Puuss Wallpaper Gelu, Aotelega Vaaiga

Anonim

O le taimi nei, o le pepa laupapa o le a le tau se oloa, e le tatau ona ia kuka oe lava, e faatau atu i faleoloa uma. O le mamao e faʻalagolago i le tele o le faleoloa, ae masani lava 3-4 ituaiga e avanoa i taimi uma e filifili.

Puuss Wallpaper Gelu, Aotelega Vaaiga

Lisi o tioata mo filifiliga tioata ma pepa puipui ata i luga o le flizelin

Faakelu mo puipui puipui e fausia ai Rusia, Siamani, Farani, Suetena o pisinisi a isi atunuu. O le asō matou te mananaʻo e nofo i le gagana Siamani o Glue Pafus. O lenei mea e leʻi aliali mai i le taimi ua leva na aliali mai i le maketi o le faʻaumaina o mea o le Rusia, ae ua matua fiafia lava i le lauiloa o le poto masani o galuega faʻapolofesa.

Aelive pupus

O loʻo aʻoaʻo mai e le talaʻaga o faʻatulus i le amataga i le uluaʻi senituri. I lea vaitaimi, o le ata kopi o le poto masani i le gaosiga o mea fau fale sa mapuina, lea e mautinoa le lelei o oloa.

O le tele o mea na faia ai le tele o mea i luga ole maualuga. O faiga uma lava ia o le gaosiga o loʻo i lalo o le malu puipuia o tagata tomai faapitoa.

Puuss Wallpaper Gelu, Aotelega Vaaiga

Logo o le kamupani Siamani

O sea faavae o le Siamani latalata atu i le fale gaosi o le GLesa mo pepa puipui e le mafai ona le maua ai ni iʻuga, o lea la o le mauga faʻatusatusaga o se tasi o sili ona lelei i lona vaega.

Mamalu

A aunoa ma le faʻasaina, tatou o loʻo taʻoto atu i le tulaga lelei o le HILLOL.

O le kulimi o loʻo feoloolo i se moli moli afifi, o loʻo iai nei o le faʻavae o kelu ma faʻatonuga mo lona faʻaaogaina, o loʻo manino ai le faʻatonuga.

A fefiloi, pafus malu o soʻo se ituaiga e faigofie ona faʻateia i totonu o le vai, e le fausia tapuni ma paʻu, vave ona fausia se vaega faʻapitoa.

I le taimi o pipii ma pe a maeʻa le mago, palus e le tuua ni teteʻaga poʻo ni nofoaga i luga o le pepa puipui. O le lanu o le pito i totonu o le fale puipui o le pepa puipui e sili atu le lamolemole e pei o le a muamua ona faaaogaina le aofia ai le lautele. O ia lava ua uma ona sauni-na paʻepaʻe lea na palu sinasina, ae a uma ona faʻaaogaina i le pepa puipui, e faʻamatalaina manino.

Mau i luga o le autu: O le a le foliga a le auala taualuga o le taualuga o le taualuga?

Puuss Wallpaper Gelu, Aotelega Vaaiga

Faataʻitaʻiga faʻapitoa mama

E faigata ona manatu le tele o le pepa puipui o le pepa o le pepa e le mafai ona mafaufauina e aunoa ma ni mea e mafai ai e le ata, e masani ona iai ni mea na maua.

O le kulimi e aofia ai pva, e faʻateleina ai le malosi o le faʻapipiʻi o luga, o loʻo faʻaalia foi i luga o le afifi.

A taofi le ie lalagaina i luga o le puipui, pupus gluue vave taofi loa, ae faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi le tulaga, faʻafesoʻotaʻi le ata.

E seasea lava maua ni pamupipi i faleoloa, ae ui lava i lenei lona aoga.

Le fata i le taimi o loo i ai le vaitaimi, e pei ona tatau, o le 5 tausaga ma sili atu, e le o le tapulaa mo le matutu fefiloi.

Puuss Wallpaper Gelu, Aotelega Vaaiga

Elite Glue mo le pepa puipui

Pei o soʻo se mea maualuga-lelei oloa, Pafus Glue ei ai uma tusi pasi ma pemita mo le faʻaaogaina. O le mea moni o nei faʻatagaga e tuʻuina atu i le European Union e faʻaopopoina le faʻatuatuaina o PuffAs.

Atu

Pafus laina o apili apaau e aofia ai ni ituaiga o faʻapipiʻi o faʻapipiʻiina, matutu ma sauni-faia, suavai.

O lenei ua tatala solo le Pofas Prepaper Gluue:

  • O Se Poss Powder na faia mai le prop, fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o le moli pepa pepa (pepa), o loʻo faʻamalosia ai le vaega i faʻamatalaga faʻaonapo paia;
  • Mo mamafa puipui (vinyl, phlizelinov), o le faʻapipiʻi na faia o methylcelluse, lea e mafai ai ona e faafaigofieina le faiga puipui;
  • Mo le Stakeloged Fiberglass Walpaper, o le Soufs Scrand o loʻo gaosia lona faʻavae, e faʻaaogaina foi e palu i luga o puipui i luga o se tulaga leaga.
  • Suavai Universal Bluessitive Beecings, Sauni e Faaaoga.

Ma faʻaopopo, o loʻo maua ai e le 'filo i luga ole ata, vai, mo le aveʻesea o puipui o pepa puipui, kelu o nei mea e faʻataʻitaʻiina ai le atoaga o le galuega.

Puuss Wallpaper Gelu, Aotelega Vaaiga

Guandal Glue mai le Siamani Brand

O puipui puipui i luga o le faalumaina kufu e le ese mai le galuega ma le tele o taimi o le tekonolosi o le pepa puipui atoa.

Tusitusiga i luga o le autu: O le mataupu faavae o le taotoga

Iloiloga

I le taimi o faʻatauga i faleoloa, tele mea fiafia na faʻaputuputu e uiga i le galulue ai ma lenei pepa puipui faʻataua, matou te manaʻo e faʻasoaina se laʻititi faʻataʻitaʻiga o mea sili ona taua.

Lelei

O le tau o Pafus Glue e faʻatusatusa i le tele o le atunuʻu ma faaulufale mai fafo, ae i le taimi lava e tasi e te faʻatau ai le Siamani talafeagai Gliue.

O faʻatonuga mo le galulue ma e faʻaaogaina i le pusa kuli, ma e le gata vali ae, ae na teʻasia foʻi, e matua talafeagai i le faʻasologa o le pipiimau. Foliga ma malamalama pea i taimi uma.

Puuss Wallpaper Gelu, Aotelega Vaaiga

Aʻoaʻoina EU tulaga faʻavae, Siamani Glue Blictions

E toatele tagata e fiafia tele i le mea moni o le pu) e faigofie ona tetea. E le faia ni lumps ma e fefiloi moni i le lua minute.

O le tufuga pe a uma le mafiafia o le mafiafia, e matua faigofie tele le apalai i le pepa puipui.

E seasea lava faitioga i le lelei o le anoanoai o le kulimi, a o le atoatoa le uuina o se ie a le pa.

Leaga

Ua maitauina i le mea moni o le kelu e galue sili atu nai lo le fautuaina i luga o le afifi. Masalo e sili atu, ua mafua lea ona i lo tatou naunautaiga.

I le maeʻa ai, o le lapoʻa lapoa e teu 1-2 aso, pe a maeʻa ona leiloa ona meatotino anufe. Ioe, o lenei faʻamatalaga e faʻasino i le faʻamamaina o le matutu mago.

Puuss Wallpaper Gelu, Aotelega Vaaiga

Siamani Glue ma le faʻailoga e galue ai ma le vinyl wallpaper

O le Guus Glue e iai sona manogi, lea e le mafai ona mafaufau lelei, o loʻo faʻaalia i le faiga o le faʻatinoina o le puipui i le pepa puipui. E le fesoʻotaʻi le manogi ma ana tekonolosi uiga, o lea e le manaʻomia le fefe.

Isi faitioga i luga o le lelei o kelu ma galue ma e leʻi faʻaalia.

Faʻaaogaina le pepa puipui Glus Pelus Plus mo le galuega i luga o le Shoks Wallpaper, e mautinoa na taoto se faavae lelei mo se iʻuga lelei.

Faʻatusa e tusa ai ma le tele o mea e tusa ai ma uiga ma tau o le kulie eso.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se umukuka o fafie ma ou lava lima

Faitau atili