Teuteuina o le faamalu ma o latou lava lima

Anonim

Le aufaitau pele o le netter Unit mekasini "lima ma fatuga"! Matou te le faʻatali e faʻasoa atu ia te oe se manatu fou. O le aso o le a tatou suia le masani uliuli umblalla i se sitaili ma faapitoa. Soʻo se lele faʻatiga o le a talisapaia ai na fasi fafine na faia e o latou lima, i le mamalu. Bickes o le a le mea e le mafai ai ona le talafeagai galuega ma mea e mafai ona maua. Ma e matagofie le aafiaga.

Teuteuina o le faamalu ma o latou lava lima

Teuteuina o le faamalu ma o latou lava lima

Mea manaomia ma Meafaigaluega:

  • ulo uliuli;
  • Tulafono ma na palai ai ma lau tusi i luga o le ie (matou te faaaogaina le polelolor);
  • Paʻepaʻe vali mo ie (na matou filifilia le poloka poloka);
  • Fomu pulumu.

Amata

Tatou te amata i le mea moni o oʻu fuaina le laina ma faamanatu i nofoaga laiti lea matou te manaʻo e vaʻai i ai. Sa ma filifili o matou fusi o le a 2.5 cmber. Ae e mafai ona e tuʻufaʻatasia: manifinifi fasi ma lautele. O le a ofoofogia!

Teuteuina o le faamalu ma o latou lava lima

Pepa talosaga

Faʻaaogaina o le pulufana pulu, amata valivali. O poloka poloka vai vali e mafai ona faʻatau i le faleoloa o loʻo faʻatau ai mea mo le apogide. Ae i le mataupu faavae o se vali mo ie e talafeagai.

Teuteuina o le faamalu ma o latou lava lima

Faʻataʻitaʻi ni matata e teu ai le lamolemole ma lalagaina. Sa matou taumafai e faʻaaoga se foliga manaia, a o le faʻamaoni, na te leʻi faia, ae na fesoasoani lava ia matou. E mafai ona e fetuunai. E mafai ona e sau ma se mea o lau oe e faʻafaigofie ai le ata o laina lamolemole.

Teuteuina o le faamalu ma o latou lava lima

Na matou mafua ai ni laina tutusa i le ogatotonu o le faamalu ma i luga o pito. Tuuina atu ia matutua. Ua amata nei ona tatou iloa matagofie le iʻuga. Ma faʻatasi ai ma le 'ofu uliuli ma paʻepaʻe, o le a e le mafai ona e le mafai ona i ai.

Teuteuina o le faamalu ma o latou lava lima

Matou te faamoemoe e te fiafia i le matou vasega vasega. I mea uma, e matua faigofie lava o ia. O le umukuka faʻapipiʻi, na faia i lona lava lima, liliu i luga o lona lalelei, fusia ma felelei. Talu ai o le valiina mo le poto o loʻo aia ai lea a o faamago, e le mafai ona fufuluina ma vai, ona leai lea o le faʻamalu o le timu. E mafai ona e alu ma le saogalemu ma ia mautinoa o le a tumau ai mea paepae i o latou nofoaga. Matou te le faʻatapulaʻaina oe i le filifilia o se mamanu. Black Umbrella e mafai ona teuteuina i papaʻe papaʻe, zigzag, curls poʻo spiral. Masalo o le ae sau ma sau oe lava. Matou te fiafia na matou fefaʻasoaaʻi le manatu ia te oe e tape ai se masani uliuli umbrella i totonu o se faʻapitoa, faʻalelei, feteʻenaʻiga o le faʻamalu. E mautinoa lava e leai se isi!

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faia le ti

Afai e te fiafia i le vasega vasega, tuu ni ulugaliʻi faʻafetai i le tusitala o le tusitala i le tala. O le faigofie faigofie "Faafetai" o le a tuʻuina atu i ai le tusitala o le manaʻo e faʻaavanoaina matou ma tusitusiga fou.

Faamalosi le tusitala!

Faitau atili