Mea faʻapipiʻi i faitotoʻa - o le a ma le auala e faʻaaoga ai

Anonim

O le aso o loʻo tele auala e suia ai le vaʻai a le fale, ae le o latou uma e manaʻomia taua taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le suia o faitotoʻa ona o mea e tatau ai i mea e sili ona lelei ona o se galuega lelei.

O ituaiga ma foliga o mea faʻapipiʻi i luga o le faitotoʻa

Mea faʻapipiʻi i faitotoʻa - o le a ma le auala e faʻaaoga ai

E le gata i lea, o le faiga e faigofie, ma soo se aafiaga e mafai ona fetuutuna ma o ia, foi natia. Ma, afai e le toe i ai le faitotoʻa i le fale sa iai muamua, e lua filifiliga mo le suia o le tulaga:

  • Faʻatau se mea fou (o fea o fai i nisi taimi e faʻatauaina mea taua)
  • Ina ia faʻamalosia se pepa sili ona taugata, lea i le taimi faʻaititia, o le a suia tele le vaʻaiga lautele o le potu mo le lelei ma faʻailoa moni.

Ata manatu mo le muamua mamanu

Mea faʻapipiʻi i faitotoʻa - o le a ma le auala e faʻaaoga ai

O faʻamaumauga i luga o le faitotoʻa - o se sili lelei fofo mo soʻo se tasi e fiafia i le faʻataʻitaʻiga. Sina taumafaiga - ma i ni nai minute o le faitotoʻa masani o le a liliu i se laufanua tulaga ese. Naʻo pe a fai o faitotoʻa o metallic ma faʻapipiʻi faʻamau i fafo, e sili atu le filifilia o nisi teteʻe i isi mea mai fafo. O a ituaiga o pipii o iai?

  1. Pepa faʻapipiʻi i luga o faitotoʻa o soʻo se ituaiga tioata. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e nonoa se ata i itu uma e lua ma maua le muamua auiliiliga o le totonu.
  2. O ata pulupulu i luga o le faitotoʻa, e manino mai le igoa, e aofia ai le vinyl. O ia ata e aoga mo se taimi umi, aunoa faʻateina o latou foliga manaia, ae le manaʻomia le tausiga faʻapitoa, mautu le tausiga o le tau vevela vevela. E le gata i lea, e faigofie ona latou aveʻesea i latou pe a manaʻomia.
  3. O ata puʻe ata o loʻo lelei o se mea lelei o le fetuunaiga o suiga. E le gata i lea, e taugofie (faʻatusatusa i le faitotoʻa fou, mo se faʻataʻitaʻiga), ma le oloa tuai ma latou o le a toe maua ai le matagofie ma le manaia.

Ua faateteleina uma mea faʻapipiʻi i luga o le faitotoʻa, ma i le tulaga o le toe fausia ma suiga i totonu, e masani ona suia i le sili fou o le potu. O le autu o le lelei o le ituaiga - e ala i le itiiti tau, e mafai foi ona e suia le sili ona faigofie uila po o le faitotoʻa i le faleuila ma matagofie i totonu o le fale. I se faʻaopopoga, faʻafetai i mea faʻapipiʻi, e mafai ona faʻateleina le vaʻai i le avanoa mo potu laiti.

Tusitusiga i luga o le autu: Rope ie pupuni e te faia oe lava: Faia

Filifiliga Filifiliga

Mea faʻapipiʻi i faitotoʻa - o le a ma le auala e faʻaaoga ai

Lelei tele i lenei aso, i le mamanu o le fale po o le fale mautotogi, e le na o ni mea faitino ma taaalo, mataupu lautele. Aemaise le manaʻo e aumaia le sili matagofie matagofie i le siosiomaga, lagonaina i tulaga o aso nei ma nosy megalopolises.

O a filifiliga i le faitotoʻa o faitotoʻa i aso nei o loʻo avea ma maketi?

  • Ata i ituaiga uma o laufanua
  • O manatu o le macro fana i le taimi nei i le tumutumu o le lauiloa o se tasi o auala o le sili ona manuia fale mamanu.
  • O se ituaiga o le "faamalama i le natura", pe a o le ata o le ata e pei o le pa'ū o le DOW i le pito i luga o le pito, fugalaau i le mesadow, etc.
  • E mafai ona faʻatau ni mea taua e mafai ona faʻatau, ae e mafai ona faʻatonuina i lalo o se tagata taʻitoʻatasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻatoʻaga matagofie i luga o le umukuka faitotoʻa o le a faʻatupu ai se lagona matagofie o soʻo se talimalo. Pe fai mai, E mafai ona faigofie ona e liliu se ofu faigofie i se mea tuai o meaafale.
  • Mo se potu o se talavou e mafai ona e mauaina se mea talavou, taʻaloga taʻaloga, ma isi
  • E matua aoga lava le faʻaaogaina o ata faʻapipiʻi mo le vaʻai vaʻai i le va o meaafale
  • O faʻapipiʻi o mea e le masani ai e mafai ona teuteu e le gata i faitotoʻa faitotoʻa, ae faʻapea foi faitotoʻa o le Kapeneta, Dressser.
  • Mo le faitotoʻa i le pito o le auala o le auala, o se ata o se laʻau aulelei poʻo faasitepu i le togalaʻau e lelei mo le faitotoʻa.
  • Soʻo se ofisa o le a foliga lalelei ma faʻapipiʻi talafeagai i luga o faitotoʻa.

Pe a ou manaʻo e sui se mea, ae leai se manaʻo e amata se tele-fua-liligi - faʻapipiʻi i luga o le faitotoʻa - o le mea tonu e manaʻomia. I le faʻaopopoga i le liua i fafo, o le a latou fausiaina le aʻafia o le i ai i le nofoaga lea o loʻo faʻaalia i le ata. Ma o le a avea pea lenei mea o le a avea ma puna o lagona lelei!

Ae le i alu mo le faʻatauina o faʻapipiʻi, e sili atu le mafaufau lelei i luma o le potu lautele o le potu, o le tele o lanu, e tatau ona faia i le leo pupula, e tatau ona faia i le susulu malamalama, etc.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaaoga se tulaga le saʻo (tulaga maualuga, vaalele

Pa puipui mo faitotoa

Mea faʻapipiʻi i faitotoʻa - o le a ma le auala e faʻaaoga ai

E tatau ona maitauina muamua o le puipui puipui ma se ata mo faitotoa ei ai ni eseesega mai le puipui. O le latou galuega autu o le suia lea o le avanoa i se tagata taʻitoʻatasi, e fai ai le lautele o le mea moni, aumai le mea sese i ai. E le gata o se faitotoʻa lenei, a pei o le fuaitau i se isi lalolagi.

E ese mai faatusa o mea faʻapipiʻi, o nisi oi latou o loʻo masani ai mo le faitotoʻa puipui. O le mea e sili ona taatele o latou o se ata ma fua o le 73x202, 86x202, 97x202, 73x2s ​​o le a mafai ona faia mo se mea faapitoa.

Faitotoʻa faitotoʻa i faʻatusatusaga ma puipui-faʻapipiʻi, maualuga le pipili ma le sili. E tatau ona faia i se 'upega tafaʻilagi atoa, faʻapunoa e le faʻatagaina, a leai e i ai le tausuaga. O faʻailoga e matua ese lava, ina ia mafai ona filifili i taimi uma na fetaui lelei i mea manaʻomia.

  1. O mea teu mo le faitotoʻa o le umukuka muamua e tatau ona matua mataina, ma le saogalemu, ma suʻesuʻeina. A uma mea uma, pei ona e iloa, soʻo se aiga i totonu o le umukuka e faʻaalu ai le tele o le taimi. O poloka poloka e fuafua lava i le tofo ma le manaʻo - laufanua, fualaʻau, fugalaʻau. Faʻataʻitaʻiga, mo le faiga o le "atunuʻu", o mea faʻapipiʻi e fetaui lelei i le faitotoʻao atu o taulaga i tua. Afai o le totonu o loʻo faia i lanu enaena, ona mafai ai lea ona piki i luga o se kofe poʻo se ipu pusa o cappuccino.
  2. O le manaʻoga autu mo faitotoa ma le faletaele faʻapipiʻi o loʻo faʻateleina ai le faʻamamaina o le susu, aua o le a latou i lalo o le faʻaosofia o le steam ma le susu. Atonu o loʻo fesoʻotaʻi pats i le sami, savalivali, o le matafaga, o le matafaga, o le vaitaʻele o vaitaʻele, ma isi.
  3. O le potu malolo o loʻo filifilia e faʻatatau i le aofaʻi o le lanu vai ma le sitaili. E mafai ona i ai fugalaʻau, vaipuna, laufanua, ata o mea faʻataulaitu meataʻalo, fata, ma togavao poʻo tusi. O nei aso, o le moliga e sili ona lauiloa i faitotoʻa, pei o le agaʻi i le faʻatoʻaga poʻo fafo atu. O le ala lea, afai o le faitotoʻa i le potu malolo e agaʻi i se potu maumaututu, e mafai ona faʻamau i lalo i mea faʻapipiʻi. O le puipui puipui i luga o le faitotoʻa mafai foi ona tautua o se faaauauina o le puipui puipui.
  4. MO LE POTO, o le filifilia o mea na i ai i latou faapitoa e tatau ona faia aemaise, e tatau ona faia i mea le sala ma atamamai, tetee i filosoga. Mo tamaiti e mafai ona piki i luga ni pamu suamalie, ata o meataʻalo, manu, fualaʻau, mo tamaiti matutua - Giffiti, avanoa avanoa, talafatu.
  5. O le faitotoʻa i le potumoe e mafai ona teuteuina i faʻailoga o leo faʻatoaga ma vali o lanu, goto ifo, laufanua, laufanua, pe faʻatonuina ata o tagata e ona o le potu. Aua le faʻaaogaina le potu malolo o le potumoe.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se paʻu paʻu e faia oe lava?

Tasi le mea taua - e le afaina, o le mea e filifilia ai le potu. O le mea autu o loʻo latou faʻailoaina nisi o faʻamatalaga o totonu, pe nana se mea e tatau ona nana.

Mea ma Faletupe

Mea faʻapipiʻi i faitotoʻa - o le a ma le auala e faʻaaoga ai

I mataupu faavae, o mea mo taofi puipui i luga o pa ma faitotoa o le tutusa tutusa. Ae o loo i ai ni eseesega. O lea, pepa ma le fesagaʻi ma le fiafia i le faitotoʻa o loʻo i luga o le faitotoʻa ua le talafeagai. E sili le filifilia o le vinyl i luga o le afu lava ia.

Lea e mafai ai ona e faia e aunoa ma le faʻaaogaina o le kulimi ma maua ai se sili le tumau o le mauga. O loʻo iai mea faʻapipiʻi ma se faʻapitoa puipuiga e puipuia mai le susu ma laʻititi leaga. O le tautua o le ola o ia oloa, faʻapitoa, i luga. Afai o loʻo faʻamalamalamaina le oloa, e faigofie tele ai ona faʻapaʻiaina. E mafai ona e feiloai nei.

O loʻo iai pusa e le gata i kamupani mai fafo, ae faʻapea foi ona solitulafono Rusia. O le tulafono, o le mea moni o se lelei lelei oloa e mafai ona faʻaaogaina e le gata i faitotoʻa faitotoʻa, ae o se isi foʻi o isi lamolemole. Atonu e lameni, uʻamea, palasitika, palasitika, tioata, ma isi O mea e teu ai le a le taofia na o le "leiloa" luga o le ituaiga o sima, sima, piliki, paʻepaʻe ma isi mea faapena.

Mea faʻapipiʻi i faitotoʻa - o le a ma le auala e faʻaaoga ai

Mea faʻapipiʻi i faitotoʻa - o le a ma le auala e faʻaaoga ai

Mea faʻapipiʻi i faitotoʻa - o le a ma le auala e faʻaaoga ai

Mea faʻapipiʻi i faitotoʻa - o le a ma le auala e faʻaaoga ai

Mea faʻapipiʻi i faitotoʻa - o le a ma le auala e faʻaaoga ai

(O lou leo ​​o le a muamua)

Mea faʻapipiʻi i faitotoʻa - o le a ma le auala e faʻaaoga ai

Utaina ...

Faitau atili