Suafa ata mo le fola: Fautuaga mo le Filifilia

Anonim

Suafa ata mo le fola: Fautuaga mo le Filifilia

Fola mo le fola fofoga o loʻo masani ona faʻaaogaina i le fausiaina i le aluga o tupe faʻaalu o lona tau le talafeagai ma lelei uiga lelei.

Puipuiga o le faʻavae mai le lelei o le lelei o le lelei e fesoasoani i le puipuia o mea ma fausaga mai le faʻatamaia vave.

Filifilia lelei ma faʻataʻitaʻi e tusa ai ma le tekinolosi o mea na mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o fola ma potu pito i lalo o se potu mo le aiga ma le tautupu.

Ituaiga o ata tifaga mo le susu

Suafa ata mo le fola: Fautuaga mo le Filifilia

O ata tifaga o ata tifaga e sili ona lauiloa i fale tumaʻoti, potu mautotogi, ofisa ma fale faʻapitoa.

Polythylene ata tifaga mo le osofaʻiga o loʻo avanoa i le mafiafia ma le mafiafia. Manatu ma o latou uiga mafaufau i le laulau:

Ituaiga ataUigale atoatoa
PolythyleneTele e masani ona faʻaaoga i totonu o tagata fausia e pei o puipuiga faaopoopo mai le susu o le susu i luga o le fausaga o le fausaga.E le lava le malosi, faʻaleagaina i lalo o le tuʻusaʻo aafiaga o le ultraviolet, condentate o loʻo alu i luga
Aso Nei Polythylene ataTatala ma le tasi itu lamolemole, ma le lona lua o le lototele. Matamata i le mamafa o le laualuga, e puipuia ai le vevela o le tino mai le faʻaaogaina o le faʻamalologa o le faʻamaloloina.Aua le manava
PolypropyleneTetee i le lagi ma le faʻaalia i le maualuga o le vevela o le vailaʻau o le fale. I le 140 tikeri amata amata ona faamaluluina, i le 175 tikeri liusuavai.E i ai le sili ona laititi o le 0.91 g / cc. Cm
Faavae i luga o le synthetic rubberTetee i ultraviolet ma minus vevela. Mafai ona toe faʻafoʻi a latou lapopoa pe a oʻo i le faʻaloaloa. Ia umi se tautua olaga.Lavelave stype i tulimanu, pei o mea o le mea o le diyser polythylene
Polythylene osoE le gata puipuia le laualuga mai le ofi atu o le susu, ae taofi foi le vevela vevela. Ona o le faʻaʻoloaʻoina o le fausaga, leo ma le leo o leo e faʻaliliuina. Faapipiiina lugalaina.Faʻateleina le mafiafia o le manava
FaamalosiaO loo i ai le tele-tele fausaga, o le averesi vaega o loʻo faia i le le filifilia o ie poʻo le polypropylene grid. Ua faateleina le malosi sili.Aua le misia vai vapors
E ese mai le lodmbraneO latou o le mea o loʻo aofia ai ni vaega o loʻo mafai ona pasi paga vai, ae aua le kukaina le susu susu. Faia e le tasi itu ma faʻalua-itu, e taua pe a faʻapipiʻi e tuʻu le membrane i le itu manaʻomia.Maualuga tau

O mea o loʻo filifilia fuafua i le mafuaʻaga galue o le potu ma le avanoa o tupe.

Totoina o galuega

Ua uma ona faataatia le susu susu:

  • puipuia le potu mai le gotogelia o fofo o fofo i tuaoi i lalo ifo o le fola i lalo;
  • O failauga o se faʻalavelave mai le tui o le susu mai le eleele i le faʻauma i le fola.

    Suafa ata mo le fola: Fautuaga mo le Filifilia

I potu faʻatasi ai ma le maualuga o le susu lanu: faletaele, taʻele, o Saunas, i totonu o le faʻavaega i lalo o le vaipuna.

Lelei o Polythylene ata

Suafa ata mo le fola: Fautuaga mo le Filifilia

Polythylene e mafai ona maua le tutoʻatasi e aunoa ma le faʻaaogaina o mea faigaluega faigata

Mataupu i luga o le autu: filifili saʻo saʻo mo le vali

Tele taimi uma, o le vai o le vai o loʻo faatinoina e Polythylene Tino ona o le sili ona lelei fua o le tau-lelei faʻailoga.

Faamanuiaga:

  • Tau maualalo;
  • Maualuga maualuga, ona o lenei talafeagai talafeagai;
  • O le taimi muamua o le olaga;
  • E le faigofie ona fetu.

O le faʻamatalaga faʻapitoa o le ata o le ata o loʻo faʻaalia mo le fola o loʻo faʻaalia i le laulau:

Mafiafia0.4 mm ma sili atu
tasiUigaLamolemole, ma le lua o le tasi-itu itu
2.Faagaioiga i le vevelaMai - 40 i +80 tikeri
3.Tulaga maualuga150 H 50 MM
faLautele250, 365, 400, 500, 600 mm
limaUmi i le lisi50 M.

Ina ia faʻateleina le tetee atu i le faʻaleagaina o le faʻaleagaina, faʻamalosia Polythylee faʻaleleia atili le malosi o loʻo faʻaaogaina.

Faapipiiina o le osofalu i lalo o le fusiua

O mea e teu ai mea e tatau ona faʻapipiʻi i lalo o le taʻavale pe a faʻamalosia e le ipu sima le galuega o le foloa o le fola muamua ma le faʻavae. I lea tulaga, e manaʻomia le puipuia o le faʻavae mai le vaʻaia o le eleele vai ma lea o lo o tuʻu ai le paipa i le va o faʻaputuga o le prolands. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le osofaʻiga i lalo o le puʻeina, vaʻai lenei vitio:

Suafa ata mo le fola: Fautuaga mo le Filifilia

Polythylene suia o le a tautua geotextratili

E tatau ona tatou faʻapopoleina le faʻasusu i lalo o le fao i puipui pe a faʻapipiʻi fola mafanafana - o le a puipuia le lima o le susu mai puipui.

Faapipiiina faasologa:

  1. I luga o le mafolafola laufanua faʻamamaina mai le pefu ma lapisi, o le laualuga ua sosolo geothexlexles, o loʻo teu i luga o fasi mea o le susu. Afai tatou te faʻaogaina se ata faigofie pelythylene, o loʻo tataina le 100 cm flash pe a fai o le polythyyne, ona jack.
  2. Storprootumi le sooga malosi scotch.
  3. Mea i luga o le tulimanu na tauina ma toe fai le fau fale.

Ina ua ia soloia le susu, matou te taulaʻi atu i le faʻapipiʻiina o le uae. Galue lelei, o lea aua le talepeina le ata.

Faapipiiina o le suavai i luga o le fao

Ina ua mago atoa le tagi, e tatau ona e faia lona ata i le lua faaputuga. O loʻo faʻaaogaina uma le vaega pe a uma ona faʻamamaina le muamua. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i ituaiga eseese o le osofaʻiga, vaʻai lenei vitio:

Tusi i luga o le autu: o le fola o ou lava lima: laupapa vali vali uila, o se vitio mo le laupapa, o le mea faigaluega ua tuai

Suafa ata mo le fola: Fautuaga mo le Filifilia

Dampfer lipine

O loʻo si kapeti le faʻafoliga o le tino, o le taʻe pape e siʻumiina faataamilo i le lautele o puipui, o le polethylene ata o loʻo ufiufi i le metotia o loʻo ufiufi i luga o le metotia.

A faʻatino le pusatoso, e sili le faʻasaoina i le lelei, talu ai o le tau o le a totogi i le taimi o faʻagaioiga. O le tulaga sili ona tumau ai i fale lagolago ma mea o loʻo iai i totonu o le fale e faʻalagolago i le lelei o mea.

Faitau atili