Le le mautonu o le faapaologa: mamanu ma le teuteuga

Anonim

O se tulafono, i soo se mea o loʻo i ai nei o loʻo i ai i le tasi le tino o le tino. E masani ona teuina e tagata mea le talafeagai i le Bacconies, faʻaaoga o se potu teuina. E le o se tulaga talafeagai lelei lea o lenei potu. O loʻo iai le avanoa e tape ai le faapaologa i se isi potu, faʻatupu le mafanafana ia ma fiafia i fasiga o lenei potu. I lea tulaga, o le vaega o le faapaologa e tatau ona taofia ma glashed.

Le le mautonu o le faapaologa: mamanu ma le teuteuga

Ua maeʻa tapena, meaafale meaafale, laʻau - o lenei mea uma e mafai ona liliu i lau polo i se nofoaga matagofie e malolo ai.

Ae o le a le aoga tali atonu o ia i le le tatalaina o le ea?

O le leai o se le lelei o le le lelei o le glashed faapalepale o le agavaʻa e faʻaaogaina ai i soʻo se taimi o le tausaga. Glaʻe ma mafanafana i luga o le faapapeonani, o loʻo e faʻataʻitaʻia ai i totonu o se vaega o le fale mautotogi, e mafai ona avea ma faaauauina o le potu e latalata i ai ma o se isi potu malolo. O le mea autu o le faʻaaogaina o le avanoa o loʻo iai nei. Ua maeʻaeʻaina, meaafale mea gaosi, laʻau - nei mea uma e mafai ona liua ai lau polony i se nofoaga lelei e malolo ai, aiga faʻatasi ai ma le talia.

O le le mautonu o le pa o le pa o le le mautonu e ala i lona aluga. Ua taʻu mai lea i le vaitau o le mafanafana o le a sili o ia e tautua ia te oe. O se tasi o le mautinoa o le tele o le faapaologa o lona matala o le tele o ituaiga o timuga ma matagi. Ae le faʻapea e le mafai ona kipo ai i se taimi lelei o le taumafanafana. O le a la le mea e mafai ona avea ma mamanuina o se tunaga le tatalaina, o le a le iuga e faia?

Filifiliga o mea mo le uma

Le le mautonu o le faapaologa: mamanu ma le teuteuga

O le maʻa poʻo le moli o le a atoatoa le fofo mo le fola o le potu matala.

Filifilia o se mea mo le faʻamutaina o se teritori tatala, e tatau ona e amanaia ni faʻailoga taua. Muamua, aua neʻi galo i le faapapenisi, pe afai o le le tatalaina, efuefu o le a ulufale atu i le auala, o laupepa e olaola ai i le timu.

Mataupu i luga o le autu: tu mo se masini fufulu

O le filifiliga o mea mo le folaina o le fola o le tatau ona amanaia uma itu. O le mea lea, o mea e le gata i totonu, aua foi e tetee atu foi i lagona uma fafo. O le maʻa poʻo le ofu o le a atoatoa le fofo mo le potu matala. Taugofie filifiliga - fola laupapa.

O lona tino o le a le tele se taimi, e mafai ona valiina i taimi uma i se lanu fiafia. Ae aua le galo lena mea mai le le fiafia o le laau e mafai ona amata le pala. Na te faia lea tulaga, e manaʻomia le faʻagaioiga o le faʻatulagaina o tulaga o loʻo taofia ai le foga o le fola. Filifilia o le lanu o lau fola, e tatau ona e faia le fiafia i le malamalama lanu, sili atu mo le taumafanafana.

E i ai foi mea faapena mo le faʻauma o le fola i totonu o le potu i fafo o se vai linosum. O mea e aoga tele, ae o lenei e sili atu le faʻaaogaina mo le itu la.

Faaumaina o puipui ma teuteuga

Le le mautonu o le faapaologa: mamanu ma le teuteuga

E le gata i tusitusiga palasitika i fafo atu, e faigofie lava ona mama, ae na tele foi mafuaaga leaga.

O le fale teuteu o le pa e tatau ona faatino mai le susu-faamaoniga mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o palasitika panels e le naʻo le faigofie ona teteʻe i le faʻaalia i fafo, ae faigofie foi ona mama. E le gata i lea, i faleoloa o onapo nei e tele le filifilia o palasitika panels ma soʻo se ituaiga. E mafai e tagata uma filifili ia ia mea ia o le agaga. O foliga o le sili ona leva ona iloga, ua aoga nei ato i lalo o le laau. Afai ua e filifili e vavaeʻese puipui ma le laupapa faalenatura, aua lava neʻi galo e uiga i le tausiga manaʻomia, o le a puipuia ai le tele o le foliga. O puipui o le pa o le maa e taugata tele, ae ui i lea e aoga. O le taugofie filifiliga mo le faʻamaeʻaina o le puipui o le ata vali. Ae afai o le a e tausia lelei foliga o lau poke, e sili le faʻaaogaina o isi mea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaauauina se sikafu

Mo teuteuga, o le faʻapipiʻi o faʻapipiʻi e sili ona talafeagai mo le maeʻa. E le gata na o le mea na e ofuina, ae faʻatino foʻi, faʻaolaina ma taugofie. O mea e faʻatamaʻia lava, teteʻe i le vevela e, e le noatia ai i fengus.

Teuteu o se teritona tatala o se galuega manaia tele. O le autu autu i le FOLAFOLAGA O LE FILIFILI O LE FOLAFOLAGA. O mea uma e tu i luga o le le mautonu o le faapaologa e tatau ona tapunia ese mai le ese o timuga. O le au paso e le mafai ona aveeseina e tatau ona aloese i le vevela o le vevela, matagi, timuga ma le kiona.

Filifiliga o meafale ma fausia le mafanafana

Le le mautonu o le faapaologa: mamanu ma le teuteuga

Faigofie ma fetuutuuga meaa e mafai ona faigofie ona gagau e fetaui lelei mo le tatala faapaologa.

Faigofie ma faʻamaumau meaafale, lea e mafai ona gagau taoina, o le mea tonu lava lea e talafeagai mo lenei ituaiga potu. Sili ona lelei talafeagai mo le laulau ata ma nofoa mai palasitika po o fafie. E foliga mai e mafai ona faigofie ona maua i soʻo se faleoloa o loʻo faʻatau ai meaaʻomia o le togalaʻau ma mea faigaluega. E mafai lava ona aveʻesea meafale i totonu o le kapoti, ae le o le faʻaaogaina o le avanoa o le fale mautotogi. Ua manaia tele le meafale. O le lanu e sili atu le filifilia malamalama, sili atu talafeagai mo le tautotogo ma le taumafanafana.

O le faitotoʻa i le tatala faapaologa e manaʻomia e faʻapipiʻi palasitika. E le gata o le a ia puipuia le fale mauto, ae e atoatoa ona fetaui i le aotelega o sitaili o le potu. O faitotoʻa faʻapipiʻi e tetee atu i le vevela, maualuga le susu ma isi itu o aʻafiaga, faigofie ona mama.

I luga o le tatala faapaopine, eseese fua o feoaʻiga ma laau o le a atoatoa. O laʻau e manaʻomia ona filifilia e faʻavae i luga o le potu o le potu. E aoga le manatuaina e le o fugalaʻau uma e tetee i matagi, tuʻusaʻo le la, ma le maualalo o le la, ma le po e mafai ona manaia tele. O le fugalaʻau fugalaʻau e tatau ona tele ina ia leai se matagi e mafai ona tuʻituʻi atu ia i latou. O le paketi palasitika e le tatau ona talafeagai, ae o se laupapa mamafa o le a fetaui ma le a latou galuega. O fugalaʻau ma laau e le tatau ona i ai i fafo. Atoatoa Teuteuga puipui o le lautele o le tele o puipui o le pa puipui. Faʻaaoga le avanoa avanoa i le tapulaʻa.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga o le folauga mo le ita ma le devor

E oʻo i le teritori o le teritori e mafai ona e faʻatupuina le mafanafana ma le mafanafana. E tele naua fesoasoani lautele i mea e tele. Aluga i nofoa ma nofoa, ie lipili i luga o le laulau, ie abracs po o ni ie mama - o mea uma na atili ai le lautele o lau faapaologa. O le mea autu o mea uma e mafai ona faigofie ona aveese pe a tatau ai.

Auala auala e fetaui lelei talafeagai mo moli matala vaega. Ma i le vaivai o le tau, o le tulaga faʻafiafia o le a faʻatupu ai moligaʻo i totonu o tuugalamepa. O le fala i lalo o ona vae, matagofie ipu, o le faaputuga o mekasini e te fiafia i ai i totonu o nusipepa - o mea uma o le a suia ai lou potu i se ipu e te fiafia iai. , ae o le a tumau foi le malologa o le malologa, matamuli o le taumafanafana.

Tatou otootoina

E aliali mai na toe liliu le faapaologa i nofoaga e sili ona fiafia i ai mo le aiga atoa e le faigata tele. Ma mo lenei mea e le o se mea e tatau ai O le teritona matala o le a faʻatagaina oe e malolo i le ea fou, e aunoa ma le tuʻua o lau lava fale mautotogi. . Maeu le manaia e nofo i le taumafanafana afiafi i le ea fou, fiafia i le natura, faʻalogo i lau musika e te fiafia iai, e aveese le mekasini ma inu ai lau kofe ma ou alofa.

I le fuafuaga lava e i ai i le itu laʻititi laititi, soʻo se filifiliga filifilia e mafai ona faʻaaoga, ia e aumaia le finagalo o lou mafaufau. Fausia se tulaga ese i totonu mo tagata uma. Aua le fefe e faʻataʻitaʻi, faʻanatinati, faia, faʻaumaina au miti, e faʻaalia ai i latou i le olaga. Manuia ma fatufatuga i taumafaiga uma.

Faitau atili