Faʻafefea ona fai se apefai apefai ma ou lava lima

Anonim

E tele mea e mafai ona tuueseeseina e le sitepu i totonu o le fale - laminate, panitisi ma tufuga laupapa. O le faaeega o le apefai tamaitai o le, muamua o mea uma, fausia se matagofie ma tulaga ese totonu i totonu o le fale. O le mafuaʻaga lea e matua talafeagai ai lenei fesili. Ae ao le i ou alu ese i le fale teine, e manaʻomia le amanaia o tulaga i le lumanai. O lea la, e tatau ona latou mafaufau muamua i luma. O lenei tala o le a iloiloina ai ni peleni e mafai ona fono i le taimi o le teuteuina o le lameta satani. Ma saunia foi faataitaiga o la latou tali.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le laugatasi ma faasitepu

Afai ua uma ona e filifilia o le apefai o le a lauiloa o le faʻaumaina o mea, ona e tatau lea ona e iloa mea nei:

  • O le aumea faʻapipiʻi e masani ona totoina i luga o le pito i luga. O le sitepu e tatau ona fai mai le sima ma mea tutusa. Afai o le sitepu i le lumanaʻi o le ai ai o se tamai pito i tua, ona tipiina lea o lona fetaui ma palu;
  • E taua le manatua o na ulu o le lapai na o le faʻamaeaina o mea, ma e le o se faʻavae. E le o se laupapa malo maalili ma Daousloward, ae o se seti o le tele o vaega. I le faaopoopo atu i le ao fananau alalatete, o loʻo i ai foi ma tuʻuga o pepa ma toe nofo;

    Faʻafefea ona fai se apefai apefai ma ou lava lima

  • Ina ia mafai ona puipuia mea na ova i luga, mo le muamua tulaga e tatau ona e faia muamua i fuafuaga. O le sitepu muamua, o se tulafono, e iai eseesega mai isi. O le ata o loʻo faia o le kapeti ma faʻapipiʻi o loʻo tipi ai;
  • Ma le, e tatau ona faia le templates i le tulaga pe a oo mai i le fao faasitepu. I lenei tulaga, o le auivi e tatau mo laʻasaga taʻitasi. O se galuega e sili ona itiiti a le faiga, ae a aunoa ma le mafai ona faia;
  • Laminate tatau ona ufiufi atoa laasaga uma o le sitepu. Ole mea lea e mafai ai ona ausia le taua lelei o le tau mafanafana, e taua tele ile taimi ole taotoga;
  • Mo faasitepu, e sili le faʻaaogaina o laumeni i luga o le loka loka. O lenei ona o le mea moni o le mea o le a ofuina le le mautonu i laʻasaga taʻitasi. O lona uiga, o le fesoʻotaʻiga taua lea e mafai ai ona e faigofie ona aveese le Parn Patant, ma faʻapipiʻi se mea fou i lona nofoaga.

I sauniuniga, e manaʻomia le tali atu i le faʻauotao muamua. O le a faʻatagaina ai lenei mea i le lumanaʻi e aloese ai mai faʻafitauli.

Filifili laumua

Ina ia mafai ona filifilia laminae-tulaga lelei ma le toe vaega o mea e aoga e faʻatino ai le galuega, e manaʻomia le aʻoaʻo laitiiti. A filifilia se mea, e tatau ona e mafaufau:

  1. O laupapa uma o le laumua o loʻo aofia ai le tele o vaega. O le Komiti Faatino o loʻo aofia ai le maualuga o le maualuga ma se vailaʻau pepa o loʻo faʻapipiʻiina, o le mea e faʻaoʻo mai ai mai le mekasini poʻo le acrylic;
  2. Taitasi o lalaga ei ai lana lava vasega. E fuafua lava ile gaosi oloa, o le tuʻufaʻatasiga o mea mata poʻo le mamanu o le maota fesoʻotaʻiga. O pa puipui a le vasega e auai i le vasega, o loʻo gaosia i se suiga tele o Aperaamo le onosai, maualuga le onosaʻi i aʻafiaga tau ma le susu;
  3. Ole aofai ile pe ono vasega. Manatua o na vasega o loʻo amata le faʻavasegaina o le faʻavasegaina o lau vasega i le "2" numera mo le fale. Ae uma le faasitepu e sili atu le faʻaaogaina o se vasega e le i lalo ifo o le 31;
  4. Ae le i filifilia, e tatau ona e fuafua lelei le tele o mea. E tatau ona manatua i le tasi sitepu o le tasi sitepu. Afai o sitepu e ese lava i le lautele, taulai atu i luga o le lautele sitepu. A uma lena, tele ma le latou numera. E manaʻomia foʻi ona manatu i tagamea, pe faʻapea ni mea.
  5. Faʻaopopo atu i le laumua, e manaʻomia foʻi le faʻatauina o se mea e faʻatau ai le nofoaga (polythylene poʻo le adk). O le sao o mea e talafeagai ina ia maua ai le faaitiitia ma le soona fai faaleifia ai i le taimi;
  6. E faʻafesoʻotaʻi le tele o vaega o panels, faʻaaoga faʻamatalaga faʻapitoa. Lenei o le a faʻatagaina le matagofie o sooga o soʻotaga o le paneli ma tuʻuina atu ia i latou ma se fesoʻotaʻiga mautu;
  7. Ina ia faʻapipiʻi le laugatasi i faasitepu, e tatau ona e faʻatau se fao ma nifo. Mo le laina o le laupapa laupapa o le lava o le faʻaaogaina o le sifi o le tino, ma mo sima o loʻo feagai ma oe e manaʻomia ona faʻaaoga le fao ma nifo.

    Faʻafefea ona fai se apefai apefai ma ou lava lima

    E lava le faʻaputuina ai fao e lua i laupapa taʻitasi. Tuuina atu lea, e mafai ona e faʻamaonia saʻo le aofaʻi manaʻomia. O le faʻatonuga mo le lumanaʻi, e le 'aʻai' ai le faovale, e alagatatau ai le faʻataunuʻuina o Galvation poʻo le vali ufiufi.

Tagi o laugatasi

O le apefai o loʻo faʻamaumaina le lauiloa e aofia ai le tele o galuega. Mafaufau i laasaga taitasi.

Faʻafefea ona fai se apefai apefai ma ou lava lima

Muamua lava, pe a uma ona e sauni e sauni le mea. Afai o le faʻafanua ua na o le fausia - ona leai lea o se mea e tatau ona faia i ai, ae afai na o oe na o le toeaina - ia e tatau ona aveʻese le laʻau muamua mai le pefu ma le palapala.

Afai o se mea i totonu o le starcase o loʻo i luga o le fungas poʻo le fores - e tatau ona togafitia faʻapitoa ma vailaʻau faʻapitoa. A leai, ina ua uma ona taoto se laʻau fou, o nei vaiisi o le a siitia atu i ia. O le faasitepu o le lumanaʻi fou e tatau ona lamolemole ma faia i tulaga o le tulaga. E fautuaina le ave o lenei masini ma siaki mea uma. Ona o le faʻataoto lea o se laʻau fou o le a foliga atoatoa. O le ogatasi o sitepu, e mafai ona e faʻaogaina scrapers, o masini o masini pe na o le suia o se nofoaga leaga.

Faʻafefea ona fai se apefai apefai ma ou lava lima

O le proptrics o se atoa elemene e le aoga i le taimi e faʻamaeʻa ai ma laumei. E faigata tele le gaoioi ma o le a faʻaauau pea ona faʻalavelave. O le mea lea, o soʻo se ituaiga o faʻaletonu o loʻo tatau ona faʻaoʻo atu muamua. Spibiking le mama o itu uma o elemene ma le jigsaw - o le a lamolemole le lamolemole. Tusi Lesona poʻo le otometi Hacksaw e mafai foʻi ona fesoasoani, ae o le isi foi faʻaaoga le tulaga. A uma ona vavae ese le vevesi, e lelei tele le kelu uma.

Laminate tatau ona saunia - decomplase i totonu o le potu o loʻo iai le sitepu ma alu atu mo se aso. I le taimi lea, o mea o le a mauaina le tau vevela ma mulimuli ane o le a le toe suia pe a uma ona faapipiiina.

Le isi, e tatau ona tipiina le koluma i fasi. E masani lava o le tapeina o le ufiufi atoa i le tasi fasi laumua e le alu ese - o se fasi pito i luga o mea. I lenei tulaga, tasi itu tasi mafai ona faataatia ma se tamaʻi fasi i ai. Pe faʻamuta le lautele o sitepu, vaevae i le lua ma tipi tutusa fasi fasi. Soo se filifiliga o le a foliga foliga tutusa. E faʻalagolago uma lava i manaʻoga o le Wizard.

Faʻafefea ona fai se apefai apefai ma ou lava lima

O le faʻapipiʻiina lava ia e aoga e amata mai le pito i luga o le sitepu. O le a sili atu mo le mafuaʻaga e maeʻa ai le faʻapipiʻi o fasi pepa e te le o savali ai ia i latou ma sui i latou. Saunia auala e aofia ai lua vaega muamua. Faʻaoga ni nai mataua o kulimi faʻapitoa i le sitepu ma faʻapipiʻi se auala faigata i le pito. Afai o le kulimi na lavea ai le laminate lava - e vave ona e soloi ma se ie malu.

O le isi, e tatau ona e faʻapipiʻi mai avega - o vaega ia o le gaioi e tau le tau. E tatau ona latou ufiufi pea le auala i le tulaga. Faapipiiina o nei vaega o loʻo i luga foʻi o le faʻailoga faʻapitoa.

O le vaega mulimuli o le nonoa o le tulimanu. Ina ia savavali i luga o sitepu na faigofie ma sefe - faʻapipiʻiina se vaega faʻapitoa, o loʻo faʻaofi i le auala ma alu i le o le ofe. O le kulimi mo le toe tusia o le lauiloa o le leai o se taumafa tele, e pei ona tele le taumafaina, o lea e mafai foi ona faʻapipiʻi vaega faʻaaogaina faʻapitoa faʻapitoa. O loʻo latou lafoina le faʻaaogaina o se sikulukalaiva, ma o le fao o le fasi o loʻo faʻafefeteina ma se fofo faʻapitoa. E faapena foi, ua lelei le fai taga ma vaega uma o le faasitepu. A uma ona sauni mea uma, ou te fautuaina le tuʻua o le auala galue mo se aso mo le faʻamamaina atoa.

O loʻo feagai ma le apefai o le aped, o le a faʻatinoina i le mea sili pe a faʻapipiʻi mea uma ma le tulaga sili ona lelei ma tausisi i le faʻasologa. I le galuega, e tatau ona e faavavega, i taimi uma pe a faʻapipiʻi le lauta e taua tele, ina ia tatau ona tausini atu. Manuia!

Vitio "o loʻo taʻoto o le laʻau laupapa tulimanu i luga o le faasitepu"

Aʻoaʻoga vitio ia o loʻo faʻaalia ai le auala e faʻapipiʻi ai le pito i luga o le laupapa i luga o le faasitepu.

Mataupu i luga o le autu: Callen mo Graffiti, ata i luga o le auala ma i totonu

Faitau atili