Faapipiiina o pvc faamalama ma ou lima lima

Anonim

A fuafua e sui faamalama tuai i le fou, e tele o latou mafaufau i le faigata tele o le tuu i latou lava. O le tali o le galuega o le faigata faigata. I le taimi, o le sui o le faʻamalama-lapopoa faʻamalama ma le le fiafia o le tuai e tusa ma le 3.5-4.5 itula. Lenei mo se tagata e aunoa ma le poto masani. Tagata faigaluega o kamupani o loʻo galue i loʻo iai pea i taimi uma ia i lalo ifo o le itula. Ae o le faʻapipiʻiina o palasitika faamalama ma o latou lava lima o le 'au o le potu, e le afaina ai se faʻatusatusaga ma le Hasty galuega o "polofesa." Latou te faafaigofieina le faiga e fesagai, finauga le mea moni e le gata i tulaga i le 6 tausaga ma faaalu se taimi i mea laiti. Afai ua e laki e maua moni matua, e mafai ona e talitonuina latou. Afai e leai - e sili atu le faʻaalu o le oloa ma faʻapipiʻi oe lava.

Mamanuina o palasitika faamalama

Ina ia mafai ona malamalama lelei i le faʻapipiʻiina o le faʻagasologa, e manaʻomia le i ai o le manatu o le ata o faamalama. Tatou amata i afau ma suafa. O faʻamalama palasitika e faia o le polyvyll chloride, o loʻo faʻapupula ese mai le PVC. O le mea lea o le igoa lona lua - PVC Pupuni.

O le vaega tele o soʻo se faʻamalama o le faʻavaʻa. Mo faʻamalama palasitika, o le faʻavaʻa o loʻo faia mai i se faʻapitoa tele-potu faʻamatalaga. E vaevaeina i vaega i luga o se numera o sela - mea pueata. O le tele o nei sela, o le mafanafana o le a avea ma faamalama. A latou talanoa e uiga i le tele o mea pueata o le a i ai i se palasitika faamalama, ia maua le numera o sela i le talaaga.

Faapipiiina o pvc faamalama ma ou lima lima

Windows o le tasi gaosi oloa ma numera eseese o mea pueata i le talaaga

I le ogatotonu o le ata, i le tele o potu e tele, o le faʻapipiʻi o le lanumoana e vaaia. O lenei o se vaega e faʻamalosia ai vaega o le siʻitia o le malosi. E avatua le faʻamatalaga o le mea e manaʻomia. I le palasitika Windows, o lenei faʻaofiofi o palasitika, i le uamea palasitika - mai uʻamea (lautele - mai le aluminim). O le eseesega lena i le va oi latou.

Faapipiiina o pvc faamalama ma ou lima lima

Le fausaga o le uamea palasitika faamalama

O loʻo iai pea le vavaeʻese o faʻamatalaga mo vasega: tamaoaiga, tulaga ma le tau. O le filifiliga sili lea, afai e te manaʻomia Will Windows, Vasega Tulaga. I le vasega o le tamaoaiga, eseʻese vaega ma o loʻo talie toetoe lava a o le faʻapipiʻiina. O le Primaum e maualuga le tau ona o filifiliga e le tatau ona manaʻomia.

Afai e te manaʻo ia maua le sili sili talaaga mo faʻamalama palasitika, ave le vasega tulaga o soʻo se fale gaosi. E leai se eseesega faapitoa i le va o oloa o ni vaega eseese. Ua leva ona latou faapalapalaina ma lelei tala o pule e uiga i penefiti o tala fatu. Afai o loʻo faia i luga o fale gaosi oloa, e leai se eseesega i le va o latou: O fale gaosi uma o faʻamaumauga ua leva ona faʻapipiʻiina.

O polofiti mo faamalama i le lomiga faʻavae e paʻepaʻe, ae mafai ona enaena - i lalo o le lanu o soʻo se laʻau, ma piniki - i lalo o le faʻatonuga. O le Windows o le lanu lanu e sili atu ona taugata nai lo le paʻepaʻe paʻepaʻe.

Faamalama fausaga

Ia malamalama i mea o loʻo matou talanoa i ai i le faʻamatalaga o le faʻapipiʻi faiga, e tatau ona e iloa le uiga o loʻo valaauina vaega taʻitasi o le fausaga.

Faapipiiina o pvc faamalama ma ou lima lima

O le a le palasitika faamalama e aofia ai

E aofia ai:

  • Faavaa. O le faʻavae lea o le faʻamalama.
  • Afai o le faʻamalama e aofia ai le tele o vaega, o le faʻavaʻa ua vaevaeina i se vaega o le le talafeagai - o le vaega o loʻo iai. Afai o le faamalama o le lua vaega, o se mea e sili ona lelei, pe a fai mai le tolu - lua, etc.
  • O le vaega amata o le faʻamalama ua taʻua o le shosh, o se mea lelei - o le loloto. Faʻaluaina le faʻaluaina o faamalama e faʻapipiʻi i totonu o latou - lua, tolu pe sili atu mata tioata, faʻaputuputu faʻaputuga i latou lava. I le va o matatioata, o le lipine ribbon ua faataatia, saunia le malosi. O loʻo i ai le lua-siʻulaʻu faʻamalama ma mea totino: ma le faʻamalosia o le tioata, faʻamalosi ma le malosi, lea, e tusa ai ma tagata gaosi, faʻaititia le vevela leiloa e ala i pupuni. O loʻo i ai pea le lua-glazed Windows, i le va o tioata o le kesi o loʻo tuiina. E faaitiitia foi le vevela vevela.
  • Faalua-glazed Windows e oomiina i le faavaa ma se ipu palasitika palasitika. O le fufusi o le faʻasologa o loʻo tuʻuina mai e le paʻu paʻu (e masani lava ona uliuli).
  • I luga o le stash seti tapuni. O se tulaga faʻapitoa lea o Mechanisms e maua ai le tatalaina ma lokaina. E mafai foʻi ona latou eseese, a o latou faia ni gaioiga faʻapitoa: Tatala, tatalaina ma le Ventail, tatalaina + Vestiption + Micro.
  • Ina ia mautinoa le fufusi i vaega uma - faʻavaʻa ma le stands ma stash - faʻamau faʻamau o loʻo faʻapipiʻiina.

Mataupu i luga o le autu: matou te manatu o le a faia le mafaufau, tulimanu ma isi vaega

Lalo i luga o le pito i fafo o le faʻavaʻa (o le tasi o loʻo feagai ma le auala) o ni alavai i ni pu ua tapunia ma pulou faʻapitoa. O le faamaualuga e faʻaleagaina ai latou, na faia i totonu ona o le faʻavae o le vaega o le auala ma totonu.

Faapipiiina o pvc faamalama ma ou lima lima

Alavai pu

O le isi faamalama e i ai le paʻu - o le komiti o i fafo, faʻaititia le timu ma le faʻamalama i totonu. Itu ma luga o vaega mai le auala ma nofoaga e latalata e moe. E mafai foi ona faia i palasitika pe fai i se isi tekonolosi.

Faʻafefea ona fetuunai le PVC faʻamalama iinei.

Faʻafefea ona fai se fua o le palasitika faʻamalama

A o okaina faamalama, o le a manaʻomia le ono lapoʻa: o le maualuga ma le laʻei o le faʻamalama, o le umi ma le lautele o le faʻamalama ma le sipela. Ina ia mafai ona fuaina mea uma lelei, e tatau ona e fuafua, ma le kuata o loʻo i ai se faʻamalama matala pe leai.

Faapipiiina o pvc faamalama ma ou lima lima

Tatalaina ma le kuata (fa) ma aunoa

Matamata le amataga. Afai o le pito i fafo o le faʻamalama ua maeʻa, tatalaina ma le kuata. I lea tulaga, o fuataga e faia e tusa ai ma le vaapiapi nofoaga: o le avanoa e seasea maua ai se lelei matagofie, o le mea lea e tatau ai ona fuaina. Saili le mea sili ona taua, faʻaopopo le 3 cm i ai. Paʻi i ai.

Afai e lamolemole le avanoa, e ese le fuafuaina. Fuaina le lautele ma le maualuga. Mai le lautele fuaina, tatou te ave 3, mai le maualuga - 5 cm. O le a le maualuga ma lautele o lou faamalama. I le lautele, matou te aveesea le 3 cm, talu ai o le kilia e manaʻomia le itiiti ifo ma le 1.5 cm i itu uma e lua i lalo o le mauga osam. I le maualuga, matou te faia 5 cm i le maualuga, talu ai uma tutusa 1.5 cm e manaʻomia i luga, ma le pito i luga - 3. 1 cm o le a alu i le faʻapipiʻi o le faamalama.

O le umi o le faamalama ma le auvai maualalo e ave i se mangin - i le 5-10 cm sili atu lautele o le faamalama matala. A faʻapipiʻi ma le pamu ma o le Windows "Aveese" Laititi i totonu o puipui tuʻufua, o le a alu ai iina. I le lautele o fasi o fusi o tulaga masani, o lea e te filifilia le latalata latalata atili. I luga o le faamalama, o le tulaga e ese. O lona lautele e filifilia i le le mautonu - i le talosaga a le e ona. E fiafia se tasi i le lautele - ina ia mafai ona tuu se mea, e fiafia ai se tasi i le puipui. Lea e leai se tulafono.

A okaina, o le a manaʻomia le faamautu e toatele ma o a mea o le a i lou faʻamalama: E leai ni mea faʻapitoa, ma o loʻo iai, ma a itu auai, ma a latou paʻaga e tatau ona tatala. O le ae manaʻomia le faʻamatalaina o le ituaiga o mea faigaluega (ventipelation, micro-ave).

Sauniuniga

Afai o le Windows suia, o le faʻapipiʻiina o palasitika Windows amata i le faʻaaliga o le mea tuai. O faʻafitauli e masani ona le tupu: e gagau e le fausia. Ina ua maeʻa le faʻaoʻoina e manaʻomia e faʻatautaia ai se suʻesuʻega o le amataga: aveese mea uma e mafai ona paʻu ese. Afai e iai ni vaega tuʻufaʻatasi, e tatau ona aveesea - ma le fesoasoani a sina samala, ma le malosi o le eletise. A aliaʻe mai le vaalele, e manaʻomia le aveina o lapisi atoa o le fausiaina atoa. Lelei, naʻo mea uma, i le pefu o le pefu, a leai pe a faʻapipiʻiina le leaga o le "alavai" ma le puipui.

Faapipiiina o pvc faamalama ma ou lima lima

Sauniuniga o le Tatalaina

A i ai ni tamaʻi savaliga lapoʻa poʻo ni faʻailoga, e sili le manogi i le sima sima. O le sili atu le tatalaina, faigofie le faia o le a tupu. Ma le paʻu puipui o le tino, e mafai ona latou togafitia ma le fusifusia o pilioa: o loʻo i luga o laina o vaʻa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina: filifili le faʻapipiʻi metotia

E lua auala eseese: ma le le lokaina (feololo) faamalama ma e aunoa ma ia. A leai se afifiina i totonu o le faʻavaʻa, o pu o loʻo siosiomia e ala i pu, ua tutulia i latou i le pa o tau o tau. O lenei metotia e sili atu faigata, ae o le mafai ona talitonuina.

Faapipiiina o pvc faamalama ma ou lima lima

O le faʻapipiʻi lea i luga o le taula Latou tuu ni lua fasi i itu uma

A faʻapipiʻiina e aunoa ma le tatalaina, uamea papatusi o loʻo faʻamautuina i le faʻavaʻa i fafo atu, ona latou i ai lea i puipui. O se masani ai, e televave, ae o le faʻafaifegia e le talitonuina ai: e taua tele matagi, o le faʻavae o le a fesuiaʻi pe e te teteʻe foi.

Faapipiiina o pvc faamalama ma ou lima lima

O le saoasaoa, o loʻo masani ona faʻaaogaina ai le numera. Pei o loʻu manatu, e foliga mai o le le faʻatuatua

Afai e le manaʻo le faʻamalama e le manaʻo ai, e mafai ona e tulia i luga o le ipu, ae e le o vaniʻe ma manifinifi, pe mafiafia, o loʻo faʻaaoga pea pe a faʻapipiʻi le faʻasologa o le rafter.

I totonu o mataupu faavae, tamai faamalama o faagasolo i luga o papatusi o le laupapa, e tusa ai ma le leai o le taua matagi uta, mafai ona tu masani. Afai e te nofo i se itulagi ma matagi malosi, ma latou feoaʻi tele ia te oe i totonu o le faʻamalama, pe a fai o le fale mautotogi i luga o le paʻu maualuga - i nei tulaga e manaʻomia e faʻapipiʻi ai ma le lepa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se pusa laupapa e te faia oe lava?

Lalo o loʻo i lalo, vaʻai i ata malamalama ma malamalama i ai, lea e faʻamatalaina ai le faʻaaogaina o le tauto.

Faʻapipiʻiina le namu nerquo o loʻo faʻamatalaina i lenei tusitusiga.

Faʻapipiʻi le palasitika Windows ma ou lava lima: sitepu e ala i laina faʻatonuga

Matou te faʻamatalaina uma metotia: faʻafuaseʻi ona e manaʻomia se auala i le fauina i luga o le ipu. O loʻo faʻaaogaina i le Bam poloka fale, o le tauaveina o le malosi o le laititi ma e i ai se avega mai le faʻamalama e tufa atu i se laʻau tele. O le isi metotia o le faʻapipiʻiina o faʻamalama palasitika e manaʻomia pe a fausia le fale i luga o le "mea na totoe" tekonolosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luma ma le faʻataʻamilosaga, ma i le va o latou o le laʻau o le feʻe. Afai e tatau ona tu le faamalama i se vaega vaivai, o le a faʻasaʻoina i papatusi. Faʻapipiʻiina o le PVC Windows i totonu o le piliki, palu poloka, laulau, ma isi E tatau le fale e taula ai le taula.

Faapipiiina ma le tatala

Faʻapipiʻi le palasitika Windows ma ou lava lima e amata i fua. Fua le faʻavaʻa ma le faʻamalama matala, ia mautinoa e fetaui. A uma ona e alu i le galuega. O le faʻagasologa e amata i le faʻalavelave (tatala) PVC Windows. O gaioiga nei o gaioiga:

        1. Aveese le faamalama o le faamalama.
          • Tapuni le faamalama (ua teena le 'au).
          • Aveese le palasitika ufiufi i luga o fusi. O loʻo latou faʻalatalata atu i le sikulukave.
          • I luga o le pito i luga o lop o loʻo i ai le pine e maua ai se fesoʻotaʻiga gaioiga. O totonu o le ogatotonu ma faamuamua sina mea. E oʻo atu i ai seʻi oʻo ina tata (E mafai ona e puʻeina se uʻamea ipu, olo i le pine ma teisi tuʻituʻi i luga o le ipu). Pito i lalo o le a siitia. O lea la e mafai ona puʻeina e le rake poʻo le faʻamalosi ma toso i lalo, toso mai fafo.
          • Uuina o le sash i le pito i luga, tatala le loka. Mo lenei 'au tuu i totonu o se tulaga faalava. E ala i le teena o le pito i luga o sina mea itiiti ia te oe lava, o loʻo 'aveʻese le sash, aveese mai mai le laina pito i lalo.

          Ua ave uma le SOSH. O le mea lea e sili ona manino matamata le vitio. E faʻamatala mai pe faʻafefea ona faʻamatala auiliili le auala e aveʻesea ai ma tuu le laupepa i le palasitika.

        2. I luga o le glukhar fana le tioata. E pule o le tau o le laumua. E manaʻomia ona aveʻesea, ona aveʻeseina lea o le glasia o le a aveʻesea e aunoa ma ni faʻafitauli. Fanaina faapena:
          • I le va i le va o le stroke ma le faʻavao e faʻapipiʻi ai se mea vaapiapi ma tumau. A iai se mea faigaluega faʻapitoa, e sili le faʻaaogaina o se tamaʻi spatula. Ua leva ona amata i le tasi o le umi itu.
          • O le spalala o le tulimanu e sili atu le sasaina i le va ma faasolosolo lemu le fusi i le itu o le faavaa.
          • A aunoa ma le sailia o le mea faigaluega, siitia teisi, toe alu agai i le stroke.
          • Matau le umi atoa. Na oo i le iʻuga, e toe eseese le stake, ua iʻu lava ona aveese.
          • Faatasi ai ma se itu pupuu, e faigofie mea uma: o le faʻasaʻolotoga ma liliuina le spalala ua aveese mai le groove. Alu se lima mo le faʻasaʻolotoga ma toso aʻe.

          O lenei ua mafai ona e taumafai e aveese le ipu. Ae ma le faaeteete: E mamafa lona. Afai e le aoga, aveese le isi tasi mai le srokes. Naʻo le mulimuli i le faʻamalama na tulaʻi mai i le faʻauiga ma o le tioata afifi e le paʻuʻu. O lenei, afai e tatau ai, e mafai ona e toe tutoʻatasi le ipu tioata. Matamata le vitio i luga o le aveeseina o le laumua ma le PVC Windows.

      1. O le faasaolotoina fua i luga o le pito i fafo o loʻo ufiufi i se faʻailoga faʻapitoa o ia lava. O lana faʻapipiʻi ua fautuaina e le tost. Ma o le faamalama e le fiafia i ai.

        Faapipiiina o pvc faamalama ma ou lima lima

        O fea e pisa ai lipine pe a sauni se palasitika faamalama e faʻapipiʻi ai

      2. Aveese le puipui puipui ma le tauvaga logo. Afai e te tuʻua, o loʻo i lalo o le faʻamalosi a le la tele e faʻaalu ai ma le faʻavaʻa ma aveese ai o le a faʻafitauli.
      3. O le faʻatulagaina o le faʻavaʻa ua faʻaofi i totonu o le faʻamalama matala. Mo ona nofoaga, ua faaaoga Ueroni fonotaga. E manaʻomia ona faʻapipiʻi i tulimanu ma lalo o le impos. O isi o loʻo totoe e manaʻomia pe a manaʻomia. O le laina o le latou faamalama ua sosolo malosi i le tulaga i le tolu vaalele. Muai faʻasaʻo le tulaga o le faʻamalama. Mo le lea e mafai ona e faʻaogaina ai kopi o pepa faʻapipiʻi.

        Faapipiiina o pvc faamalama ma ou lima lima

        Polokalame o le nofoaga o le o le masiofo vao ma mamao i le va o fusiua

      4. Ave se taʻavale ma le taʻavale, o loʻo i ai le tele o le tele ma le lautele o le taulala. Fai ni pu i lalo o fusiua. 150-180 MM Reset mai le pito i luga. O le pu muamua lea. O le pito i lalo e tusa lava pe tutusa le mamao mai le pito i lalo. O le isi taula o loʻo faʻapipiʻi i le faʻamalama o le faʻamalama: O le maualuga maualuga i le va o le lua taugofie e le tatau ona sili atu nai lo le 700 mm.
      5. I le maeʻa ai o se pu, pe o le tino o le a le teuteuina (o le tulaga i uma laina e toatolu), ona sasa lea o le taula ma tuai. Mafaufau e le mafai: O le talaaga e le tatau ona fafagaina. Toe fai le gaioiga lea e manaomia ai le tele o taimi.

        Faapipiiina o pvc faamalama ma ou lima lima

        Siaki le faʻapipiʻi saʻo e tatau ona faia pea

      6. Tuu ni mea tau i fafo atu. O le faia lea o lenei mea, o le muamua o le vaega o le faʻavaʻa o loʻo pasiaina le autau-mafai ona osofaʻiga (o le tagata lava ia lava). I autafa o le faamalama ua matala, o loo i ai ni nofoaga laiti na faia ai le pito o le a faia.

        Faapipiiina o pvc faamalama ma ou lima lima

        Faʻapipiʻi le taʻele o le taʻele i lalo o le palasitika faamalama

      7. I luga o le vaega o le faʻamalama matala i fafo, o le a faʻauau le pou i luga o le puipui, faʻaaoga se vaega o le 'au. O nisi taimi, pe a fai o le maualuga o eseesega e tele, o loʻo faʻapipiʻiina o se pepa faʻapipiʻi. Ona latou faatulagaina lea oi latou e le olive. Ua tipi le lapopoa i le faʻavaʻa o le faʻavaʻa ma ua mautu i le faʻavaʻa ma le tusiata.

        Faapipiiina o pvc faamalama ma ou lima lima

        Faʻafefea ona faʻapipiʻi se tufu ma faamalama i luga o se palasitika faamalama

      8. I le pito i lalo, o le patu ua faaipoipo foi.

        Faapipiiina o pvc faamalama ma ou lima lima

        O le tupua maualalo tuto i lalo

      9. Le isi, Gate le amataga. Ina ua faʻapipiʻi faamalama palasitika i le taumafanafana, o le va i le va o le faʻavaʻa ma le faʻamalama matala e faʻaofi i vai mai le fagu. E manaʻomia lenei mea mo le sili atu poʻo le sili atu ona posim.
      10. E tusa ai ma le faʻafanua, o le faʻavaʻa o loʻo faʻapipiʻiina i le vai-o le vevela-vevela vevela soloa i totonu o le bro - o loʻo fautuaina foʻi e le tost.
      11. Ave se kalone ma le auvai ma faʻatumu le avanoa avanoa i luga o le 2/3 tusi. Afai o le tele o le va o le vatele o le tele - sili atu nai lo le 2-3 cm - e apalai ai le foma i le tele o tulaga. I le va o le lua vaega, o le taimi o le taimi e manaʻomia i le 10-15 minute. A oʻo lava ina gauaʻi le vaega muamua, latou te faʻapeʻa foi ma le vai ma faʻaaoga le lona lua. O lea aua le toe faia aʻo leʻi faʻatumuina le voluma i le 2/3.

        Faapipiiina o pvc faamalama ma ou lima lima

        O le gaʻo o le PVC Windows pe a faʻapipiʻi ma o latou lava lima e mafai ona faia i le tele o tulaga - faʻalagolago i le tele o le va

      12. E aunoa ma le faʻatalitali mo le atoatoa polymosization, o le pito saʻoloto o le vevela vevela o le lipine tapi o loʻo faapipiiina i le faʻamalama o le faʻamalama. Naʻo le tusi pe a faʻaaoga le lipine, o le a manaʻomia e malifa le palasitika: o le fasi pepa ma le fofo o le a le "luluina".
      13. Aoina vaega uma o le faamalama. Naʻo galuega ua maeʻa, ma latou te le o faʻavaita.
      14. O le faʻamalama i le pito i lalo o loʻo faʻapipiʻiina foʻi le amor parer lipine (foi fautuaga o le tost). O le faʻamalama i luga o le lagolago o loʻo i ai mai le malosi o ata tifaga e togafitia e le teuina o fafie ua mapu ai. O le mamao i le va oi latou o 40-50 cm. Na faia i latou i se auala o le faamalama sill na mafua ai le potu (pe a ma le 5 ° 5 °).

        Faapipiiina o pvc faamalama ma ou lima lima

        O mea sese pe a faʻaalia le Windows ma malifa o PVC Windows ma latou saʻo saʻo

I le faʻafefea ona tuu le faʻamalama pe a faʻapipiʻi le palasitika faʻamalama, vaʻai le vitio. E tele mea lilo.

O le mea mulimuli ua setiina pe tapunia. I lenei taimi, se isi vitio.

Faʻafefea ona fai tolopo i luga o le palasitika faʻamalama faitau ii. Faʻafefea ona fai ni faʻasolo mai le Mrwwall faitau iinei.

Faapipiiina e aunoa ma le tatalaina

O mea taua o loʻo faʻamatala i luga, o le laʻititi lea o lenei mataupu. O le faʻatupega e amata i lenei filifiliga mai le faʻapipiʻiina o Papatusi maina. O i latou o ituaiga e lua: p-foliga ma laina. E taua le filifilia o le sili ona talitonuina o le mafiafia uamea.

Faapipiiina o pvc faamalama ma ou lima lima

Lua ituaiga o papatusi mo le mutiaina o palasitika lipine

O loʻo faʻapipiʻiina i latou i le mamao e tasi o se taula: 150-250 mm mai le pito ma le sili atu nai lo le 700 mm i le va o le averesi. Sikue na o le fao i le talaaga.

Faapipiiina o pvc faamalama ma ou lima lima

Faapipiiina ipu i le talaaga

Ona le faapipiiina o faamalama palasitika io latou lava lima ma mounting papatusi e tutusa i le luga faamatalaina i luga, e amata mai le aso o le faamalama i le tulaga i le amata. Na o latou te tumau i le fuʻa, aʻo papatusi ae le o le taula, ae i se taumafataga-fao. Ua maeʻa le pu, toe fau le ipu, o le faletalimalo, o loʻo tulei ai le ipu i le nofoaga e mimilo ai le tolona. Le isi, o gaioiga uma e tutusa.

O lenei ua manino pe aisea e fiafia ai le au afifi ia i latou: O se mea lelei o le galuega ma le faʻalavelaveina, taula, etc, etcs e sili atu faigofie. E moni, afai e te faia papatusi malolosi, Latou te taofi mau. Leai se mea leaga nai lo taula. Mo se faʻataʻitaʻiga, pei o le vitio.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona maʻa se pusi e toso puipui: O le a le mea e fai ai e le pusi meaa, puipui e aua le tauina pusi, puipui puipui ma pusi i totonu o puipui

Faitau atili