Pati pepa faʻapipiʻi, o le sili atu le talafeagai e faʻaaoga ai glue, mea faigaluega

Anonim

I le faʻatauina o pepa puipui, ua uma ona e fuafuaina o latou pipii i luga o le maualuga o le maualuga. Ua e puʻeina le mea e tatau ai i le mafaufau, mafaufau i auala o pa puipui o puipui ma tuʻuina atu le iʻuga mulimuli. Matou te fia taʻu atu ia te oe nisi mea e uiga i ni mea faigaluega e mafai ona e sau i lau galuega.

Pati pepa faʻapipiʻi, o le sili atu le talafeagai e faʻaaoga ai glue, mea faigaluega

Prepaper Meafaigaluega

Naifi ma seleulu

O le a tatou le tu i le filifiliga o pepa puipui ma faapipii, e le o se umi ma tiga tele e tatau ona e alu i ai uma na manaʻo e faia faʻalelei i le fale. Naʻo le matauina e tatau lava ona filifilia le kelu i lalo ole ituaiga puipui.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te tu i luga o le pepa puipui ma se laei e tupu, ona tatau lea ona talafeagai le kulimi. Afai e iai sau pepa puipui, o le mea la e fautuaina ai le kulimi mo se ie puipui pepa.

O le pepa puipui ma le faʻafetai ua sauni e faigaluega, lolomiina taavale ma tipi le pepa puipui i luga o fasi pepa lautele. Mo lenei matou te manaʻomia se naifi poʻo ni seleulu. Mulimuli ane, e manaʻomia le lofinaʻi i luga o le pa puipui i luga o le puipui, o lea e sili atu le filifilia o se manaia fale gife ma le suia o lanu. O le ma totoa e tipi ese ai le pepa puipui, ma o le a le mou ese ai, ona suia lea o le laulu pe aete.

Pati pepa faʻapipiʻi, o le sili atu le talafeagai e faʻaaoga ai glue, mea faigaluega

O le ao faapogisaina po o le taamilomilo blades

E i ai le faʻapitoa pepa pepa o loʻo iai ni naifi ma le lautele lautele ma valea, ae e le mafai ona faʻaaogaina ma mafai ona faʻaaogaina saʻo e tagata tomai, pe a tatou le manaʻomia i ou lima.

O le a manaʻomia le seleulu mo ni vaipuna o le tipiina o pepa puipui i nofoaga lavelave, o le vaega o fesuiaʻiga, totini. O le seleulu e tulaʻi mai ai le faigofie.

Faasee ma pulumu

O fale puipui o loʻo tipi i ni fasi o se umi ma sauni e faʻaaoga le kelu. O lenei o le a matou faʻaaogaina le pepa puipui faʻapipiʻi i luga o le tapoleni, o le a ave se faʻaseʻe poʻo le pulumu.

Tusitusiga i luga o le autu: Marquis mo le taavale faia oe lava

Afai e te manaʻo e faʻaaoga se faʻaseʻe, filifili le Foam filifiliga, talu ai e faigofie tele le faʻaaogaina o le glue i le lamolemole lamolemole. Afai e leai, o isi e talafeagai: artacles pe faʻalenatura pe masani ai, punavai, fulufulu manu. E mafai ona faʻatau le faʻaseʻe i soʻo se faleoloa fale, e le ose faʻasaoina o oloa lea. O le tau o isi tagata gaosi e le o ese lava, ma uiga foi.

Pati pepa faʻapipiʻi, o le sili atu le talafeagai e faʻaaoga ai glue, mea faigaluega

Velo cout coat roller

Peitaʻi, i taimi uma talu ai nei, o faleoloa uma ua aoina, e ui lava e sili atu le aoga o le mea e sili atu le faʻatau atu i vaega: o le 'au (beegeel) ma le ofu fulufulu. Mulimuli ane, ua suia vaega o avanoa pe a tatau ai.

Faʻaogaina se faʻaupuga mo le faʻaaogaina o le kulimi i pepa puipui, o le a faigofie ona amata muamua i se taʻele o le taʻele. O sea meaʻai e avanoa i le tele o faleoloa, e i ai se potu faapitoa, e mafai ai ona e solo le faʻaseʻe, aumai i ai ma le kulimi. E oo lava i seti uma e aofia ai o le taele ma roller ua faatau.

Pati pepa faʻapipiʻi, o le sili atu le talafeagai e faʻaaoga ai glue, mea faigaluega

Seti: taele ma Foam Roller

O le laumei e fetaui lelei e apalai le kelu i le ie puipui. Ia faia lenei mea, filifili se pulumu, o le le alu aʻe. E i ai i le pe o le au faapolopolo a le au faanatura pe leai foi, aua e le afaina le tatou i tatou.

O pulumu e faʻaalia ai i latou lava i le tele o niumu, ua valaʻauina ai le Mclist. E le pei o le faʻapipiʻi - vaʻai, e iai lo latou 8-10 laina o le faaputuga. O le fufuluina o le fusifusi filifili le lautele, sili o le 75-100mm.

Atonu e te manaʻomia se pulumu matamuli, e misia le pepa puipui i nofoaga faigata i luga o nofoaga, pe a fai e le faʻatumauina le Kaler tagata, pe a manaʻomia foi le taimi nei.

Spalaulas

O le pepa puipui i luga o le puipui o loʻo fautuaina se pa puipui o le plutulaper, o se palasitika masini i le foliga o le apaʻau ma le vaivai pito. Malamalama, E ofoofogia lava, aua neʻi o faʻamamafa ai i luga o le pepa puipui, a leai e mafai ona latou gagauina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona kelu se stucco mai polysurethane?

Pati pepa faʻapipiʻi, o le sili atu le talafeagai e faʻaaoga ai glue, mea faigaluega

O le faigofie, ae manaia le laulau pepa spatila

Afai e te masani ai e lamolemole e lamolemole i luga o le pepa puipui ma se ie masani po o se pulumu, o lona uiga moni foi lea. O mea e faʻamamaina ai e manaʻomia e fufulu ai le pepa puipui ma aveese le kuki toega.

E fautuaina le faʻaaogaina o se vaʻa masani e aoina ai galue, e faigofie ma fetaui mo ia.

O nisi matai o loʻo faʻaaogaina e faʻaleleia ai le paʻu puipui o le fale teu oloa, o lona fulufulu fulufulu e agamalu, faia i le paʻu. Peitaʻi o le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega e manaʻomia se taimi o le poto masani i totonu o galuega faʻavae.

E i ai le tamaʻi taʻavale faʻapitoa e galulue ma soʻoga o le pepa puipui, e mafai ai ona tuʻu soʻoga o le soʻoga o le soʻoga, o loʻo ia aumaia le tele o kusi sili.

Pati pepa faʻapipiʻi, o le sili atu le talafeagai e faʻaaoga ai glue, mea faigaluega

Faasee mo le faʻataʻamilosaga o puipui o puipui

Mo le tipiina i nofoaga faigata-i-auala, o se mea e masani ai uamea spamala e aoga, e talafeagai tele le tipiina o le pito le talafeagai. A uma ona e vavaeeseina le vaega le aoga o le pepa puipui, e faigofie ma sologa lelei ma tipi ese ma se naifi.

Faʻaaoga lemu le spatula i le faasologa e le faʻaleagaina ai le teuteu o le vaega o le pepa puipui.

Apefai

A iai ni ou siusiu i luga o le maualuga, ona tatau lea ona e vaʻaia ni meafaigaluega masani mo le galue i le maualuga. O le pepa puipui e pipii ai ma le nofoa poʻo le nofoa o loʻo tauaveina ai le tele o faigata ma e mafai ona lamatia. A o le masani masani o le a avea ma galuega atoa o le a avea ma galuega uma.

Filifili Ala Agamata Steptodders, uʻamea faigata ona faʻagaioi, taofi i tua i le taimi atoa o le iʻa vao uma, e te matua vaivai lava.

Pati pepa faʻapipiʻi, o le sili atu le talafeagai e faʻaaoga ai glue, mea faigaluega

O le maualalo o le laa e faigofie ona faʻaaoga i le fale

Mo se manuia laʻei puipui, oe manaʻomia le manaʻomia:

  • tuʻutuʻuga poʻo le tulaga e lamolemole ai le tuʻutuʻuga tuʻutuʻuga, faʻatatau i le mea e faia ai
  • penitala pe faʻailogaina ina ia mafai ai ona faia faʻailoga i luga o puipui;
  • Rofautte mo le maa manino o fasi fasi pepa ma pa;
  • TARA e fefiloi keke, e sili atu ma le tapuni, pe a faapea e tatau ona e tuua gal i le tulaga uma;
  • O le 'au mo le tootuli ai kelu, pe o se mea e fefiloi faʻapitoa o loʻo ofuina i luga o se' 'ai;
  • Vevela ma sikulukaina ina ia mautinoa le saogalemu i nofoaga o loʻo i ai taimi ma fesuiaʻiga ma fesuiaʻiga, aemaise pe a e le o le faʻaleagaina atoatoa le potu.

Tusi i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaalu le moli i le fale o manu ma le moa kuka e faia oe lava

Afai ua ia te oe le mea faigaluega atoa i faʻasoa, ma se isi vaega o le ono mafai ona maua le pepa puipui, o le a manuia. Masalo tatou te le o tatau ona taulai atu i mea faigofie ma malamalama i mea na malamalama ai, ae e mafai na ona galo ia i latou. Afai e leai se matou lisi, ona taumafai lea e sue ina ia aua nei kopiina lau galuega.

Faitau atili