O le DEOR o le fale tuai e fai ia te oe lava: O le tioata tioata, decopupage, cracker (ata ma vitio)

Anonim

Vave pe mulimuli ane, o faitotoʻa tuai leiloa o latou muamua manaia ma e tatau ona faʻafouina. Tele e mafai ona suia i tusitusiga faʻaletino, ae le masani soʻo se tuʻuga o loʻo taʻuamiotonuina. I nisi o tulaga, ua lava ia toe tali pe teuteu le luga e tuʻuina atu le faitotoʻa i le olaga lona lua.

O le DEOR o le fale tuai e fai ia te oe lava: O le tioata tioata, decopupage, cracker (ata ma vitio)

Faafou faitotoa tuai e le faigata uma - lava valivali pe faigofie uma.

Galuega sauniuni, atavali, aafiaga Krakl

O le ae manaʻomia:

  • Sikulukalaiva (sikulukalaita);
  • manai.
  • tono;
  • taamilosaga (mo le aveeseina o varnish);
  • oneone pulu;
  • tagata AOAO;
  • Pnva kelu;
  • Acrylic vali;
  • faasee ma pulumu;
  • Fausia Haradiryer po o le vali ese o lona uiga.

O le DEOR o le fale tuai e fai ia te oe lava: O le tioata tioata, decopupage, cracker (ata ma vitio)

Mea faigaluega mo faitotoa vali.

Faʻafouina le faitotoʻa tuai ma o latou lava lima amata i galuega sauniuni. O le mea muamua na aveese ai le mamanu mai le matasele, e le aunoa ai ni mea lelei, aveese stroke ma aveese le ipu. Ona aveese ai lea o le fetaui na oso mai i le tiaʻi. O le vali e faigofie ona aveese ma se fale mago ma le spatila. E mafai ona fai i se fofo faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina i luga o loʻo ufitia i le ata, alu mo le taimi faʻapitoa i luga o le afifi. Ona aveese lea o le spat o le palu palu ata.

Mai le faitotoʻa o le faitotoʻa e manaʻomia le aveeseina o le tuai o le tele. Mo lenei faamoemoe, e faufautua le faatauina atu i totonu o le Fleooloa Faleoloa TCCC. A iai se faʻatoʻaga o loʻo iai le masini sikine, o le a faʻaalia ai le matua faʻaalia le galuega. E taua le aveeseina o le vateatea ma le faaeteete i le faasologa e le mafai ona faʻaleagaina ai luga. Tumau e mafai ona aveʻesea le faʻaaogaina o le oneone.

Ina ua maeʻa le ogaumu tuai ua aveesea, e manaʻomia le aʻoaʻoina o le faitotoʻa. O Chips uma, e fetaui, e tatau ona hectitches. Ina ua uma ona mago le mea i luga, emery pepa ma tamai saito. I le isi taimi, o le faitotoʻa afai nifo le faitotoʻa, o le a faʻaititia ai le faʻaaluina o vali ma faʻaleleia atili le anoa. Mo uʻamea faitotoʻa faitotoʻa, ua filifilia le Primer e tusa ma mea.

Mulimuli mai le ata vali. Mo lenei mafuaʻaga, e sili le faʻaaogaina o le anicolic poʻo alkyd vali, ia o le a vave le mamago ma e lelei le onosaʻi. Mo vali uʻamea faitotoʻa, e mafai ona e faia ni faʻafitauli o le acrylic. E faigofie le faʻaaogaina o le lautele o le vali ma se faʻaseʻe, ma fagu fagu e sopoia ma le manifinifi manifinifi.

Mataupu i luga o le autu: Plasterboard o Eaves - o se vaipo-o nei fofo

O le DEOR o le fale tuai e fai ia te oe lava: O le tioata tioata, decopupage, cracker (ata ma vitio)

Ina ia ausia le aʻafiaga o le Krakle, o le a e manaʻomia ni varnish mo craklera poʻo le masani ai PV kulu.

E galue ai, e manaʻomia le faʻaaogaina na o le pau lava le leaga o le tulaga o le palu, a leai o le a pipii o lauulu i luga ma faʻaleagaina foliga o le faitotoʻa. O le vali e faʻaaoga e se manifinifi vaega, aumai le matutu, ona lulu ai lea o le faitotoʻa ma manifinifi ma manifinifi. O lenei togafiti e toe fai ai le 2-3 taimi.

O le uluaʻi mea ma cracks ua mauaina e faʻaaoga ai ni suiga faʻapitoa mo le lolo atu, ae e le mafai i taimi uma ona faʻatau mea, ma latou te le faʻaiuaina. O le mea lea, e mafai ona e taumafai e fai se tasi-sitepu cracker faʻaaoga masani p'va masani. Muamua e tatau ona e valiina le faitotoʻa i le efuefu-lanumeamata, pe a faʻamamaʻi, faʻaaoga le PV Glue ma le mafiafia vaega, faʻatali 2-3 minute.

O le kulimi e tatau ona ufiufi i se manifinifi ata tifaga, ona faʻaaoga lea o se malamalama vali o le susu paolo. E tatau ona e alu i se tasi itu e aunoa ma le toe foi i le storating nofoaga. Mago vali ma se lauulu mago. O le iʻuga, e manaia foʻi ni tuʻituʻi. O lea lanu e faia mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se tuʻufaʻatasiga o paolo i lou tofo. E taua le manatua o le tasi-sitepu cracker e le aoga i luga o le acrylic of metallic lanu. O le faitotoʻa tuai, teuteuina i se tulaga tutusa, foliga lelei i le potu e teuteuina i olive poʻo le mediaterranean style.

Faataʻitaʻiga o le ata o le tioata

O le ae manaʻomia:

  • paluga tiga;
  • Alavai ma le palu le faaputuga;
  • O le valiina o le valiina i luga o le inivesi faavae;
  • oa;
  • faailoga.

O le DEOR o le fale tuai e fai ia te oe lava: O le tioata tioata, decopupage, cracker (ata ma vitio)

Mo le faʻataʻitaʻiga o le faʻapipiʻiina o le tioata tioata, o se ata faʻapitoa faʻapitoa o le a manaʻomia.

O le faʻamatalaina o le faitotoʻa totonu ma tioata e mafai ona faia e faʻaogaina ai le faʻaaloalo i le tioata o le tioata. O le faia o lenei mea, e tatau ona e faʻatauina le puʻeina o ata o ata ma se faʻapipiʻi faʻapitoa. Nai lo o le lipine, e mafai ona e faʻaaogaina le fusi i luga o le tioata, ae e manaʻomia le manatu e sili atu le faigata tele le galue ai. Muamua lava, e tatau ona e faia se ata i luga o le pepa watman. Afai e te le iloa tusia, ona ave lea o ni geometric po o le faapuupuuina mamanu. Le aofaʻi o vaega laiti, taumafai e faʻaititia.

Tusitusiga i luga o le autu: Matou te faia se siata i luga o le faitotoʻa i ou lava lima: Matai vasega

Tuu le tioata faitotoʻa i le faitotoʻa i le Watman ma se mamanu, i luga o laina laufanua, ma sasaa ai le moliʻei tele i luga o le faʻapipiʻi. Afai, nai lo le faapipiiina, na e filifili ai e faʻaaoga le kova, e taua ai le faamasani i tulafono a lana talosaga. O le sipuni spuat e tatau ona taofia i se tulimanu o le 45º, a o taumafai e fetaomi atu i ai, ese le laina o le a avea ma se curve. Ina ua mavae le mama, e mafai ona e fetuunai le laina laina po o scordpel.

E naʻo le faʻatumuina o sela ma le pisia i vali. E sili le faia i le taamilosaga o le Watercolor pulumu. O le vaega lona lua o le vali e apalai pe a uma le gaoia o le muamua. O le puʻeina o le tioata vali e mafai ona fefiloi ma le tasi ma le isi, fai le nonoina o le le fiafia, sili atu le lelei suiga mai se lanu uliuli i le malamalama ma le vice. Ina ua uma ona mago, o le vali tioata ua faaofi i totonu o le faitotoa, faamaula i le tino. O lenei maeʻa o le a fetaui lelei mo soʻo se isi. E fuafua lava i luga o le mamanu filifilia, atavali ma mea faigaluega.

Teuteuina le faitotoa tuai

O le DEOR o le fale tuai e fai ia te oe lava: O le tioata tioata, decopupage, cracker (ata ma vitio)

E faia ai le decoupage dears, e te manaʻomia le kulu ma decouppage card ma se auala talafeagai.

O le ae manaʻomia:

  • decoupige card;
  • Pnva kelu;
  • tono;
  • oneone pulu;
  • paletifi naifi;
  • Acrylic valivali ma valevale.

O le mamanu o le faitotoa, faia i totonu o le faʻateʻeina auala, o le a faia se faʻailoga maualuga ma le eseese i totonu. E tatau ona e faʻatau se pepa faʻatau ma se pepa talafeagai. O le faitotoʻa o loʻo valivali i le talaʻaga o le moligaʻo. Ona tipiina lelei lea ma le ata ma le ata o le manicure, ofu i totonu o le mafanafana vai mo le 10-15 minute. A maeʻa, ua aveese le pepa o Dechappice ma aveese mai le tele o vai ma se solo solo. O le isi itu o le ata o loʻo misi ma PV kelu, kelu le mafuaʻaga i le faitotoʻa, ma se ie poʻo se paʻu paʻu, aveese le ea paʻu.

O le Decooucutigp pepa i luga o le pepa araisa e le o se oti, ae pa, tofa mai le pito o le ata e uiga i le 5-8 mm; E le manaʻomia le galumuli i totonu o le vai.

O le pala e tumau ma acrylic eseese ina ia aua neʻi faʻaleagaina i se isi galuega. O le isi mea e tatau ona e nana ai tuaoi o le mafuaaga ma faia le suiga lamolemole. Ave se acrylic swoty, ma le fesoasoani a se mastikhin, faʻaaoga i luga o le faʻaputuga o le decopup card, alu i tua atu o le ata faʻapipiʻi e 1-2 mm. Ina ua uma lona mago, piki i luga pito o le faamaeaina o pepa laupepa laiti. Ona la atu lea ma acholic apping, ufiufi le faitotoa i varnish.

Mataupu i luga o le autu: Faigofie eletise eletise ma ou lava lima

E mafai ona faʻaopopoina decopupage ma eseese masini teuteu elemene mai le sima, fafie poʻo polysurethane. Mo le oteina, o le ata e sili ona teuteuina laupapa laupapa po o le ofu savali. O le palaso o loʻo faʻapipiʻiina ma suavai suavai poʻo se faʻailoga faʻapitoa (vave pe a uma le faitotoʻa muamua). Ma, ma le uafu, ua tapunia fuafuaga uma, pe a maeʻa le ata vali ma le teuteuina o le ata ma le teuteuina.

E mafai ona e faia se decopupage i totonu o le metotia o denopup e le gata i le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa, ae faʻapea foi tioata. O le faia o lenei mea, o le a e manaʻomia le acrylic start metallic lanu-auro, apamemea, siliva). E sili le faʻaaogaina o le aerosol Dyes. O le ipu tioata ua tuuina atu i luga o le mafolafola luga ma faapipii lona auro pe siliva vali. Ona latou mauaina lea o le toe gaosia o le ata o le stushaw ortat po o le alphonse felelei. E mafai ona e faʻaaogaina uma le pepa lautele ma le lolomiina i luga o le LēSA Justers (i le tulaga lea, o le toe gaosia o loʻo vavaeʻese i vaega i le Photoshop). Le isi, e manaʻomia le ufiufi tioata ma le mafiafia vaega o acrylic varnish, faʻapipiʻi se ata foliga i lalo, pe a fai ma faʻamalosi e faia ai se paʻu paʻu poʻo le faʻamalosiʻau. O le galuega taua o le "lesitala" ata i le va eseese.

O se aso e tatau ona e aveese le pepa. Mo lenei, o le laufanua o loʻo lelei, ona ma le fesoasoani a se pupuga mo ipu (mamafa itu), ua amata ona latou download pepa seʻi vagana le ata o loʻo aliali mai. I le pito o le ata, e mafai ona e savali i le oneone i tamai saito, ona foliga mai lea o le ata ma le pito i tua. O le fili ua mautu ma aerool taavale taavale varnish. O le ata o faitotoʻa i ou lava lima o se gaioiga manaia tele, faʻafetai i le mea e mafai ona e liliu i le mea o loʻo sologa i le galuega o tagata poto.

Faitau atili