Lipea o fola i Khrushchev: Faʻafefea ona fai, tagata atamamai

Anonim

Lipea o fola i Khrushchev: Faʻafefea ona fai, tagata atamamai

Fola lipea i Khrushchev - O le gaioiga e faʻamatalaina atoa, e fesoʻotaʻi tuusao saʻo ma se taimi umi o fale. E tele, o se fale maualuga-tu-maualuga fale na fausia i le vaitaimi mai le faaiuga o le 50s i le ogatotonu o 80s o le seneturi talu ai.

O le mea lea, o le toʻatele oi latou ua i ai i se tulaga mativa sili ma manaʻomia le malosi ma overbuul, o lona uiga, o le sui o le vaega o rotativa i lenei tulaga o se mafuaʻaga o se mafuaʻaga.

Fausaga o le fola

Lipea o fola i Khrushchev: Faʻafefea ona fai, tagata atamamai

Ua amata ona toese le taimi

Lelei, i le taimi o le fausiaina o lenei ituaiga fausaga, tele fola faapipii filifiliga na faaaogaina. I le tasi mataupu, o se sima faʻafefe o loʻo avea ma linouum poʻo le paʻu o paʻu na faʻaaoga mo le ufiufi papala, o loʻo salalau mai i lea taimi i lea taimi.

O isi mataupu o loʻo aofia ai le faʻaaogaina o pou laupapa, ma o loʻo puniia e le laʻau laupapa. O le taimi lea e amata ona tolopoina ma gatete i lalo ole avega, ina ia mafai ai ona fai se mea tuai ma faataatia se fou.

O le mea tuusaʻo e talafeagai mo se tulaga faapena e mafai ona fuafuaina ina ua uma ona faia se maʻi ma le faʻaeteete.

O nisi taimi ina ia faʻaumatia ai ni vaivaiga talafeagai, ua lava lea e fai ai sina faʻaleleia faʻalelei, ma i isi tulaga e suia atoatoa le fola i KHRUSSSSHOVE.

Toe teuteuina

Lipea o fola i Khrushchev: Faʻafefea ona fai, tagata atamamai

A o ni mea e mafai ai ona toe faaleleia le avanoa i le pito i luga ma folaina se fou atoatoa mea

O le toe faaleleia e aofia ai le faalavelaveina e aunoa ma tupe faaitiitia. O nisi taimi e ono talafeagai mo le faia o se taumafaiga maualalo. O le vaega o le toe faaleleia o le fola i le khrushchev e mafai ona tele auala.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a aliali mai i luga o le laupapa faʻaputuga o tamai taupupa poʻo faʻavaomalo, ua lava na o le sasaina ai o latou ma tuʻu i luga: linoleum, laʻau. Faia Gaps tetele ma pauna e manaʻomia ai le tele o faʻalogo.

Tusitusiga i luga o le autu: Linoleum mo le kenera: saunia i le vali, Primer ma ou lava lima, manaʻomia laupapa laupapa, faʻagaioiga

O le taualumaga mo ia mataupu e pei ona taua i lalo:

  1. Ua aveʻesea le tuai o upu tuai.
  2. Taitasi laupapa e siitia ma se matau poo le fao.
  3. Ua toso ese ona o ni fao, o tagata fou e taofia pe faaaogaina.
  4. Ina ua maeʻa ona le masani ai le laupepa laupapa, e manaʻomia le faʻatatau i le tulaga o le lagse ua luluina i luga o le sima. Pe a iloaina ua faʻaleagaina, ua suia i latou, ae e le i togafitia - le au sauā e puipuia le toe foliga mai ua toe foliga.
  5. O laupapa vaa e faʻapipiʻiina i nofoaga, a o latou fetaomi atu i le tele e mafai ai e le tasi le isi.

O le foliga o le screens ua aveʻesea e ala i le faʻaopopoina o le laga o le ag i le faʻavae, o laupapa i le malaia. E fautuaina le faia o lenei mea ma le fesoasoani a le masani ai o le lio foliga.

Lipea o fola i Khrushchev: Faʻafefea ona fai, tagata atamamai

Afai o le tau tuai o le a matua ofuina, e sili atu le le fiafia i ai

O nisi taimi o laupapa o le ogaumu tuai amata ona fafagaina ma gatete. I le tulaga o se tulaga o se tulaga, o le faʻapipiʻiina o fola i le khrshechev, o loʻo faia i le faʻaopopoina o le lag poʻo le sui o laupapa manifinifi i le mafiafia o laupapa. Oe manaʻomia le faʻamaeʻaina o se atoa poʻo se vaega (faʻalagolago i le tulaga) le mautonu.

Faapipiiina le DOOM e tatau ma se mamao o le sili atu nai lo le 60 cm mai le tasi ma le isi. Afai o le tulaga o le faʻalavelave faʻafuaseʻi na avea ma sili atu nai lo le 65%, e fautuaina i le faʻaʻoleina atoa. O lenei ona o le mea moni i se taimi puʻupuʻu o le taimi o le a latou amata ona olo ma le mou atu. Ina ia sili atu le saʻo fuafuaina le tau o le sitepu i le va o faʻailoga, e mafai ona e faʻaaogaina le laulau i lalo.

Lipea o fola i Khrushchev: Faʻafefea ona fai, tagata atamamai

Plywood fola

Lipea o fola i Khrushchev: Faʻafefea ona fai, tagata atamamai

Ina ua uma ona laʻei, phaner e aofia ai le eleele

O le faʻavae e lelei atoatoa puipuia, ae o laupapa na faʻalautele atu i le taimi ma aua le fetaui i le tiaʻi o le laʻau poʻo le linouum? I lea tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina pitiko pepa. O le fafie fafie i le khrushchedchev e faia e pei ona taua i ai:

  1. O le Tym Tym First e le mautonu.
  2. Ina ia aloese mai le foliga vaaia o se tui, e fautuaina e faaloaloa e faalooto i laupapa i nofoaga faapipii i Lags.
  3. O pepa o le plywood o loʻo tuu i luga ma faʻamau e le tusi o ia lava.
  4. O le alualu i luma atoa o le vaega atoa o loʻo faʻatinoina, e manaʻomia e faʻateleina ai le susuga o loʻo i ai i le susuga o mea. O le sili sili ona lelei o le a faia muamua plywood mai itu e lua. O le leai o se metotia e le mafai ona i ai i taimi uma le saʻo le faʻafitauli ma le faʻamamaina atoa o laupepa. Atonu e tele aso.
  5. O le fesoʻotaʻiga e fesootaʻi i le va o laupepa o loʻo faʻatautaia e se pu e mo fafie mo fafie.
  6. O le mea e faʻapipiʻi ai i lalo o le faʻamaufaʻailoga o le faʻamaeaina ma o le faʻapipiʻi ua faia. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le toe faʻamatala o le fola, vaʻai lenei vitio:

Mataupu i luga o le autu: o le taulaga i fafo mo le pito i lalo: Faʻafefea ona e faia oe lava

Sili atu

Lipea o fola i Khrushchev: Faʻafefea ona fai, tagata atamamai

O le fogafale muamua o le fale tuai e lamatia i lalo o le eleele lalo poʻo le faʻavae i le tele o mataupu o loʻo i se tulaga le mafaitauina, ma o nisi taimi o loʻo lolova ai.

E faʻamatala e le mea moni o le sili atu o le aʻafiaga o le ea, faʻapea foʻi ma le leai o le hydro ma le ofuvae faʻaleagaina o le zBB

Lipea o fola i Khrushchev: Faʻafefea ona fai, tagata atamamai

O le toe faaleleia filifiliga mo se tulaga e naʻo le tasi - opoul. O le faia lea o lenei mea, o le a manaʻomia lou faʻaumaina atoa o le fola ma sasaa ai se faʻavae fou i le usitaia o manaʻoga uma.

  • O elemene laupapa o le auvae tuai (laupapa, lag, panict, linoleum po fola ua aveese;
  • O le tuʻuga o le saʻo o loʻo faʻamamaina e faʻamamaina ai le palapala, pefu ma lapisi. A maeʻa lena, e manaʻomia le suʻesuʻe i luga o le iloaina o pauta ma le sulu. Latalata i latou ma se sima sima;
  • O le maualuga faʻamamāʻau o loʻo ufitia i le polyvidyne ata o loʻo avea ma suposu. O nofoaga o loʻo pipii ai ma le Scotch. I le taimi lava e tasi, e aoga ai le tuleia i le itiiti ifo ma le 5 cm o mataupu i luga o le pa. Sili atu ona mafai ai lea ona tipi ese ma le naifi;
  • Faatasi ai ma le fesoasoani a se vai po o se laser tulaga, o le saʻo o le lumanaʻi o le lumanaʻi o loʻo faia o loʻo fuafuaina ma coactons.

Tagi

Lipea o fola i Khrushchev: Faʻafefea ona fai, tagata atamamai

E fautuaina le faʻaogaina o le le masani ai le tulaga o ia lava.

Ina ia sasaa se mea fou, e mafai ona e faʻaogaina le tele o le pule o le tagata lava ia ma le faʻamamafa o le siʻosiʻomaga, ua faʻaleagaina i se vaega o le 1 i le 3.

Ogatasi amata i le tulimanu umi, ma e tatau ona faia i le maualuga o sukalati. Ua toe tu mai le magafaga o lotoa a le Mortar o le pule i le atoa o le potu.

Lipea o fola i Khrushchev: Faʻafefea ona fai, tagata atamamai

Telegese kie e fautuaina e fai vai

Aveese le Seactons faatagaina leai vave nai lo le 1 aso talu ona faatumuina. O le atuatuvale na faia pe a uma ona lolovaia ma se tali tutusa. Fuafua i le mafiafia o le masima, o le vaitaimi o le atoatoa mautu mafai ona ausia 4 vaiaso.

E fautuaina uma i le 2 i le 3 aso e fai ai le laualuga. O le a le faʻatagaina lenei faʻalavelave pe a faʻamamaina. Taofi le faʻauma i le fola ua faʻatagaina ona o le 1 masina talu ona oʻo le o le puʻeina. Faʻamatalaga auiliili o le styling foliga i lenei vitio:

Mataupu i luga o le autu: metotia mo le faapipiiina o le puipui i le puipui

Talu ai o le KHRUSHCHODKK o se fale tuai, e le afaina le faaofi i lalo o le susu i lalo o le vaega o le na saikaina, e mafai ona tuu pe faʻapipiʻiina papatusi polasi.

Lipea o fola i Khrushchev: Faʻafefea ona fai, tagata atamamai

O le faaiuga mulimuli, faʻafefea ona suia fola i Khrushchev, ua taliaina i le taimi atoa o loʻo faia ai le faʻamaumauga atoa. O taimi foʻi, e manaʻomia ai le galue faʻapitoa.

Peitai e tusa lava pe na ona manaʻomia le suia o le tele o laupapa, e fautuaina ai le tatalaina atoa o le fola ma fufulu le ipu mai le faʻaputuga o lapisi lapisi, iniseti. O lea, e mafai ona puipuia oe lava mai le faia o manu felelei o manu felelei ma faia le ea i totonu o le fale mautotogi tele.

Faitau atili