Trim Calckeng Tile Faia Oe Lava

Anonim

Filifili mea mo le teuteuina o le balconsies e faigata tele.

E le tatau ona fefe i le vevela o le vevela, o le tuputupu aʻe o le faʻatosinaga ma le susu. E matua moni lava lenei mea mo le sofia o "malulu" balconies.

Trim Calckeng Tile Faia Oe Lava

Taumafai e filifili le sili ona malulu-puipuia le tale mo le fafie, o le a faʻatagaina ai oe e suia ai le faapaologa poʻo le loggia i totonu o le malulu, mafanafana ma le mafanafana potu tusa lava pe malulu potu.

O le fola o le fola e faigata tele le mea sili ona taua i le toe faaleleia o le paleni. Mea mo lenei i le fale gaosi maketi. Ae e talafeagai uma i latou ina ia mafai ai ona teuteu la matou loggia?

O mea e sili ona lauiloa mo le fola i luga o le Loggidia e mafai ona taʻua o le sima o le siʻomia o le siʻosiʻomia, luga ma linoleum. Ae o latou uma e iai a latou lava uiga e foliga mai e faaleaga ai le tini. O le fao e aoina le pefu ma le taimi i ai le taimi ei ai se meatotino e pa'ū ai. O le laina ma le linoum e matua fefe lava i le susu. Ma talu ai i le taimi o le a tatau ona e toe mumu mea uma. E tatau foi ona faʻaalu taimi matou te faʻaaluina, ma meaʻai ma tupe.

O le matauina o filifiliga uma o le lauiloa o le lelei, e mafai ona e taofia saogalemu lau filifiliga i luga o le foloa chramic pou. E tele lava tulaga e mafai ai ona faʻaaoga e le pulu puipui e le gata mo le saito poʻo totonu o le pa, ae faʻapea foi mo galuega i fafo.

Porcelain cydware e matua tumau lava pe a pa'ū le vevela, e taofi lona manatu muamua mo se taimi umi. Ma ona e ve le tetee, e na ona le tutusa;

Trim Calckeng Tile Faia Oe Lava

O le paʻu paʻu o paʻu, nifo nifo, tulaga, palasitika scroll - o mea uma o le a manaʻomia e manaʻomia pe a taoto

Afai e te filifili e amata faʻamaeʻaina se "malulu" faapaologa ma fai ia tulaga agavaa, e tatau lava ona taofi lau filifiliga i luga o le filifiliga i luga o le catraka.

Aua neʻi galo e faʻatau mea faigaluega manaʻomia:

  • maualuga;
  • Oka samala;
  • manai.
  • Tulafono;
  • Platekorez.

Tusitusiga i luga o le autu: o faitotoʻa faitotoʻa ma o latou foliga: ma ata faʻataʻitaʻiga

Fautuaga mo le Taaloina

Ae e te leʻi amata filifili, e tatau ona e taʻuleleia le mea autu: o le fola e faʻasino i le 5 - o le maualuga maualuga o Aperaamo. Ma e tatau ona e filifilia ni pou laiti. O laiti lava latou i le tele, e leʻo faʻatoʻafia lo latou mamafa ma omiga i le fausaga lagolago, ma faigofie ai ona fai ni fuafuaga.

Manatua o le avanoa o le faapaologa - o le potu e laʻititi, o lona uiga o le lili e tatau ona filifilia. Na te vaʻai ia te ia. Ae afai o le pile ua vaʻaia poʻo se mamanu, ona e vaʻaia ai lea o le vaega o le Loggia.

Ae e le manaʻomia le filifiliina o se taʻotoga o le tasi lanu - filifili lua eseese manatu ma tuʻu i totonu o le siaki siaki. O le aafiaga o lea feitaiga o le a le masani ai.

Trim Calckeng Tile Faia Oe Lava

Fuga ma puipui puipui mo le o loʻo i totonu o le tau o le tau faʻapaologa e tatau ona faʻateleina le tetee atu i se faʻafitauli o mea tau tamaoaiga, e aofia ai faʻafitauli.

Le isi tulaga e tatau ona maitauina pe a filifilia, ma le mafaufau i uiga.

O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se laufanua, e fetaui lelei mo le faletaele poʻo le umukuka, o le a le mafai ona ola ma le muamua malulu i luga o le faapaologa. E le i fuafuaina mo le tele o vevela.

O le mafuaʻaga lea ua avea ai le Aualofa sili ona o le faapaologa o se puao masoa, ma e i ai foʻi se anti-slingea. Mo se loggia poʻo le faapaologa, e mafai ona e filifilia ceramic trales - e le o faʻaalia i le faʻamalosi i fafo. O ia puipuiga o le a talisapaia ma le talisapaia o fale ma malo.

Faauma avanoa

O lea, faagasolo tonu e taoto.

Afai o le faʻavaeina o lau faiga faʻapaologa e aofia ai ni nai papatusi, ona o le gatete va o latou e manaʻomia ona matua mou atu i le punou. E manaʻomia ina ia le tafe le ea malulu mai lalo. Ma luga o le ata o loʻo e manaʻomia e faʻamalosia pea fasi fasi pepa o le tau.

Trim Calckeng Tile Faia Oe Lava

Tuʻu le ofu masaisaʻese mai le pito umi i le faitotoʻa, o le a fesoasoani ia te oe e te le faʻaleagaina le fola aʻo leʻi faʻamamaina.

Mataupu i luga o le autu: Snowman faia o filo e faia oe lava

O lenei e tatau ona e fuafuaina pe faʻafefea ona faʻatatia le laupapa. Afai e alu i se faʻaiuga tali, ona le tatau lea ona faia le fusi o le fola. Naʻo le maimau o le vaega atoa ma o le a avea ma faʻaopoopoga o le puʻeina o vaega o le Loggia.

Peitai, o le fola o le aano o le a fai e maua ai le lelei ma togafitia se faʻapitoa sili atu, lea o le a fesoasoani e faʻatupu ai le faʻavae maualuga ma le fola.

Taofi le tale amata i le vaega o le vaega o le i le isi. E matuā mago lelei. O lona uiga, o le molimau e faatatauina lava i luga o le nonoa po o le fogafale lava ia.

Mo asthetic, o le pito sili ona ogaoga e mafai ona teuteu i se tulimanu o 45 tikeri. E le gata i le faʻaaogaina o le tele o 'eseʻese i puipui, faʻapea foi o loʻo fai ai se faʻatasiga i le va oi latou e le maitauina. A iai ni kesi faʻapitoa i le va o papa, ona māmā lelei ai le faʻailoga.

Pe a tuʻu i luga o le polo i ai ni tulafono e tatau ona matauina e ausia ai le maualuga aʻafiaga. O lea, i luga o le "malulu" faapalepale, o le paʻu e amata ona ofi mai le puipui mafanafana i le pa, ma luga o le "mafanafana" - ua faia le faaumaina o le taulaga. Ile a lea, e fetaui ma tutusa vaega taʻitasi.

O le mea e sili ona maua mai i aafiaga o le a ausia pe a fai o le sui o le i le va o le lapisi laina e le ogatasi. E mafai ona faigofie ona ausia, sui o faleʻaiga ma sikuea atoa.

O lenei ua matou tuua lo tatou ufiufi mo ni nai itula. Ina ua maeʻa lena, o le paʻu paʻu ma le viliina o mea na totoe o le kesi mai luga.

Faaumaina strokes

O le galuega autu i luga o le faatulagaga o le paleni o le tino o le a tumau atoatoa. O lenei o le faaputuga e tatau ona matuitui lava. Ma atonu e manaʻomia tele taimi. Aemaise pe a fai ua e teuteuina le "malulu" faapaologa, ae le o se faʻauma i totonu.

Ina ua uma ona faʻamamaina, o le kelu e mafai ona le mafai ona le mafai ona le mafai ona le mafai ona E faʻaaogaina lea o se fatu faʻapitoa.

Ua faʻaaoga le fusi mo le fuʻa i le nonoa i le paʻu o le paʻu, e mafai ai ona e faʻatumuina le gaogao gaogao.

Tusi i luga o le autu: filifiliga o le fola mo le faapaologa: uma "mo" ma "ma"

E ala i le taimi nei, o loʻo faʻatau atu i se lautele lanu lanu e mafai ona e faʻataʻitaʻiina. Afai o oe o se lagolago o faʻataʻitaʻiga, piki le fata o le tutusa paolo e pei o le faaputuga mo le faapaologa po o le loggia poʻo le loggi, poʻo sina pouliuli.

Ma afai e te manaʻo i se mea e le masani ai, ona taofi lea o le filifiliga i luga o le mea o le faʻatusatusaina lanu. O le pupula o le ai ai, o le a le masani ai o le a vaʻai i lau loggia. O uo ma uo e masani ona talisapaia.

Manatua le mea autu, mai le mea e te filifilia o le a faʻalagolago i le siosiomaga, lea o le a auai i luga o le faapaologa ma i totonu o le potu e latalata i ai, ma le teuteuga atoa o le paleni lautele. Afai e te manaʻo i le vevela ma le la, taofi i luga o le sili ona faʻamafanafana poʻo lanu piniki.

Ma afai o le fesāʻi o le lakitusi o le laki, o le a e fetaui lelei paʻepaʻe, lanu efuefu ma lanu uliuli mo taumafa. E masani lava i taimi uma. O le mea lea, Diem, e faʻalagolago uma lava ia te oe ma lou mafaufau loloto.

Faitau atili