Faʻafefea ona fausia se fale faʻapipiʻi lelei i ou lava lima

Anonim

E mafai ona e fausia se fale ogalaau mai se pa ma se vaaiga i le tumau i totonu o nofoaga tumau ma le tumau. O le fale ogalaau o loo faafoeina mai sea fale o mea o se faatafunaga, ma le faapipiiina. Afai o nofoaga tumau o loʻo fuafuaina i totonu o le fale mai le pa, o le fausiaina mea e tatau ona galuluetele, ma afai mo le le tumau - filifiliga - filifiliga - Po o le a lava le tulaga, o le Timbers ua faaputuputu e le itu oveve.

Faʻafefea ona fausia se fale faʻapipiʻi lelei i ou lava lima

Polokalame o ituaiga ma cross vaega o se pa.

Vaega o Bruses

O le aoina o pa ma ou lima, e le pei o puipui o maa, e tatau ona saʻo i luga o le faʻavaeina o le lipine ituaiga. Fale poʻo ogalaau, na fausia mai se pa, e tatau ona maua mai le malu puipuia, e tuliloaina le sitaili o puipui i taimi uma ina ua maeʻa le fausiaina o le fale. E masani ona faʻatali mo le itiiti ifo ma le tasi le tausaga pe lua tausaga e faʻapipiʻi ai pa maualuga-uiga o le a tautua mo se taimi umi. O na mea e fai ai mea ma meaola, pei o se pa, e na o ni amio lelei.

Faʻafefea ona fausia se fale faʻapipiʻi lelei i ou lava lima

Ata 1. Faʻaopopo le faʻapotopotoga o le faʻapotopotoga.

Faʻaaoga se ata faʻatau e mafai ona sefeina i le maeʻa o mea. O le pa e mafai ona tumau le susu i lona fausaga mo se taimi umi, o lea ua umi le fale o le tino. E le tatau ona faʻatutuina i le fale o le fale lauʻeleʻele, e tatau ona e valaauliaina se fesoasoani. E le faigata le fauina o le fale oloa mai le fusi.

Le fauina o se fale ogalaau sili ona lelei, e tatau ona e faʻaogaina le palu laupapa, lea e faigofie ona faia ma ou lava lima. Mo lenei faʻamoemoe, faʻavae o le faasologa masani poʻo le latou faʻavae o loʻo totoe pe a maeʻa le faʻatinoina o soʻo se galuega, mo se faʻataʻitaʻiga, e fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina o le pusa. E sili le lelei o le sili atu nai lo le mautu tipiina o laupapa, mo lenei, i le tasi itu, ua tetea ma matamata. Ona tipi loa lea o laupapa o loʻo iai le lautele o le 120 mm, o le mea autu o loʻo latou liliu atu ia lamolemole.

Faʻafefea ona tuʻu le faʻavae mo se fale laupapa

Mataupu Faavae o le Faataoto Faavae

Faʻafefea ona fausia se fale faʻapipiʻi lelei i ou lava lima

Ata 2. Polokalama o le Faʻatulagaina o le Faʻavae o Vential.

O le sitepu muamua lea o loʻo amata ai le faʻatulagaina o le pa o le faʻavae o le faʻavae. Ae le i faia le galuega, o loʻo faʻatinoina le faʻasalalauga o le eleele i se tulaga fale, lea e maua mai i le suʻesuʻega faʻalenatura e faʻatatau i le sailiga o vai o le eleele.

Tusi i luga o le autu: Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le puipui i lalo o le Tile: Sauniuniga ma fesoʻotaʻi ma pe o le faʻapipiʻi o luga i le umukuka

Mo ituaiga o fanua taʻitasi ma se iunite, ituaiga faʻapitoa o faavae o loʻo tuʻuina atu o le a tautua ai i le fiasefulu tausaga, ma o loʻo i ai o le vai o le eleele o le a le maua ni aafiaga o eleele ia i latou. Aʻo le i amataina le kopiina o le faavae i lalo o le faʻavaʻa, e manaʻomia le vaeluaina o le utu mo le faʻasologa o le lumanaʻi. O lenei ona o le aveesea o le 'au o le lafulemu o eleele. Muamua, o le ufai e sasaa oneone, faʻasaina ala ile faʻatumuina i le vai. A maeʻa, lafo se maʻa i totonu o le taʻisefulu ina amata ina ia faʻamalosia le alualu i luma.

E mafai ona toe faʻaola i le faʻamalosia o le au faʻamalosi i le pito i luga o le faʻavae ma i lalo ifo. E faʻatagaina ai le maualuga maualuga o le lumanaʻi o le lumanaʻi. Faʻamalosia o loʻo faia le faʻamalositino pe a fai o lau lava lima i se sifi sima, o le a le taugata tele pei o le faʻatauina o se fale fafaga. O le tuʻuina mai o le sima o loʻo faia i se ituaiga o felauaiga o se loli-paluʻai, ma e mafai ona o mai i luga o le lauʻeleʻele ma le sikuea lapoʻa, a leai e tatau ona soʻona ese ai i le isi auala.

O filifiliga sili o le a avea ma faʻaaogaina o se sima faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o le upega tafailagi. O le a faʻatagaina oe e le au tutoʻatasi e tapena se fofo simpte mo le faʻamalosia o le faʻavae, ae o le lelei o le faʻavae o le a le maualuga pei o le sima. I le pito i lalo o le ututu ma oneone ma maʻa e fetaui ma le faʻamalosia, ona sasaa lea o lenei avanoa sima. O le faʻavae atoa o le liugauga, pe a fai o se lipine, sasaa lona faʻaaloalo i le eleele. O le faavae e mafai ona faʻatulagaina ma le faʻaaogaina o galuega faʻatino, ma le koluma ituaiga o faʻavae e talafeagai i se vaega o le eleele.

Faʻafefea ona fausia se fale faʻapipiʻi lelei i ou lava lima

Vasega 3. Mo taga faavae o le lapisi mo le faavae.

I le faʻaaogaina o se palu sima, e le tatau ona tapunia i le nofoaga e maua ai lona afi, talu ai e manaʻomia pea le taamilosaga o le ea e faʻamalulu ai le ea pe a uma. A o luma o le amataga o le fausiaina o le tipiina o se pa mai se pa e tatau ona tulaʻi mai le vaiaso i le masina e tuʻu ai ua uma ona tuʻufaʻatasia.

Mo se ituaiga eleele laʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, na taupulepule ma o le a aveina se vāgata sikola. Naʻo le faia o se galuega ma se fofo o le sima o loʻo sasaa i totonu. Afai ua tuʻuina le faʻavae i le tau fiafia, o lona laualuga e tatau ona tuʻu i luga o le paʻu poʻo se isi mea, pei o le moss, rubroid. E mafai ona e sasaa lona luga i le vai. O le mafiafia o le fogaga o mea e tatau ona i ai i le 40 mm. E tatau ona e filifilia talipupuni mo ituaiga mea e manaʻomia le maualuga ma le umi.

Mataupu i luga o le autu: decor faʻata e faia oe lava

Fausiaina Vaega Tutotonu

Mo le uluaʻi talipupuni tele, o le mamao i le va o laina o le faʻavae o le faʻavae e masani ona faia. O le faʻapotopotoga a talita o loʻo faia tuʻusaʻo i le faʻaaogaina o laina faʻapitoa. O le komiti komiti faufautua polokalame mo le faavae o loʻo faʻaalia i le Ata. 1. Talipupuni ma se itu lana lamolemole e tatau ona fai i totonu o le faavae.

O le faʻavae faavae e tatau ona tuʻuina atu Windows Faʻapitoa mo Ventilation, o loʻo mai luga o le lalolagi i se mamao o le 15-20 cm. O loʻo iai i itu faʻafeagai o le vae o le isi. Ina ia fausia i latou, e mafai ona e faʻaogaina ni sipini-counds paipa latalata i faʻaiuga i le talita, pei ona faʻaalia i le Ata. 2. O lenei tulaga o paipa o le a faʻatagaina e le liligi ai le ventipela i totonu o le sima ma le sima fofo.

Faʻafefea ona fausia se fale faʻapipiʻi lelei i ou lava lima

Ata 4. Metotia mo Fesootaiga Timber.

O le faʻavae o le faʻavae o le faʻavae o loʻo i le pito i luga, o loʻo faʻaalia i le Ata. 3, pe a uma lena mea, faatumu le sima. E tatau ona faʻataʻapeʻapeina paʻu paʻu i le ala o le le tutusa, ave i latou i le uaea.

O lenei metotia e mafai ona maua ai se faiga mautu e fesoʻotaʻi ma fesoʻotaʻi ma le faʻavae o le lumanaʻi. Amata ona faia le faʻatumu o le tali lelei i le pepa, o luga o talita e tatau ona filifilia le faʻatumu laina mai luga. A sauni le sump, amata ona taoto le palealii muamua.

Mo le faʻapipiʻi lelei o le pito i luga o le pito i luga, o le rubroroid i lua vaega, faʻaaoga i le tulaga atoa o le mamanu. Mo lenei, o le rubbbroid pa o le taavale ma faaputuputu i luga o le faavae. O le faia o mea puʻeau, faʻaoga panu manu, e leai ni tau, ma oso aʻe le oso o meaʻai.

Faʻafefea ona fausia se fale ogalaau mai se pa

Ina ia puipuia le vaʻai i le va o pa, o le chamfer mai luga o pito i luga e tatau ona aveʻese mai le vai mai le ulufale i le vai, o le tele o le a 10x10 mm. E tatau i le fesoʻotaʻiga o tulimanu o le Ekalesia ile metotia o spike-geove. E mafai ona faʻafesoʻotaʻi se pa i luga o pelu ma i le va o le vaseina o le spike, pei ona faʻaalia i le Ata. 4 I foliga o se polokalame. O le tuʻufaʻatasiga o le Palesitina tulimanu e mafai ona faʻatino i se metotia i Portv, ma o le nonoa o laina mulimuli e gaosia i luga o knaps faʻaaogaina. O mea faigaluega autu ma mea mo le fausiaina o:

  • Aao;
  • vaai;
  • o le samala;
  • Lototele;
  • Fao.

Mataupu i luga o le autu: vali le faitotoa i le faletaele

Faʻafefea ona fausia se fale faʻapipiʻi lelei i ou lava lima

Ata 5. Faʻasalaga metotia mo le faʻapipiʻiina o le shuisides ma ogalaau.

I le va o pale o Brusev e mafai ona avea ma faʻamalamalamaga, e tatau ona faʻasaʻoina i latou ma le vevela-issulating mea i totonu ma se mea manaia. E pei ona iai se vevela o se vevela, lagona poʻo Papers i luga o le fasi pepa o le 20 mm laʻititi nai lo le tele o le pa i le lautele.

Mo le aveeseina sili o le vai mai i fuʻa, o loʻo pasi atu i le va o pa, aveese le conlocker i le lautele o le 20 i le 30 mm. Faʻaititia le tikeri o le faʻatautaia i le va o pa o loʻo mafai ona o le faʻaaogaina o grooves, o le tuiina o vaitafe i le ituaiga o tafatolu.

Faʻaaogaina le Brazenging, o loʻo i ai se faʻataʻotoga pe faataamilo, e mafai ona e togiina le pa i se tulaga saʻo, pei ona faʻaalia i le Ata. 5. O le le faʻamaonia o pa uma e auai i le Palemene muamua, o loʻo faia lea e ala i le faʻamalosia o pa uma mai itu uma. O pito o le Bruusyev o ese e aunoa ma le gaosia o le vaega.

O le oti vili o pa o pa ma o lou lava lima i le fausiaina o ni vaega laiti vaega o latou, ia e faaputu i lumelua o faamalama ma faitotoa. O pa e togafitia ma suauu ua tuʻuina i luga o le faʻavae, nonoa i latou ma puipui. O le fausiaina o pa puipui e mafai ona tutusa ma le faiga o le fausiaina o puipui puipui.

O le pa puipui o loʻo i ai o loʻo i ai i le itu i le itu, o le tele o le eseʻese i le va o le pa ma le pa mai le ogalaau.

O fetala o ni vaega sili ona vaivai o puipui o puipui, o lea e manaʻomia ai ona latou mafanafana, pei foi o le ufiufi i suauʻu poʻo le suauʻu suauʻu.

E puipuia le ufiufi o le afaina mai o le tupu o le fafie i luga o fafie, faʻapea foi ma le faʻamalosiʻau a le 'ai, e te mafaia, e mafai, puipui i totonu o le laupapa i fafo atu ole laupapa

O le Fale apitaga o le pa puipui o le ufiufi e faigofie ai le taoto o le vevela o le vevela. Afai e i ai le mafiafia o le le mafiafia o le mafiafia o le vai, e faʻaaogaina e le isi itu, ma pe a fai o le mafiafia o le 200 mm, ona e mafai lea ona faia e aunoa ma le feʻena.

Faitau atili