Foloa le suavai i le taele: o le a le mea e faagasolo ai

Anonim

Foloa le suavai i le taele: o le a le mea e faagasolo ai

Fola vai i le taele - o le faʻagasologa e taua tele mo le isi gaioiga o le potu e aunoa ma le afaina.

Faʻatulaga laupapa laupapa, tagata e umia o latou lava SPA taumafai e faʻataʻamilo i latou lava ma le tele o le Eco faauo mea.

Faʻateleina auaunaga o le laʻau i se auala lavelave o le suamalie o le osofaʻiga maualuga o le a fesoasoani i se faʻateleina o le vevela faʻaleleia. Ae o le i filifilia se vai e puipuia ai fafie mai le liligi, vai poʻo le afi, e tatau ona aʻoaʻo ma le totoʻa le tuʻufaʻatasia o le PITY.

Tatau ona gaosi

A o fauina le taʻele, e le aoga le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o mea faʻataʻitaʻi, e mafai lava ona latou taʻitaʻia lava i aʻafiaga e le mafai ona manaʻomia. Ae i le taimi lava lea e tasi, e manaʻomia e tagata uma o le faʻa-mamalu mo se taimi umi, o loʻo aoga tele ai luga o le laupapa le teuina o avanoa mo le faʻaaogaina ile faʻasalalauga.

Foloa le suavai i le taele: o le a le mea e faagasolo ai

Ata laupapa e tatau ona togafitia ma puipuiga puipuia

E taua tele le faʻatapulaʻaina o le aʻafiaga o le faʻamamaina o le faʻamamaina o loʻo i luga o le laau, aua o loʻo vave ona ulagia le fafie, o lona fausaga e vave falai ma faʻaalia i le fungus.

O le vaega sili ona vaivai o le fola. Mo le fola atu i le Steam poʻo le Hersh faʻaaogaina fafie o loʻo i ai le vevela vevela togafitiga. E fesoasoani le aloese mai le faʻasaʻo ma faʻamago le Bar i le taimi o faʻagaioiga. Ae o ni fafie tapena fafie e manaʻomia ai le puipuiga o se puipuiga.

Foloa le suavai i le taele: o le a le mea e faagasolo ai

Clamic fola o le umi nai lo wooden

Masalo o le filifiliga o le mea mo le fola o le tagata pule o le a faia oe lava. O le a iai ma le ale i filifiliga uma. O le a matou vaʻavaʻai i le mea e aoga ai le faʻaaogaina o le gauai atu pe a faʻaaogaina pea fafie mo le faʻaaogaina.

Faʻafefea ona faʻatautaia fola i totonu o le taele e faʻateleina ai le olaga? E i ai le Eco-faauo ma le le fiafia o lona uiga o le le amanaiaina o fafie?

Matou te faitauina tusitusiga i luga o le afifi

Ae le i faʻatauina ma taulimaina e soʻo se auala i le vai taele, e manaʻomia ona iloilo lelei ana meatotino. O tagata uma o loʻo mafai ona tuʻufaʻatasia i luga o le igoa, e taua le malamalama i le mea e tatau ona e sailia.

Mataupu i luga o le autu: Tile i le umukuka i luga o le puipui: lelei ma ituaiga o le fufulu

UigaMasini mafaiO le taua e manaʻomia mo le faʻaaogaina mo le fola i le vai taele
Aofai o TalosagaMo galuega i fafo atu poo totonuFaaaogaina mo galuega i totonu i potu vevela ma susu
Tulaga o le ata matagaLafumanu ato folau fou;

ma le Usufono Upega; aafia ai;

matua maofa

E fautuaina le faʻaaogaina o mea e aunoa ma faʻaleagaina
Puipuiga afiE manaʻomia le faʻagaoioiga o le fola i se ogaumu
Tui Antibacterialvai-vaivai; Suauu; Fuafua; TuʻufaʻatasiaO le suauʻu suluia o le a sefe se laʻau mai le lamatiaga o le toe gaosia o siama ma tuʻuina atu se puipuiga faaopoopo mai le vai
Vai-reendentnt le tatauTamai, feololo ma lolotoE sili le filifilia o le pititer o le loloto o lau pa malamala, ae aunoa ma le fomai tipitipi.

E taua foʻi ona faʻamaonia uma mea na teʻa e vaevaeina i le puipuiga ma le taʻi saogalemu ma le. O le filifiliga e faʻalagolago i le setete o le fafie i le taimi o le faʻagaioiga. O le mea muamua e faʻaaogaina i fafie fou, sili atu masani i le faʻatulagaina tulaga. O le filifiliga lona lua e talafeagai mo le faʻaaogaina i le toe faʻaleleia galuega.

E fautuaina le faʻaaogaina o faʻamatalaga o le fausiaina i totonu o le faufasatiaga o le taimi, pe afai e iloa e le tatau ona le lelei le faʻagaioiga, pei o le faletaele.

Foloa le suavai i le taele: o le a le mea e faagasolo ai

Filifili le suavai mo potu ma le maualuga headity

Mo le osofaʻia o le laupapa laupapa i le taele, e manaʻomia le filifilia o se galuega mo potu i totonu i potu vevela i totonu o potu vevela, ma le suauʻu vai.

O le vaega autu o le fausiaina o le fausiaina o le Chemistry e i ai se laina o mea mo le gaosi o fafie.

Suavai Burble Puipuiga

Foloa le suavai i le taele: o le a le mea e faagasolo ai

O le teuina o le suauu o le a faʻaalia ai foʻi le fausaga o le laʻau, o le a maua ai nisi faʻamatalaga faʻaopoopo

Vai-le mautonu i luga o le acrylic faʻavae o le a fausia ai se vai-nifo polymer vaega i luga o le laufanua, tetee e siʻitia le vevela. O ia gaioiga o le a le maua ai le avanoa e mitiia ai palapala ma o le a le misia le ea.

I totonu o isi mea, o le taofiga o loʻo iai le afspssice meatotino, ae le o le faʻatagaina o le toe gaosia o soʻo se siama i luga o le laʻau. O le itupa o le antippice o le loloto loloto o le a le gata o le puipuia o le fafie mai aafiaga o Pathogenic Wrictiecs, ae ia vaʻaia foʻi se fausaga o mea masani.

Tusitusiga i luga o le autu: taele o le fiva e faia oe lava

Talosaga i luga o le laualuga e aoga i se manifinifi vaega mo 2 mafuaaga:

  • umi lava ona mitiia;
  • O le mafiafia o vaega e vave ona le maua le faamaoni (paops), o lona uiga o lona vai - meatotino a le vai.

Mea o eseese ituaiga eseese e iai ni uiga faaopoopo, ae o le tasi uma o le minus - o se tulaga maualuga tau tau.

Suauu mea

Foloa le suavai i le taele: o le a le mea e faagasolo ai

O le tuʻufaʻatasiga mo le faʻaletonu e le tatau ona vevela ma susunuina vae

Ole vai e mafai ona faia i le taele i totonu o le vai taele e mafai ona faia e le suauu-faavae o lona uiga.

Ma e taua le filifili o le tuʻufaʻatasiga e faapea, faʻaaoga i le laupapa, o le a le vevela ma susunu le paʻu.

E mautinoa lava e le fiafia e ulufale i le paga ma ufiufi uu. O faiga faʻapea e tutusa meatotino o loʻo atiaʻe e tikkulaila, Teknos, na vali.

O tuʻufaʻatasiga e faʻaaogaina i luga o palapala ma mama, faʻamataʻu i se aso, ina ua tatau ona faʻafesoʻotaʻi ma le faaeteete e le potu.

Afai, pe a uma le mafanafana i luga o le fola, na iloa ai nofoaga o suauʻu, e tatau ona latou taʻe i se ie mama mago.

Faamatalaga o le folk

Afai o le fesili o le a le faʻagasologa o le fola i totonu o le taele e talafeagai, ma e faʻatapulaʻaina tupe, faʻaaogaina le metotia dedovsky metotia. Faasai atili ma le tele o taimi ma Meatalia. A maeʻa le taimi muamua, faʻatali mo se faʻamago atoatoa ma le faʻamagaloina. Ma, pei o le tulaga i le suauʻu mo le fola, e aoga le vai malulu ia soloia. Mo auiliiliga i le auala e togafitia ai laupapa laupapa, vaai lenei vitio:

Filifili e faʻamau ai le taʻele fola o le vai o loʻo gaosia ai le suauʻu fualaʻau (oliofi), e sefe mea faigaluega ma faʻaaoga faʻamaonia eco-faauo mea.

Ma e pei ona taua, e le mafai ona i ai i le fola laupapa. Ina ia puipuia i latou, ua lava le faia o le gaioiga o le vevela. O laʻau laʻau e itiiti sina faigofie ile ea ma le le fiafia i ai, ei ai nisi o tetee atu i tuʻi ma meaola laiti ma meaola laiti.

Faitau atili