O a ni avanoa pe a taoto se laumua?

Anonim

O avanoa i le fola e aofia ai le aoina mai i luga o laupepa o laʻau ua filifilia e mafai ona faʻaleagaina atoa le vaʻaiga i le matagofie o le fola poʻo le ofisa. Malamalama i mafuaʻaga ono e mafai ona tupu e mafai ona tupu o le tafe o le taʻele o se fafo e mafai ona puipuia mai lenei mea e oʻo i le taimi amata o le fola.

O a ni avanoa pe a taoto se laumua?

Laumua o faataatia o fuafuaga.

Ina ia aloese mai ai faafitauli, e tatau ona faia i le mafaufau o le tuuina atu o le laminare e tatau ona faia e tusa ai ma tulafono tekonolosi.

Uiga o le lalagaina folasaga

Laminate o se fola ufiufi, foliga foliga foliga maʻi o le tino, ae vagana ai mafuaaga, e leai se mea o fai ia te ia e leai. O le ulutala "Laminate" faʻaaogaina i le fale faʻaititia i se mea itiiti o loʻo faʻaalia ai se fale faʻaonapo nei faʻavae i luga o laupapa alalava o loʻo ufitia i se ata faʻapipiʻi. Lenei matagofie, i nisi taimi e le tutusa i le tasi, ma le faʻapipiʻi, o le a faʻaaogaina le laʻau e puipui ai laupepa o mea mai le moliʻei, susulu o le la ma le faʻamaligiina o le faʻavalevale i tua atu o le faʻaaliga a le la. O le faʻavae o le ipu lava ia o le vaʻai o le maualuga maualuga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le MDF FPREBA faʻapipiʻiina faʻaaogaina i totonu o le oloa oloa e naʻo le le mafai ona faʻaaogaina ma e le faʻaaogaina i le gaosiga o le fola. I atunuʻu lautele, o le faʻavasegaina o lenei ituaiga fola o loʻo faʻaogaina i totonu o le vasega e faʻaaoga ai, lea na atofaina ai e le vasega i totonu o maʻa ma ona o le tetee atuni. O le vasega maualuga atu, le malosi le laminate.

O le aotelega o lenei mea, o lona faiga faʻagaioia uiga, o le mafaia ona filifilia se laʻau ma soʻo se lanu ma ata na matua lauiloa ai i le taimi nei.

Faapipiiina le Platey Plaling Tekonolosi

O a ni avanoa pe a taoto se laumua?

Laminate Seat Filifiliga.

O fafo atu o fafo e sau i le ituaiga o manifinifi (6-11 mm mafiafia) fula, o le tele o auala mai le 1000 mm, ma lautele e taunuu 200 mm. I le taimi puʻupuʻu ma le iʻuga o nei fuʻa, o le faʻapitoa faʻapitoa ma matau ua faʻatulaga, poʻo fea, pe a fesoʻotaʻi lua fasi o le vaega o le tasi ituaiga o le tasi o atu isi. O le ituaiga o le faia o mea o ia "loka" o loʻo fuafua le metotia o le fesoʻotaʻi ma le laugatasi:

  • Aofia ai i le "loka" o le vaega muamua o mea tutusa o le mulimuli ane na faia i se tulimanu o le 30 ° i le foloa vaalele;
  • Inputs i le "loka" o le vaega muamua o le mea e tutusa o le pito mulimuli ane o loʻo faia i le vaalele o le fola (o le lagona o le mea mulimuli e leai

Ina ia mafai ona maeʻa le faʻatulagaina o le tuʻufaʻatasiga, e fautuaina ai le faʻaaogaina o ni fasi ma le samala i le pito i luga o le fola faʻapipiʻi. Ma e tatau ona e faʻaogaina le faʻaaogaina o le faʻaaogaina i se auala e le o le faʻaleagaina o le soteti ipu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e tutoʻatasi o se taualuga ma utupoto

Talu ai o, faʻalagolago i foliga tekonolosi o le faʻaaogaina o sea mea, pe a lafoina se laumua, o le uluaʻi va o le potu ma o puipui o le faʻatapulaʻaina o elemene (auivi), lea Mautinoa le tausisia o le faʻatapulaʻaina o elemene (auivi).

Polokalame o le tau o le tau e tau ai pe a taoto

O le faʻatapulaʻaina o faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia i le uo teine: rosek pe na o pou o le laupapa o le manaʻomia tele. O le lautele o lenei avanoa e mafai ona amata mai le 10 i le 15 mā, ae e tatau ona tuʻuina. O le mea moni o loʻo i lalo o le faʻamalosi o le faʻasusu ma le vevela o le potu, o papatusi ua teuteuina i le fola luga. Pe a faʻalautele ai lea papatusi i lenei tulaga, o le faʻalauteleina o le lala faʻapitoa e taua e faʻaata atu ai le faʻaopopo avanoa avanoa. O lenei avanoa o loʻo fuafua e galue o se uluaʻi avanoa, o le mea lea ua taʻua o le "Depement".

O sea avanoa e le gata e faatatau i pa o le potu, ae faʻapea foʻi ona fesoʻotaʻi ma isi elemene. E faʻatatau foʻi lea i lea ona faʻapitoa uma ai le faitioga o inisinia faʻauciations. Tuuina atu manaoga mo le "Deformization" avanoa, e tatau ona maitauina o le faia o le fola o fola i luga o le fola e tatau ona faia i se auala atoa o le fola. faʻaaogaina o le taʻaloga na tumau.

O fautuaga lautele i luga o le faʻapipiʻi e aofia ai se fautuaga i luga o le faʻapipiʻi o le fola o le fola e sili atu lona maualuga i le itu o le pa'ū o le ao o le ao o le ao. I se faʻaopopoga, o tuʻaiga lata mai a le tuaoi o laina o le tuaoi o loʻo faʻamutaina ai le mamao o laina o le tuaoi.

Tulaga maualuga i lalo o le laumua

O a ni avanoa pe a taoto se laumua?

Laminate masini ata.

O le lamolemole ma le mama o lalo e taua tele pe a faʻataʻatia se laumei, talu ai i le maualuga o le maualuga i luga, sili atu nai lo le 3 MM "e le mafai ona suia le uta. E fautuaina e tausisi i le fua faatatau i le suiga o le maualuga: e le sili atu nai lo le 1 mm vertical i le 1 m foloa. O le mea lea, e le faʻatagaina le faʻaaogaina o le fola ogatusa o le laupapa i le vaega o le pito i lalo o le pito i lalo. O sea faʻauʻu o fafo e sili atu le ofuina i luga o le talafeagai sima ma mafaufauga uma ma le faʻaleagaina o mea na aveʻeseina, ma tutasi le laumua o loʻo muamua o lapisi, pefu.

Faatasi ai ma tulaga sili ona faigata, e ono faʻaalia ai le tele o fugalaʻau e mafai ona maualuga le maualuga o luga i le 20 mm.

O nisi taimi o le tekonolosi o le masini faʻataʻatitia fola, mea faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina, o loʻo faʻaaogaina i luga o le maualalo, ma e masani ona avea ma taui i lalo o le faʻaaogaina. Mafaufau i le mafai ona o elemene o le lalagaina fola e sui ai le geometric fua i lalo o le aafiaga o le vevela ma le susu, e masani ona faia e ala i le pito i lalo.

Mau i luga o le autu: ofutino ma ou lava lima, pe faʻapefea ona 'ai se potu ofu mai le potu teu oloa

Mafuaaga o avanoa

O a ni avanoa pe a taoto se laumua?

Meafaigaluega mo le lameu

E mafai ona faʻatulaga ni fuaiupu (tekinolosi) ma faʻalavelave, o loʻo aliali mai i nofoaga vavaeeseina o fola laupapa.

Fesili e uiga i le a ma ni mea e mafai ai ona tutupu ese mea na faia i mea na tupu, e oʻo mai i le taaiga i le saogalemu o avega talafeagai. O mafuaaga e mafua ai le faʻaleagaina o le foloa o le fola, lea e aofia ai le paʻu o fusi, o latou vavaeeseina mai le tasi ma le isi, o foliga o avanoa i le fola, na suʻesuʻe ma faʻataʻitaʻia o tagata.

O le alaga, o se vaega o mea taua na faʻasoaina, o loʻo faʻatatau i aiaiga o le faapipiiina, o tuutuuga o le fola i le lelei o le fanua laugatasi, e oʻo atu i le taimi mulimuli ane faaleagaina o le mea mulimuli:

Mauaina o ni mea le atoatoa o fusi, o ai:

  • Sa i ai le faʻaleagaina o elemene o le faʻaeʻeina "loka";
  • Sa leai se mea leaga i le pito i luga puipuia puipui palasitika.
  1. Lua muamua, ma o le uiga lona lua o le faaipoipoga na mafua ai le tuʻuina atu o taga talafeagai, mulimulitaʻi i le faʻatulagaina o fola.
  2. O le faagaoioiga o folasaga o potu i potu ma le le suavai maualalo ma le i ai o tausitusi, o se taunuuga o avanoa i le va o papatusi na aliali mai foi i le va o papatusi.
  3. Faapipiilotoina o fola mai le laumua i se le atoatoa o loʻo i totonu o le auala talafeagai i luga o mea o le fola na faʻatupuina ai le "loka" o papatusi puipui. O le vaivai na toe faʻailoa mai ile foliga mai ma faʻateleina ai avanoa o le fola.
  4. Solia o Faʻamatalaga i le Faʻateʻaloa o ia Lava Toʻau i Faʻaputuga o le Mana e Faasao Atu le "Deperies" Gamesaster i le potu atoa o loʻo faʻataʻoto ai le fola. O le faʻatoaga faʻapitoa e mafai ona taitai, o se tulafono, i le "fulafula" o le fola e tatau ona o le le lava o le avanoa avanoa, e mafai ona sili atu i le vevela o loʻo faia e le vevela.
  5. O le fesoʻotaʻiga o ni pepa faʻapipiʻi faʻapipiʻi e aunoa ma le faʻaeteete o le faʻamamaina o elemene o latou "lokaina" mai le palapala ma lapisi lapisi.
  6. Le togiina o fusi e aunoa ma le siakiina lelei o le maualuga o le lotoa.
  7. Faʻaaoga i le faʻapipiʻiina o le fola o seti e leʻi pasi atu i le potu, o fea le mea o le masini mai le fanua mai le fanua ua fuafuaina.

Auala e faʻateʻa ai avanoa

O le ala muamua o se lapataiga faigofie a o latou foliga mai, lea e manaʻomia ai le mulimuli i le faʻatonuga o le faailoiina o laʻa ma faʻapipiʻi tekonolosi.

O a ni avanoa pe a taoto se laumua?

Avanoa pe a taoto

A o le i amataina le faʻapipiʻi galuega, maua mea, e aunoa ma le le faʻaaogaina, e manaʻomia le tuʻuina atu i totonu o le potu o le a faʻaaoga e faʻaaoga ai mo "previs" mo le tolu aso. O le potu vevela e fautuaina e tausisi i le 18 ° C. A uma ona tatalaina le afifi, ae tatau ona siaki le mea mo se faʻaipoipoga, muamua le tulaga o le iʻuga ma le uumi o vaega o le "loka" ma le puipui maualuluga sili. Aʻo leʻi amataina le masini o le fola o le fola laupapa, e tatau foi ona manatua e leai, e le tatau ona iloa e le taʻutaʻua le vai, aemaise lava i le vaega o soʻoga o le au pa. Ole vai na pa'ū ile taimi ole gaioiga ole ua fautuaina e toe faʻavasegaina, mo le itula, leai se mea. Mafaufau i lenei mea, e ono manatu e mafaufau ai i le mafai ona faia o oloa i le lumanai o fola laupapa ma wax.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona fausia se atunuʻu o loʻo taʻele ma ou lima lima

O le faʻatautaia o le faʻapipiʻiina o galuega e tatau ona faia vave e tusa ai ma le tekonolosi, ma se isi siaki o le "loka" elemene o ipu vaisu ma solia la latou fuafuaga. Faʻateʻaina soʻoga e tatau ona faʻamaufaʻailogaina ma le hammer feula e tusa ai ma tulafono o i luga, pe a uma ona vaʻaia mo le i ai o le avanoa.

O vaʻaiga na faʻaalia i luga o le sami o le ufiufi o le lalagaina o le laupapa, a latou tele ma le faia o foliga vaʻaia, e mafai ona fautuaina se tagata faʻaeteete e aveese latou. Afai o nei taga o loʻo aliali mai i le taimi o le faʻanoanoa vaitau, o le lautele o lo latou "tatalaina" e laʻititi, o le mafuaʻaga na sili ai ona faʻanoanoa o le ea. E mafai lava ona aveese o latou foliga e ala i le liliu i luga o le vailaau mama.

Afai o loʻo aliali mai avanoa ma le toe inu o le fola o le fola, e ono faʻailoa mai ai le leai o le "faʻatumu o le" defortation i le tino o le potu. E ono mafua ai mo le tele o mafuaaga:

  • Saʻo le faʻaaogaina o le avanoa muamua i itu o le fola o le fola e aofia ai i puipui;
  • E leʻi lava le salu ona saʻilia e le i fafo o le i fafo o le i fafo atu o le potu.

I ia mataupu, e manaʻomia le tipiina o le fola laupepa tuʻusaʻo i puipui ina ia mafai ai ona toe faʻaleleia le faʻailoaina o tulaga faatonuina.

I ni tulaga o le toilalo o le "Camele" o loʻo fesoʻotaʻi ai papatusi e lua, poʻo foliga o se avanoa matuia na mafua ai ona faʻatinoina le vai, e leai se mea e mafai ona faʻatinoina ai le vaʻa. E faʻatino ai se toe faʻaleleia, e manaʻomia:

  • luga o luga o luga o le va o le vale, ma le faʻauigaina o ia lava e faʻamamaina ma le faaeteete mai le efuefu ma fafo atu i isi;
  • Laminate pito o loʻo tuua le gase i itu uma e lua, faʻapipiʻi i le valiina o se mea faapipii;
  • Kiliaina e ufiufi ai le mea ua filifilia mo le toe faaleleia e ala i le faaaogaina o le fola ma le fola e ufiufi ai vaalele.

Ina ua uma ona faʻamama le mea na faʻaaoga, o le lipine e tatau ona aveʻese, o le nofoaga o le soʻoga o le soʻotaga malie ma solo solo.

Mai le itu o le ono vaʻaia ma le taua o lenei mea, o se sami o le a sili ona talafeagai mo se talosaga faapena.

Afai o loʻo utaina le fola o le fola, e talitutusa ma leo, o lona uiga o nisi o le "sone" o vaega, faʻavaivaia ai. E tatau ona totogi i lenei mea totoʻa ma faʻamautu le faʻa soʻoga ma mafuaʻaga e mafua ai, ina ia faʻaitiitia ai le ono foliga o avanoa ma isi mea le lelei o taimi.

Faitau atili