Scrapbooking mo Amataga laasaga i Laasaga: Master Vasega ma Ata ma Vitio

Anonim

E oʻo mai, sili atu ma le tele o tagata amata ona aʻafia i limatui, o loʻo eseʻese itu. O le a tatou talanoa e uiga i se tasi o latou nei. O loʻo iai le faʻatonuga o le a fesoasoani ia te oe i le faia o ni meaalofa muamua, decor mea ma o le a fesoasoani e pasi atu i le vaega o totoe o tamaiti. E sili le faigofie i le matai okapi mo le amataga, matou te vaʻavaʻaia uma i matata uma o le faʻateki.

Le Tulafono Tau Taumua

Tulafono numera 1 - tolu semartic elemene. O le maeʻa ai o le poto masani o le matua, ogatasi ma le faamaoni i totonu o oloa o le a ausia pe a fai ua fuafuaina e faʻalagolago i le tolu elemene. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le muamua suafa o le elemene elemene (mataitusi, numera), o le lona lua o le faʻaagaga (mo se faʻataʻitaʻiga, o le lona lua, o le lona lua o faʻasao mai meaola a le tino.

Tulafono numera 2 - Latei i le mamanu. Tausisia le faʻasologa ma le faʻatulagaina o vaega i totonu o le faʻavae. E le mafai ona faʻasaina mea teuteu o le oloa O le tuʻufaʻatasiga o fausia e tatau ona foliga lelei. Faʻapolofesa i nisi o mataupu manaʻomia ni paʻu maualalo o matata e fausia ai se uluaʻi ma tulaga ese.

Scrapbooking mo Amataga laasaga i Laasaga: Master Vasega ma Ata ma Vitio

Tulafono numera 3 o paleni i totonu o le fausaga. O le toniga faʻatulagaina o mea teuteu eleelea o le ki i le atoatoa o le faʻavae. Aua le soona fai o le oloa e aloese ai mai se ituaiga valea.

Tulafono numera 4 - toe fai. O le taʻitaʻiga a le atoatoa ma le sitaili o le faʻaaogaina o lenei tulafono i lana galuega! I le tuʻufaʻatasia o mataʻupu, e tatau ona faʻaoga e faʻaaoga ai (i le lanu, pusa, stylistics) mea, latou te faia e le tasi ma le isi. O se faʻataʻitaʻiga o le toe faia o mea teuteu e faʻavae i luga o le postcard ma le fiva elemene.

Scrapbooking mo Amataga laasaga i Laasaga: Master Vasega ma Ata ma Vitio

Tulafono numera 5 o le vaega o le Auro. Soʻo se mea fatufatu e le faia pe a aunoa ma lenei faʻavae auro. O lona uiga o le vaevae vaega ina ia latou faʻafesoʻotaʻi le tasi i le isi i le taimi lata mai o le 1: 2.

Tulafono Numera 6 - Faʻaaoga laina sao. A faia le faʻavae, e le mafai ona filifilia e tagata uma le tulaga alualu i luma o mea taʻitasi o le tasi i le isi.

Mataupu i luga o le autu: Sabrina mekasini numera 1 - 2019

Scrapbooking mo Amataga laasaga i Laasaga: Master Vasega ma Ata ma Vitio

O le galuega faatino o le a faia ai se ata faʻataʻitaʻi ma faia se ata o le oloa. O le faʻailoga o le pito i lalo o le oloa tuʻutuʻuga tuʻutuʻuga o le a fesoasoani o le a fesoasoani le lipine o lipine, o le a vaʻai i tulafono o le auro e fesoasoani ia te oe.

Crafts mo le aso malolo

Sei o tatou manatu i ai i lea laasaga-e ala i lea laasaga faatonuga.

E amata i le, O le a tatou sauni ai mo galuega, o le a matou manaʻomia:

  • Pepa faʻapitoa ma pepa malo mo le maʻilapalaina;
  • Faasee blog
  • Pnva kelu;
  • seleulu, tele ituaiga (masani ai ma celely);
  • pu e punou (masani ma couly);
  • Paʻu paʻu ma faʻailoga;
  • laina;
  • Fala mo le tipiina.

Aua neʻi galo e uiga i mea teuteu teuteu: O se atigipusa, o se api tusi, ma isi mo le teuteuga e mafai ona e faʻaaogaina pepa lanu, nonoa o liu ma rhinestones, mago, ma sili atu.

Scrapbooking mo Amataga laasaga i Laasaga: Master Vasega ma Ata ma Vitio

Scrapbooking mo Amataga laasaga i Laasaga: Master Vasega ma Ata ma Vitio

Mo i latou e fia aʻoaʻoina lenei tapuaiga o le a faia se vasega matai.

Laasaga ma le Laasaga Action:

  1. O le a matou faamatalaina lena mea ma mo mea tatou te faia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le pelatiʻai ma le fiafia.
  2. Mo le faavae o le oloa, matou te puʻeina se paʻepaʻe paʻepaʻe ma tipi ese le galuega o se galuega faʻatagofie, gagau i le afa.
  3. O le pito i luma poʻo le pito i luma o loʻo faʻataʻitaʻia le faʻafanua lautele. Le faia o lenei mea, tipi ese se taotoga mai lanu lanu (o le tele o loʻo fuafuaina e oe lava, o le laʻititi o le faʻatonuga, o le mea e tatau ai ona faʻapipiʻiina se paʻu paʻepaʻe .
  4. O LOʻU LE KALIE O LE FAʻAFITAULI O LE WOMDALLEGA SILI, MO SE FAASOLOPO, mai le Pepa, e pei o la matou mataupu, ma le faʻatusa o tusitusiga.
  5. Na mafai ona avea le manrator e mafai. I le tatou tulaga, o faapipii solo le lipine mai ie afupolo, ma le anee o lo o tipi soo i ai. I le vaeluaina o nei elemene, o le a e pipii ai se aufana matagofie ma se ki tele.
  6. O loʻo matou tuʻuina atu i matou e se fasi pepa ma le faʻailoga o le faʻailoga, ofu, fugalaʻau pe o mea uma na manaʻo ai.

Scrapbooking mo Amataga laasaga i Laasaga: Master Vasega ma Ata ma Vitio

Manaia stylistics

I totonu o le itupa e tasi, o tusi o meaalofa e faʻapipiʻi mo faʻamaumauga.

Matou te faia tutusa lava, ua naʻo le sitepu muamua e manaʻomia le afifi i le faavaa ma le pepa lanu ma aua neʻi galo i le itu faʻailoga. E manaʻomia foʻi le teuteuina i ai, e manaʻomia le faia o ni pastipolo ma se auala le faʻatamala. Tausisia o le ono tulafono uma - o le faavae o le tusitusi, fiafia o le mata o le oloa.

Mataupu i luga o le autu: Wolf Call faia oe lava ia o ia i lalo ma ata ma vitio

Scrapbooking mo Amataga laasaga i Laasaga: Master Vasega ma Ata ma Vitio

Ia, o le Notepad (pe a faʻatau) teuteu faʻafaigofie faigofie. O mea uma o le a faamatala ai lau fantasy. Tusa lava pe e te filifili e fai oe lava, e le tatau ona e fefe. E sili atu le faigofie mea uma nai lo le foliga mai: tipi ese 2 ufiufi mai atigipusa, mai le paepae pepa po o le tasi e te fiafia ai, faatumu. O le vaega i totonu e faigofie foi ona e faia oe lava, faʻaaogaina se auivi ma taʻitaʻi. E tatau ona e lolomiina ata manaia. O le mea sili ona manaia o le fesoʻotaʻi o lenei mea uma e mafai i le fesoasoani a pu ma uaea, paʻu paʻu, bwit, etc.

Scrapbooking mo Amataga laasaga i Laasaga: Master Vasega ma Ata ma Vitio

Scrapbooking mo Amataga laasaga i Laasaga: Master Vasega ma Ata ma Vitio

I le sitaili o Shubbi-chic, aemaise o le a vaʻai i le album mo se teine ​​talavou, ese e le teine ​​o pastel tynes ​​ma se tamai laina. O Fabric infuces e maeʻa faʻatasi ma le pepa malo, uʻamea ma laupapa laupapa elefane. E mafai ona e teuteuina ma lipine, Lace, mago seti, faailoga ata.

O le lea na matua malamalama i metotia faigofie a le Scrapping, o ata faaipoipo, ma pepese, ma e ono tufaina atu i le faamanatuina o Lona tina pele o lona tina talavou. E mafai ona e teuteuina se mea, soʻo se tapulaʻa. O le mea taua e le o le toe faʻavasegaina ma le teuteuina o lau galuega e le foliga valea.

Vitio i luga o le autu

Mo nisi faʻamatalaga auiliili, vaʻai i vitio e mafai ai ona e faʻaaluina ni manatu mo lau galuega.

Faitau atili