Sasusiko, aumai le laki tele

Anonim

Sasusiko, aumai le laki tele

Manuia le aoauli, pele le aufaitau!

O le asō o le a matou talanoa e uiga i le embroidery - e seasea lava mo a matou blog autu.

Ou te fiafia e feoaʻi i luga o le initaneti i le sailiga o manatu manaia ma le tasi taimi i luga o le Pinterest 'upega tafaʻilagi vaaia se matagofie matagofie mo aʻu. Sili atu. I totonu o le metotia o le apoapoai sathoko, e valaauina, pei ona ou mauaina muamua, faia mea mataga i lanu moana lanumoana-paepae.

Sasha coundines patchworks ma shroideringry. Moni, o le siosiomaga e le o loʻu elemene. Sa teu i totonu o loʻu talavou se talavou ma komiti, ae ou te leʻi tulia lenei alofa, ou te tofo pea i ai.

Peitai, afai o se mea e feiloai faafuasei ona manaia, ma e sili atu ina ia faatinoina faigofie, o nisi taimi o loo i ai se manao e taumafai e fai.

O se mea ua leva i le tamaitusi Siamani Kissen ou fiafia i le manatu e faia laulau tap¯e mai ie taumalua. E na o le manaomia e faaliliu ai le mamanu faapipii i luga o le ie, e embroider ai, ma le pito o le a faia i le tafatafa o le faatusatusaga, talafeagai mo le lanu o le embroidery, ie.

O lenei manatu, faatasi ai ma musumusuga, sa amata ona faatino lenei manatu, ma le solo taumalua masani sinasina faaaogaina o se mea, ao pea fou, o loo taoto i le afeafe.

O le mea lena na ou faia.

Sasusiko, aumai le laki tele

Ma o lenei taimi. Ina ua aoaoina e uiga i auala Sashiko, sa ou filifili e fatuina se mea, o le mea muamua lava na oo mai i loʻu ulu e fai se kuka mo le umukuka. Na o le manaʻoga na manaʻomia se mea pueata na o se galuega teuteu ia sili atu ma aʻu.

Ae muamua se tala faasolopito ma manatu.

Sashoko. O se tala o talafaasolopito

Sasha's oproidery o le Iapani aso anamua o le tagata faaaoga. (Ina aisea na e tosina te au, aua ou te fiafia uma Iapani E pei lava fala Iapani ma napkins -! Originality ma le faigofie).

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona togi se sikafu i ou lava lima - Master vasega

O le upu SASHIKO lona uiga "pā laiti" - o se tasi lenei o faataitaiga o le uiga ese aganuu Iapani o le tomai e tuufaatasia gatasi, tuufaatasia le saolele auivi ma manatunatuga faatuaoia.

O le Iapani e i ai le igoa Shiko, o lona uiga "fiafia tele" po o le "Bick Wock".

Masalo o mea na faia i le sashiko metotia o le a maua ai le tele o laki?

Sasusiko, aumai le laki tele

O tekino tekinolosi na fanau i Iapani i le 18th seneturi i se faʻalavelave faigata ma faʻapolokiki mo le atunuʻu. Ona o atu ai lea o le mativa Iapani uma ma mea tuai ma suʻi suka tao. Na latou gagau pito i le tele o vaega ma gaoi i latou ma se souisafi faigofie "sili atu nai lo le fausiaina o mea teuteu. O le efa o le sashiko metotia o le masani masani a statch, e ui lava e taua o le Iapani overroiderry.

I na aso, o le na faasaina faaputuga pito i lalo e ofuina ofu pupula ma se mamanu tele, o lea na faaaoga e matele lava i le lanu moana pogisa ma le lanu o indigo i filo ie ma papae. Mamanu faaaʻoaʻo mea anamua aiga, sami, ofoofogia o le natura, o laau, manu.

Iapani overcroiderry sashoko. Togafiti

E ui lava i le mea moni e faapea auala a Sashiko manaomia le sao atoatoa, e manino laina ma le tausia saolele o le tele stitch, e le faigata ona pulea ai i uma.

Ma o lenei faiga e matua manaia ma e latalata lava.

E lelei e faaaoga ie vavae e pei o se mea e lelei e stew filo mafiafia. O ie ma luga o le tele o le faʻailogaina o filo e le manaʻomia e faʻaaoga, talu ai iina pue ia te i latou.

Manatu faʻaaoga soʻo se: O se filo ofo faʻapitoa e aunoa ma le atamai poʻo le molin poʻo le cotton.

E manaʻomia le tele o ni tamaʻi umi ma le taliga tele ma le matamuli.

Sasusiko, aumai le laki tele

O loʻo amata ona taofi le oloa muamua i luga o laina faʻapipiʻi ma tuʻutuʻuga o le mamanu (ma le tuusaunoaga o fafo)

Lototele i le nila se umi o le umi, lea e tatau ona lava mo le siʻitia o le laina atoa mai le amataga o le iuga ina ia leai ni node.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona togi le faigofie o le sakete - Master vasega

O le nila e faia ni punitia o le ie, e aunoa ma le tosoina o le filo. A maeʻa ona sikoa se aofaʻiga o mea faʻapipiʻi, ma le fesoasoani o filo o tulei le nila ma toso le filo, taofiofi le ie.

O le mea ou te fiafia ai, i lenei metotia o le pipii, o le hoop e le faaaogaina!

O le faia o le stitch o se tasi o laina, liliu atu i le oloa ma faia le stitch o se isi laina i le itu faafeagai. O lea e aloese ai mai le gagau o le ie.

O mamanu lavelave o mamanu o mamanu, e amata mai i le ogatotonu.

Sasusiko, aumai le laki tele

O le tulafono autu - i le sashiko metotia e le faatagaina e sopoia laina.

Ina ia nana le itu sese, o mea o loʻo faia ai mea e lua, suʻi le vaega lona lua ina ua maeʻa le tulaga.

O nei o loʻo i ai nei o loʻo i ai nei o loʻo i ai Polokalame

Ou tuuina ni nai faiga masani embroidery Sashiko iinei >> Ma iinei >>.

I nei aso, embroidery i le faiga o Sasisiko e sili atu faatemokarasi.

E sili le faʻaaogaina o le denim o se tisu. O le ala, o se mafaufauga lelei - faia ni mea matagofie mai le Jes Jeans ma se tagata ese!

Sasusiko, aumai le laki tele

O le taimi nei mataituina faʻaaoga lanu lanu ma tisu. Gabardaine Galue lelei, mo se faataitaiga. E mafai ona e taumafai le burlap e sili ona lelei. Na o le mea e maua ai? I faiga masani ma oloa mai ie puipui, ma e le na o se solo.

Sasusiko, aumai le laki tele

Uaea mafai ona faʻaaogaina e le naʻo le pau lava le mea, ae fai foi se masini laina.

Sasusiko, aumai le laki tele

ua atoatoa tuufaatasi po nei Sasisiko embroidery ma isi mea faigaluega eseese o needlework. Ma e mafai ona e teuteu i se sitaili i se tulaga, o lavalava ma ato, aluga, fala, napkins, laupapa laupapa, meaafale, meaafale, meaafale, ma isi mea.

Sasusiko, aumai le laki tele

E le gata i lea, e le mafai ona e le gata ua tau le mautonu meaola fatufatui, ae le o se mataupu tusia.

Nei o ni ata manaia matagofie.

Sasusiko, aumai le laki tele

Sasusiko, aumai le laki tele

Sasusiko, aumai le laki tele

Sasusiko, aumai le laki tele

Sasusiko, aumai le laki tele

A o ou ua uma ona tusia, sa ou filifili e taumafai o le a ou manuia, ma embroidered se faasaʻo faigofie. Faʻaaogaina ofuvae tuai, nila masani ma faʻailoga lanu i le lua faʻaopopoga. Sa ou manaʻo lava e lagonaina loʻu lava lima, o le a le vaalele. Tou te iloa, sa ou fiafia i ai! Naʻo filo e manaʻomia e aveese ai se sili atu mo sili atu le faʻatusatusaina, ma o le mea lea na foliga mai o loʻo foliga mai o loʻo le fiafia lava le. O mea uma e fauina lua itula o taimi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona sasaina se peleue mai fulufulu, flax, venels, sythetics

Sasusiko, aumai le laki tele

Ma e mafai ona e mafaufauina pe o le a se matagofie patchws na ufiufi mai le auvae tuai ma oprodidery sasasiko! Tatou taumafai?

I le faaiuga, o se vitio e uiga i le tusiata o Sashko i le Iapani (uma, o le laulaufaiva o le niperlework - o se gagana o gaioiga, e manino i tagata uma!

Sasusiko, aumai le laki tele

)

Afio mai i manatu fou! Siaki le meli!

Faitau atili