Fuafuaina o le taumafaina o mea pe a faʻapipiʻiina mywwall

Anonim

O lona fausaga, o se pepa laupepa o se mea e mafai ona aofia ai se mamanuina o le gypsum corge, ufiufi i itu uma e lua e ala i le cardboard. O loʻo faasino i le tulaga o le siʻosiʻomaga mea tauʻale agalelei, e iai le faʻatinoga lelei, ona o le malosi o loʻo faʻaaogaina i le "faʻamamaina o le".

Fuafuaina o le taumafaina o mea pe a faʻapipiʻiina mywwall

O le fausaga o le lau o le laumei (1-gypsium base, 2 - laupepa o le laupepa.

Faʻafetai e faʻamafanafana geometric lapoa, fuafua le tafe o fua o le plakenboan i le sikuea mita ua faigofie uma. A filifilia se mea, e manaʻomia le manatu o lona mafuaʻaga mo le tuʻuina atu i lalo o tuutuuga.

O le aofaʻi o mea o lenei mea, o le leiloa o Gypsum "Maua" 93%, o le pepa pepa e 6%, o le isi 1% o loʻo tumau i le prop, susu. I le ata o le laupepa pito i luga ole laupepa, na o le pepa malo e mafai ona afi. Ma lena, ona o le leai o se vaega o le ea i le va o le cardboard ma le sima, e le susunuina pepa, ae tweet. O nisi ituaiga o laupepa e sili atu ona fesootai; O loʻo avea ma mea e fai ma sui o le tulaga o le mea lelei i lalo o le tulaga o mea faʻapitoa, faʻamaufaʻailoga o tagata ma le maualuga-tulaga lelei. O le taumafaina o mea fatu o loʻo faʻaaogaina ai le digwall e fesoʻotaʻi ma lona ituaiga ma le ituaiga ma tusi tekonolosi. O nei aso, o oloa a le au tagata faʻatau e lua e faʻaaogaina tele, e taʻitasi e faʻaoga ona faʻailoga e faʻailoa ai le ituaiga mea.

Faʻavasegaina e "Knauf"

Fuafuaina o le taumafaina o mea pe a faʻapipiʻiina mywwall

Faʻavasegaina o mymwall ma faʻailoga lapopoa o laupepa e Knauf.

  1. Glc O le faʻatagofie lea "o le" o le gysium, mai le 4 itu e le cardboard.
  2. G clac. Mosture-tetee o loʻo fuafuaina e faʻaaoga mo le faʻaaogaina i potu ma le maualuga o le susu. O le atigipusa o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o loʻo gaosia, e faʻaititia le mafai ona fausia le suia, fungi ma isi tutusa microorogasms. Ina ia mafai ona e iloa mai mea manogi-tetee mai le masani ai, o le cardboapi o le lanumeamata e faaaogaina mo le kalo.
  3. Gklo. O lenei mea ua faalauteleina ai le tetee atu i le vevela maualuga. Faaaogaina i le mea o loʻo iai manaʻoga saogalemu i le afi afi.
  4. Globo. Afi-tetee mea ma i le taimi lava e tasi e tele ai le teteʻe i le faʻamamaina o le fatufatu.
  5. Gvl. Gypsum leai se ie, o le mea lea e le mafai ona faʻapipiʻiina le le mautonu o le fasi pepa ma le sipuni.
  6. Gvlv. Planterboard ma le faateleina o le tetee atu i le susu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e faʻapipiʻi slomera: Fai saʻo

O ituaiga muamua e fa o laupepa o loʻo faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina e le fausiaina i le taimi e fausiaina ai ni faʻavaʻa o vaega, puipui puipui o le tino. G Clac e mafai ona faʻaaogaina o se faʻaopopoga faʻaopoopo. O ituaiga lata mai o le talamamago mai le lisi i luga e faʻaaoga:

  • I mea o loʻo i ai i mea le fiafia i le 70% (mo le fola o le fola, puipui ma le faʻamaloloina o le lile);
  • i le fale pupuga;
  • i nofoaga tau tamaoaiga, faleoloa teuina;
  • i le faletama ma i le maota o le maota;
  • I nofoaga masani.

Faia o le fuafuaina o le manaʻoga mo Miswall, e manaʻomia le amanaia o ana tulaga masani ma le maualuga o le potu, lea e manatu ai le faʻapipiʻi o le HCL. Knauf e gaosia pepa faʻamaumauga:

  • 1.2 Smoen; 0.5 m;
  • 2.5 lagi po itiiti;
  • Logneng 16, 14, 12, 10 MM.

Gyptum Faavasegaina o Gyproc

Fuafuaina o le taumafaina o mea pe a faʻapipiʻiina mywwall

O le fomaʻi-faʻapitoa uiga o ie o le hypina.

E totogi e le kamupani pepa o 3.6, 3.3, 3, 2.7, 2.6, 2.52, 2.4 m ma le lautele 1.2, 0.9, 0.

  • GH13: masani;
  • Gni: Disdioure tetee;
  • GTS9: Spopproof ma satagi;
  • GK13: Ma le faateleina o le malosi;
  • GF15: FOLAFOLAGA-FEDEAD;
  • GN6: Toe faaleleia (Toefuatai) pe toe faaleleia.

Fuafuaina o le aofaʻi o le aofaʻi o le 1m2 plaster conterboard vaega

E leʻi faigofie ona faia se tala o le taumafaina o le taumafaina o mea, ae ia latou sailia foi le maualuga o le avega o loʻo fausia ai le mamanu. O le tulaga lata mai o loʻo i ai e talafeagai mo pepa faʻapipiʻi o le glcs o loʻo i ai se mafiafia o le 12.5 mm ma faʻaaoga e ufiufi ai se faʻavaʻa o le uamea.

Fuafuaina o le taumafaina o mea pe a faʻapipiʻiina mywwall

O se faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina o mea mo faʻaiʻuga.

  1. O le mamafa o le 1st "Square" vaega o le maualuga o le 5 m, o le, le faʻavaʻa o loʻo ufitia i le tasi vaega o GLC i itu uma e lua, e tusa o le 25 kilomita e lua, e tusa o le 25 kilomita e lua, e tusa o le 25 kilomita e lua, e tusa o le 25 kilomita e lua, e tusa o le 25 kilomita e lua, e tusa o le 25 kilomita e lua, e tusa o le 25 kilomita e lua, e tusa o le 25 kilomita e lua, e tusa ma le 25 kin. Faatasi ai ma le faʻatulagaina o le maualuga maualuga maualuga vaega, o le mafiafia o le faʻafitauli o loʻo faʻaaogaina, o lea o le mamafa o le 1 sikuea mita. m o le a sili atu.
  2. Afai o le vaeluaina ma le tasi faʻavae o loʻo ufiufi i le lua vaega o le digwall, o le mamafa o le 1 sq. M o le a tusa ma le 45 kg.
  3. A o le fausiaina o se faaluaina vaega ma se patipati o le glc i le 2 faaputuga, o le mamafa o le 1 sikuea. M faateleina le 48 kg.
  4. Afai e tatau ona fausia se faaluaina faʻatagata ma le avanoa mo le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga, ona tele lea o le 1 sikuea mita. m o le a 49 kg (ma le maualuga o le 6 m).

Mataupu i luga o le autu: O le a le avanoa o le Wallpall e talafeagai mo se potu pogisa

A o fausia se faʻavaʻa o le laʻau tele o le 1 sikuea. Ua faaitiitia. Ae a o le faʻaaogaina o paʻu laupapa, o le maualuga maualuga e masani ona sili atu 4 mita. A o le fausiaina o se fausiaina ma le tasi vaega o le digwall, faʻatumauina i itu uma e lua, o le tele o le 1 sikuea mita. m o le a i lalo ifo o le 30 kilokalama. Afai o le faʻavaʻa e ufiufi e lua vaega o glc, le mamafa o le 1st "sikuea" o le a 50.5 kg. I le iloaina o le aotelega o vaega o suiga, e mafai ona e faʻatonutonu le uta i luga o le tumutumu, lea e talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le faʻatulagaina o le fale. Saunia Plankspilo e Faamaumau i le Filemu, O soo se tagata e ona fale o le a faʻamalosia e fuafua le tafe ma isi mea, aemaise lava, tuʻutuʻua, punitia. O i latou o le mea na faʻaona ai mea pe a faʻaaoga le digwall.

Fufulu le mafaufau, punou pe a uma le taualuga, puipui

  1. O le autu autu o le pristies pe a faʻaaoga i luga o le pito i luga o le faʻamaloloina o le taualuga poʻo le puipui o le faʻamalosia le pito i lalo ma faʻateleina ai le anoano o le faʻaumaina o mea oona. Tele taimi masani, o loʻo togafitia ai le kopi o le laupepa ma alkyd primer. O lona taumafaina i le 1 sikuea. M o le 100 ml. Mo le faʻaaogaina o le Price Shim, o le sulugatiti e sili ona fetaui lelei mo se punou, o lona taumafaina i le 1 sikuea mita. M e 130-150 ml.
  2. I le nofonofo, o ona fua fua e fuafua i le mafiafia o le vaega o le superminication space. O le fuafuaina faʻaalia o le averesi, 1 sq. M e itiiti ifo nai lo le 1 kg o mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, "O le faʻafeiloaʻi atu" o le a talafeagai mo le gaosiga o le faʻamaloloina o le taualuga i totonu o le potu mago - taumafaina o le 1.15 kg i le "sikuea". Mo faʻamaumauga o faʻamau, isi tamaʻi faʻaletonu o loʻo faʻaaogaina mea e faʻavae i luga o le sipuni. Le taumafaina o sea nofoaga - 0.85 kg i le "sikuea". I le faaiuga o le Vaega mo le faʻamaeʻaina o le faʻamaiʻu e mafai ai ona faʻaaoga le faʻapipiʻiina o le loto maulalo. Ona taumafaina o le a 0.5 kg i le sikuea.
E masani ona maua e tagata gaosi oloa o le plasterboard le mea mo lona faauma. Faʻataʻitaʻiga mai o lenei kamupani "Kunamu". O le tulaga lea, o le taumafaina o le O tooto, o le a itiiti ifo eleele nai lo le faʻaaogaina o mea o isi kamupani.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻatulaga le paʻu polo

Lautele fuafuaina o mea i luga o le 1m2 mo puipui ma taofi le taualuga

O le tau o le taumafaina o le taumafaina pe a faʻaaogaina le 12.5 mm mafiafia i luga o le uʻamea faʻatusa (pe a fai o le vaega o le, o le maualuga lea e oʻo atu i le 4 m):

  • Pn taiala faʻamatalaga: 0,7 m;
  • PS Rack Expess: 2.2 m;
  • Taofia tuusaʻo: ia le itiiti ifo 2 PC;
  • Faapipii (i lalo o faamatalaga): 3.2 m;
  • Faʻamalosi faʻamau (gata, mo se faʻataʻitaʻiga): 1 m;
  • Timbert 9 mm: 3 fasipepa;
  • 25 mm fao: 20 fasi - mo le taofia o le taualuga, 12 fasi - 12 mo le pa;
  • Liligi ma mea talafeagai afi: 6 PC.

O le saʻo fuafuaina o le numera o mea o le a faʻatagaina oe e puipuia lau atotupe mai le le faʻatagaina tupe faʻaalu. Peitaʻi, sili atu saʻo lomiga o le toega o le pasiaina, faʻatonu naʻo le faʻatulagaga o le fausiaina o le faʻamaloloina o tuufaatasia, vaega poʻo puipui.

Faitau atili