nofoaga tumaoti.

E tusa ai ma le tulaga, o le faʻapipiʻi maualuga o le ipu e tatau ona 80 cm mai le fola i le pito i luga o le vao, e ono eseese lenei faʻatusa faʻalagolago i tulaga ma tulaga.

E tatau ona iai le puipui o le Brackces i luga o le puipui o 80 cm mai le fola.

O le fuli i luga o le puipui e faʻavae i luga o noataga faʻapitoa e lua, o loʻo aofia i le pusa faʻapipiʻi mo se fufulu fufulu. O le Mauga o loʻo faia e ala i le faʻaliliuina o fale palasitika i le puipui, saunia o le puipui o piliki poʻo le susu. Afai o le puipui o le sima, ona manaʻomia lea e faʻapipiʻiina uʻamea uʻamea ma se laupapa laupapa muamua. O le Baghbasin o loʻo tuʻu i luga o Bolts na fao i le puipui, ona toe faʻalelei lea ma ofuvae palasitika. I le itu o le Badwasin, o loʻo faʻafesoʻotaʻi le puipui, e tatau ona e faʻaaogaina le silika e puipuia ai le vai tafe i lalo o le magoto. O le faʻatasiga i le va o le pesini ma le puipui e mafai ona faʻatumuina i le sili-o le sami, pe a maeʻa le faʻapipiʻi ua uma ona faia.

Mataupu i luga o le autu: O ni mea lilo o le au paia potu

O le fefiloi o loʻo faʻapipiʻi i le magoto o ia lava, ae o le vai ma siphoon e tatau ona faia ni naifi ma matagofie, talu ai o le avanoa avanoa i lalo o le magoto (leai se avanoa). O le filifiliga sili lea o le a avea o se faʻataʻitaʻiga o le auala e mafai ai e le suavai ona o le suavai o le pusa toso i lalo o le pu i lalo o le magoto. O lea, o le alavai mai le siponi e tatau ona alu sao i totonu o le puipui, ma le vai faʻafefe o le palufi (vevela ma malulu vai) e tatau ona malu ai le puipui.

Sanks faapipiiina luga o le tupua

O le Laʻasaga Bowl Bowl i le pito o loʻo tufatufa atu, o lenei ituaiga e fetaui lelei i soʻo se totonu. Muamua, e manaʻomia le tuu o le Kapeneta i le Faʻapipiʻiina o Nofoaga o le Baghbusin ma tuu le laulau masini vevela. I totonu o le pull pu, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le plum gral o loʻo faʻaogaina i totonu o se paʻu kakuka, ma faʻamamafa ai ma le nutā i lalo o le magoto ifo i lalo o le magoto ifo i lalo o le magoto ifo i lalo o le magoto ifo i lalo o le magoto ifo i lalo o le magoto. E manaʻomia le ofuina se loka paʻu ma le lokaina o le lima-foliga o le paipa apepa paipa, pe a uma le tioata o le siphon e tatau ona faʻapipiʻi i le paipa. Ina ua uma ona gaosia e gaioiga, le ipu vai o le siphon i le mama mama, o le tapuni o nati oso i lalo.

A maeʻa lena, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le sami mai le sipuni ti, e le ofi ma o le paipa e tatau ona motusia ai le tumau. O le faia o lenei mea, o le nofoa afi o loʻo matala e ala i le aveeseina o le satauro poʻo le swong, o le paʻu o loʻo faʻamagoina le mama ma se tamaʻi taʻavale. O le paipa ua motusia mai le siphon o loʻo 'ave i le nofoaga o le patu o tagata patu. Mo le faʻamalosi tino i le alavai, o le vai e sili atu ona malosi. Afai o loʻo i ai se pu i luga o le palu i luga o le magoto, e faʻapipiʻi i luga, a o lona Mauga o loʻo faia i luga o le hardoe bracket poʻo luga o le paʻu o le kapeti. Faʻaofi i totonu o le pu palu ma se kesi ua mautu i le pito i lalo o le pito i lalo poʻo le nati, muamua o le faʻauigaina o pads i lalo o latou. O le mauga o le hardohoe puipui na faia ma se nati i le mulivae, o loʻo faʻamauina i lalo i le palu. O le solosolo i luga o le tulaga ua faatuina tutusa.

Mataupu i luga o le autu: E mafai faapefea ona e aulelei pipii i luga o le umukuka i lau umukuka

Faapipiiina ipu i luga o puipui ma i luga o se perstratel

Faʻafesoʻotaʻi le siphon handhonbasin fetuutuunai fiafia i le tupogi uila.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se penitala, tulaga ma le umi sitepu saʻo, e tatau ona e maua ai se laina faalava i le mamafa o le 80-85 cm mai le fola e faʻamautu ai le fola. O le umi o le laina faʻaupuga o loʻo tolopo, tutusa i le mafiafia o itu o itu o le ipu i luga o pito, o le a ia faʻalagolago i puipui. I se tulaga tutusa, o se faʻailoga e faia mai le laina faʻamilo i le isi itu o le magoto. O nei faʻailoga uma e lua e tatau ona fesoʻotaʻi i le laina saʻo i le va o latou lava, o le a sili atu mo le nana o le puipui. Ona liliu aʻe lea o le ipu i le pito i lalo, o puipui faʻapipiʻi i luga o ona itu auala, ma e tatau ona toe tutu i lalo ma se vaalele lagolago latou te lagolagoina ai le punou. E i ai le mamao i le va o le sili atu o le le mautonu o le maualuga o le maualuga o puipui.

A tuʻufaʻatasia le laina faʻapipiʻi ma le afa vaalele o le puipui ma pe a tuʻufaʻatasia ni taufaʻamataʻu punou ma faʻailoga o le lalagaina i le puipui o loʻo maua i totonu o puipui. Ina ua mavae lena, o pu na siosiomia i itu o le faʻapipiʻi, na faʻailogaina muamua i luga o le puipui, ona faʻapipiʻi lea o le pupuʻu ma puipui.

O loʻo faʻapipiʻiina le ipu i luga o puipui, o nofoaga o lona faʻapipiʻi ua tusia i lalo, ona mago lea o pu, ma o loʻo faʻapipiʻi le oloa i le nofoaga. O le hardbanin o loʻo faʻapipiʻiina ma le afu o le faletalimalo, o loʻo ofuina e le 'auvae o loʻo manaʻomia. Ina ua mavae lena, o le mea na totoe o le reluma e faamamaina le tumau mausali.

Metotia ma filifiliga mo moli moli

Faʻapipiʻiina o le fefiloi i luga o le faʻamalologa ua le mafai ona faigofie ma sili atu le talafeagai e maua ai seʻi vagana ua faʻasaʻo i luga o le puipui.

Ina ua maeʻa uma faʻailoga mo le Burbasbin, o le alavai i le popo o le sydraulic ua fesoʻotaʻi, o le faʻapipiʻiina o le sipela i le taimi mulimuli. I le sili atu o le tele o mataupu, o le faapipiiina o le atigi i luga o le perststtaty e gaosia e le pa, o lenei oloa ua faapipii i ai. A faʻapipiʻi le pesini i luga o le pefu, e taua tele o le pu o loʻo i ai i le ogatotonu. Ina ua mavae lena, o le goto o loʻo tafe ifo i luga o le puipui, o lona uiga e faia ai faʻailoga i luga o tamai ava i le nofoaga o le a faʻapipiʻi ai. O le inisi inisi inisi, ma plugs o loʻo faʻaofi i totonu, pe a maeʻa ona faʻapipiʻi pu ma le puipui, ma ua faʻapipiʻi le ipu i le puipui. Aua neʻi galo e faʻaaoga le paʻu paʻu. Ina ua uma lena, o le sipai safu ua pipii i le lagi, ma lona paipa e faaofi i totonu o le pusa olo.

Tusitusiga i luga o le autu: Jacquar ie pupuni - ralin o totonu taʻitasi

Faapipiiina o le Snuck Bowls i luga o le taofiga malu ma i luga o le semi-mulimuli

A faʻapipiʻi le atigi i luga o le moli i luga o le semopleing, o le faʻateʻaina o le flus e tatau ona avea ma 0.5 m mai le fola.

A o le tulaga o le tuʻuina atu o le uati i luga o le fata malulu, ona ia faia ai le avega atoa ma ia avea o se tu mo faleuila. O le lua-faleoloa fata e aofia ai le alavai alavai ma ua faʻaaogaina foi o se nofoaga e teu ai mea laiti. Muamua, o le puipui faʻailoga le tulaga e faʻapipiʻi ai le fufulu fufulu ma le nofoaga o faʻapipiʻi. O le 'au o loʻo tosoina e pu lea o loʻo faʻaofi ai le vai, pe a maeʻa le pesini i luga o le fale . Aua neʻi galo e uiga i paʻu paʻu. Faʻaaogaina o se tulaga, o le tulaga faʻaulu o le fata o loʻo fuafuaina, pe a maeʻa le faʻapipiʻi i lalo o le magoto. I nofoaga o le faʻapipiʻi, o se igoa o loʻo faia, i le pu o le pesini, e iai le nofoaga o le a sapalai alavai o le fata o le fata o le a sapalaiina. I le ogatotonu o le otootoina o le tigātuina o le pu o le pu o le 'au.

Ina ua maeʻa, ma le fesoasoani o se faʻapitoa faʻapitoa meafaigaluega lelei mo le faʻaogaina o pu ma se lapoa lapoa poʻo le fesoasoani a le chisel, o le pu i totonu o le fata. Ae le i faʻatuina le fata, o le faʻamatalaga muamua na faʻamatalaina o loʻo faʻamauina i le palu. Ina ua maeʻa, o le fata e faʻapipiʻi i le pa, ma o le pu o le pu o le puaʻa ua tuʻu faʻatasi ma le pull pu.

O le siphon o loʻo sapalaiina i lalo o le fata ma e fesoʻotaʻi i le seʻe o le sewouge ma le pu o le tino i le auala lava e tasi le faʻapipiʻi o le atigi. O le faʻapipiʻiina o le magoto i luga o le semolistal, e manaʻomia o le supaina o paipa o loʻo tuʻuina atu i le puipui, ma le faʻateʻaina o le plum o loʻo tu i luga o le puipui (maualalo). O le pesini ua faʻavaeina i le masani masani, ma o le perstretat ua faʻapipiʻi i totonu o potu muamua i le puipui o mata, lea e tuʻufaʻatasia ma mata mata.

Faitau atili